Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

3 Meeting Daniel vs hairstylist (II)
Autor : Rox99 - 2017-05-03
Citita de 15428 ori - Nota 4.24 (334 voturi)
M-am imbracat in graba in fata lui. Coincidenta face ca si pe iubitul meu sa-l cheme tot Alex. Asa ca Daniel nu a banuit nimic ``nou`` :)) [p.s.ca sa intelegi trebuie sa citesti macar 2 Meeting Daniel vs hairstylist]
-Ti-o mai tragi o data..`tu-tzi curul!
-Doar o data? am raspuns amuzata facand aluzie la ceea ce stiam numai eu :))
M-a condus la usa sarutandu-ma. Ne-am deplasat spre usa cu limbile in gura, ii simteam pula intarindu-se in abdomenul meu din nou. M-am grabit sa ajung spre iesire, altfel.. riscam sa nu mai plec. :))
Evitand detaliile plicticoase [....], intram intr-un mod decent in bloc. Afara erau niste babute care ne-au zambit fara vreo banuiala ca peste cateva minute, desupra lor avea sa se dezlantuie iadul. :))
M-a incitat gandul ca vreo mamaie ar putea stii ce perversiuni sexuale se vor intampla sus..( cred ca asta e un fetis, e discutabila. Alta poveste) :D
Putin stinghera, ma opresc in sufragerie pe un fotoliu pana ce aduce el ceva de baut.
*
Toarna in pahare si se aseaza pe canapea, imi face semn sa ma asez langa el. Ma ridic de pe fotoliu pentru a ma aseza din nou, dar de data aceasta nu rezist tentatiei si ma asez peste el. Incerc sa vin cu fundul cat mai aproape de corpul lui, pentru a-i simti pula intarindu-se sub mine. Ne sarutam, ii prind limba si i-o sug dandu-i de-inteles ca vreau muie. Ma ia de par si imi trage capul pe spate, apoi ma linge pe gat, fac acelasi gest in timp ce el isi coboara mainile de pe gat, pe umeri, apoi pe sanii de marime medie-aproape rotunzi, apoi pe mijloc modeland o clepsidra, apoi pe abdomen strangandu-mi in palme soldurile si burtica. Ajunge la fund, ma plesneste. Simt cum fesele tresalta si cad greu pe genunchii lui. Imi analizeaza coapsele pana la genunchi incercand fara sa izbuteasca sa mi le cuprinda cu o singura mana. Incep sa gem, deoarece simt ca s-a intarit.
-Rox, ce-mi place corpul tau! , strangandu-ma de fund.
Drept raspuns il sarut prinzandu-i din nou limba pentru a i-o suge.
Se ridica cu mine in brate si merge in dormitor. Ma lasa jos la intrarea in dormitor, ma asez involuntar in genunchi. Ma ajuta sa ik desfac la pantaloni si apoi, mi-o baga in gura fara "preludiu" :))
Il sug intens, imi strange parul ponytale si, pot spune, ma muieste. Altfel cum? Imi futea gura intr-un ritm alert si adanc de nu puteam reactiona. Cand mai apucam, ii sugeamcoaielr. Pe rand, caci erau destul de mari. Eram intr-o stare de inec continuu, cand mi-au dat lacrimile a scos-o, si-o freca pe fata mea tragandu-mi de par capul pe spate.
La intervale regulate de timp mi-o baga toata in gura, mi-o scotea frecand-o ba de cerul gurii, ba de obraji si continua sa o frece pe fata mea. Ma excita cand se face laba pe limba si fata mea <3
Intr-un tarziu, m-am ridicat si m-am intins in pat pe spate. El, spre deosebire de Daniel, de mai devreme, a intrat usor la inceput marind ritmul treptat. Ma futea stand la marginea patului in picioare, uneori se mai apleca pentru a-mi suge sfarcurile.
Dadea semne sa se termine destul de repede, dar eu il voiam mai mult.L-am "incatusat" intre picioarele mele si punandu-mi talpa deasupra feselor lui, il impingeam cat mai adanc in mine.
In momentul ala parca totusi mi-as fii dorit sa fiu cu Daniel: ce impins? pe el nu l-as fii oprit. :))
Si-a revenit dupa cateva momente si mi-a cerut sa ma intorc, capra. Zis si facut. M-am asezat si m-a prins de solduri ca de niste manere. Mi-am indoit foarte mult coloana in jos pentru a scoate fundul, il simteam adanc de data asta. S-a aplecat peste mine pentru a ma prinde cu 2 degete de coltul gurii, parca ar fii vrut sa-mi largeasca si gura. Ii simteam capul cum ma atinge cu o mica durere in abdomen, nu mai contractam pizda deloc. Voiam s-o tin cat mai deschisa, cat mai larga ca sa mi-o impinga cat mai mult.
A iesit din mine si s-a asezat pe pat pe spate, m-am asezat deasupra facandu-i o tentativa de twerk :))
In fine, mi-am miscat fesele cu genunchii intepeniti in saltea, apoi m-am ridicat si infipt inapoi cat mai apasat. Aveam orgasm, simteam cum curge din mine pe el. Labiile atingeau pielea lui uda de la orgasmul meu.
Dupa asta, m...



    Login