Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCalatorie cu curprize
Autor : io_jamal - 2019-10-24
Citita de 14507 ori - Nota 8.02 (53 voturi)
Aveam un job destul de dinamic, participam foarte des la licitatii publice si de cele mai multe ori trebuia sa ajung la deschiderea dosarelor chiar daca erau in orase din tara.
Ma suna managerul si imi zice ca in dimineata urmatoare trebuie sa plec in Brasov, pentru ca la ora 13 participam la o licitatie. Era joi si ma gandeam sa combin utilul cu placutul sa raman un weekend la munte daca tot sunt in zona doar ca nu era placut sa ma duc singur.
Ii povestesc Alinei o amica care stiu ca e dornica mereu de plimbari, doar ca nu am mi-a dat raspunsul la care ma asteptam. Avea deja planuri pentru weekend dar venea cu mine daca nu ramaneam si ma intorceam seara in Bucuresti.
- Mananc si eu o inghetata buna in Brasov pana iti termini tu treaba pe urma mergem si mancam niste coaste la gratar ca am o pofta…
- Bine, asa facem, ne intoarcem seara in Bucuresti.

A doua zi de dimineata am trecut sa o iau de acasa, statea destul de depaparte dar la ora aceea era liber in trafic. Dupa Ploiesti am oprit la o benzinarie sa mancam ceva si sa bem o cafea pentru ca eram cam adormiti. A fost o oprire tare inspirata, plecand de acolo am inceput sa povestim ceea ce pana atunci nu prea s-a intamplat.

Eram prieteni buni, vorbeam cam orice, ne tachinam mereu cu apropouri sexuale dar totul a ramas la stadiul de vorbe. Alina avea un fund tare futabil, nu era mare dar era bombat de iti treceau prin cap toate perversiunile posibile.

Stiam ca nu se intelege prea bine iubitul ei si am pulsat putin in apropouri
- Nu mai bine ramanem noi la munte tot weekendul?
- Chiar nu pot, i-am promis lui Alex (iubitul ei) ca fugim la mare sambata dimineata, dar pana atunci ne putem face de cap (incepe sa zambeasca si ma atunci pe mana care era rezemata pe cotiera).
- Bine dar acum ne grabim sa ajungem in Brasov, vedem la intoarcere cum ne organizam.

Am ajuns in Brasov, nu s-a mai intamplat nimic important pana acolo, eu mi-am vazut de treaba, ea a ramas prin centru sa se plimbe. Dupa aproximativ 2 ore termin si eu treaba, mergem sa mancam si pentru ca era inca cald si soare, mi-a propus sa urcam pe Tampa intr-o drumetie.
- Hai la mCe asina sa ma schimb ca nu mai suport camasa asta.
- Bine atunci ma schimb si eu in pantalonii scurti pe care i-am cumparat cat m-am plimbat in magazine.
S-a bagat ea prima data in masina a inchis usa ca trecea lumea pe langa parcare si isi ia pantalonii scurti pe ea. Erau niste pantaloni scurti de blugi, albastri din care ii ieseau bucile apetisante.
- Iti plac?
- Ce pot sa zic, cand imi arati fundul asta criminal (in secundele urmatoare aveam o semierectie). Avand o pereche de pantaloni mai mulati era deja vizibila, ceea ce a observat si Alina.
- Te cam strang pantalonii (incepuse sa ma tachineze).
M-am schimbat si eu si am plecat la plimbare pe jos, am zis daca tot urcam sa mergem pe jos nu cu telecabina. Alina urca in fata mea, eu nu mai puteam sa imi iau ochii de la fundul si ma abtineam cu greu sa nu pun mana pe el, pana la un punct cand trebuia sa urce peste o radacina de copac. Eu ca un “bun” baiat ce sunt, i-am prins fundul in palme si sub pretextul ca o ajut sa urce am impins-o usor dar mai mult ii strangeam bucile in palme.
- Tu vrei sa nu mai ajungem in varf?
- Am vrut doar sa te ajut, dar nu zic nu propunerii tale.
Ma prinde de mana sa ma ajute sa urc si eu radacina cu pricina, dar cand eram langa ea ma lipeste de copac si ma saruta cu pasiune. Incepem sa ne pipaim, o prind de fundul ei ferm si il framantam ca pe cozonac pana cand apare cineva pe poteca. Ne oprim din sarutat si atingeri si decidem sa urcam in continuare. Au mai fost cateva saruturi asa pe fuga, ne tineam de mana de parca eram un cuplu. Am urcat pe Tampa, am facut cateva poze acolo unde scrie Brasov sip e urma am coborat spre masina pentru ca trebuia sa plecam catre Bucuresti.

Am plecat din Brasov, drumul era destul de aglomerat dar fiind vineri seara lumea venea spre munte.
- Am stat numai cu pula sculata de cand am te-ai schimbat de pantaloni si nu ai vrut sa ramai nici in padure cu mine (ziceam eu asa mai in gluma)
- Nu mai avem paduri pana acasa? Incepe sa ma sarute pe gat si urca cu limba spre urechea mea. – Sper ca te poti concentra si rade.
- Cand nu mai pot opresc masina si te duc in padure.
- Asa sa faci.

Trecusem de Predeal iar pe serpentine o vad ca isi desface centura se pune in genunchi pe scaun si incepe din nou sa imi bage limba in ureche, de data asta incepea sa ma si muste usor iar cu mana ei dreapta se chinuia sa imi desfaca pantalonii. Imi desface pantalonii, prinde de boxeri si incearca sa ii dea jos. Ma ridic putin de pe scaun si o ajut sa ii dea putin mai jos sa poata sa imi scoata pula erecta.
Incepe sa ma masturbeze usor, intorc putin capul atat cat pot vedea si drumul si ne sarutam cateva secunde, pe urma se apleaca si incepe sa se joace cu limba pe capul pulii. Eram in al 9-lea cer cand incepe sa mi-o suga iar fundul sa il ridice in sus. Bag masina in viteza a 3-a sa imi fie usor sa conduc fara sa schimb vitezele, scot mana o prind de fund iar un deget il introduc pe langa pantalonii ei scurti direct in pizda.
Incepe sa geama, eu ma concentrez sa si conduc dar era o placere de nedescris. Nu stiu cat timp a trecut de cand a inceput sa o suga, mai am in minte doar curbele de prin Azuga.
Ne apropiam de Busteni si ii zic ca am o idee, daca tot am inceput in padure sa si terminam acolo. Se aseaza pe scaun uitandu-se la mine mirata ca am oprit-o, dar nu mai puteam sa conduc daca ea continua cu sexul oral.
Intram in Busteni iar aproape cand iesim si statiune virez la dreapta si urcam spre telecabina, trecem de ea, mai urcam cateva zeci de metri si opresc masina.
Eram pe marginea padurii, trecea si un mic parau pe margine, nu vedeai nimic la 10 metri de tine, practic eram pe drumul care urca spre cascada Urlatoarea.
Alina era putin speriata fiind foarte intuneric dar am inceput sa ne sarutam si i-am distrat putin atentia de la asta. Urcam cativa metri pe carare, dar de data acesta eu eram acela care o lipeste de copac si o sarut. Ii ridic tricoul (nu avea sutien) si incep sa o sarut pe sani, o musc, ii iau ...



    Login