Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataStraina in India
Autor : reini - 2009-04-26
Citita de 11542 ori - Nota 8.15 (109 voturi)
Ajunsesem sa urasc India dupa doar 2 zile…mancare oribila, mult praf in aer, trafic infernal, lume care se holbeaza la tine doar pentru ca ai pielea alba, etc. Singurul lucru interesant: urma sa cunosc colegii carora trebuia sa le predau cunostintele necesare inregistrarii si corectarii de facturi (boring).

I-am cunoscut pe toti in prima saptamana si au fost exact cum mi-ai imaginat... nimic special la ei, inteleg foarte greu ceea ce le explici si mai ales pun intrebari stupide.

Miercuri, deja de 2 saptamani in Dehi. voiam acasa deja. Ma incalzea doar gandul ca intr-o saptamana voi fi inapoi in Bucurestiul meu iubit si curat.
La ora 18 am terminat trainigul asa ca am coborat, mi-am aprins o tigara si am sunat soferul sa ii spun sa vina (de regula statea in parcarea companiei si juca carti). In engleza lui combinata cu hindi mi-a spus ca a avut un accident si ca nu poate sa ajunga, dar ca de la firma se va trimite alta masina, posibil sa dureze ~1h.
Si cum nu exista in vocabularul meu cuvantul rabdare am preferat sa merg pe jos (hotelul nu era chiar atat de departe) crezand ca imi pot aminti drumul.
Bineinteles ca nu am mers foarte mult si deja peisajul nu-mi era cunoscut; deci m-am ratacit; oficial eram nervoasa. Era aproape ora 19 si eu nu ajunsesem la hotel...nici macar nu stiam daca sunt pe drumul cel bun.
La un moment dat mi-am bagat picioarele, m-am asezat pe o bordura, mi-am aprins o tigara si am inceput sa injur (firma ca m-a trimis la 6000km de casa intr-o tara din lumea a 3ª, pe iuby ca nu e aici cu mine, pe ai mei ca m-au lasat ca plec, pe soferul idiot care nu a ajuns la timp sa ma duca la hotel...).
Aud pe cineva vorbind limba lui Gandhi si asteptand sa-i si raspund. Sa mori tu?! Arat eu ca o indianca??? M-am calmat si i-am raspuns politicos domnisoarei ca nu inteleg ce spune si sa ma intrebe in engleza. Uimitor, dar stia engleza! M-a intrebat daca ma poate ajuta cu ceva. A fost cel mai frumos lucru pe care il auzisem in ultimul timp. Am intrebat de hotel si mi-a zis ca e cam departe (nu m-a surprins sa aflu asta; picioarele-mi ardeau deja de la atata colindat).
Cathy mi-a facut o mini harta cu drumul pana la hotel; parea destul de complicat. Daca tot a fost disponibila sa ma ajute, am profitat de asta si am intrebat si de o toaleta. (foarte greu gasesti una in India...se pare ca natura e locul ideal pt ei, nu si pentru mine;))
Era un restaurant acolo asa ca am intrat impreuna. Nu stiu de ce dar imi inspira foarte multa incredere. Era diferita de ceilalti; as putea spune ca era chiar HOT. Am fugit direct la baie, m-am uitat in oglinda – aratam ca dracu – mi-am pus niste extra mascara, un pic de pudra si ruj; aratam mai normal.
Ok. Ma simteam mai bine, aveam o harta a drumului cu suficiente indicatii, si mai ales aveam mai putini nervi :D
Am decis sa o raplatesc cumva pe frumoasa Cathy asa ca am decis sa ramanem sa mancam ceva (oricum mi se facuse ceva foame). Am facut schimb de cateva informatii, am aflat ca este studenta, are aceeasi varsta ca si mine (22 de ani), ca locuieste in Delhi de 2 ani intr-o cladire pentru studenti (un fel de camin/campus de-al nostru), ca i-ar placea sa mearga in Italia...
In timp ce imi povestea despre ea, imi privea buzele foarte insistent. La inceput mi s-a parut funny si ii raspundeam cu zambete sincere; dupa cateva minute incepusem sa ma simt incomod, nu mai stiam ce reactie, pozitie a corpului sa adopt pentru a evita sa se mai holbeze.
Mancarea a fost oribila, m-am multumit cu un pahar de apa plata... ne-am ridicat si urma sa o luam in directii diferite. A strigat la mine si m-a invitat la ea. Asta chiar m-a uimit (daca asta nu se da la mine, atunci eu m-am imbatat de la apa plata mi-am zis. Sper ca vine si cu o explicatie la pachet pentru a-mi formula refuzul repede). Explicatia mult asteptata a venit: a gatit ceva bun si cum eu nu am mancat nimic s-a gandit ca poate imi va prinde bine.
In doar cateva secunde mii de ganduri mi-au trecut prin mine...sa ma duc? Sa nu ma duc? In fond...ce am de pierdut? Si daca vrea sa se dea la mine, foarte bine! Si asa de mult imi doream sa stiu ce poate face o femeie in pat...cu mine. Am acceptat asa ca am plecat spre apartamentul ei. (era de fapt o camera miiica si o bucatarie si baia, dar ok, curat)
Avand in vedere gandul ce tocmai imi daduse tarcoale am decis sa ma uit mai atent la ea. Culoarea pielii ei atingea o nuanta de maro inchis, picioare lungi, parul negru (foarte asortat cu ochii la fel de negrii) lung si cu cateva bucle cazute pe umeri, sanii mici si rotunzi (parea ca nu e adepta sutienului). Purta niste jeansi albastrii si o camasa portocalie (in afara de colegele de la serv, a fost prima femeie pe care am vazut-o imbracata in blugi). Am ajuns la concluzia ca nu va fi deloc greu sa o las sa ma “priveasca” putin.
Drumul mi s-a parut foarte lung. As fi dat orice sa stiu ce e in mintea ei: ce vrea de la mine, cine e de fapt, cum dracu am ajuns eu sa ma duc la o straina acasa, ce ar zice prietenul meu despre aceasta ciudata intalnire, etc. Intrebarile erau multe iar raspunsurile lipseau cu desavarsire.
Am ajuns (in sfarsit) la ea acasa. Now what? O sa sa sara pe mine? Cred ca am inebunit. Ei bine, nu a sarit pe mine. Din curioasa am devenit intrigata. Daca nu asta e motivul pentru care ma aflu acolo, atunci de ce sunt acolo? Nu, nu pentru mancare m-am dus. Am incercat mancare traditionala, acum parca as incerca si altceva (bineinteles tot traditional). Oare nu ma place? Atunci de ce dracu se mai uita atat de insistent la mine??? In fine, am cerut sa-mi arate unde este baia; aveam nevoie de un dus, sa-mi dau jos machiajul. Mi-a oferit haine sa ma schimb; le-am acceptat cu cea mai mare placere (era si timpul sa am parte de un pic de confort daca tot am lasat hotelul de 5* pentru o camera de camin).
Am intrat la dus. Am lasat intentionat usa deschisa in semn de invitatie. Nu a venit. Mi-am dat seama ca ma comport ridicol si am decis sa incetez. Am mers impreuna in bucatarie, am mancat orez cu legume si pui si salata de rosii cu ardei verde. Mi-a placut foarte mult salata!!
Desi imi propusesem sa nu ma mai gandesc la asta, ma intrebam daca o sa primesc si “desert”.
Am mers in dormitor, a deschis televizorul si ne-am uitat la stiri. Mi-a cerut permisiunea de a ma intreba ceva intim. Bingo! Cred ca vrea sa sparga gheata. Am aprobat cererea; lipsea doar sa-si gaseasca cuvintele portivite.
Esti virgina?
Recunosc, nu ma asteptam la aceasta intrebare. Ma gandeam ca o sa ma intrebe daca m-au atras vreodata fetele, daca am avut vreo relatie cu una...in fine, ca de obicei am anticipat gresit iar raspunsurile pe care le aveam in minte nu se potriveau intrebarii pe care tocmai mi-o adresase.
“Am un prieten, Cathy, de 2 ani. Ne iubim foarte mult; ne intelegem foarte bine din toate punctele de vedere, inclusiv in pat”
Parea dezamagita. Asta e, daca nu i-a picat bine vestea, nu ma intereseaza. A urmat un moment de tacere; destul de ciudat. M-am gandit sa rup tacerea si sa continuu cu o intrebare: dar tu, Cathy? mai esi virgina?
Mi-a zis ca la aceasta intrebare nu o sa-mi raspunda, sa o intreb altceva. Hm...singura persoana care ma face sa ma simt ciudat. Nu stiu cum sa descriu ceea ce simt. Simt ca ma doreste, dar ca isi bate joc de mine, ca ma tine pe jar, ca se joaca, ca are un plan bine stabilit si nu vrea sa sara niciun pas, ca de fapt nu vrea nimic, a fost doar o invitatie; cred ca lipsa de sex si posibilitatea unei partide in acea seara mi-au sucit creierul. Si cand te gandesti ca maine ma duc din nou la serviciu...cred ca mai bine ma odihnesc, sa fiu maine fresh, ca nu am nicio sansa cu sexul traditional.
Ii propun sa stingem tv-ul si sa dormim (stiu, nepoliticos din partea mea; dar chiar mi-era somn si nu mai aveam motiv care sa ma tina “sculata, pardon treaza :P”)
Probabil si-a dat seama, pentru ca a schimbat tactica. Ta ta ta ta. A inteles ca sunt foarte obosita, asa ca s-a oferit sa imi faca un masaj. (mi-am zic ca macar ma aleg cu ceva, asa ca am acceptat). Mi-a recomandat sa stau pe burta si a inceput sa imi maseze umerii. Statea in picioare, aplecata iar din acea pozitie parul ei imi atingea ceafa si gatul provocandu-mi o stare de excitare placuta. Nu ma aveam niciun dubiu, parte din intrebarile mele isi gaseau raspunsul, indoielile mele deveneau transparente pana cand au disparut total. Nu mai era nicio indoiala: fata asta ma place, si in seara nu o sa dormim.
M-a intrebat daca imi place masajul. Imi place foarte mult masajul, Cathy. As putea jura ca esti experta in aceasta arta. Nu-mi gaseam cuvintele potrivite pentru a incerca sa o introduc si pe ea in atmosfera in care pur si simplu pluteam eu.
Avea niste maini delicate. Pielea foarte fina, parea ca ma atinge cu matase de cea mai buna calitate. Purta un parfum feminin si delicat pe care am ajunsesem sa il simt in fiecare milimetru din fiinta mea. Voiam sa o privesc. Am schimbat pozitia; acum o priveam in ochi in timp de imi strangea bratele in ritualul masajului pe care mi-l aplica. Privirea ei era atat de calda si de dulce cum nu mai vazusem la nimeni pana atunci. M-am ridicat, am ingenuncheat pe podea langa ea, i-am luat capul in mana si am sarutat-o usor pe buze in semn de multumire. Am asteptat reactia ei, mi-a zambit usor, deci aveam verde pentru cate alte saruturi voiam sa-i mai dau.
Am luat-o de brate, ne-am ridicat imreuna si ne-am asezat pe pat. M-am aplecat asupra ei, iar ea, s-a lasat prada gurii mele. Buzele ei era carnoase si dulci la gust. Ma simteam precum un copil care are o singura cireasa si nu vrea sa o manance pe toata odata de teama de nu a mai simti gustul zemos al ei. Am gustat fiecare colt am gurii ei, am explorat cu limba fiecare milimetru din acele buze. S-a animat si a inceput sa imi raspunda in acelasi mod. Cand i-am simtit limba umeda la mine in gura, i-am prins-o usor intre buze, nemaivrad sa ii dau drumul de acolo. Prêt de cateva secunde i-am supt limba si i-am tinut-o prizionera la mine in gura, lucru care a facut-o sa se scuture. Un fior de placere mi-a strabatut trupul, trimitand o sageata catre locul unde se ascundea feminitatea mea. Mainile mele au inceput sa coboare usor pe soldurile ei, plimbandu-se de la un capat la altul de-a lungul piciorului, a coapselor; un dute-vino al placerii de a-i simti pielea atat de fina.
I-am soptit la ureche ca e minunata si ca o doresc si am incheiat cu un sarut. Am sarutat-o pe lobul urechii, coborand cu lantul saruturilor pe gat, deviam pe ceafa, ma intorceam inapoi crezand ca am ratat vreun centimetru neexplorat.
Ma tinea in brate, ma mangaia cu varfurile degetelor pe sira spinarii pe sub tricoul larg pe care mi-l daduse.
Mi-a zis ca uraste tricoul pentru ca nu ii permite sa ma atinga in totalitate. I-am zambit si i-am spus sa solutia este foarte simpla. Fara sa dau si alte explicatii, am scos tricoul dintr-o singura miscare. Sanii mei se intarisera inca de la primul sarut iar forma lor era rotunda acum. Nu a asteptat alt gest sau alta indicatie, din pozitia de prada a devenit pradator; mi-a luat un san in causul palmei masandu-l usor in cercuri perfecte, iar pe celalat l-a sarutat. A atins sfarcul cu limba, l-a umezit, apoi a suflat aer rece...s-au intarit instantaneu la acest gest; s-a jucat un ei, i-a rasfatat pe rand, i-a muscat, i-a supt, i-a lins pana cand limba ei a inceput sad ea semne de oboseala.
Era randul meu sa simt placerea de a atinge acei sani...perfecti pentru mainile mele mici. Nici nu-i atinsesem sanii si sfarcurile ei intepau camasa, vrand parca sa o sfasie. Foarte lent i-am desfacut nasture dupa nasture, desvelind cei mai frumosi sani pe care i-am vazut pana acum. Aveau o forma perfect rotunda, erau simetrici, excitati, tari. Nu m-am multumit cu aceste “caracteristici”, am vrut sa ii gust. I-am privit pe amandoi, nu ma puteam hotari cu care sa incep. I-am luat ambii sanii in mana, i-am apropiat pana ce sfarcurile era aproape lipite apoi i-am luat in gura amandoi sanii. Limba se plimba infometata cand la unul cand la altul. Si-a lasat capul pe spate de placere si a scos un geamat de placere. I-am tinut sanii la mine in gura pana cand erau calzi de la temperatura ridicata ce-mi poseda corpul. Cu un gest tandru s-a asezat in genunchi pe pat, am urmat-o. si-a lipit sanii de ai mei si m-a strans in brate. Din acea imbratisare, ...



    Login