Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Spune-mi tu...
Autor : Enigmatica - 2010-12-03
Citita de 5493 ori - Nota 7.44 (9 voturi)
Te ador! Esti tot ce mi-am dorit...si mai presus de asta! Ador tot ce spui si desi uneori ma inebunesti cu atitudinea ta rece, stiu ca jocul asta lent al seductiei, ne va unii candva. Stii ca te plac si stiu ca ma placi si totusi nimic nu se intampla. Ne intelegem din priviri si ne vorbim uneori de parca ne cunostem de o viata intreaga, ca a doua zi sa ne comportam ca doua straine.
Nu stiu de unde sa incep sau cum sa o fac...spune-mi tu... Orice incercare a mea de a face un pas imi este refuzat de catre tine, doar ca tu sa detii controlul apoi facand acelasi pas stiind ca eu NU am sa refuz. Si cum oare sa pot cand te iubesc atat de mult? Oare tu stii?
Ma faci sa plang pe ascuns cand imi spui "Nu" incercarilor mele timide de a iti intra tot mai mult in gratii. Ma port apoi indiferent, postand o atitudine rece, ca si cum vreau sa iti dau de inteles ca refuzul tau a durut. Insa pare ca stii mai bine ca mine ca eu nu voi putea vreodata sa spun "Nu" la tot ceea ce faci si vrei de la mine.
Ok! Am inteles, iti place sa te simti sigura pe situatie. Mai exact in control...Iti joc jocul desi inauntrul meu se duce o lupta crancena intre iubire si regretul momentului ca am incercat.
Priviri, zambete, vagi saluturi...insa numai Dumnezeu si noi stim cum ne intelegem de bine noi doua numai din atat. Totul este atat de familiar si intim uneori ca ma uimeste gandul ca noi totusi...abia ne cunoastem. Abia ne stim numele sau varstele si tu nu te grabesti in a stii astea cat te intereseaza launtrul meu.
Bine...iti place jocul...insa eu ce sa fac si cum sa iti spun tot ce simt? Randul meu sa ma exprim liber cand vine?
Te rasfeti, te joci, ma testezi si ma faci sa disper de dragul, dorul si din cauza atitudinii tale. Si cu siguranta stii ca nu ma voi da batuta....Ba din contra, toate astea ma fac dornica de mai mult si mai mult...
Si totusi cum sa trec pestre tremuratul ce il am in preajma ta? Peste modul foarte timid de a te privi? Cum pot eu sa nu iti spun ca esti superba, sa nu am curajul sa exprim ce simt cand te vad si imi dau seama ca persoana pe care o iubesc in "secret" ma fascineaza mai mult decat oricine altcineva vreodata?
De mi-ai spune ca ma iubesti...as cadea in fata ta....De fericire, nu de alta.
Toate visele mele ce le-am adunat cu timpul, le-as indeplinii intr-o secunda. Sa-ti sarut fruntea, sa-ti sarut gatul si sa iti simt parfumul pielii in timp ce te imbratisez cu dragoste, ar devenii toate realitate. Parca nimic nu mai conteaza...



    Login