Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatacea mai cuminte vecina
Autor : cristyxx - 2010-05-13
Citita de 26838 ori - Nota 7.79 (43 voturi)
Este prima mea povestire asha ca va rog sa nu fiti prea duri cu mine. Pt ca majoritatea povestirilor de aici sunt fantezii, eu o sa va relatez ceea ce mis-a intamplat cu adevarat.

In urma cu ceva timp, am inteles ca o fata de la mine de pe scara ma simpatizeaza,ea avand atunci 16 ani iar eu 17, nu am dat importanta acestui fapt, pt ca fata era “nu prea frumoasa”, nu ma atragea, si la varsta aia cautam fete care sa imi cada usor in pat, uosr de sedus, la care ea, Diana era genul de fata care statea retrasa nu comunica foarte mult, avea un grup restrans de prietene, nu prea statea cu noi baetzi cum faceau celelalte fete din cartier, asta se datora mamei ei care nu prea o lasa la ore tarzii pe afas si o certa mai mereu din orice.
Cu timpul lucrurile s-au schimbat Diana a inceput sa devina o fata frumoasa, sexi incepea sa atraga privirile tuturor prin cartier, se schimba cu fiecare zi ce trecea mai mult si mai mult, azi aparea cu un fundulet obraznic bombat putin scos inapoi, peste o saptamana cu o pereche de sani rotunzi strajuiti de nijste sfarcuri indraznete, parul ei brunet il purta acum indreptat cu placa , iar cand trecea p langa noi baetzi de la scara, mersul ei si urma de parfum lasata in urma ne baga in boala. Era clar ca se intamplase ceva cu Diana , dar tot asa retrasa ramasese.
Intr-o seara stand de vorba cu inca doi prieteni ba de una ba de alat...., isi face aparitia si Diana care nu ne saluta ci se aseaza retrasa pe o treapta a scari din fata blocului, isi desface o punga de seminte si isi vede linistita de treaba.
Mai toti baetzi eram cu ochi pe ea dar nu ne dadea prilejul sa intram in vorba cu ea,..pana cand imi dau seama ca as putea sa o abordez destul de usor in aceste imprejurari in care ne aflam si imi vine ideea stralucita zic eu ,si spun catre Bogdan amicul meu !
- Mama c as manca si eu niste seminte.......
Bogdan imi spune:- dute ma si iati...
- Nu ma eu vrea de la vecinica noastar Diana care nici nu ne baga in seama,
Atunci ea rusinata imi spune: -vino si serveste-te...
Ma apropii de ea si ma asez la putina distanta de ea...., incep sa port o discutie destul de normala cum ar fi “c mai faci – ori la c liceu esti u-“chestii dastea facandu-ma ca eu nu prea stiu nica despre ea. Dar in acelasi timp , ochi imi fugeau la la decolteul generos al ei, care scotea la vedere sani ei destul de mari si cu o piele catifelata, usor bronzata. Am uitat sa va spun ca asta se intampla pe undeva in vacanta de vara, prin iulie.
Observ ca ea devine receptiva la glumele si intrebarile mele, chiar o faceam sa zambeasca dar era putin rusinata.
Am mai discutat cate ceva si imi iau inima in dinti si o intreb dar ar vrea sa imi dea numarul ei de telefon, si bine am facut pt ca imediat ce mil-a dat maicasa scoate capul pe geam , ea stand la parter si o cheama in casa, cu un glas rastit.
Faptul ca mi-a dat nr de tel nu mis-e parea ceva nelalocul lui, ceva mis-a parut dubios , faptul ca dupa ce a intrat in casa , ea a esit pe fereastra si a continuat sa manance seminte.
Urmatoarea zi am petrecuto mai toata pe afar, sperand ca va iesi si ea, dar dezamagire totala!. Eram nehotarat sa o sun, sa nu o sun , dar gandul la sani si funduletul ei m-a impins sa o fac. Am sunato si am aflat ca o sa iasa pe afar dar tocmai pe la 10 seara cand maicasa pleca la schimbul 3 si cand fratele ei mai mic o sa adoarma. Ma intrebam dc mai iese asa tarziu ...dar am inteles imediat ca eu eram motivul.
Am asteptat .....si a venit momentul eram singur la scara cand apare o silueta din scara fara bec a blocului,purta o pereche de pantaloni albi, scurti prin care se vedeau chilotei ei nminusculi de culoare neagra, o bluzitza nu prea larga dar nici strampta ,care lasa sa se observe ca nu purta sutien. Imediat ce am zarit-o. Am simptit cum imi creste nivelul. S-a asezat langa mine si mi-a spos:- nu vreau sa ne vada cineva , miar putea face probleme cu mama, nu ai vrea sa mergem undeva, intr-un loc mai ferit......
I-am raspunsa ca da dar....unde brusc mi-a, adus aminte ca scara de incendiu nu este circulata , nu este luminata , ba chiar usile de la fiecare palier sunt bocate numai cea de la etajul 4 este deschisa.
Am mers acolo si mai pe bajbaite am reusit sa ne asezam pe trepte intre etaje, unde a urmat o serie de vrajeli, din partea mea, recunosc in mintea mea erau numai ganduri perverse, nu simpteam nimic altceva pentru ea decat sentimentul ca as vrea sa o penetrez adanc in toate gaurile, nu mai stiam cum sa ma comport, ma balbaiam ,cu toate eforturile depuse pentru a nu face asta. Ii spun ca eu simpt cu adevarat ceva pentru ea si ca nu am avut curaj pana acum sa ii spun ,
-atunci imi confirma ca auzitele mele de acum un an erau devarate., si ca ea ma simpatiza in tacere.
Ca un escroc sentimental c am fost i-am propus sa devenim ceva mai mult decat amici dar fara ca sa stie cineva despre asta. Am inceput sa ne sarutam nebuneste , imi era frica sa o ating, poate o speriam , stiindu-o , o fata mai retrasa. Am sarutat-o in jurul urechi, coborand usor pe gat si spre sani, am vazut ca nu opune rezistenta si am continuat, am prins curaj si am bagat mana in decolteul ei,unde doream de mult sa ajung, ma excita faptul ca aveam in maini doi sani tari si de marime medie , dar cel mai tare ma excita gemetele usoare scoase de ea atunci cand o sarutam pe gat si ii masam usor sanii. Am continuat asa timt de 20 min nu mai stiu sigur dar acel timp mis-a parut 2 minute. Ne-am oprit pentu ca a spus ca trebue sa mearga sa vada ce face fratele ei care inca nu se culcase, si am stabilit sa ne intalnim seara urmatoare in acelasi loc la o anumita ora.
Eram nedumerit de ceea ce se intamplase si toodata fericit.
Urm...



    Login