Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum mi-am futut pacienta
Autor : dead543 - 2018-12-17
Citita de 25771 ori - Nota 7.67 (48 voturi)
Tin sa atentionez cititorii ca aceasta povestire nu este pentru toata lumea, asa ca decat sa criticati, mai bine nu cititi sa nu va dea stari de repulsie, sila si anxietate.
Stateam la masa de metal si pironisem cu privirea geamul mic ce dadea in strada. Priveam pantofi de toate felurile ce defilau pe caldaramul umed de la pervazul micii ferestre. Deodata, m-a trezit din reverie sunetul strident al telefonului fix de langa mine, un telefon foarte vechi, cu disc, plin de jeg de anii ce au trecut peste el, un telefon comunist, probabil din anii 70.
-Alo, da, doctorul Iliuta la telefon.
-Bai Florine, sunt eu Pompiliu, vezi ca iti aduc marfa proaspata, inca calda!
-Ah, salut Pompi, pai despre ce este vorba?
-Un betiv la volanul unui camion de 7 tone, de la curierat, bai, deci este fantastic... deci, tipul a facut terci cu camionul un A-class-140 condus de o tipa focoasa, voluptoasa, cam trecuta, insa bai iti plange pula cand vezi ce pizda buna a chilharit nenorocitul ala cu camionul.
-Atunci bag-o repedela sac si hai cat este inca calda, sa nu se instaureze rigor-mortis-ul, o lucrez mai repede si mai eficient. Auzi, are rude?
-Pai este o nepoata de a ei aici, plange de o iau dracii. Pe langa ca este urata si pute a ceapa prajita, cand se schimonoseste sa planga arata ca Morgan Freeman la muian. Zice ca vrea sa se termine toate cat mai repede. O sa treaca maine pe la tine pe la cabinet.
-Bine, ok, pa Pompi.
-Ne vedem in 20 minute, pa!
Am pus receptorul in furca si mi-am reluat activitatea de a privi cizme, bocanci, pantofi, incaltamintea ce defila la geamul cabinetului.
Dupa cateva minute, iar suna telefonul.
-Da, doctorul Iliuta la telefon.
-Domnule doctor, sunt Georgeta Dumitrascu, domnul Stanislav Pompiliu mi-a dat numarul dumneavoastra de telefon, imi cer mii de scuze -se auzi din receptor vocea plansa a unei doamne, o voce ragusita, groasa, probabil de la prea multe pachete de tigari fumate zilnic.
-Da doamna, cu ce va pot fi de folos, desi cred ca sunteti ruda doamnei decedate la Balintesti, asa-i?
-Da, exact dom doctor. Vroiam sa va anunt ca maine nu mai pot veni si vin poimaine, am de facut niste comisioane pentru seful meu maine si nu am cum, chiar nu am cum, sper sa ma intelegeti...
-Da, ok, nici o problema, desi sa stiti, aici este ca la coletarie... adica locurile sunt limitate-n timp, magazinajul costa... vedeti dumneavoastra o suma acolo cat o masa la restaurantul Ravenna, da?
-Oh, nici nu se pune problema, stiu, este normal... pai 200 este bine, domnu doctor? Si faceti dumneavoastra toate pregatirile necesare, tot ce trebuie, va mai dau si in plus daca gasiti si o firma de funebre, sa se termine dracului totul, ca numai pot de durere, credeti-ma!
-Pai ar fi cam vreo 5000 cu tot cu baietii de la funebre, poimaine este gata, cu toate actele, cu sicriu cu tot. O sa va trimit niste poze pe whatsup cu cosciuge sa va alegeti acolo. Care este numarul ca acum ati sunat pe fix si nu il am. L-ati dat colegului meu Pompiliu?
-Da, dar daca vreti vi-l dictez imediat. Luati un pix si notati: 07....
-Bine doamna, ma ocup eu de tot. Ne vedem poimaine la 15 fix. Sa nu intarziati ca am si eu multa treaba si nu imi mai vad capul de ea, da?
-Da domnu doctor, va multumesc din suflet. La revedere.
-Sa va dea domnul sanatate, la revedere.
Am pus telefonul in furca si ma gandeam...oau, m-am facut cu 3000 asa rapid, poate era bine sa ii pulsez, fraier am fost...
Iau mobilul din buzunar si il sun pe nea Tica de la funebre.
-Salut Tica, am un pachet complet. Tot 2000 de lei, nu?
-Da sefu, tot asa.
-Bine, pa!
Bun, am rezolvat-o si pe asta, pai cu cat a mai iesit si de la aia carbonizati la cabana si cu plodul ala drogat ce s-a spanzurat in podul blocului, am reusit sa scot un total de 2500 de euro saptamana asta...
Deodata usile batante se deschid cu violenta, trezindu-ma din calculele mele financiare. Era Pompiliu cu doi militieni comunitari(asa le zic eu la semipolitaii aia locali), impingeau la targa mobila pe care era pus un sac cu un corp in el, dupa cum se profila.
-Bai, ce dracu intrati asa ca tatari-n biserica? M-ai speriat bai Pompi, da-te dracu!
-Va rog sa ne scuzati domn doctor, spuse zambind un militian cu moaca lui de imberb
-Bai Florine, ce pula mea te-ai speriat asa? zise razand si Pompi
-Sa te fut in gat si pe tine si pe ma-ta si pe astia doi, sa nu mai faci asa ceva Pompi, vrei sa fac infarct, stii bine ca sunt predispus la infarct, asa mi-a zis Stefanescu de la Cardio
-Bine ma, gata, scuze, uite ia un redbull de aici, ca am doua, mi le luasem sa bag in noaptea asta sa nu ma prinda somnul la volan
Si zicand asa, Pompi imi pune pe masa un flacon de RedBull. L-am luat si l-am tras tot pe nerasuflate, chiar eram pe vremea aceea dependent de RB. Ma ridic cu greu de la masa de metal si ma indrept spre targa mobila sa vad marfa adusa.
-Haideti ma, ce stati, puneti-o aici. -le-am strigat militienilor ce stateau ca pupezele cu mainile in dreptul pulii incrucisate, pozitia clasica a lor. Le-am aratat patul de macelarie(masa de macelarie) unde aranjez toata marfa(cadavrele) ce imi este adusa. Militienii au ridicat sacul cu greu si l-au pus pe masa de operatie cu un bufnit greu.
-Bai, mai usor, ca nici din zece salarii ale voastre nu puteti sa achitati o masa din-asta.
Spasiti, au ingaimat niste scuze si s-au carat afara dincolo de usile batante ale cabinetului.
-Hai Pompi, da-mi sa iti semnez.... Asa, gata esti liber.
Si pleca fericit si Pompi ca a scapat repede.
Eram singur cu un sac pe masa. Trebuia sa muncesc, baga-mi-as...
M-am dus la usile batante, le-am blochat sa inchid cabinetul sa nu ma mai deranjeze nimeni cat operez, mai ales dupa episodul vijelios de mai devreme.
Acum cand scriu, parca retraiesc acele momente.
Ma intorc agale catre patul de macelarie, deschid fermoarul la sac si din el, doi ochi albastrii ma tintuiesc, o privire fixa fara viata priveste in mine, in sufletul meu. Obisnuit, scot sacul pe dupa femeia din el. O simt, inca este calda, o piele fina alba.
Nu imi vine sa cred, ma excita aceasta femeie, simt cum madularul mi se ridica-n slitz. O mangai pe fata, simt un fior.
Ma dau un pic in spate, sa am o viziune de ansamblu: o femeie buna, gen MILF din filmele xxx, undeva la vreo 50 de ani, insa bine intretinuta. Observ gatul vanat pe lateral. Ii intorc capul si vad o tumefiere indigo a cefei. Da, si-a rupt gatul si kaput! Parul ei scurt, blond, mi-a trecut peste mana.
Incep sa o dezbrac, intai o ridic in sezut, ii pun un scaun in spate, sa o sustina. Ii dau bluza de mohair de pe ea, un mic maieu, dupa care ies la iveala doua frumuseti de sani mari intr-un sutien roz cu striatii de dantela albastra.
Ii dau si sutienul jos si eliberez sanii mari, albi cu mameloanele roz, sfarcuri roz-bombon, sani destul de fermi la marimea lor, imi intra unul in ambele palme.
Ii framant sanii, inca calzi, nu ma pot abtine si ma bag cu gura in ei, dau limbi ample de jur-imprejurul fiecarui san, finalizand operatiunea cu sfarcul in gura, pe care il sug cu nesat, cu limba prinzand-ul pe cerul gurii. Ce parfumati, se simte ca a fost o doamna distinsa, cocheta!
Nu mai am rabdare, iau scaunul din spatele ei, o intind pe masa, asa topless, ii dau si fusta jos, chilotii de dantela, ii dezvalui o pizda floacoasa, cu floci aramii spre blond.
Imi plimb mana pe abdomenul ei, o atinge pe buric cu degetul aratator, cobor cu el spre pizda flocoasa, o pizda exact cum imi place mie. Urasc femeile ce se rad la pizda, sunt suspecte de boli venerice.
Ii iau toata pizda flocoasa si grasa in palma, o framant in palma, imi place senzatia. Cu mana cealalta imi scot pula din pantaloni si incep sa mi-o frec. Deja s-a facut tare, vartoasa. Cu o mana ii dezmierd pizda ei si cu cealalta imi dau incet pielea pulii peste cap.
Trebuie sa o gust!
Imi bag gura-n flocii ei, incep sa explorez cu limba clitorisul generos. In tot acest timp incep sa imi frec din ce in ce mai repede pula. In nari imi inunda sinapsele aromele ei feminine, usoare esente de urina cu excitatiile ei ramase pe labii.
Ejaculez violent, sub patul de macelarie, sperma tasneste prin toate cotloanele....
Cu limba pe clitorisul gros carnos, si cu pula-n mana, pula ce pulsa haotic si ejacula jeturi de sperma... ce senzatii animalice.
Acum ca m-am descarcat, pot trece la treaba, ma gandesc eu. Imi scutur pula de ultimii stropi de sperma, ma uit la usa, nimeni, ma ridic drept, imi bag pula in pantaloni, si-mi zic:asa, bun asa...
Simt o senzatie de sa ma pis, ma gandesc mai bine si decid sa nu ies din cabinet. Iau un bidon de 6 litri gol ce il aveam prin cabinet si imi scot pula si incep sa ma pis. Jeturile puternice de pisat fac un zgomot infernal in linistea profunda a incaperii. Ma uit iar la usa, nimeni! Bun asa, bun! Am terminat, ma uit, un sfert de bidon aproape... Lasa ca il arunc mai tarziu. Vad sperma imprastiata sub masa de operatii, iau mopul si dau cu el repede. Simt ca frumusetea aceea de femeie se uita la mine, parca ma urmareste cu privirea tot ce fac, asa o privire intrebatoare dar si acuzatoare.
-Ce te uiti asa la mine, tarfo? ii strig nervos
Ea nimic, parca era moarta. Ah, da, chiar este moarta, asa este.
Mai aveam o gura de RB, o trag pe gat cu nesat.
Plin de energie, ma duc inapoi la tarfa mea, o trag de picioare pana la marginea patului si ii bag doua degete in cur cu violenta.
-Iti place, asa...



    Login