Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Yours II
Autor : Andreea567 - 2018-02-05
Citita de 8553 ori - Nota 6.06 (34 voturi)
O raza blanda de soare ma trezeste.Mirosul de cafea imi umple instant narile si pentru un moment dat ma cred din nou în patul meu de acasă. Deschid ochii şi vad ceva străin...nu chiar atât de străin deoarece aici mi-am petrecut seara,aici m-ai dezvirginat,aici miroase a noi,aici miroase a pacate.Sunt in camera ta.Tu nu eşti aici, bineînţeles dar după cum se vede aseară nu ai dormit cu mine. Pe noptieră vad o tavă mare cu o ceaşcă de cafea, o cana de suc de portocale, un măr si un sandwich + un bilet"Nu stiam daca bei cafea...Anyway,sper să îţi placă micul-dejun la fel cum mi-ai placut mie aseară!Sunt în şedinţa,dar sper sa ne vedem la prânz. Ai aici numărul meu... " Îmi notez numărul in agenda telefonului si ies. Pe hol dau de una din prietenele cu care am venit aici si imi zice că mergem pe pârtie până diseară. Îţi trimit repede un mesaj:"Ies cu fetele la prânz. Cina e ok? " Îmi raspunzi imediat cu:"Cina suna minunat, sedinta e naspa :( De abia astept sa te vad!" De abia astepti sa ma vezi sau de abia astepti sa ma futi?! :))
Pe partie ma gandesc numai la tine,la cum a fost aseara,la cum imi imaginez ca o sa fie asta-seara, nu ma pot concentra la nimic iar spre seară am un contact violent cu pamantul si sunt nevoită sa ma intorc la cabană, înjurând si bombănind deoarece la cat de rau şchiopătez, mi-e ruşine sa vin in halul ăsta la cină. Dar ce sa vezi, in holul hotelului esti tu, stând pe o canapea, concentrată la laptop-ul tău,rozandu-ti unghiile.Hmm...ai ochelari?Si parul prins?Porti un pulover si blugi si nu cred ca în viaţa mea nu te-am crezut mai sexy decât acum. Dar, văzându-te ma panichez si încerc sa dau cat mai repde colţul spre camera mea. Degeaba... Piciorul nu mă ajută şi deja te văd indreptandu-te spre mine.
-Hei, totul ok?
-Da, sigur!
-Deci...ne vedem la cina?
-Ammm...nu cred ca mai pot sa ajung...Scuze! Zic asta in timp ce ma chinui sa urc scarile care duc spre camera...Ah! Fu** Tocmai am injurat in fata ta si ma simt oribil...
-Pe cine crezi ca pacalesti? Ce ai patit la picior? Lasa-ma sa vad!
Stiind ca nu mai am cale de scapare,ma dau batuta iar tu ma ajuti sa urc scarile si ajungem,de data asta in camera mea.Ma pui pe pat si pleci din nou la baie,ma apuca o revelatie fata de noaptea trecuta dar de data asta nu adorm,ci te vad cand te intorci cu bandaje si o compresa. Imi dai jos blugii si oh god...doar dintr-atata ma excit...Esti concentrata pe vanataia mare,pe care pana acum 2 secunde nu o simteam.Incep sa gem usor in timp ce tamponezi vanataia...Apesi din ce in ce mai tare,iar ca sa nu tip de durere,imi musc buza.
-Nu iti mai musca buza!(imi ordoni)
-Ce treaba are buza cu piciorul? Intreb doar ca sa fiu al dracului,asa cum iti place tie.
-Daca iti mai musti o data bu...începi dar nu termini deoarece incep sa te sarut.Din nou ne unim intr-un sarut pasional,nebunesc,interzis din care niciuna nu mai poate scapa.Te sarut pe lobul urechii,pe ceafa,pe frunte,ohhhh...te-as saruta peste tot.Ma asez in genunchi, in fata ta,din respect si iti dau jos puloverul iar tu insfârşit ramai doar in sutien. De mult aşteptam clipa asta.. Ai abdomenul bine lucrat, bineînţeles, la ce ma asteptam? Dar cand ma apropii cu buzele de sânii tăi pe care ii găsesc atât de minunaţi iti suna telefonul, te îmbraci si iesi pe uşa, fara sa zici nimic... Dupa 5 minute, ma aflu tot in poziţia in care m-ai lasat, in genunchi, in mijlocul camerei si primesc un mesaj:"Vin sa te iau la 19:30"
Imi iau pe mine o rochie destul de eleganta,lunga,care slava domnului,imi acopera genunchiul si la 19:30,cand aud o bataie in usa nu-mi pot stapani emotiile.Deschid usa si raman cu gura cascata.Ai o rochie neagra,pe corp,cu taietura in spate pana la talie,parul facut bucle iar de machiaj nu mai zic...Inca o data,esti o adevarata doamna pe langa mine,care am de invatat multe de la tine.
-Esti gata copile?
Serios?Nici macar scuze pentru mai devreme? Iesim din cladirea hotelului si ne urcam in masina ta. Sunt sigura ca mergem la vreun restaurant luxos, si asa si e.Cand ajungem, ma dau jos si iti deschid portiera, nu stiu de ce dar simt nevoia sa o fac.Tu zambesti,ma iei de mana si ma tragi dupa tine.Intram,ai rezervat o masa,comanzi specialitatea casei si bineinteles un vin bun.Nu ma simt in stare sa beau de fata cu tine asa ca tu consumi toata stilca iar dupa ce platesti si iesim imi spui zambitoare:"Sper ca ai permis" si imi arunci cheile de la masina.
-De asta am venit la munte, ca sa sarbatoresc deoarece l-am luat!
-Incepatoare-n pat,incepatoare in masini spui tu razand cu gura pana la urechi.Ma faci si pe mine sa rad."Esti beata manga si punct."Iti zic iar tu incepi sa canti un cantec de la radio..."Love me like you do" incep si eu sa cand.Coincidenta?Nu cred...Ajungem mai greu la hotel deoarece e noapte si nu ma prea descurc cu o masina de 3000 de turatii,iar tu tot faci glume pe seama mea si ma stresezi si mai mult.
Ajungem in holul hotelului iar eu o dau spre camera mea,obosita si tensionata dar in acelasi timp usurata ca am ajuns cu bine.
-Unde pleci? Credeam ca dormi cu mine! Fara sa astepti un raspuns ma tragi de mana spre camera ta iar eu te urmez,fara vreo...



    Login