Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataViridian
Autor : screensave - 2019-03-20
Citita de 5623 ori - Nota 8.54 (114 voturi)
Pentru S.

"Cea cu cei mai frumoși ochi care i-am văzut vreodată. Nu am știut până acum cât de mult ar putea însemna o persoană până când nu te-ai confruntat cu posibilitatea să nu o mai vezi niciodată. Poate într-o zi ne vom întâlni din nou și voi avea curajul să spun, cu curaj, te iubesc!"

Cu toată dragostea mea R.

Viridian este o nuanță intensă și plină de verde, folosită de pictori, iar culoarea verde adesea înseamnă armonie și echilibru, este o culoare vindecătoare. Fiecare culoare dintr-o pictură este vitală. Și într-o lume care uneori este atât de mult alb și negru, un tablou poate fi o scânteie de speranță în cele mai întunecate locuri sau poate fi pur și simplu o modalitate de a surprinde un moment care merită salvat și savurat pentru totdeauna. Chiar și pentru mine o bucată simplă de material, pictată cu toate culorile imaginabile, mi-ar putea lua respirația și ar deschide uși pe care niciodată nu știam că există. Unii oameni spun că artiștii folosesc minciuni pentru a spune adevărul. O pictură poate schimba modul în care gândiți, dar este nevoie de un artist ca să-ți schimbe cu adevărat viața.
Singurul sunet din cameră era sunetul de pensulă pe pânză și respirația silențioasă a fetei care stătea aproape de mine. Inhalase încet și apoi se opri înaintea expirării, tragând fiecare respirație prin buzele ei ușor despicate. Era calmă, ochii ei frumoși clipeau încet în lumina de la stâlpii de afară care se revărsau prin multe ferestre din sala de clasă mare de artă.
Se uită în locul gol în care mulți fuseseră forțați să renunțe la orele de prânz și după orele de școală, așa cum eram astăzi. De obicei, un grup de aproximativ șase rămâneau în serile de joi. Astăzi, totuși, a fost pentru prima dată când am fost doar noi două. Fata oftă și se întoarse să amestece o altă culoare. Știam exact ce pictura ei semnifică și cât de mult timp a lucrat la ea.
Am descoperit că dimineața devreme a fost cea mai bună perioadă pentru a lucra în clasă, pentru că nu mai este nimeni în jur.
Un artist își prețuiește singurătatea și eu mai mult decât majoritatea; în acele ore silențioase, mi-am găsit adesea ochii rătăcitori pe munca neterminată, întrebându-mă cât de multe petale albe pe care cireșul le punea în iazul verde viridian.
Scena ar fi putut arăta ca un stil japonez, dacă nu ar fi fost uriașii stejari care o înconjurau, aruncând umbre întunecate peste tot sub acei copaci de stejar care făceau cireșul să iasă într-o lumină proastă; totuși petalele albe, aproape roz, străluceau ca nimic pe care am văzut vreodată. Dar, deși pictura era frumoasă, nu era nimic în comparație cu artistul.
Numele ei era Sasha și eram foarte îndrăgostită de ochii ei, erau atât de adânci și de unghiulari; din punct de vedere artistic, acele uriașe orbe cu formă de migdală, cu doar o pată din estul Europei în ei, erau dincolo de domeniile frumuseții. Ei erau perfecți.
Totuși, chiar și în acest secol o relație între două fete era încă interzisă și ridiculizată. Șoaptele și zvonurile nu au fost ceea ce m-a împiedicat să-mi mărturisesc sentimentele pentru ea. A fost frica de respingere care m-a speriat cel mai mult. Mi-a fost rănită inima odată, ca oricare altă fată, iar durerea, știu că a fost insuportabilă.
Stâlpii de lumină s-au oprit brusc și camera se întunecă.
Sasha se uita în sus pentru a vedea unde a plecat "soarele" ei iubit. Ea s-a încruntat și mi-am dorit cu toată puterea mea ca stâlpii de lumină să strălucească din nou, doar pentru a vedea cum luminează roșul în părul ei colorat roșcat și pentru a vedea zâmbetul ei din nou.
-Sper că nu o să plouă.
Spuse ea, ridicându-și borcanul cu apă murdară de vopsea. A mers la chiuvetă, fără să-și i-a ochii de pe cerul întunecat și a schimbat apa murdară.
-Mhhm, și eu.
Am raspuns. Prima noastră conversație vreodată.
-Îmi place cerul din pictura ta. Spuse din spatele meu.
M-am întors puțin și am zâmbit. I-am mulțumit și s-a întors la pânza ei. Lumina s-a întors pentru scurt timp, dar în câteva minute a dispărut și nu și-a arătat din nou fața. Mi-am amintit de prima dată când mi-am dat seama că eram îndrăgostită de fata asta.
A fost în primele câteva luni ale primului an de liceu, din ziua în care am început să lucrăm și am urmărit-o cum picta pierdută în gândurile ei.
Era și este frumoasă în cele mai grațioase moduri.
Atunci când am văzut dragostea și fixarea absolută în ochii ei, când și-a studiat lucrarea, mi-am dat seama cât de frumoasă am găsit-o pe fata minionă, cu părul roșcat și cât am vrut, mai mult decât orice, că se va uita într-o zi la mine cu același nivel de adorare.
În prezent, tocmai ce am terminat de pictat, prea repede, s-a terminat.
Oftând, mi-am luat paleta și pensulele și m-am dus la chiuvetă pentru a le spăla, auzind-o pe Sasha terminând în același mod. O rafală de vânt se împrăștia prin fereastra deschisă deasupra noastră și câteva picături de ploaie începură să lovească borcanele murdare ale colegilor noștrii.
Sasha oftă încet și ridică rucsacul de sub masa unde lucra; ea s-a oprit și a spus un scurt pa înainte să se îndrepte spre ușa clasei.
-Oh.
A fost tot ce am putut să răspund.
Școala din jurul nostru a fost tăcută; toți ceilalți studenți și profesori sunt plecați de foarte mult timp până acum, nu au rămas nici femeile de serviciu.
Abia atunci când am auzit cum Sasha a lovit cu putere ușa m-am trezit la realitate, noi am stat mult peste program în școală, era trecut de miezul nopții.
Nimeni știind ca încă suntem în școală am fost închise, era de așteptat dar până acum nu m-am gândit la asta.
Aveam fluturi în stomac gândindu-mă ca am rămas închisă cu dragostea mea.
-Of! Vreo idee? A spus ea.
Mi-am scos telefonul din buzunarul din spate; nici-o bară de semnal când ai nevoie cel mai mult.
L-am fluturat în jur încercând să prind semnal, dar nu am reușit.
-Nici un semnal. am spus, renunțând.
M-am uitat la ea cu speranță.
Ea scutură din cap.
-Al meu e acasă, la dracu.
Se pare că suntem blocate aici în seara asta.
Oftăm involuntar, eu gândindu-mă la patul meu cald și la cina fierbinte în timp ce m-am așezat pe scaunul cel mai apropiat de mine.
Tăcerea s-a întors în cameră, până cand un alt scaun era tras în apropierea mea.
Se așeză pe marginea scaunului, cu brațele sprijinindu-și bărbia în timp ce privea spre fereastră.
M-am ridicat și mi-am încrucișat brațele, pierzându-mă în gând.
Clasa din jurul nostru a devenit mai rece ca înainte.
În mai puțin de o oră, picioarele mele au început să îmi amorțească.
M-am uitat în jur pentru un loc mai confortabil să stau. Ochii mei au căzut pe o cutie de carton mare într-un colț și mi-am amintit deodată că trebuie să o aduc aici ca o favoare pentru profesorul nostru.
M-am apropiat de ea și am scos 3 perne și 2 pături.
Trebuiau folosite pentru sala de teatru.
Am găsit pe fundul cutiei o pătură de pat albastră decolorată.
Am prins cu o mână de perne, si cu cealaltă de pături.
Am așezat mai întâi pătura pe jos și apoi am împrăștiat pernele.
Sasha m-a urmărit cu interes.
M-am așezat pe patura și am bătut cu palma locul rămas de lângă mine.
-Probabil e puțin mai confortabil aici.
Am spus timid.
Sasha zâmbi, ochii ei strălucind puțin. Ea s-a ridicat de pe scaun și a venit cu grijă și s-a așezat lângă mine.
-Mulțumesc.
Spuse ea, așezând o pernă la micul ei spate. M-am relaxat ușor și am scos o țigară din buzunarul de sus al cămășii mele.
Sasha și-a închis ochii.
Dincolo de norii inexistenți, cerul părea mai întunecat și vântul începu să se audă mai tare. Ploaia a căzut din nou, mai cu putere de data asta.
Lângă mine, Sasha a început să tremure.
Ochii ei s-au închis de frig, si-a atras picioarele la piept. Mi-am aruncat rămășița din țigară pe fereastră și m-am îndreptat spre pernele de la picioarele mele. Am pus o pernă mai mare sub capul ei și am luat ultima pătură rămasă așezând-o peste noi. Ochii ei se deschiseră brusc și ea se uită la mine, surprinsă.
Am zâmbit și mi-am pus mâna pe umăr, ea apropiindu-se de mine.
Aceasta este o tortură, m-am gândit din păcate, fiind atât de aproape de ea ...
-E destul de frig aici.
Am mormăit, încercând să nu mă roșesc, în timp ce ea zâmbi și se aplecă în partea mea. Mi-am întors capul și m-am uitat la tablourile din jurul meu, ascultând ploaia.
Am simțit inima aproape explodând împotriva pieptului meu, sau poate că nu a fost a mea. Două bătăi de inimă, atât de apropiate. Mintea mea a început să-mi șoptească lucruri pe care mi-aș fi dorit să le ignor.
Ea a aruncat zâmbete spre mine, cu ochii ei frumoși și întunecați.
Am înghițit în sec. Voiam ca acei ochi să se uite doar la mine; voiam ca ea să fie a mea.
Sasha ... Am spus, abandonând brusc toată raționalitatea.
Ochii ei se deschiră și ea privi spre mine, clipind.
-Da?
Mă uitam la ea, mintea mea țipa la mine să mă opresc, în timp ce inima mea mă punea în mișcare. A fost o bătălie pierdută.
-Știu că nu ne cunoaștem una pe cealaltă prea bine...dar eu...vreau să știi...
Inima îmi bătea în piept cu putere.
După o clipă, am tras aer în piept. Stătea în tăcere, așteptând.
- Eu sunt îndrăgostită de tine.
Ea s-a uitat uimită la mine.
Mi-am închis ochii, mă rugam la zeii pe care nu i-am crezut niciodată ca ea să nu mă ignore, să nu mă urască...
Mi-a șoptit numele, arătând oarecum confuză.
-Eu ...
Ochii mi s-au deschis. Fiecare fărâmă de control al autocontrolului mi-a încetat brusc.
Mi-a suflat numele, arătând oarecum confuză. Numele meu pe buzele ei, nu a fost ceea ce visam de atâta timp?
M-am întins spre ea și i-am atins bărbia, înclinând-o ușor în sus.
Mi-am apropiat capul de ea și mi-am apăsat ușor buzele împotriva ei. Am simțit aproape ochii, savurând momentul.
O sărutam, în cele din urma.
Am sărutat-o ​​încet și, după câteva secunde, m-am retras încercând să-i citesc expresia. Ochii ei se deschiseră, privindu-i pe ai mei. Piscine de maro ciocolațiu adânc, ademenitori.
Nici una dintre noi nu a îndrăznit sa vorbească. Sasha șopti ceva într-o voce prea mică pentru mine să aud. M-am aplecat mai aproape de ea.
-R... te rog să mă săruți din nou.
A șoptit pentru a doua oară. Nu trebuia să-mi spună a treia oară.
Mi-am adus buzele înapoi, sărutând-o mai pasional de data asta.
Mâinile mi-au ajuns spre fața ei în sus și m-am înfășurat în jurul gâtului, apropiindu-ne.
Am schimbat pozițiile, am aprofundat sărutul și i-am oprit respirația.
Limba mea se juca de-a lungul buzei ei inferioare și gura ei deschisă ușor, mă invita înăuntru.
Limbile noastre au dansat în gurile noastre.
Am împins-o ușor în jos în timp ce eu mă urcam peste ea.
M-am despărțit de sărut și mi-am mutat buzele la bărbie, am tras săruturi dulci ușor pe gât și pe claviculă.
Respiram atât de greu și am simțit pulsul pe buze, echitând propriile bătăi ale inimii ca la curse.
-Te iubesc. Șopti.
Sasha gemea când am atins locul dulce între gât și umăr. Am ridicat o mână și am așezat-o cu grijă pe fundul ei; m-am uitat în sus, verificând din nou reacția ei. Un zâmbet s-a întins pe buzele ei și ea a început să se topească sub atingerile mele. Odată ce mânuțele ei atinseră cămașa mea, s-a oprit și a desființat-o repede.
Rânjind, mi-am apăsat buzele de ale ei, alunecându-mi mâna în sus, pentru a-i mângâia talia și stomacul.
Ea continua să desființeze cu îndrăzneală nasturii cămășii mele și, odată ce termină, și-a alunecat mâinile în jurul meu și m-au tras aproape astfel încât pieptul nostru se atingea.
A durat o vreme, chicotind, înainte să reușim să ne dezbrăcăm de haine și să le aruncăm deoparte.
Corpul lui Sasha era incredibil, talia ei era mai pronunțată, iar sânii ei erau moi și plini sub un sutien...



    Login