Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Diana , my fuck buddy !
Autor : AddicteD91 - 2016-12-11
Citita de 19132 ori - Nota 5.01 (81 voturi)

Salutari , ma numesc Alex . O sa va povestesc una dintre aventurile mele cu Diana . Pe Diana o cunosc inca din copilarie , cu ea am avut prima mea relatie mai serioasa. Pe atunci aveam 17 ani , ea 16 , era foarte indragostita de mine de ceva timp dar eu nu ii dadeam importanta , pana cand un prieten comun al nostru , care era si ruda cu ea , mi-a povestit ca dupa ce a avut o discutie cu ea , ea i-ar fi zis ca ar vrea sa isi inceapa viata sexuala cu mine daca eu i-as da mai multa atentie . Eu fiind un pustan , nu avusesem parte de prea multa pizda pana la varsta aia , doar de vreo 3 ori , am inceput sa ma apropii de ea atunci , la inceput cu gandul sa o fut iar mai apoi au inceput sa apara si unele sentimente . Au trecut cateva luni din acel moment si inca nu facusem nimic in sensul asta , doar niste masturbari reciproce pe banca la poarta pe la 2 noaptea , si de vreo cateva ori i-am facut sex oral . Ea era foarte rusinoasa , abia o convingeam sa imi atinga pula pe atunci . In fine dupa o perioada am reusit , si ne-am futut ca sa zic asa , de cateva ori . Dar ceva nu mergea , era mult prea rusinoasa si neexperimentata pentru mine , adica trebuia sa-i arat eu in ce pozitie sa stea si ce sa faca , mai mult explicam decat sa fac sex .
Dupa o perioada in care nu am mai facut nimic , ne-am despartit si mai tineam legatura doar ocazional. Timpul a trecut am terminat liceul si m-am mutat la Bucuresti , la facultate , acolo am cunoscut-o pe prietena mea Maria , cu care am ( in prezent ) o relatie de 3 ani .
Eram in primul an de facultate , vine vacanta dintre semestre , prietena mea pleaca acasa in vacanta ( ea fiind din Brasov ) , iar eu ma tot gandeam ce sa fac , ma cam plictisisem la Bucuresti. Asa ca ma hotarasc si eu sa plec la tara , sa ma revad cu prietenii de acolo. Ajung , imi las bagajele si pun mana pe telefon , sa vad de cine dau pe acolo sa ies pe afara , vorbesc cu cativa prieteni care imi spun ca iesim intr-un club , sa ma pregatesc ca intr-o ora plecam . Intr-un final ajungem in club , acolo ma intalnesc cu foarte multi prieteni cu care nu mai vorbisem de mult timp.La un moment , in multimea de oameni o zaresc pe Diana , la o masa cu niste prietene Nu-mi venea sa cred ce buna se facuse . Era intr-o rochie mulata pe corp , cu un decolteu de-i veneau tatele pana in gat , desi ea nu le avea prea mari , erau potrivite cat sa le iei in palma . O privesc ceva timp subtil , la un moment se intoarce cu spatele sa vorbeasca cu o prietena , am ramas uimit , un fund proeminent si perfect rotund statea sa ii iasa din rochia mulata , ultima oara cand o vazusem nu avea nici pe jumate bunatatea aia de cur. Ma uitam la ea , si nu imi venea sa cred ce buna se facuse si ce pervers se imbraca , fata aceea rusinoasa pe care eu o stiam. Ea nu este foarte inalta , are cam 1.60 , micuta de statura , satena ,cu parul pana mai jos de umeri . cu acel cur iesit in afara , nu-mi mai luam ochii de la ea . Ii zic unui prieten sa mergem pana la bar sa dam cateva shot-uri , mai mult cu pretextul de a trece pe langa masa ei . Ne intersectam privirile , ii.zimbesc pervers si trec pe langa ea fara sa schimbam vreo vorba , nu mai vorbisem de vreo 8-9 luni Pe la ora 2 , eram destul de ametit de bautura , primesc un mesaj :
" Ce bine arati ! Ai venit singur ? " ( era Diana )
" Mersi ! SI tu arati foarte bine . Da sunt singur , Maria a plecat acasa in vacanta "
"Pai hai sa dam o tura cu masina atunci , ca e foarte cald aici si am nevoie sa ies putin. Ce zici ?"
" Ok , ne vedem la intrare."
Ies afara , ma intalnesc cu ea si ne urcam in masina ei sa dam cateva ture prin oras .In masina schimbam cateva vorbe , despre ce am mai facut , cum o mai ducem , banalitati. Mi se parea ca rade cam mult si dansa in timp ce conducea pe muzica ce se auzea de la radio , o intreb de ce e atat de distrata si imi spune ca e putin ametita de bautura , ca e varul ei de servici la rutiera in noaptea asta si ca nu o opreste nimeni . Vazand ca si ea e ametita , incep sa ma dau la ea , sa ii zic ca s-a facut foarte buna si ca a facut un cur de nu-mi vine sa cred. Ea incepe sa rada si se lasa pe o parte sa mi-l arate mai bine si ma intreaba " E bun , nu ?" , incep sa rad , mai dam cateva ture si la un moment imi zice sa ne oprim undeva sa fumeze si ea , ca nu poate sa fumeze in timp ce conduce. Ne oprim intr-un loc mai retras , intre blocuri .
Isi aprinde tigarea , fuma pervers din ea si se uita foarte pervers la mine si zambea . Ma apropii de ea , ii pun mana pe picior , si o sarut , ma asteptam oarecum sa protesteze , ea stiind ca am o relatie de tata timp , nu o stiam genul ala de fata . Dar nu a fost asa , mi-a raspuns la sarut intr-un mod foarte pervers , mi-a bagat limba pana in gat , ne sarutam porno .Ma gandeam ca e de la bautura dar aveam sa aflu ca nu era asa , devenise o alta fata .Ne sarutam asa cateva minute timp in care o mangaiam pe picior , incep sa urc ii bag mana sub fusta , vad ca nu zice nimic si continui, incep sa-i masez pizda prin chilotei , ea ma saruta pe gat si gemea foarte tare , in cateva minute chiloteii ei erau fleasca in palma mea . Incepe sa imi zica " Ce bine e ! Ahhh ! Baga-mi degetul , fute-ma cu degetul ! " Ii dau chilotii intr-o parte si incep sa o penetrez cu un deget foarte repede , era uda fleasca , se auzeau numai pleoscanituri de la pizda ei , in masina , vazand ca e atat de uda ii mai bag un deget si o penetrez la fel de violent. Gemea foarte tare si isi misca pizda in palma mea , ma impinge pe scaun , incepe sa-mi frece pula prin blugi si mi-o scoate afara . Incepe sa o frece foarte tare , nu mi venea sa cred ce bine stia sa faca laba , la un moment incepe sa scuipe din abundenta pe pula mea si sa frece din ce in ce mai tare . Freca si scuipa pe ea incontinuu . Continuam asa cam vreo 10 minute , ii suna telefonul , era o prietena de ai ei , o intreba unde a disparut .
" Hai sa mergem inapoi , ca ma dau astea disparuta" imi zice
" Ok ! hai ca si pe mine cred ca ma cauta baietii "
" Poate continuam mai tarziu " si rade pervers la mine " cu cine ai venit ? Nu vrei sa mergi cu mine acasa ? "
" Am venit cu Dragos dar nu e problema , merg cu tine iti dai seama " si rad
Plecam de acolo spre club , eu inca nu apucasem sa mi bag pula inapoi in pantaloni , ii iau mana si o duc spre pula mea fleasca de la cat scuipase pe ea si o pun sa imi faca laba pana la club. Nu a avut nimic impotriva , mi-o freca si imi zicea " Parca e mai mare decat o stiam eu " ( eu am pula destul de mare , cam 24 cm si destul de groasa ) . Ajungem la club , se da jos si o vad ca se apleaca si isi da chilotii jos si ii arunca in masina " Sunt fleasca nu mai pot sa stau cu ei pe mine " Intram in club , ma duc la masa si continui sa beau si sa rad cu prietenii mei . Dupa un timp primesc un mesaj de la Diana :
" M-ai inebunit , nu-mi mai arde de club , sunt fleasca !"
" Hai sa mergem. Si asa e 4 , le zic baietilor ca ma duc sa ma intalnesc cu cineva si plecam"
" Ok , hai ne vedem in parcare."
Ies afara imi aprind o tigara si o asteptam langa masina ei. Apare si ea imediat , vine langa mine " hai mergem ?" ii zic sa astepte sa termin si eu tigarea , ca vreau sa mai stau putin la aer. Se pune langa mine , cu fundul pe masina . Ii pun mana dupa umar si incep sa-i masez un san prin rochie , apoi ii baga mana in sutien i-l scot afara si incep sa ma joc cu sfarcul ei . Imi pune mana pe pula prin pantaloni si incepe sa ma frece , era deja sculata. O scot afara prin slit sa ii las acces complet la ea. Incepe sa mi-o frece usor , eu ii ridic usor fusta , nemaiavand chilotii pe ea ii bag mana direct la pizda , era inca fleasca. Ne masturbam reciproc cateva minute , eram excitat rau si ea la fel dupa cum gemea . Ii dau mana la o parte dupa pula , o prind de cur si o intorc cu burta pe masina , ma aplec si incep sa o ling in pizda pe la spate. O penetram cu limba in pizda acolo in parcare , am lins-o asa cam 10 minute pana imi zice " Hai sa mergem ca imid au drumu si fac urat cand am orgasm , nu vreau sa ne stie tot cartierul". Ne urcam in masina si plecam , pe drum inca ne masturbam reciproc in timp ce conducea . La un moment ma bag intre picioarele ei si incep sa o ling in pizda . Ajungem la iesire din oras , pe un drum laturalnic intre doua lanuri de porumb. Opreste masina si sare pe mine. Dau scaunul pe spate sa avem loc , o prind de cur , ea statea peste mine , si incep sa i bag doua degete in pizda in timp ce ne sarutam . La un moment se lasa in jos , imi trage pantalonii de pe mine , se urca inapoi si imi zice " Bagami-o , nu mai pot , vreau sa ma futi ! Fute-ma pana nu mai stiu de mine !" I-o fixez la intrare in pizda si o penetrez dintr-o data , era toata in ea . A tipat destul de tare , apoi o ridic putin de pe mine si incep sa o fut cat puteam eu de tare , animalic , dadeam in ea de se misca toata masina . Ea tipa si gemea in acelasi timp si imi zicea " Daaa fute-ma , da-i in mine pana ma lesini ! Sunt curva ta , da-mi palme pe cur te rog , da-i in mine pana nu mai poti" , inca nu imi venea sa cred cat de perversa devenise . Futeam la ea de simteam ca nu mai am aer , o futeam si ii dadeam palme pe cur cat puteam eu de tare , o trageam de par , o trageam de buci cu toata puterea . Ea se uita la mine de parca era in transa , avea o privire de simteam ca vrea sa moara in pula acolo . La un moment ma opresc din futut pentru ca nu mai aveam aer , se da jos de pe mine si isi aprinde o tigara .
Se uita cu aceeasi privire disperata la mine si fuma , incepe sa se frece la pizda , apoi sa-si bage doua degete in pizda , apoi trei . Se freca la pizda destul de repede si tragea din tigara de parca era ultima. Se opreste arunca tigarea pe geam , ma saruta si imi zambeste.
" Sper ca nu te-am speriat , dar m-ai inebunit simt ca explodez toata "
Ii zic " Nu mie chiar imi place asa , de cand voiam sa gasesc pe cineva cu care sa ma fut asa hard "
" Pai m-ai gasit pe mine de acum "
O intreb cum de a ajuns asa dezinvolta in privinta sexului ca o stiam o rusinoasa . Imi zice ca a avut cativa parteneri dupa ce ne-am despartit cu care a facut sex si ca a vazut ca ii place foarte mult sexul ca ii place sa se futa asa hard dar ca nu prea a avut cu cine sa fie atat de deschisa pana acum si sa se dezlantuiasca asa cum vrea ea. Mi-a zis ca a inceput sa se uite foarte mult la filme porno si ca isi dorea foarte mult sa faca ce vedea acolo dar nu a avut cu cine sa faca chiar atat de multe . Ii zic sa stea linistita ca in privinta sexului eu nu prea am limite , imi place aproape orice si poate sa faca cu mine ce vrea ea fara sa ii fie vreun pic rusine. Apoi imi zice :
" Hai afara , de mult timp vreau sa fiu fututa pe capota la masina ."
Iesim afara din masina , ne dezbracam de toate hainele si o pun capra pe capota. Incep sa dau in ea cat puteam de tare. Imi placea si ma excita foarte mult sa pot sa ma fut asa pana la epuizare sa dau cat pot eu de tare intr-o femeie . Cu prietena mea nu puteam , pt ca era foarte stramta si nu puteam sa dau cum as fi vrut eu in ea .O futeam de vreo 15 minute in pozitia aia , apoi o vad ca iese din pula se intoarce la mine si ma impinge , mai aveam putin sa cad , ma intinde pe jos si se pune cu pizda pe fata mea . Aproape ma sufocase cu pizda , dar mie imi placea , isi plimba pizda pe toata fata mea si ma tragea de par infigandu-ma si mai tare in pizda ei .Eram fleasca pe fata de la sucurile din pizda ei , aveam un miros puternic de pizda pe toata fata , ma excita teribil acel miros si cum imi simteam fata uda . La un moment se ridica putin ma elibereaza din stramtoare , ma ridica de cap si ma scuipa in gura . Am ramas putin mirat , dar am realizat ca ma excita lucrul asta . Ma intreaba " Iti place? " , ii raspund afirmativ si imi zice " De cand imi doream sa fac asta ! " si isi pune iar pizda pe fata mea. Incepe sa se frece iar pe toata fata mea cu pizda , o prind de cur si o trag in asa fel incat sa o pot linge in cur .
De acum aveam anusul ei pe gura mea , o lingeam si ii penetram anusul cu limba si ea se freca la pizda deasupra mea . Imi zice " Ce bine e ! Ahhh baga-mi limba in cur , e b...



    Login