Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Animal de prada I
Autor : tonyspranc - 2009-10-11
Citita de 15727 ori - Nota 7.18 (38 voturi)
Toamna a inceput sa se faca tot mai prezenta. Au inceput sa cada frunzele, copacii au ruginit. Deja regretam zilele calduroase de vara si noptile acelea incinse in care nu puteam sa dorm din cauza zapuselii. Fara sa imi dau seama, in acea seara am adormit devreme, imbracat cu hainele "de strada". M-a trezit brusc sunetul zgomotos al telefonului.
"Alo! Dan! Sunt Adela! Vino urgent! Trebuie sa vorbim! " "Imi pare rau! Aici nu e nici un Dan! Precis ai format numarul gresit! " "Nu se poate! Dan! Trezeste-te! " "Sunt treaz! Stiu sigur ca nu ma cheama Dan! " "Dan! Nu imi fa una ca asta! Dan! Vino urgent la mine! De doresc!!! " "Si eu doresc sa dorm! Hai pa! "
O tacere de o secunda... apoi dintr-o data am auzit mai multe voci feminine care au inceput sa rada in hohote:
"Ha ha ha! Asta e impotent fata! Hai sa facem misto de altul! Inchide si hai sa sunam la urmatorul! "
Hmm! Urmatorul? Ma uit la ceas. Tarziu! 3: 35. Incerc sa adorm, dar vantul de afara parca a facut front comun cu gasculitele de mai devreme si nu ma lasa sa dorm. Cine sa fi fost la telefon? Ah! E numarul pe care l-am dat in anuntul de mica publicitate! Ahaaa! De acolo m-au "pescuit! ".
Simt ca imi vine din nou somnul. M-am schimbat repede in pijama, mi-am aranjat perna si m-am intins lenes incercand sa gasesc o pozitie cat mai comoda in pat. Am atipit. Dorm.
Dintr-o data ma trezeste iar sunetul asurzitor si enervant al telefonului. De ce naiba nu l-am inchis? Incerc repede sa iau brusc o decizie de moment: sa raspund? Sa nu raspund? Intr-un final aleg sa raspund.
"Alo... "
Aceeasi voce de mai devreme:
"Asculta aici bai fraiere! Crezi ca ai voie sa dormi cand noi vrem sa ne distram? Esti un fraier bai! Ai auzit? Un fraier! " "Bine, bine... tu esti o jmechera! Sugi pula! Noapte buna! " ... si am inchis brusc telefonul terminand o conversatie care ar fi putut degenera usor intr-o ditamai cearta.

A doua zi dimineata, cand am pornit telefonul au inceput sa curga mesajele: 34 de mesaje cu tot felul de porcarii si dejectii verbale. Fetele s-au distrat nu gluma.
Am uitat "incidentul" foarte repede fiindca am avut o saptamana criminal de obositoare. Ca sa nu mai am "surprize" neplacute, seara m-am obisnuit sa trec telefoanele in modul "silentios". Timp de o saptamana nu m-a mai deranjat nimeni pe timp de noapte, apoi brusc... intr-o dimineata cand m-am trezit.. pe telefonul meu mobil erau inregistrate aproape 100 de apeluri ratate si cam tot atatea mesaje cu acelasi text: "Fraiere, raspunde! Futu-ti mortii ma-tii! ". Ma uit la numar:... 335. Verific mesajele primite in urma cu o saptamana: acelasi numar... 335.
"Asta e prea de tot" imi zic. Pun mana pe telefon si sun la acel numar, de pe un alt numar de-al meu.
Aud vocea care m-a stresat in urma cu o saptamana, dar cu un ton destul de bland, chiar stingher si timid as putea spune.
"Asculta aici tu pizda! Daca pun... " ... si biiip biip biip am auzit tonul de ocupat. Mi-a inchis telefonul in nas. Incerc sa sun din nou. La naiba! Si-a inchis telefonul!
I scriu un mesaj: "Sa nu te puna necuratu' sa mai dai mesaje sau sa ma mai suni... ca ai belit-o! ".
Dupa o zi, primesc si raspunsul: "Sa ma pupi in pizda! Mai intai sa ma gasesti, fraiere! ".
Si telefoanele si mesajele nocturne au incetat.

De atunci a trecut un an. Toamna a venit din nou. Pe vara am avut unele peripetii in trafic, asa ca am fost nevoit sa merg la bucuresti cu autocarul. La dus am dormit pe tot traseul fiindca era dis de dimineata, dar la intoarcere nu am mai avut somn, ba chiar a inceput sa ma cuprinda plictiseala. Dintr-o data, linistea mi-a fost sugrumata brusc de niste sunete care imi pareau atat de cunoscute:
"Asculta aici tu fraiero! Mie sa nu imi spui ca nu ai bani! Cand ai comandat de la mine parfumurile nu stiai ca nu ai bani? Ia sa faci tu bine sa imi platesti pana sambata, ori ne suparam! "".
Fir-ar sa fie! Ea e! Ea trebuie sa fie! Cunosc vocea!
Cu miscari tremurande de nerabdare am scos telefonul din buzunar, am cautat mesajele de anul trecut, pe care le pastrasem drept "trofeu" si am sunat la numarul respectiv.
Evrika! S-a auzit un telefon sunand! Si o voce:
"Alo? Alo... "
Cu o ureche o auzeam in receptor iar cu cealalta o auzeam in autocar. Ea e! Te-am prinsss!
Era 2 randuri in fata mea! I vedeam spatele. Era satena, mica de statura... neinsemnata.
M-am facut ca merg sa il intreb pe sofer la ce ora urma sa ajungem si am trecut pe langa ea. O piticanie mica si slaba cu ochii negri, par lung si nas subtire. Cand m-am intors de la sofer, am fixat-o cu o privire de animal fioros. A plecat brusc capul uitandu-se fix la podeaua autocarului.
Am intrat in oras. Stateam comod si asteptam cu nerabdare sa vad unde coboara. Bingo! Coboara aici! Yesss!
Am lasat-o sa coboare si apoi am coborat si eu lenes. Avea ditamai geamantanul pe care soferul nervos ca l-a deranjat ca sa i-l scoata din portbagajul autocarului i l-a trantit la picioare. Am lasat-o sa faca 2-3 pasi, apoi am inceput sa o urmaresc cum taraia cu greutate la geamantanul cel voluminos. Am urmarit-o asa pana in fata blocului si am vazut-o sunand la interfon la numarul 11: "Mama! Am ajuns! Deschide! ". Mi-am notat adresa si numele de pe interfon si am plecat fericit catre casa. "Ai belit pula curvo! ", zic eu in gandul meu!
A doua zi am chemat-o pe o foarte buna amica la mine si am instruit-o: "Suni la numarul acesta, o intrebi daca poate sa iti aduca nu stiu ce parfum... si o intrebi cand ti-l poate aduce si cand poti sa-i aduci banii". intelegerea s-a parafat urgent, parfumurile urmau sa soseasca peste doua zile si tot atunci urmau sa fie platite. Prietena respectiva a anuntat-o ca o sa trimita pe cineva sa le ea. Acel cineva eram eu. Adresa indicata de ea a fost exact adresa pe care mi-o notasem si eu. Deci urma sa merg la ea acasa...
Am sunat la interfon si m-am prezentat politicos: "Buna ziua! In legatura cu parfumurile... " "Da. Urca! Etajul 3! ".
Am urcat scarile grabit. Ajung in dreptul usii cu numarul 11. Sun!
Apare piticania in usa: "Pofteste inauntru! " "Multumesc! " "Astea sunt parfumurile! Te costa 140 de lei! ".
"Ok. Stai sa it platesc... ".
Stiam cat costa parfumurile. Intentionat am plecat la mine doat cu 40 de lei.
"Vaaai! Cred ca am pierdut un milion! La naiba! "
S-a uitat la mine cu niste ochi mari:
"Nu mai caut o data bine in toate buzunarele? " "Ba da! Stai asa".
Si am mai cautat o data. Normal ca nu am gasit...
M-am prefacut ca am ideea salvatoare: "Il sun pe frate-meu sa imi aduca 100 de lei. Daca afla prietena mea ca am ratacit banii o sa faca crize. Pot sa astept aici? ".
"Da, sigur! "
Cat timp urma sa "asteptam" am intrat in vorba cu ea. Ne-am asezat amandoi pe coltarul ei de piele din sufragerie si am inceput sa povestim. Am aflat ca locuieste impreuna cu mama ei care, datorita serviciului, este acasa doar in week-end.
Ma gandesc repede! Azi e de abia luni! A mea esti!
I spun calm: "vi te rog sa te uiti? Cred ca mi-a intrat ceva in ochi! "
S-a apropiat de mine si s-a aplecat sa vada ce am in ochi. In acel moment am prins-o cu mana de gat si am trantit-o pe coltar ca pe o potarniche.
"Dumnezeii tai de curva! De un an te pandesc! Soarta a facut sa am placerea sa te si intalnesc! Daca zbieri, iti strang gatul pana face <<poc>>! "
Ochii aproape i ieseau din orbite. Ma privea ingrozita. Nu intelegea ce se intampla.
"Stii cine sunt tu pizda? " "A dat speriata din cap facandu-mi semn ca "Nu".
"Daca zbieri sau scoti un sunet... te bat de te omor, ai inteles? ".
A facut iar semn cu capul, afirmativ de data aceasta.
M-am asezat nergos langa ea si rasufland apasat ca un animal de prada, am scos telefonul si i-am aratat mesajele.
Si-a pus mana la gura exclamand: "Nu se poate! " "Ba se poate! Ai belit pula! " "Nuu! Te rog! Te rog sa nu imi faci rau! " "Nu iti fac nimic rau! O sa vin intr-o zi cand o sa fie ma-ta acasa si o sa-i arat cum vorbeste curva de fiica-sa! " "Nuuu! Te implor nu fa asta! Fac orice! Mama e bolnava de inima! Nu fa asta! " "Hmm! Orice? " "Orice! " "Ok! Azi o sa fii sclava mea! O sa fac cu tine tot ce nu am indraznit sa fac cu alte femei.. si tot ce imi mai trece prin cap! " "Nu! Nu pot sa fac asta! Te rog, NU" "Alege! Ori o stresez pe ma-ta, ori pe tine! "
A aplecat capul in jos privind resemnata si a spus incet:
"Bine, Fie! Accept! " "Ce ai zis? Mai tare ca nu am auzit! " "Acceepppttt! " "Foarte bine! Dezbraca-te! Vreau sa iti vad goliciunea! "
S-a dezbracat mecanic, privind in gol. In ciuda faptului ca e scunda, era bine proportionata. Un fundulet mic si rotunjor era ascuns de o minuscula pereche de chiloti tanga, iar sanii ei erau destul de marisori in comparatie cu cat era de slaba. Deja simteam cum incepe sangele sa imi clocoteasca.
"Hmm! Toata viata mea am venerat femeile. Vreau si eu o data sa batjocuresc una! Vreau sa o fac sa simta toata ura pe care am adunat-o in toti acesti ani! Vreau sa ma razbun pentru toate femeile care m-au calcat in picioare".
A izbugnit in plans: "Dar de ce eu? De ce eu? "
I-am tras una cu dosul palmei si s-a oprit brusc din plans.
"Te'-n mortii ma-tii de curva! Daca mai aud ca te smiorcai imi bag pula-n tine! Ai inteles? "
Ma privea ingrozita. Iar eu simteam cum valuri de ura si excitatie imi acaparau puterea de concentrare. I-am spus printre dinti:
"Te'-n pula mea de maimuta! Treci in baie! Vreau sa ma pish pe tine! "
Am prins-o de par si am tarat-o pana in baie. A inceput sa planga in hohote. Si-a pus mainile pe fata si a continuat sa planga.
Mi-am desfacut pantalonii si am inceput sa ma pish pe ea ca pe un zid vechi si prafuit. Ma excita sa o vad cum se prelingea pisatul de pe par pe fata ei si apoi usor pe corpul ei.
"Jegoaso! Treci si spala-te sa nu ajungi sa mirosi ca o buda! ".
S-a conformat speriata. S-a urcat in cada si a dat drumul a dus.
"Ce faci? Nu te bagi sub dus? " "Astept sa vina apa calda! " "Astepti pe ma-ta! Treci si spala-te cu apa rece! "
Nu a avut de ales si s-a spalat cu apa rece.
"Care e camera ta? " "Asta! " "Bun! Sa mergem! "
Am intrat la ea in camera. O camera dezordonata, cu haine si lucruri personale aruncate la intamplare.
"Pfuu ce cocina e aici! Curva imputita! In loc sa suni oamenii noaptea, mai bine t-ai face curat in camera tu jegoaso! ".
Mi-am dat jos pantalonii si m-am trantit pe pat.
"Treci si suge-mi pula! Suge bine ca precis a mai ramas un strop de p...



    Login