Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sotia marinarului (1)
Autor : dannmircea - 2015-02-08
Citita de 17616 ori - Nota 7.34 (74 voturi)
Buna ziua, ma numesc Mircea si am sa va povestesc cele traite . Am 35 de ani , sunt casatorit cu Nicoleta, o blonda de 28 de ani, cu picioare lungi, sani mari (marimea 5) si un apetit sexual greu de potolit. Ne-am cunoscut in urma cu doi ani. In primele luni ne faceam de cap in toate modurile posibile. Ne plimbam, ne distram si ne regulam ori de cate ori simteam nevoia.
Locuiam intr-un apartament de doua camere pe care eu il detineam atunci cand ne-am cunoscut. Ce imi placea la relatia noastra sexual era faptul ca nu ne pierdeam niciodata in rutina. Ea accepta doar sex normal si sex oral dar o facea atit de pasional si de multe ori cu diverse scenarii incat eram in al noulea cer.
Intr-una din zile , cand ajunsese acasa de la munca, am ajuns la o discutie despre unul din cunoscuti pe care l-a prins sotia cu o curva in pat. La care Nico a replicat:
-De ce sa te duci la o alta curva cand ai avea una acasa ? Apropo de curve stii ce am pati azi In autobus?
Mirat ridic din sprancene!
Ea continua: era atat de aglomerat ca la un moment dat am ajuns in spatele autobuzului impinsa de imbulzeala si m-am proptit cu pasarica in coltul rotunjit al spatarului de la ultimul scaun. Cu mainile ma tineam de bara de sustinere iar picioarele erau cat se poate de desfacute pentru a putea avea echilibru la odul de a conduce al soferului. Si vezi cu ce sunt imbracata?
Intradevar purta o fusta deasupra genunchiului destul de stramta, cu slit lung la spate, face o mica pirueta si ridica usor fusta, lasand sa se vada marginea dresurilor cu adeziv si chiar minusculul tanga negru pe care il purta. Continua: La fiecare acceleratie a soferului eu ma propteam cu pizda in coltul spatarului si simteam multimea presandu-ma din spate. La un moment dat am simtit o mana pe bucile mele. Cu greu am reusit sa ma tin doar cu o mana si am atins mana care era pe fundul meu pentru a sugera ca nu este locul ei acolo. Am constatat ca este o mana de femeie , si am auzit incet la ureche: Imi cer scuze dar nu am de ce sa ma tin! Chipurile am aprobat usor din cap. In scurta vreme am simtit si cea de a doua mina, pe talie si un picior imbracat intr-un dres fin intre picioare , atingand usor partea mea interioara a pulpei.
La fiecare miscare de trupe in autobus datarita acceleratiei simteam pieptul femeiii pe spate, simteam mainile care ma strangeau mai tare si respiratia care imi gadila pielea gatului. Sa stii ca de la atata frecus cu manerul spatarului de la scaun lindicul meu s-a umezit al naibii de tare si am inceput parca sa caut coltul spatarului, avand miscari de du-te vino neprovocate. Se pare ca femeia nu era chiar straina de ele ca am simtit mana ei pe interiorul pulpelor mele, aproape de pizda, la inceput intr-un joc usor iar apoi intr-un masaj apasat pe lindic. Vreau sa iti spun ca pina la Cantemir (o statie de autobus aflata cam la jumatatea distantei dintre locul de munca si casa) aveam o mana care ma mangaia finut pe sani pe sub sacoul descheiat si doua degete dibace care au profitat de faptul ca mi-am desfacut mai ...



    Login