Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAnimal de prada II
Autor : tonyspranc - 2009-10-13
Citita de 21775 ori - Nota 7.67 (30 voturi)
A doua zi m-a sunat ea din nou. "Te astept pe la mine in seara asta, jegula. Da-mi un telefon inainte sa apari ca sa fiu pe acasa!".
Imaginatia mea deja a inceput sa "debiteze" tot felul de scenarii, care mai de care mai "picante" La ceea ce urma sa se intample, nu m-am gandit niciodata.
Pe la 9 seara am sunat-o:
"Pizdo! In 10 minute sunt la tine!"
"Bine! Te astept, fiinta penala!".
M-am imbracat si m-am dus la adresa cunoscuta. Am sunat la interfon. Usa s-a deschis. Am intrat si am urcat scarile. Am ajuns la usa si am sunat. S-a auzit vocea ei:
"Intra! E deschis!"
Am intrat inauntru. Ma astepta razand in capatul holului ingust, imbracata in pantaloni de trening si un tricou alb si subtire prin care i se vedeau formele.
"Hai odata!" imi spuse nerabdatoare.
Am dat sa ma apropii de ea si a tipat brusc: "Stop! Stai asa!!!".
In acel moment am simtit ceva ascutit care era gata gata sa imi impunga spatele si o mana ferma m-a prins de gat pe la spate. O voce ferma de femeie mi-a poruncit: "Nu te misca sau ramai fara ficat!".
Am incremenit. Vazandu-ma incoltit ca un animal ea a ranjit viclean: "Hai fetelor! Sa il legam!".
Sub amenintarea cutitului am fost legat cu scotch de maini si de picioare.
Brusc.. am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare. M-am trezit cu picioarele in aer. Am fost impins. Corpul meu matahalos a cazut la picioarele ei ca un lemn putred. S-a aplecat usor catre mine, m-a prins de par si mi-a ridicat barbia catre ea:
"Nu trebuie sa iti reamintesc ca ramai fara coaie daca zbieri sau faci figuri, nu?"
Am dat afirmativ din cap.
Si-a luat mana din parul meu, si si-a aprins linistita o tigara:
"Fetelor! El e jegul de care va spuneam! El e fraierul cel mai fraier dintre fraieri. L-am deranjat in noaptea aceea, va dati seama?"
S-a aplecat la o palma de mine, mi-a dat fumul in ochi si mi-a zis:
"Fa cunostinta cu prietenele mele! Denisa si Ana. In noaptea asta ne vom distra impreuna!".
Si-a fumat digara linistita apoi le-a facut semn celor doua:
"Fetelor! In baie cu el!"
M-au luat toate 3 si m-au tarat pur si simplu pana in baie, apoi m-au ridicat si m-au aruncat in cada ca pe un sac cu cartofi. Am cazut intr-o parte lovindu-ma la cap.
"Ok! Sa ne aducem aminte! Tu esti jmecher, nu? Daaa! Mare jmecher! Iti place sa te pisi pe unde apuci, nu? Ei bine.. hai fetelor sa i aratam gunoiului astuia cata cola am baut noi in seara asta. Ah de cand astept...".
Si-au dat jos pantalonii si au inceput pe rand sa urce in cada si sa se pise pe mine, care pe unde apuca. Ultima a fost ea. S-a asezat cu pizda pe fata mea si a inceput sa se pise incetisor. Ii simteam urina calda cum imi infunda narile si cum mi se prelinge pe buze. Simteam in nari mirosul urinei. Mi-a venit sa vars. Imi venea sa imi introc stomacul pe dos.
S-a pisat pe mine pana la ultima picatura apoi s-a ridicat satisfacuta.
"Asa baiatu! Vezi ca se poate? Ei! Cum e? Iti place? Nu te superi pe mine, nu? Pur si simplu nu imi place sa raman datoare!".
Eram mut. Nu am putut nici macar sa schitez un gest sau sa scot o vorba. Pur si simplu stateam incremenit cu hainele imputite de urina lor.
"E timpul sa spalam animalul!"
A luat dusul si a inceput sa ma spele cu apa rece. La un momentdat ma temeam sa nu fac infarct de la socul brusc pe care l-am avut cand am simtit apa rece. M-a udat cu dusul aproape jumatate de ora pana a considerat ea ca m-am curatat. Eram aproape amortit iar dintii imi tremurau necontrolat.
M-au luat din baie si m-au dus in camera ei. Privelistea imi era cunoscuta.
Ana parea cea mai friava dintre ele si cea mai slaba de inger. M-a privit cu o oarecare mila:
"Fetelor! Nu e cazul sa incetam? Uite cum arata saracul!"
Ea, a fixat-o furioasa cu privirea:
"Ce ai fato? Esti nebuna? Te-a apucat frica? Imbraca-te si pleaca daca nu iti convine!".
Ana a plecat capul in pamant resemnata.
Denisa a luat o foarfeca si a inceput sa imi taie scotch-ul cu care eram legat si apoi hainele. Mi le-a ciopartit bucata cu bucata ca un medic legist, lasandu-ma gol pusca. Ea statea ranjind tinandu-mi la gat cutitul de bucatarie.
M-au legat apoi de picioare si cu cu mainile la spate si m-au acoperit cu o plapumioara. Am simtit cum ma cuprinde un val de caldura. Ma simteam ca un copilas la sanul mamei. Sub plapumioara aceea calduroasa simteam ca nimic nu mi se poate intampla. Am adormit fara sa imi dau seama...
Nu stu cat am adormit...dar am simtit dintr-o data un bobarnac in nas. Plapumioara disparuse.
"Gata putoare! Trezirea!!! Pai ce e aici? Hotel! Am venit sa ne distram nu sa dormim!". Habar nu am cat dormisem sau ce ora era. m-am trezit buimac.
Statea in pat langa mine privindu-ma strengareste. A inceput sa ma mangaie, apoi m-a strans de gat cu o mana si m-a sarutat. Avea mana atat de mica... Stransoarea ei era mai mult o ciupeala.
"Voiai sa ma futi in cur, nu? Foarte bine! Mai intai sa vedem daca iti place tie, si dupa aceea ma mai gandesc.
M-a intors pe burta cu mainile la spate. Ana si Denisa m-au imobilizat tinandu-ma de umar, in timp ce ea mi-a taiat scotch-ul in care imi erau invelite picioarele. Apoi a tras brusc de bucatile de scotch. De durere mi-au dat lacrimile si am urlat.
"Vaaai saracul bebe! Il doare? Ufff! Vrei sa iti rupa fetele o mana? Taci naibii. nu mai tipa!".
Mi-a departat picioarele, a scos o cutie cu crema si a inceput sa ma unga abundent.
"Vezi? Sunt o dulce! Ai castigat dreptul la crema!"
Am auzit zgomotul unei manusi de cauciuc.
"Asaaaa baiatu! Acum sa te vedem!"
Si-a infipt brusc si dintr-o data intreg degetul in anusul meu. De durere am inceput sa musc din asternururi.
"Iti place? Asa-i ca e bine?".
A inceput apoi sa faca miscari de dute-vino. Simteam cum imi stimuleaza prostata. Cu timpul, durerea a inceput sa fie inlocuita cu o senzatie stranie de placere. La un momentdat am inceput sa gem.
"Ia uite porcul!!! Geme! Mortii ma-tii! Iti place? La naiba! Ti-am zis fata ca trebuia un dildo aici nu degetul! Uite! A ajuns sa i placa porcului!".
A bagat mana sub mine si mi-a strans pula.
"Uite ce i s-a sculat!"
M-a intors invers, cu pula in sus.
"Cine ti-a dat voie sa te exciti, ma?"
Si.. pana sa imi dau seama ce se intampla, am simtit brusc o pama puternica peste coaie. M-am inrosit de durere si am izbucnit:
"Futu-ti mortii ma-tii de curva! Praf va fac pe toate 3!"
M-am didicat in picioare cu mainile la spate...gata-gata sa le lovesc cu piciorul. S-au tras toate speriate inapoi. Denisa cauta cu privirea speriata cutitul.
Tutusi, ea a fost cea care s-a apropiat de mine, m-a prins de barbie si m-a sarutat. A prins apoi de scotch-ul cu care imi erau legate mainile si a inceput sa il desfasoare tinandu-mi inca cu o mana barbia ca sa o privesc in ochi. M-a mai sarutat o data si mi-a cuprins pula cu ambele maini:
"Si..ce o sa ne faci? Ia sa te vedem cat de curajos esti!"
Din nou.. m-am blocat. Nu stiam ce sa fac sau cum sa reactionez. M-am trantit pe pat, mi-am pus mainile sub cap si am ramas asa cu privirea fixand un punct aiurea din tavan.
Am auzit-o spunandu-le celorlalte doua:
"Merci fetelor! Pentru azi nu mai am nevoie de voi! Lasati-ne singuri, ok?"
S-au aplecat sfioase si m-au pupat pe obraz amandoua. Apoi au iesit usor pe usa spunand peste umar: "Paaaa!".
Le-a condus, a incuiat usa si apoi a intrat in camera. S-a aruncat peste mine, si-a incolacit picioarele in jurul meu si m-a sarutat din nou:
"Ok! Suntem chit! Mi-ai tras-...



    Login