Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventurile Amaliei, partea a 3a
Autor : alexgh - 2018-11-28
Citita de 21046 ori - Nota 8.65 (120 voturi)
Inainte de a citi asta, recomand sa cititi Aventurile Amaliei 1&2 din categoria Fantezii cu femei sau barbati in varsta.

Daca acum cateva luni ma intrebam cu ce o sa platesc chiria, acum strangeam bani sa-mi iau o masina la care visam de cand eram mica, imi cumparam genti scumpe si nu imi refuzam nicio placere. La scoala ma duceam aproape in fiecare zi desi trebuie sa recunosc ca mai trageam chiulul. Voiam oricum sa termin cu o nota buna, stiam ca nu o sa fiu frumoasa la infinit sa pot sa ma joc de-a curva cu clientii gasiti de George. Cert e ca de la o vreme toti pensionarii din bloc, si cei cu care nu avusesem vreo treaba dar mai ales cei care beneficiasera de serviciile mele, ma salutau non stop. Nu stiu daca mi se dusese vorba, sa fiu sincere nici nu imi mai pasa, acum ca vedeam cati bani fac. Marian ramanea in continuare clientul meu cel mai fidel, aproape de fiecare data plecam de la el cu febra musculara la abdomen de la atata ras. Am fost si la el la tara de cateva ori, unde avea o "casuta de vacanta" cum ii spunea el...daca asa poti sa ii spui unei vile cu doua etaje de la Breaza si cu o curte cat un teren de fotbal, cu piscina. L-am intrebat de ce sta in Bucuresti intr-un apartament, fie el si cu patru camere, daca are vila asta superba? Mi-a raspuns ca aici aproape de padure, singur, ce sa faca? Sa se gandeasca la ziua de apoi? Aici venea doar cand mai facea un gratar cu fii-su, nora-sa si nepotii sau cand mai venea cu George si mai nou cu mine. Pierdusem numarul banilor primiti de la Marian si eram convinsa ca nu doar din pensie si de pe vremea cand fusese mare stab in armata isi permitea asa ceva dar niciodata nu am intrat in detalii. Itr-o dupa-amiaza, stateam la soare pe un sezlong. Era la inceputul lui septembrie si inca era soare numai bun de plaja. Cat timp eram la vila lui, imi spusese ca nu am voie sa port niciun fel de haine, doar sandale cu toc. Chit ca stau la soare, sa am sandalele in picioare. Era tot ce imi cerea, pe langa sex la discretie. Am fost de acord cu draga inima. A venit langa mine cu un pahar mare, plin cu limonada cu gheta si cateva frunzulite de menta.
- Cum iti place tie frumusete. Se apleca langa mine si incepu sa se joace cu sanii mei, care raspundeau atingerilor sale imediat, prin intarirea sfarcurilor.
- Esti un scump ! Si i-o spuneam cat se poate de serios. Ceilalti pensionari care ma futeau erau doar simpli clienti dar Marian era unul mai deosebit, clientul vip, de care involuntar ma atasam, nu ca de George dar oricum, nu imi era indiferent. El oricum isi stia limitele si stiam ca niciodata nu vrea altceva, pe langa mine mai avand vreo doua fete pe care le futea ocazional, desi nu atat de des ca pe mine iar nu neg, imi producea o placere rautacioasa. Imi placea sa fiu pusa inaintea lor, nu neg, chiar daca eram doar o curva pe care o umplea de bani.
In timp ce imi mangaia sanii, am observat ca Marian era mai tacut de obicei. Pana acum ar fi trebuit sa aiba capul ingropat intre coapsele mele si sa-mi devoreze pizda dar acum se rezuma doar la sani.
- Ai patit ceva? Il intreb eu curioasa.
- Nu, nimic...
- Hai mai Mariane lasa vrajeala, zi ce s-a intamplat. Vrei sa mai aducem o fata sa o facem in trei si nu stii cum sa-mi spui? Am intins mana si i-am atins pula cu varful degetelor si spre surprinderea mea, nu era sculata ca de obicei.
- Imi esti de ajuns tu Amalia. Dar nu e asta. Uite, o sa iti zic ceva dar o sa se supere George rau de tot daca iti zic.
- Nu-mi spune ca si tu te-ai indragostit de mine, spun eu razand.
- Il stii pe Gelu, fostul procuror, nu? Imi spuse el serios.
- Da, mi-a zis George ceva despre el la inceput. Nu prea sta pe acolo, il vad rar. Ce e cu el.
- Da, are mai multe case, da rar pe la bloc, el sta in Baneasa de obicei. Pai ce sa fie...vrea sa te futa si el. Stie ca te vad din cand in cand si n-am putut sa ma abtin, i-am zis cat de buna esti de futut, cat de educata si cat de naturala esti, o bomboana de fata ! A zis ca iti da 1000 de euro daca il lasi sa te futa cum vrea el, o seara intreaga.
Am ramas cu paiul de la limonada in gura. 1000 pentru o seara?! Dar care e faza? De ce atat? Il intreb eu suspicioasa.
- El e mai dur un pic, mai dominator. Oricum are bani de ii intoarce cu lopata, asta stiu sigur. Dar George nu il place.
- Dragule, George nu e stapanul meu. M-a ajutat cu toata chestia asta, nu neg, isi primeste portia (am desfacut sugestiv picioarele) plus ce va intelegeti voi. Daca vreau sa ma vad cu cineva, nu trebuie sa ii dau lui raportul, intelegi? Hai nu mai fi asa posomorat, uite pentru ce isi face el probleme. Am pus limonada de-o parte si m-am urcat pe el, pe celalalt sezlong. Ia ocupa-te putin de astia si i-am bagat sanii in fata, pe care a inceput sa ii linga cu pofta. In cateva minute i se sculase pula si ii revenise zambetul pe buze. Am inceput sa-l calaresc ca o nebuna, mainile lui imi prindeau bucile, le strangea, le framanta, imi cuprindea sanii si imi mozolea sfarcurile ca apoi sa ma aplece pe el total si sa impuna el ritmul.
- Asa, fute-ma, fute-ma tare, da-mi, nu te opri...rupe-mi pizda, da-i fara mila.
Adora sa ii vorbesc asa, ma prinse de ceafa, ii simteam respiratia sacadata in ureche si nu dupa mult timp am simtit cum imi termina in pizda, jeturi dupa jeturi calde. M-a sarutat si apoi am revenit pe sezlongul meu, departand maxim picioarele sa vada cum mi se scurge sperma din pizduta. Efectiv adora asta !!! Se uita fascinat, o intindea cu degetul, pe clit, pe mica liniuta de par pubian care o aveam, pe sfarcuri. La cate facea Marian pentru mine, micul lui fetis era o nimica toata si era o placere sa stiu ca pot sa-i indeplinesc dorintele.
La finalul weekendului ne-am intors in Bucuresti si seara m-am dus sa vorbesc cu George in legatura cu Gelu.


I-am zis ca vreau sa vorbesc ceva cu el si ca ajung mai pe seara. Cand mi-a deschis usa din casa a venit un miros imbietor de cartofi si peste la cuptor. Urma sa ma rasfete din nou cu una din zecile sau probabil sutele de retete pe care le stia.
Dupa ce am mancat si am baut un pahar de vin, am mers in sufragerie si am dat drumul la tv. La George eram mai nou ca la mine acasa. Mi-am scos tricoul si am ramas in sanii goi, sa-l intarat putin, stiind ca urmeaza o partida de sex de calitate.
George abia astepta, nu mai facea pe durul ca in prima zi, invatase ce ii place dar nu isi mai ascundea placerea cand ma vedea goala. Defapt, de la o zi la alta, era din ce in ce mai intensa, numai o femeie poate sa observe asta. A venit si m-a prins in brate, leganandu-ne asa usor:
- Ai zis ca vrei sa vorbim ceva. Vrei sa ma scoti tu in oras de data asta? Ca acum ai cu ce. Ma gadila in timpul asta si printre rasete i-am zis ca vreau sa vorbim despre Gelu.
S-a oprit ca traznit ! Ce vrei sa vorbim despre el?
- Pai vrea sa ne vedem. Si imi da...1000 de euro !! Ii spun eu vesela.
- Da-i dracu de bani Amalia, ala e un taran, nu se merita.
- Cum da-i dracu?! Nu ai zis tu la inceput de el? Ca are bani, ca nu stiu ce?
- Era altceva, atunci nu facea ce prostii face acum. Da-l in mortii lui.
Era prima oara cand George vorbea asa, efectiv se schimbase la fata. Ne-am oprit din harjoneala si l-am privit in ochi:
- Ok, zi-mi ce te deranjeaza.
- Ala nu e un om chiar ok, atat conteaza.
- Zi-mi ce te deranjeaza !! am ridicat eu glasul. Gasesc cumva 1000 de euro in copaci si nu stiam eu? Da, mi-a zis Marian ca e un pic mai dur.
- Un pic? E un tampit si un sadic, tipa si el. A mai fost o fata la el de curand si i-a parut super rau, tot eu ii gasisem. Crede-ma, nu merita.
- Daaa, si eu eram o panseluta nu? Ai uitat cum m-ai futut prima oara? Ai uitat cum ma futeai in gura..la propriu? Si in ultimul rand, ai uitat ca NU iti apartin?! Imi place mai hard, o stii bine. Eu am venit doar sa iti spun, nu sa cer permisiunea!
- Dar nu vreau sa patesti ceva, e un animal..
Mi-am luat tricoul de pe scaun si mi l-am tras cu furie peste cap si m-am dus spre iesire.
- Iti dau eu banii astia, jur ! Numai nu te duce. Crede-ma, e prea dur, depaseste limitele.
Ma uitam ca tampita la el. Nici macar unul dintre toti clientii pe care mi-i gasise nu ma facuse sa ma simt atat de prost si de ieftin cum o facuse el. Mai tarziu, cand m-am calmat, am realizat ca imi voia doar binele dar pe moment, m-am simtit ca ultima proasta pe care vrea sa o cumpere..cu bani. Ce paradox nenorocit.
- Macar ma suni daca doamne fereste se intampla ceva? Macar atat?
L-am privit cu furie si dispret, timp de cateva secunde, apoi i-am raspuns sec: Ok ! Niciodata nu am fost buna sa imi ascund sentimentele negative si din pacate George a trebuit sa simta asta pe propria lui piele. E unul din cele mai mari regrete ale mele.

In ziua aia si ziua urmatoare nu am mai vorbit cu el. Marti am luat numarul lui Gelu de la Marian si l-am sunat.
- Buna, Amalia sunt. Mi-a soptit o..vrabiuta ca vrei sa ne vedem.
- Buna, buna. Ti-a soptit bine, da ! Maine seara este ok? Sau daca nu e prea din pripa, diseara?
- Este perfect diseara.
- Bun, la 9, nu mai tarziu, sa fii in fata blocului, o sa vina soferul sa te ia, o masina neagra. In regula? Vreau sa ai mai multe rujuri la tine, farduri, dres culoarea piciorului si chilotei decupati in zona intima. Daca nu ai, se gasesc usor. Stii despre ce model vorbesc, nu? In afara de asta, o fusta pana la genunchi, nu din aia scurta si pantofi cu toc, de lac.
- Stiu ce model, am, nicio problema. Cam multe pretentii.., mi-am zis eu, dar la banii astia omul poate sa ceara ce vrea.
- Perfect. Silviu o sa iti dea o parte din bani inainte sa te ia, ca sa nu avem probleme. O zi buna iti doresc, abia astept sa te vad. Si mi-a inchis.
O voce rece, aproape metalica, o voce obinuita sa comande, probabil la fel de usor cum condamna diverse persoane pe vremea cand activa ca procuror. Pe Gelu nu il vazusem pana atunci, apartamentul pe care il avea aici, asa cum zisese si Marian, il folosea extrem de rar.

M-am imbracat exact cum mi-a zis, era cea mai serioasa tinuta de curvistina pe care o purtasem in scurta mea cariera de escorta. Puteam la fel de bine sa ma duc la un restaurant, nu neaparat la futut si mi s-a parut interesanta cerinta lui Gelu.
Am coborat la 9 fara cateva minute, ca sa am timp sa-mi iau si ceva de la magazin cand exact atunci a parcat in fata blocului o masina neagra, cu geamuri fumurii. Era un Mercedes nou, de toata frumusetea. S-a dat jos un tip tinerel, de maxim 30-33 de ani, imbracat la costum, care mi-a deschis usa.
- Stai sa iau ceva de la magazin, in cateva minute...
- Domnului procuror nu ii place sa astepte, o sa gasesti tot ce vrei la locatie, te asigur. Eu sunt Silviu.
Am ridicat din sprancene dar m-am indreptat inspre masina, m-am urcat apoi Silviu a inchis usa in urma mea. S-a urcat si el la volan si s-a intors, intinzandu-mi o bancnota de 500 de euro.
- Astia acum, restul cand te aduc inapoi. Nu-ti face probleme, o sa ii primesti daca faci tot ce v-ati inteles. Ai aici si un contract.
- Un contract? Am ras eu. L-am privit in ochi si i-am zis cu un pic de venin in glas. Un contract..prenuptial pentru futut?
El mi-a raspuns cu un calm incredibil:
- Da, ceva de genul. Te rog sa-l citesti. acolo sunt conditiile domnului procuror, ce asteapta de la tine. Te avertizez ca e cam dur, ii place sexul extrem, de aia si plateste atatia bani. Nu e prea tarziu sa renunti, chiar o sa iti las 50 de euro, pentru deranj
Deja nu-l mai auzem, ma infuriasem pe infumurarea acestui Gelu cat si a angajatului sau. Am aruncat in fuga ochii peste foaie, avea o stampila si o semnatura, am citit printre randuri "e de acord cu, bla, bla bla" . Voiam sa ma duc si sa iau banii aia cat mai repede si apoi sa-l bag in pizda ma-sii pe Gelu cu fitele lui.
Am semnat fara sa citesc si restul si i-am inmanat foaia lui Silviu.
Fara sa zica ceva, a demarat si tot drumul nu mi-a adresat niciun cuvant. Am inceput sa ii fac cu ochiul, stiam ca se uita din cand in cand in oglinda, mi-am ridicat fusta pana aproape de coapse dar parca in fata mea era un robot, nu un barbat. I-am aratat degetul mijlociu, doar sa-l enervez dar degeaba, era impasibil ca un zid.
Dupa 30 de minute am ajuns intr-o zona rezidentiala din Baneasa. Am luat-o pe o alee si ultima era casa lui Gelu. Marian avusese dreptate, casa lui de vacanta, care era incredibila, era doar o cabanuta comparativ cu casa lui Gelu, care parca era desprinsa din filmele americane. Era imensa si de o frumusete rara ! Numai coloanele de marmura din fata cred ca au costat cat apartamentul pe care il avea in centru. Eram fara suflare in fata la asa ceva.
- Domnul procuror te asteapta.

Am intrat in casa uriasa, nu are rost sa dau detalii despre interior, cert e ca absolut totul era de lux ! Gelu ma astepta la intrare, imbracat sobru, in niste pantaloni negri, o bluza de corp neagra, in picioare avea niste pantofi care probabil costau mii de euro. Avea parul pieptanat impecabil pe spate si o barba tunsa frumos, jumatate grizonata, ochii albastri, ca de gheata si o barbie proeminenta, care ii accentua si mai mult trasaturile dure. Era un barbat cu adevarat intimidant !
- Amalia, am intins eu mana.
S-a uitat la mine de parca eram o insecta, un gandac de bucatarie care trebuie calcat in picioare. Am ramas cu mana intinsa si clocoteam de furie din cauza nesimtirii sale.
- Numele nu conteaza domnisoara, nu pentru asta suntem aici spuse el ferm. Scoate-ti tatele, imi porunci el. I-am arucant o privire plina de venin si i-am intors spatele, pregatindu-ma sa plec. M-a prins de mana si m-a intors apoi am simtit un dos de palma care m-a lovit fulgerator. peste obraz. Ai semnat ca esti de acord ca toata seara sa-mi fii la dispozitie, sa faci orice vreau eu, despre asta e vorba, nu despre numele tau, despre placerile sau parerile tale. Aici e vorba despre MINE ! Ai inteles fa?
Ma uitam efectiv socata la monstrul din fata mea, nu putea sa scot niciun cuvant, creierul mi se blocase in clipele alea. Vad ca nu intelegi de vorba buna catea ordinara. Si imi arata din nou palma grea. Din reflex aproape, am tras repede de bretelele bluzitei si am scos sanii afara.
- Uite Silviule, asa se dreseaza proastele, spuse el razand catre soferul care privea impasibil toata scena. Se apropie si ma ciupi tare de sfarcuri, fara niciun avertisment. Am tipat speriata, de durere, de groaza si o lacrima a inceput sa-mi curga pe obraz.
- Nu mai vreau niciun ban, am spus eu cu voce tremuranda, bagand mana in geanta sa ii dau hartia de 500 de euro. Lasa-ma in pace.
- Vai, uite mironosita unde era, hohoti el. Fa proasto, vezi ce se intampla daca nu citesti atent ce scrie acolo? Tu practic mi te-ai vandut mie pentru o seara. Scrie ca pot sa-ti fac ce vreau fizic, atata timp cat nu provoc rani care sa necesite spitalizare, nu folosesc pumni si picioare. Ai citit? N-ai citit, faci ca papagalii care semneaza cu ochii inchisi contractele de la banci si se mira apoi ca ajung pe strazi. Dar de, asa e cand lasi banii sa te guverneze, pizda proasta ce esti ! Si rase din nou din toti ranunchii. Asa ca lasa figurile si treci in dormitor, repede ! Sus pe scari, in dreapta. Silviule, vezi sa fie gata curva asta pana imi torn eu un pahar.
Am urcat incet scarile si ma blestemam pentru cat am fost de tampita, pentru ca nu l-am ascultat pe George si pentru ca m-am vandut ca idioata, ca o oaie dusa la taiare de buna voie, pentru o mie de euro..Plangeam infundat, putina mandrie care imi mai ramasese nu voia sa ii dea satisfactia de a ma vedea infranta, cu toate ca stia prea bine ca asa eram.
Am intors incet capul catre Silviu care urca in spatele meu si mi-a spus la fel de sec ca si in masina:
- Ti-am zis sa citesti bine contractul, are dreptate. Incearca sa te relaxezi si o sa fie mai usor. Cu cat te impotrivesti mai mult cu atat o sa fie mai rau.
Odata ajunsa in dormitor, Silviu s-a pus la usa, ca un bodyguard si il astepta pe Gelu. Ma uitam la el intrebatoare si mi-a spus pe acelasi ton monoton.
- Ii place sa privesc si cateodata sa particip. De parca imi spunea ca i-a placut mult filmul de aseara.
Gelu a intrat peste cateva minute doar cu un halat pe el si cu un pahar de bautura in mana. Se apropie de mine si cu un deget mi-a masat usor obrazul lovit mai devreme. M-am tras speriata inapoi si am facut ochii mari.
- Daca esti cuminte, nu te lovesc, daca decizi sa faci iar pe desteapta, ti-o iei. E clar? Am dat repede din cap ca da, era foarte clar. Mi-a ridicat brusc rochia, cat sa ii incapa mana sub ea. Ia sa vad daca ti-ai pus ce chiloti ti-am zis. Cand a vazut ca ma conformasem, a ras satisfacut.
Bun, bun asa. Treci in patru labe. M-am indreptat spre pat dar m-a tras de par fara mila. Pe jos fa, ca nu te-a facut ma-ta in varful patului, catelele stau pe jos ! Capul jos !
M-am pus in patru labe pe covorul pufon si am incercat sa ma gandesc la orice altceva. Am auzit niste susoteli apoi ii aud din nou vocea autoritara. Ridica-i fusta Silviule, sa ii vedem curul. Dar asa, usor, nu de tot. Omul lui de incredere se conforma, imi ridica fusta treptat, cu o rabdare de chinez batran. Am simtit-o pana aproape de marginea bucilor, cand i-a spus sa se opreasca.
- Ohh, ce cur are proasta, e buna in draci ! Hai, ridic-o de tot, asa, usor. Buuun, bun. Fa ai un cur de nota 10, trebuie sa-ti spun asta ! Stateam cu capul in jos, spatele cabrat cu fundul in toata spledoarea. Pizda mi se vedea la fel de bine, datorita chiloteilor decupati care practic erau de forma. Cur perfect dar posesoare neascultatoare. Si ce le fac eu cateluselor neascultatoare Silviule? Nu primi niciun raspuns dar aveam sa aflu peste cateva secunde cand o nuia m-a lovit peste buci si mi-a trimis mii se ace pana in creier. Le pedepsim, exact !!! rase el cu rautate. Si loviturile venira una dupa alta, in ritmul numaratorii lui diabolice: unu...doi...trei...patru. S-a oprit la 10 si deja lacrimile pe care ma chinuisem cu atata inversunare sa le opresc, imi invadau din nou obrajii.
- Ridic-o !!
Silviu m-a ridicat ca pe un fulg si m-a intors cu fata la Gelu. Ii citeam rautatea pura in priviri, dorinta avida de a-mi arata ca in seara aia sunt jucatoria lui, o bucata de carne cu care face orice pofteste. Stiam ca si daca m-as fi dus la politie nu as fi rezolvat nimic, la banii si la influenta lui, tot eu as fi fost taxata pentru prostitutie..Ti-au trebuit bani facuti usor Amalio, imi rasuna o voce in creier.
- Plangi ca proasta si uite ca ti s-a intins machiajul proasto. Dar stii ceva? Ador asta !!! Pe cuvant. Si ma saruta apasat pe buze. Nu i-am raspuns la sarut dar macar m-am abtinut sa nu intorc capul, de frica sa nu primesc o noua palma. Deschide gura. Am deschis in schimb ochii si ma uitam la el nestiind ce sa fac. Deschide fa gura, racni el din nou. Scoate limba ! Ochii la mine !
Am facut ce a zis, s-a apropiat de mine si m-a scuipat in gura apoi mi-a prins ferm barbia si mi-a inchis gura. Macar nu m-a lovit din nou, mi-am spus eu. Am simtit apoi cum imi cuprinde din nou sanii, surprinzator de delicat de data asta...dar numai pana cand a bagat mana in buzunarele largi ale halatului si a scos doua clipsuri pentru sfarcuri, legate cu un lantisor de aur. Ranji la mine si fara sa ma intrebe, imi prinse repede ambele sfarcuri. Imi venea sa urlu, sa blestem, sa injur, sa il musc de fata, sa-i raspund cu aceeasi moneda dar nu puteam. Eram a lui in seara aia...
Mi-am muscat buza de jos aproape pana la sange, ca sa fac fata durerii. Nuiaua a fost inlocuita cu un bici de piele, cu multe cozi. Desi parea ca ma plezneste usor, varfurile cozilor muscau din pielea mea sensibila cu fiecare atingere. Cand pe sani, cand pe coapse, cand pe cur, cand pe abdomen. Jap, jap, jap ! Tineam mainile pe langa corp asa cum mi-a poruncit si induram, intrebandu-ma cat o sa mai tina. Tremuram din tot corpul, de parca ma tinuse treizeci de minute afara la minus zece grade. Cred ca si tratamentul asta ar fi fost mai suportabil..
- Ca tot tanjeai dupa patul ala, hai pune-te pe el. Silviu..!
Silviu veni si ma lua pe sus, ma puse pe pat in timp ce ma privea cu ochii lui de mort, goi. - Intinde mainile, imi spuse el. Mi-a prins incheieturile cu niste cureluse de piele care parca aparusera de nicaieri. Era un pat absolut superb de fier, iar modelul extrem de complicat de la capul meu, contrasta parca cu conditia mea de sclava sexuala a unui dement.
Silviu mi-a prins si picioarele si mi-a mangaiat apoi coapsele, de parca mangaia o masa sau o bucata de fier, pentru el parea ca e tot aia. Incearca sa te relaxezi, nu te mai lupta, imi spuse incet. Nu ai cum sa-l infrangi, tot ce trebuie sa faci este sa te predai, lasa bestia din tine sa doarma, pentru ca altfel bestia din el o sa te inghita. Omul asta imi spunea toate astea la fel de calm cum un bunic citeste o poveste unui nepot. Nu mai vazusem asa tip ciudat ca Silviu si nici nu aveam sa mai vad vreodata.

Gelu a aparut aproape ceremonial cu doua lumanari rosii. Stiam ce urmeaza sa-mi faca, vazusem si eu filme de genul dar viata bate filmul...cu mult. Pe mine nu urma sa ma foloseasca un milionar tanar si frumos iar apoi sa ma faca iubita lui. Astea sunt vrajeli pentru pustoaice abia ajunse la pubertate. Pe mine avea sa ma foloseasca un monstru, exclusiv pentru placerile lui. Sfarcurile ma usturau de muream, din cauza clestisorilor si nu m-am mai zbatut. Fiecare miscare a sanilor nu facea decat sa imi dea si mai multi fiori de durere. L-am asteptat cat puteam de calma. A venit si mi-a picurat ceara pe buric si m-am arcuit din reflex ce o pisica. Iar cateva picaturi iar o lupta cu mine insumi sa nu tip. Se apropia amenintator de pizda, credeam ca o sa lesin cand o sa-mi toarne si pe ea dar o evita ca un adevarat maestru, la limita. Apoi l-am vazut cum ii face semn lui Silviu si acesta ii da un Magic Wand. Vazusem destule filmulete porno si stiam ce face jucaria aia. "Sa vezi ca o sa ma tradeze corpul" am gandit eu cu groaza. Si...nu m-am inselat. Cand a inceput sa-mi atinga clitorisul cu bagheta aia, parca am fost eu bagata in priza, nu vibratorul. Am scos un geamat prelung, un oftat care nu stiu daca era de placere sau de durere. Simteam ca imi vibreaza inclusiv creierul. In cateva zeci de secunde m-am udat de nu imi venea sa cred. Imi incordasem tot corpul, tendoanele erau mai ceva ca un arc, gata sa plezneasca.
- Vezi cum se da pe brazda? Vezi? Toate o fac pana la urma, rase el catre Silviu.
Eu am inchis ochii si desi ma uram in clipa aia, stiam ca o sa am un orgasm. Umilita, scuipata, injurata de cretinul asta si cu pizda fleasca, tremurand din toate incheieturile. Bravo Amalia... mi-a soptit din nou vocea.

Imi aduc aminte doar ca am deschis ochii dupa nu stiu cat timp si aveam mainile si picioarele dezlegate. Orgasmul ala ma dadu peste cap, de imi pierdusem pret de cateva clipe busola. M-am ridicat in fund si l-am vazut pe Gelu cum statea pe un fotoliu mare, fumand si glumind cu Silviu.
- Uite ca si-a revenit mandra. Hai, la treaba ca stam pe bani gagico. Imi facu semn sa ma apropii, in timp ce isi descheia halatul. Avea un corp chiar ok, intretinut, fara niciun fir de par si bronzat frumos. Dar ce mi-a lat ochii a fost pula uriasa pe care o avea animalul asta. Avea vreo 21-22 de cm conform estimarilor mele si o grosime aproape ireala. Hai, treci la muie curvo, gata cu odihna, rase el.
Am avut inspiratia sa ma dau jos din pat si sa merg in patru labe pana la el. I-a placut mult asta si nu s-a sfiit sa mi-o spuna:
- Inveti repede, imi place asta ! Imi plac curvele cuminti.
M-am apropiat si i-am cuprins pula cu mana mea mica. Abia puteam sa-mi impreunez degetele pe mataranga aia, era la limita, zici ca tineam in mana o cutie de suc.
I-am luat capul in gura cat am putut de mult si apoi am scuipat din abundenta pe ea. In clipa aia mi-a venit in mintea imaginea lui George, care adora sa ii fac asta. Offf George, de ce dracu nu te-am ascultat?!! Mi-am sters repede asta din minte si m-am concentrat pe ce aveam de facut, sa-l multumesc pe Gelu. Ii faceam cel mai bun oral de care eram capabila si incercam din rasputeri sa nu ma inec cu pula lui uriasa. Ma tinea de cap si credeam ca o sa scap usor, pana si-a infipt mana in parul meu si a inceput sa se miste, sa-mi futa gura ca un apucat. Imi placea in mod normal sa mi se faca asta, dar in niciun caz cu asa pula si in asa circumstante. Tuseam, ma inecam si eram plinaaa de saliva dar lui Gelu nu ii pasa, imi futea gura razand.
- E buna raaau ba Silviule, cea mai buna de pana acum, de departe. Ahh ce muie face, cum o suge pornista asta. Ma facea in toate felurile, mai imi tragea cate o palma peste fata, din fericire nu exagerat de tare. Asa fa, suge-mi pula, suge fa pula ca doar de platesc, zdreanta dracu, vocifera el. Asa, bravo, nu te opri.
I-am supt-o peste zece minute, deja ma dureau falcile rau si tot nu termina. Mi se spusese ca sunt cu adevarat magica la supt dar pe nebunul asta se pare ca nu puteam sa-l termin asa usor si sa scap ieftin.
- Treci sa te iau la pula ca nu mai pot. Lasa fa chiloteii aia pe tine, de ce crezi ca ti-am zis sa aiba astia gaura?
Am renuntat sa-i mai dau jos si m-am pus capra in pat. A venit in spatele meu, si-a scuipat in palma si mi-a pus mana la pizda sa se asigure ca sunt uda. Macar atat sa faca daca de lins clar nu aveam sa am parte. Si-a potrivit apoi pula uriasa si a impins fara mila, ca o bruta. Aproape mi-au sarit ochii din cap de durere si a avut grija sa adauge un strop de durere si cu palmele lui care imi loveau din cand in cand curul si asa rosu, facut arsice.
- Ahh Silviule ce pizdaaaa are tarfa, sa-mi bag pula, e belea de belea. Ce bine intra, ce fina si stramta e. Palmele s-au transformat in mangaieri si a inceput un futai relativ lent. Din nou m-a tradat corpul si pizda mi s-a lubrifiat natural, neputand sa ignore trairile creierului si senzatiile oferite de pula aia mare. A inceput sa pompeze din ce in ce mai tare, mai apasat si fara sa vreau sa am inceput si eu sa ii dau contre. Evident ca a observat si facea misto de mine, povestindu-i ...



    Login