Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

1 Meeting Daniel reala
Autor : Rox99 - 2017-04-26
Citita de 14398 ori - Nota 4.10 (363 voturi)
Hei! Eu sunt Rox :) Scriu pentru prima data aici, so.. sunt incantata sa ne cunoastem! :p
Have fun!
... Era o zi calduroasa de sfarsit de primavara, ma-ndreptam spre casa de la liceu. Astept ca semaforul sa se faca verde, traversez si aud un claxon luuuuung. M-am intors din reflex si am fost strigata "d-soaraaa! Bruneticaaaa" :))
Am gandit razand" am mai dat eu de d-astia" si mi-am continuat drumul, dar imediat un baiat traverseaza si-mi blocheaza drumul: era inalt, blond, solid. Incearca sa schimbe cateva vorbe cu mine si.. ajungem sa facem schimb de numere de telefon.
Trecand peste formalitati cu care nu vreau sa va mai plictisesc, ajungem sa ne cunoastem mai bine: afla ca am un iubit, aflu ca e singur de curand etc..
Si.. intr-o zi am stabilit sa ne vedem. Sa ne vedem la el.
M-a asteptat la scara. Am intrat impreuna, am urcat in lift si acolo mi-a pus mana in gat si mi-a introdus adanc limba in gura. A fost orgasmic, am simtit prin maioul scurt cum mi se intaresc sfarcurile si cum pielea de pe fund devine rigida prin colantii mulati..
M-a prins cu o mana de mijloc, iar cu cealalta de fese. Isi plimba mainile cu rapiditate pe corpul meu ca si cum voia ca pana vom ajunge sus el sa fii strabatut deja toate locurile. :D
Am iesit din lift, m-a invitat inauntru, m-a luat de par si m-a tras in dormitor. M-am mâțâit putin, dar m-a citit zicandu-mi: -Haide, Rox, ca..daca nu te-as trage putin de par si nu te-as palmui, mai,mai ca m-ai bate :)) . Si avea dreptate, imi placea sa ma mustreze, avea palmele mari..
Ne-am aruncat in pat, am renuntat la maiou si am ramas doar in colanti. Am observat o oglinda in spate, m-am intors sa ma privesc desupra lui, era o imagine tare incitanta: parul meu ridicat si strans in mana lui, spatele meu ingustandu-se la mijloc si marindu-se din ce in ce mai mult la solduri pana la fund, fundul mi-l vedeam aproape clar prin colantii care intinsesera si ofereau o imagine transparenta.
Ne-am incitat si frecat putin prin haine, apoi ne-am dezbracat in intregime. M-a luat de cap si m-a adus cu gura in dreptul pulii. (am sa vorbesc vulgar, deoarece asa ma incita pe mine). Initial, m-am blocat putin. Era atat de mAre :| Cu aproximatie 22-24cm :-s
Am inceput sa-l sug.Sa mi-l i...



    Login