Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Revedere...
Autor : pisicaneag - 2011-08-04
Citita de 3685 ori - Nota 1.00 (2 voturi)
Trecuse ceva vreme de cand nu mă văzusem cu buna mea prietenă din adolescenţă, mai exact de 4 ani de când plecasem în State pentru finalizarea studiilor. Ajunsă în stadiul în care mi-am permis luxul de a sta să răsfoiesc agenda cu numerele celor dragi am sunat-o pe Alice să-i aud glasul şi să-i propun să ne petrecem câteva zile ale vacanţei împreună. În definitiv simţeam nevoia de a o vedea, de-ai povestii câte-n lună şi-n stele.
Recunosc că avusesem ceva emoţii în eventualitatea faptului că m-aş putea lovi de un refuz însă Alice a fost mai mult decât bucuroasă când a primit invitaţia. "Adela eşti chiar tu? nu pot să creeed. Aşteptam de mult timp cel mai mic semn de la tine. Dacă pot să vin? Evident! În câteva zile îţi pot spune exact perioada în care am să ajung." Închizând telefonul mă gândeam că e aceiaşi fată plină de energie pozitivă şi să nu mai vorbesc de cât de carismatică era. În liceu atrăgea privirile oricui cu dezinvoltura ei. Ochii mari şi verzi, structura atletică, profilul unei fete populare şi implicată mereu toate activităţile şcolii o faceau să fie printre cele mai râvnite fete din oraş însă faptul că doar se amuza pe seama admiratorilor ei şi niciodată nu ii lua în serios îi facea să o dorească si mai tare.
"Oh în sfârşit am ajuns! credeam că nu se va mai termina. Tu draga mea ce faci? mmm un apartament drăguţ cum mă aşteptam. Bănuiesc că mă pot face comodă. Ei dar uită-te la tineeee. Te prinde foarte bine. Hmmmm şi parcă ai şi slăbit." Debitul verbal al lui Alice mă amuza teribil şi mă stupefia totodată. Arăta întradevăr minunat într-o pereche de pantalonaşi scurţi din blugi şi un maieu de o culoare splendidă, coral.
Nici nu am apucat să-mi revin din şocul revederii şi o aud:" Nu observ urmă de bărbat în casa asta. Să nu îmi spui că eşti tot singură de când am vorbit.
-Ba da Alice... nu am găsit ceea ce am avut nevoie, ştii tu...
-Incredibil. Ai fost singură atât timp? Rezişti? Brainul tău mai funcţionează în parametrii normali? (o văd râzând cu poftă şi asa mă facuse să ma simt puţin jenată)
Fără prea multă vorbărie se instala cu rapiditate iar eu o priveam, o admiram pentru felul său şi formele care le poseda, pentru parul blond care-i curgea peste umeri, pentru lumina care o emana din plin.
-Care sunt planurile pentru azi? sunt foarte nerăbdătoare. Vreau sa cunosc Vegasul şi tot ce cuprinde el. bineee, hai sa excludem casinourile. Vreau să ieşim la piscină. Haaaaiiiii Adelaa. pe când mă întorc de la duş vreau să te pregăteşti.
Eram băgată pe jumătate în dulapul cu haine şi nu găseam parcă ceva suficient de incitant ori strălucitor să o fac pe Alice să remarce vestimentaţia mea.
" Hoooollllyyyyy fuccckkk!!! Nu cred că vei purta aşa ceva. Schimbă-te de urgenţă." Alice era înconjurată doar de un prosop moale de baie dar în agitaţia ei de a căuta în viziunea sa ceva onorabil de îmbrăcat, prosopului nu i-a fost prea greu să se desprindă de trupul ei subţire. Arată întradevăr splendid. Sânii ei erau fermi de-o mărime potrivită. Picioarele lungi, cu o pedichiură perfectă, cu piele fină şi îngrijită. Renunţând la căutări s-a hotărât să se întindă puţin în pat să-şi recapete din puteri.
-N-ar fi mai ok să cautăm un film în laptopul tău să alunge puţin starea de oboseală?
-Well... if you want so, sure!
O văd râzând subtil iar apoi din ce în ce mai tare. "Nu ştiam că ai gusturi atât de bune, amiga. Şi pe mine mă încântă Sunny Leone. E actriţa mea preferată mai ales cand combină sexul frumos cum de altfel văd şi la tine lucrul acesta." Eram destul de fâstâcită pentru că niciodată nu spusesem prietenilor din România de noile mele orientari. Alice n-a stat mult pe ganduri şi a dat play la cel mai incitant film al focoasei brunete. Dacă î...



    Login