Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

2 Meeting Daniel vs hairstylist
Autor : Rox99 - 2017-05-01
Citita de 12765 ori - Nota 4.17 (334 voturi)
[...] Plecasem intr-o seara cu iubitul meu spre un salon, ca sa isi aranjeze parul etc ..
Trecand peste detalii, [...] la inceput, in timp ce tundea, schimbam priviri piezise unul cu celalalt, apoi am devenit ceva mai indrazneti. Flirtul cu altcineva in prezenta iubitului meu ma incita teribil <3.
Ne imparteam priviri cu subinteles mult prea intense doar pentru ca sa ramanem simple cunostine. Mi-o ceream si ma cerea! :))
La un moment dat, cred ca in mintea amandurora se infiripase intrebarea: Cum facem sa pastram legatura? Imi fac o programare la tuns? :)) Dar imi place parul meu lung, mai ales in pony tale. Si in orice caz, ar fii trebuit ca iubitul meu sa vada o schimbare la par, nu in vagin ! :))
Se pare ca lui ii vine stralucita idee de a crea conjunctura in care cineva intreba de el la telefon, iar el cu perspicacitate isi spunea numele Alex #@*&, subliniindu-si numele de familie #@*&!
Am inteles mesajul. :)
Trecand peste aaaalte detalii, [.......] n-am reusit sa ne sincronizam o intalnire decat in ziua in care stabilisem sa ma vad si cu Daniel. In momentul deciziei m-am simtit foarte rebela, hah :)) . Era prima data cand ieseam din unul si intram in altul. Inca ma incită amintirea asta, plus ca apoi m-am intalnit si cu iubitul. :D
In ziua cu pricina m-am trezit destul de devreme pentru a-mi ingriji corpul, pentru a alege cu ce sa ma imbrac..eram atat de incitata gandindu-ma la ce va urma incat voiam sa se reflecte asta si in exterior. Paradoxal, m-am imbracat cat mai dezbracata :)) .
Am renuntat la preferatii colanti mulati, prin care se vedeau buzele in schimbul unor blugi scurti si un maiou aproape transparent fara sutien.
Am plecat spre Daniel vorbind cu el la telefon..
-Grabeste-te la futut! Esti nerabdatoare sa te fut?
-Da, dar sunt pe strada..nu prea pot vorbi
-Shh, ma aleg cu fetish-uri..acolo te-as ineca, in strada!
-Hahah :)), am reactionat eu cu sfarcurile intarite.
-Ma masturbez acum, cu tine-n telefon. Mai ai?
-Acum intru la metrou..e aglomerat. Ce vrei?
-Sa te fut aia vreau. Vezi poate te lipesti de vreo pula pe acolo..
-Hmm, buna idee!
-Nici sa nu te gandesti!
-Hahah, hai, te razbuni cand ajung.
Si am inchis. M-a mai sunat, dar eram prea pornita sa ma "lipesc de vreo pula pe acolo", rasunau cuvintele lui Daniel in capul meu.
Am reusit sa intru in metrou, ochisem de cand asteptam un tip nu prea inalt, solid cu o geanta sport p e umar. Cred ca mergea sau venea de la sala, mi-a placut sa cred ca venea. M-am strecurat pana am ajuns in dreptul lui. Initial, nu m-a observat, deoarece eu sunt scunda( 1.60). Dar cu siguranta m-a simtit, cel putin fundul. :)) Incercam sa-i vad fata in geamul usii de la metrou. Vedeam doar putin, coltul gurii putin ridicat.
A coborat inaintea mea, dar nu m-am intors. Nu stiu de ce ma cuprinsese rusinea dupa un rastimp. :))
In fine, ajung la Daniel. Nici nu apuc bine sa bat ca se si deschide usa cu el gol golut. Era vizibil nervos. In timp ce ma ia de ceafa si ma trage cu gura spre pla, imi spune: -Te-am sunat de 10 ori! Te-ai si futut?!
Nu apuc sa raspund ca el mi-o si impinge dur pana in gat inecandu-ma.
-Las` ca te satur eu acum!
Ma amuza scena asta. Voiam sa-i spun ca abia astept, dar tot ce puteam sa fac era sa tusesc si sa scot niste sunete ciudate, clipocite. :))
Mi-a scos-o din gura dintr-o data tragandu-ma de par si ridicandu-ma. M-a indemnat sa merg inainte in timp ce el, cu o mana ma tinea de par, iar cu cealalta imi plesnea fundul. M-a trantit pe pat, a luat paharul cu apa de pe noptiera si mi l-a aruncat in fata udandu-ma si pe sani. Maioul mi s-a lipit de corp lasand la vedere tot. Mi-a tras blugii jos desfacandu-mi repede si foarte dur picioarele. Efectiv a tras de ele a "cazut" in genunchi si a inceput sa ma linga, sa-mi introduca limba in vagin. La fel ca si in partea 1 unde am spus ca m-am blocat cand i-am vazut-o si acum m-am blocat cand am sesizat cum se simte limba lui in pzd. M-a lins putin, parca doar sa ma amageasca. S-a ridicat la fel de repede cum mi-a desfacut picioarele si a intrat in mine dintr-o data tot. M-a durut, am tipat. Apoi a inceput sa se miste foarte tare. Ma durea..imi placea, dar mai mult ma durea. M-am obisnuit dupa cateva minute si mi-am ridicat picioarele pe spatele lui.
Mi-a pus picioarele pe umerii lui si s-a lasat cu toata greutatea in mine. Am dus mana jos, la intrarea in pzd si l-am prins de pula. Banuiam ce urmeaza de la felul in care a respirat, ma gandeam ca asa, tinand mana acolo, as putea controla catusi de putin. Dar, da` de unde? A inceput sa ma pene...



    Login