Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataRe-make la ultima fantezie
Autor : reini - 2013-01-24
Citita de 8596 ori - Nota 8.25 (52 voturi)
Ziua mea a inceput cat se poate de normal (vorba vine). Alarma suna neincetat, fara sa imi misc corpul pipaiam masa in cautarea ceasului rau care vrea sa ma ridic din pat unde mi-e atat de bine. Mi-am dat seama ca nu nimeresc “binecuvantatul” buton STOP asa ca am ridicat ceasul si cu ochii intredeschisi cautam sa pun capat zgomotului infernal pe care il scotea. Doua lucruri zaresc simultan: este ora 6 jumate, ziua 4 a lui Florar. Oftez. Nu ca as fi uitat, dar an dupa an ma face sa ma simt “cumva” aceasta data. Este ziua cand ma sarbatoresc pe mine. Dau pagina, nou capitol, inca un an. Implinesc 26 de ani astazi. Nu am planuri; as fi vrut sa-mi iau concediu, sa lenevesc, sa petrec ziua doar eu cu mine, dar nu am obtinut aprobare ceea ce inseamna ca ma asteapta o zi aglomerata la birou. Printre multe facturi o sa primesc si tot atatea pupaturi, deja cunoscutul plic cu bani (si-au dat seama colegii cat de ciudata sunt cand vine vorba de cadouri, asa ca imi dau libertatea de a alege eu).
Putin ametita, ma ridic din pat, imi fac o cafea, deschid teve-ul sa ma uit la stirile de dimineata. Imi sorb linistita din ceasca facatoare de minuni si continui cu rutina zilnica.
In mai putin de doua ore ma regasesc in fata calculatorului, incercand sa ma organizez putin. Deschid Outlook-ul si vad ca am meeting request pentru dupa amiaza. Minunat, apuc si eu sa imi fac siesta (de mentionat ca inca nu m-a ajuns doctrina multinationalelor. Cand e vorba de sedinte, caut un scaun cat mai in spate si nu ma obosesc nici macar ca par atenta).
Ziua trece mai greu decat m-as fi asteptat, dar dupa multa vreme de privit la ceas (si realizat ca e 4 mai, fapt ce readucea ca un boomerang acel sentiment de ... “cumva”) vine in sfarsit si ora pranzului.
Nu am persoane “preferate” cu care sa merg la masa, de cele mai multe ori foamea ne strange si nu alte afinitati.
Acest pranz a fost “all about me”. Urasc asta. De ce se asteapta lumea la un raspuns cand intrebarile sunt retorice? “si…Ia zi, cum te simti la 26 de ani”? Sa mori tu, doar atat poti? <zambet fals> “Well, nu as stii ce sa zic, dar stiu ca acum ma simt infometata...pofta buna, apropo”.
Si uite asa a trecut si pranzul si sedinta, ziua (de munca, bineinteles) este aproape de sfarsit.
Realizez ca ziua nu a fost atat de aglomerata pe care ma asteptam si ca boul ala de team leader putea sa imi dea si mie liber azi. Putin iritata, ma furisez sa fumez o tigara. Vreau putina liniste asa ca ma asigur ca nu se mai autoinvita nimeni.
Nu termin de rulat tigara ca suna telefonul. Nu am numarul in agenda. Raspund si...surpriza: FOSTA. Ne-am despartit acum doi ani. Nu a fost o despartire tocmai usoara asa ca nu ne-am mai vorbit de atunci.
M-a sunat sa imi ureze “la multi ani!” Trebuie sa recunosc ca am fost surprinsa sa descopar ca nu a uitat cand e ziua mea de nastere. Din cate am inteles (de la prietenii comuni, pentru ca ea nu a avut bunavointa sa-mi explice de ce mi-a dat papucii) ea era in faza de “experimentare” in ceea ce priveste dragostea. Pentru mine, in traducere libera inseamna nu ma hotarasc ce sa manac la cina: vitamina P din 4 litere sau vitamina P din 5 litere. Intr-adevar, o intelegeam, era chestiune si de consistenta, gust, marime astfel incat am auzit ca incercase toata gama.
Eu, in schimb, eram la dieta inca de cand ne-am despartit. Relatia cu ea a lasat in urma o grava “indigestie” ca m-am concentrat pe alte lucruri care nu aveau legatura cu alimentatia.
“Si, ce planuri ai pentru asta seara”. Nimic, o sa ma trantesc pe pat, o sa vad un film deprimant si apoi o sa ma prefac ca citesc o carte pana adorm. “O sa merg cu Andreea si Alex la cumparaturi”. Ne-am gandit ca mai e putin pana la vara si avem nevoie de noutati in garderoba...stii tu...
Pe moment nu mi-am dat seama ca ea inca mai vorbeste cu Alex si ca minciuna mea poate fi descoperita, dar era prea tarziu sa mai pot da inapoi.
Inca nu-mi venea sa cred ca m-a sunat. Rememoram discutia si ma blamam pentru cat de idioata am fost. M-am pierdut imediat cand i-am auzit vocea. De ce nu i-am zis ca imi merge bine? Ca imi voi petrece seara (si, de ce nu si noaptea) cu o tipa sexy si nah…lucruri d-astea???
Oricum, prea tarziu pentru idei geniale, a trecut momentul…dar nu si socul.
In drum spre casa opresc la supermarket sa cumpar sampanie si sa ma bucur ca in sfarsit s-a terminat si ziua din an de care ma tem cel mai tare.
Deschid usa, trec pe la bucatarie sa las putin sampania la frigider si intru in dormitor.
Pe pat era ea, flutura in aer vibratorul pe care il lasasem in sertar. Inainte sa pot spune ceva, mi-a luat-o inainte: “vad ca te distrezi...”<continuand sa roteasca jucaria care ma facea sa vreau sa intru in pamant acum>. “Ce cauti aici si cum ai intrat?” “Inca mai am cheile, ai uitat?”
“Si, ia zi...am auzit ca nu prea iti merge bine; ca nu ai mai iesit cu nimeni de cand...stii tu...”
“Ba, cu Alex, Andreea...uhm...Irina, Matei” <evident deranjata de subiect>
“Stii bine la ce ma refer.”
“Da, Maria, stiu...doar evitam sa iti spun ca datorita tie nu mai am incredere in oameni. Fapt pentru care iti multumesc, apropo.”
“Dar sa ma inlocuiesti cu aceasta bucata de pfff...n-as fi crezut. Ia sa vedem, ce stie sa faca?”
Porneste jucaria si imediat vibratorul incepe sa se miste in mana ei, scotand in zumzait silentios dar suficient de tare incat sa faca tacerea dintre noi si mai jenanta.
Eu am ramas in picioare langa pat, priveam la ea si, din nou, cuvintele nu treceau de nodul mare ce-l aveam aveam in gat. As fi vrut sa spun multe. As fi vrut sa am puterea sa ies din paralizia ce m-a cuprins. S-o pot ridica de acolo si sa o dau afara.
Nu puteam sa ma misc, nu puteam sa respir sau sa inghit. Simteam doar un gol in stomac, o apasare care durea inexplicabil de tare. Inmarmurita in neputinta de a face vreun gest, oricare.
Zambetul ei plin de sarcasm facea sa se invarta camera, ma simteam atat de ametita incat am crezut ca o sa vomit instantaneu.
S-a ridicat si a venit langa mine. Am pierdut si singurul avantaj, acela de a o privi de la inaltime. Simteam ca nu mai am niciun pic de demnitate. Si acolo statea ea, invadand-mi intimitatea singurului meu loc de refugiu – camera mea; prinsa cu minciuna in sac, ca la gradinita; trista-mi existenta descoperita.
As fi vrut sa urlu, nu puteam. As fi preferat sa lesin, prada inconstientei, nu am facut-o.
Secundele imi pareau veacuri, jucam dupa scenariul ei, ca intr-un vis de prost gust, transformat treptat intr-un cosmar oribil.
“Te vad tensionata” mi-a spus trecandu-si palmele pe umerii si spatele meu, intr-o usoara strangere.
“Am un cadou pentru tine. E surpriza asa ca va trebui sa ai incredere in mine si sa respecti cateva reguli”.
Atatea de analizat in propunerea ei si totusi...pentru mine nu mai e o surpriza ca trebuie sa ma conformez “regulilor” ei.
Nu stiu cum reuseste sa ma domine inca dar mai mult ma surprinde ca eu nu reusesc sa scap de acest jug.
“Esti foarte rigida. Ce s-a intamplat, o zi grea la munca?”
Dau sa zic ceva dar cuvintele ies doar pe jumatate si nu in ordinea care trebuie. Articularea lor para mai mult un mormait vara vlaga.
Ma prinde de umeri, ma intoarce spre ea si ma priveste in ochi. Ceva s-a schimbat. Privirea ei este acum lipsita de sarcasm. Pot recunoaste doar o intensitate suficienta incat sa patrunda pana in adancul meu, hipnotizanta aproape.
Imi atinge buzele cu degetul aratator si ma roaga sa nu mai vorbesc, se vede ca sunt tensionata si trebuie sa faca ceva in privinta asta.
Imi cuprinde fata intre palmele ei, evit contactul vizual privind in ochi dar imi ridica capul, ma priveste direct in ochi si incepe sa ma sarute apasat.
In acel moment mintea mi s-a golit insa corpul meu era incercat de mii de senzatii. Am simtit o usoara eliberare, ca si cand as fi asteptat asta inca de cand am vazut-o acolo...desi nu era asa.
Buzele mele nu ma sarutasera alte buze inca din ziua in care a plecat fara sa spuna de ce. Parea ceva nou insa foarte bine stiut de corpul meu. Raspundeam la fiecare miscare a ei, respiram in acelasi timp cu ea, cautand un sincron perfect.
I-am simtit, dupa mult timp, limba umdeda si energica la mine in gura si asta nu s-a intamplat fara consecinte...corpul meu parea mai usor, aveam senzatia ca in orice secunda aveam sa imi iau zborul.
A fost un sarut lung. Mi-am reamintit cat de dulci ii sunt buzele, cat de jucausa este limba ei si atunci m-am desprins din acel agrenaj, am vrut sa fac doi pasi in spate dar in schimb am ajuns in bratele ei. Am strans-o cu toata puterea pe care o aveam. Voiam sa simta cum imi bate inima, cum mi s-a dublat pulsul in cateva minute si respiratia s-a oprit si inca refuza sa porneasca.
M-a purtat in brate pana deasupra patului, m-a last usor pe margine si a tras patura de sub mine lasand-o pe podea.
S-a asezat langa mine si dintr-o singura miscare era deja deasupra mea. Ma mangaia suav pe toata fata cu varful degetelor, vrand parca sa deseneze o harta a chipului meu. De fiecare data cand se apropia de buzele mele, ridicam capul pentru a-i prinde degetele. I le tineam pret de cateva secunte intre buze apoi le lasam inauntru pentru a le musca usor cu dintii. In tot acest timp, tinea piciorul drept intre ale mele iar din cand in cand il ridica, atingandu-mi pelvisul cu genunchiul. Ma apasa pana cand vedea ca isi face simtita prezenta apoi il lasa din nou jos, intr-un dute-vino care ma excita... pana cand o trageam spre mine, sarutand-o pasional vrand parca sa ii ofer acelasi tratament de pedeapsa. Simtind asta, s-a ridicat, lasandu-ma intinsa pe pat. Am vazut-o cautand ceva in geanta si mi-a atras atentia sa nu privesc, sa inchid ochii, fara sa trisez cumva.
In cateva secunde am simtit-o din nou langa mine. Am vrut sa deschid ochii dar a dat din cap ca nu am voie si mi-a amintit de reguli.
Am simtit cum imi leaga ceva la ochi si pret de cateva milisecunde am simtit teama. Dar eram atat de uda inca starea de excitare a invins orice fobie.
In timp ce ma saruta, ma elibera de cate o haina. Intai camasa am simtit cum aluneca jos de pe mine, lasandu-mi sanii protejati doar de un sutien subtire facut parca dinadins cu putin material.
Imi prindea pe rand sanii in causul palmei, masandu-i usor si din ce in ce mai lung si intens. Apoi ii elibera, dar doar ca sa ii lase prada gurii ei infometate.
Imi doream mai mult decat orice sa imi dea sutienul jos. Voiam sa ii simt caldura gurii ei direct pe pilele, sa imi las sfarcurile prada limbii ei.
Nu a trebuit sa astept mult, parea ca imi citeste gandurile. Uitasem cat de priceputa este in a ma lasa dezbracata asa ca m-a surprins usurinta cu care mi-a desfacut sutienul. S-a asezat total deasupra mea, impungand parca cu sanii pieptul meu si a reluat sarutul.
Ii exploram cu limba toata gura apoi o lasam si pe ea sa faca la fel. Uneori, limbile noastre se intalneau, intr-o atingere ca de matase si apoi faceau un fel de sincron. Pareau ca picteaza ceva...ceva ce parea o form...



    Login