Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

"Negresa" vietii !
Autor : Mental - 2014-02-17
Citita de 15110 ori - Nota 5.64 (14 voturi)
Salut, totul s-a petrecut cred ca in vara lui 2012 in italia cand eram la parinti in roma. Caldura mare , oras mare, aglomeratie mare ,deci era ceva insuportabil.
Dupa cateva zile de acomodare cu aceste lucruri care te faceau sa-ti pierzi mintile,ies pe seara la o plimbare prin centru. Merg pe un bulevard foarte extravagant din centru (nu retin numele acum) , deci era cel mai luxos sector de 2000 de m2 , magazine interesante cu tot felul de haine si bijuterii care mai de care mai de renume .
Incep sa iasa femeile la iveala, credema ca nu poti sa-ti imaginezi lumea din Italia decat daca ai fost, adica femei la 40-50 de ani sa umble frate cu blugii la jumatatea curului si efectiv cu sanii cat mai la vedere ...believe me, e o nebunie totala. Mai trece timp si merg spre fontana di trevi care nu e departe de centru 10 minute de mers lejer pe jos fata de centru...
Acolo e raiul pe pamant, pizde cat vezi cu ochii lume multa si gabori la fiecare colt ,bineinteles ca eram cu ochii in 14 numa dupa gazele care iti faceau cu ochiul la fiecare contact vizual. Iau o inghetata si ma asez pe scarile din fata fantanii si incep sa ling la ea cu pofta parca era prima data cand imi infing limba intr-o astfel de placere nedefinit de buna.Nici nu ma apuc bine de inghetata ca in fata mea apare o negresa BESTIALA,deci cum sa va zic, toata viata am visat la o asa femeie.
Avea un fund atat de perfect si rotund... mama ...mama, cat despre sani erau cei mai frumosi sani pe care ii poate vedea un baiat pana la varsta de 20 ,erau asa de interesanti si de proemineti incat eram in stare sa pe ea si sa ne aruncam amandoi in fantana sa se ude toata si sa profit de privelistea sanilor uzi care pentru mine este foarte excitanta...Vad ca femeia asta se tot uita in stanga in dreapta si incepe sa isi faca niste poze gen "selfie" apoi fac contact cu ea...Ala a fost momentul 0 atunci am inghetat la propiu in ciuda faptului ca afara erau gen vreo 30 de grade ,eu eram pisat tot pe mine si apoi ea zambeste si vine spre mine.Se apropie de mine si imi spune ceva cred ca in portugheza (sau ceva gen limba latina) din cate am inteles eu daca pot sa ii fac o poza. Eu tremurand tot ma uitam la ea avea asa un chip frumos si niste buze carnoase parca le si vedeam cum se lipesc de capul pulii mele care deja era in stare erectila de cand era cu spatele la mine si astepta sa iasa la iveala si sa sature acea fiinte superba cu corp de vis ...
Ii fac trei poze si apoi ea a incercat cumva sa-mi spuna daca vorbesc limba ei ,si incele din urma scoate pe gura ceva e genul brazil sau brazilia, si eu am dat-o in engleza cu ea ca nu stiam decat vreo doua cuvinte in italiana si nici alea bine si i-am zis zis ca nu vorbesc nici italiana si ca nici cu brazil nu o am. Ea se uita asa pe sub gene la mine si atunci o intreb daca vorbeste engleza ? Atunci incearca intr-o engleza stricata de vreo 10 cuvinte sa imi spuna ca nu vorbeste engleza...Deci mi-a picat fata, am dat de una asa buna asa infipta si de tare si nu putem sa comunicam. Imi venea sa intru sub pamant si sa-l aduc pe dracu translator. Credeti ma ca as fi facut orice in clipa aia sa ma inteleg cu asa un chip angelic.
Incerc eu sa vorbesc cu ea in engleza sa ii spun cum ma cheama si de unde sunt, si era surprinsa ca sunt din romania si ca vorbesc engleza, ea nu stia ca avem o limba a noastra; Intr-un final printr-un gest din care am inteles sa ii dau telefonul, il scot si incepe sa isi scrie numarul de telefon, alea au fost clipele de extaz si agonie pentru mine, adica una la mana eram cel mai fericit om din lume ca aveam numarul de telefon al unei asa zeitati si doi la mana nu puteam comunica. Cand a terminat de scris numaul mi-a inapoiat telefonul si vine la urechea mea si imi sopteste asa vibrant si excitant incat era sa-mi dau drumu' pe mine "call me please". Deci pot sa va spun ca acel "please" era asa de rugator incat daca erai penticostal sau daca erai sub sechestru sau pula mea orice alta piedica aveai te facea sa scapi de ea in secunda unu si sa executi dorinta femeii.
Inanite sa plece ma apuca de mana in care aveam inghetata si asa ii da o limba la globul ala de inghetata de ti se ridica pula si daca erai gay !Eu erau iarasi in extaz si incep sa imi imaginez tot felul de lucruri perverse, absolut tot ce imi trecea prin cap in acel moment era de natura sexuala si cu gandul indreptat la zeitatea asta care m-a facut sa-mi bata inima cu 300 bpm! Ajung intr-un final acasa si deschid laptop-ul si primul lucru intru in google translate si incep sa vorbesc cu ea in portugheza (nimerisem bine limba) ii aflu si adresa era cam undeva la 20 de minute de mers cu masina fata de unde stateam eu . A doua zi pe seara ii dau un mesaj din nou si imi spune ca ma asteapta cu nerabdare , cand am auzit asta eram cel mai excitat om de pe planeta .Gasesc un taxi repede pe strada si il rog sa ma duca la adresa respectiva.
Taximestristu foarte de treaba stia vreo 5 limbi , se vedea ca e om inteligent, si ma intreba tot felul de lucruri gen daca sunt turist ,daca imi place roma si alte nebunii...Cand ajung la adresa respectiva ea privea de la balcon si in timp ce eu i-am platit omului vreo 15 euro ea deja coborise si era asa superb imbracata cu un voal la mijloc prins lasat in jos pe coapse pana la genunchi si cu un maieu care ii punea in evidenta sanii fenomenali si sfarcurile ce erau scoase in evidenta.. ce sa mai noapte se anunta una de pomina!
Incerc sa ii spun salut in mai multe limbi gen holla hy salud ciao , si imi raspunde la salut si ma saruta atat de excitant si umed incat am crezut ca fac infarct. Apoi ma duce intr-un apartament ,mai intai urcam niste scari, bineinteles ea inaintea mea pe scari tinandu-ma de mana si asa bestial isi misca fundul incat habar nu ai cat de mult ma facea sa zvacnesc! Ajung intr-o camera extrem de luxoasa si bine aranjta si fara sa-mi spuna nimic ma trage spre ea si imi baga atat de adanc limba in gura incat era sa ma inec ,si ma saruta ca o nebuna ,eu raspund cu aceeasi placere si nebunie si dintr-o data ma trezesc cu mana ei pe pula mea si incepe sa o frece .In momentul cand a atins pula mea a deschis instant ochii si i-a facut foarte mari si a scos un sunet asa placut pentru ca nu vreau sa ma laud dar trebuie sa zic am o pula extrem de groasa si o lungime perfecta!
Fara sa mai stea la discutie cu o miscare tandra se aseaza in genunchi si imi descheie blugii si da de pula mea direct pentru ca nu purtam boxeri din cauza caldurii excesive si, atunci ramane uimita si incearca sa o cuprinda cu o mana , se chinuie putin sa mangaie si isi aduce ambele maine si incepe sa o linga din cap pana la baza ei asa de bine incat am crezut ca nu e adevarat... Dupa cateva minute incep sa zvacnesc din pula si ea cred ca si-a dat seama ca o sa-mi dau drumu' si s-a dezbracat prin miscari lascive si tandre ,in acel moment eram in al 2012-lea cer.atat de frumoasa era la trup credeti-ma era inger pe pamant.Se aseaza pe pat si isi desface picioarele si scoate la iveala o pizda asa de superba, nu am mai vazut ceva asa in viata mea de frumos si umed niciodata.Ma cheama spre ea ,eu instinctiv merg cu gura spre crapatura vietii si incep sa sorb din ea si sa ling acele labii cafenii si dulcege care ma excitau din ce in ce mai mult...Femeie incepe sa geama si sa se unduiasca sa ma traga sprea pizda ei din ce in ce mai mult (semn ca ii place) si eu imi intensific miscarea limbii in timp ce cu mainile ii masej sanii ei atat de pervesi si deliciosi privirii!
Dupa ceva timp ,nu stiu cat nu pot sa estimez pentru ca am pierdut notiunea timpului pula imi da semne ca numai poate si vrea neaparat sa penetreze acea nebunie de pizda care era atat de umeda si de superba ! Cu miscari tandre si gentile ma pozitionez cu pula la intrarea in vaginul ei care parca il vad si acum se deschidea de fiecare data cand vedea pul...



    Login