Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

vin si ciocolata
Autor : alex_hot - 2012-01-07
Citita de 6697 ori - Nota 6.39 (28 voturi)
Eram la munca si muream de plictiseala, ca niciodata toate erau la zi. Timpul trecea asa ca de plictiseala am inceput sa schimb cateva mesaje cu iubita mea fiind si ea la munca. Fatza e ca ea ese mereu inaintea mea,imi trimite mesaj pe la 4 ca ese si se duce acasa, si ca ma asteapta cu o sticla de vin rosu sa ne puneam pe nebuni. Atata mia trebuit, eu mai aveam inca 2 ore de munca ma tot invarteam pe acolo si nu stiam cum sa plec acasa unde ma astepta ingerasul meu,de unde nimic era in ciuda puli totul vine sefa si imi da bomba.
-alexndra te rog sa ramai pana la 7, vin clienti aia de eri in legatura cu apartamentul “X”,sar putea sa il cumpere e nevoie de tine.
-glumesti!!
-ce!
-ma scuzati, raman cum sa nu.
Pleaca ,sefa si eu incep sa turbez inca o ora,pfai,in fine am stat na trebuia munca munca,ii dau mesaj iubitei anei si ii spun vezi ca eu mai raman o ora in plus na mai am un client. Ea imi tot trimetea mesaje ca ma asteapta ce e super ferbinete si super excitata ,hamm sa vezi ceti face u tie cand ajung acasa .
Timpul trece intr-un final, ma duca casa, dar inainte de asta ma opresc sii ii cumpar bombonelele ei preferate cu ciocolata si mai iau o sticla de vin,nu asteapta prea mult , si stiam cu siguranta ca a cam terminat sticla;)).
Intru in casa si ea ma striga din sufragerie unde era usa inchisa,sufragerie ce cauta ea acolo ma asteptam sa fie in dormitor,ham interesant.
Intr in sufragerie si vad pe masuta o fata rosie de masa (aveam fata rosie de masa eu nu stiam ) intr-o vaza trei trandafiri rosi ,lumanari aprinse si mancare,MANCARE!!!,da ea nu stie sa gateasca ,in fine…..
-wow ,teai straduit nu gluma.
-poi am si pentru cine,na nu stiu daca o sati placa mancarea da sa stii ca am sunato pe mami tau si tiam pregatit mancarea ta preferata.
-poi sigur ca o sami placa doar e facuta de tine.
O iau in brate si o sarut,multumita si chiar eram era asa de dulce si inocenta ,oricine o putea iubi.
Ne punem noi la masa mancam spre disperarea mea mancarea era chiar buna avand cont ca ea nu prea le avea cu astea la capitolul mancare mai mult eu .
Terminam noi de mancat si apoi o rog sa am scuze ca tre sa fac un dus ,nu era o problema ma scuza era un bic ametita dupa vin bause cam mult da nu conta era asa de dulce,ma duc la dus ma dezbrac dau drumul la apa o potrivesc si ma bag sub dus,nu dupa mult timp ii simt manutele cum ma apuca de umeri si ma sarua ushor ,ma intoarce si isi apropie buzele de ale mele si ne sarutam pasional sub jetul de apa de la dus o iau in brate si o duc in camera. Udasem tot pe jos da ce mai conta , o pun pe pat ushor si incep sa o sarut , si incep sa o musc cu buzele ushor de lobul urechii apoi cobor in jos cu saruturi pana ajung la sani ei micuti si intariti ,incep sai sug sai ling ma jucam cum vroiam eu cu ei ii musc stiam cai place la nebunie asta ,ma opreste ,ma apuca cu minele de obraji si ma saruta ia telecomanda de la combina si da trumul la muzica da nu foarte tare doar cat sa astupe sunetele masinilor care treceau pe afara,ia sticla de vin si incepe sa toarne un pic de vin pe ea, eu avea sa am placere dubla, (,iubesc vinul rosu si femeile),ii sarutam sani uzi de vin si de saliva mea era asa excitata ca de abia mai respira ,cobor ushor in jos pe abdomen, apoi ii iau picioarele si i le pun in jurul gatului meu,ii sarut ushor pizduta ei micuta si roz dupa care cu varful limbi ii desfac labile sarutandule ca pe o adoua gurita,avea un gust minunat si tinand cond ca mai era si cu un pic de vin ,mmm,ii sug clidorismul si imi invart un deget in vaginul ei ,incepe sa scoata un sunet mic de placere dupa care vin mai multe si mai multe era inebunita ,ii mai bag unul si cu limba ii lingeam labile si clitorismul in timp ce o futeam cu cele doua degete ,o simt cum se incordeaza,si cu misi strange muschi si vaginul stiam mai avea un pic si ajunge la orgasm,incep sa o ling si sa o fut cu cele doua degete din ce in ce mai repede,din ce in ce mai mult gafia si tramura de placere imi scot degetele dini a si ii ling tot nectarul care a esit din ea,hmm e...



    Login