Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Racul si Scorpionul!
Autor : Enigmatica - 2008-10-07
Citita de 4401 ori - Nota 7.21 (19 voturi)
Cat de greu este in viata omului sa gaseasca persoana care sa il completeze macar pe jumatate??
Nu prea cred in zodii....Bine...poate doar putin precum toate femeile din Romania cand mai cumpara ziarul de la un chiosc si este imposibil sa nu deschizi si acea pagina sa mai vezi ce mai spun si astrele...
Ei bine la firma la care lucrez..s-a facut in urma cu patru luni o mica strangere de fonduri pentru ajutorarea unor copii in probleme!Zilnic...restul de la pranz...mai puneam si dimineata si toti colegii si se strangeau!La fiecare fine de saptamana venea o tanara domnisoara si colecta banutii.Ce era frumos cand aparea ea era ca de indata ce intra pe usa cladirii...parca tot holul se lumina! Era toata un zambet si o veselie si foarte sociabila! Pana si colegele mele ,femei maritate se simteau intr-un fel placut atrase de optimismul si veselia femeii de 28 de ani!
Ne amuza mereu cand venea si uneori avand si alte puncte de colectare din zona mai trecea in vizita pe la noi! Nu era frumusetea intruchipata...ADica cu siguranta barbatii ar fi avut ceva de comentat sau pur si simplu nu ar fi intors privirea!Dar pentru noi...fetele de la office deja devenise,venirea ei,moment de sarbatoare,prilej de veselie,de amuzament si de ce nu sa vezi un chip atat de senin dupa o saptamana de munca cum iti zambeste si simplul ei zambet inlatura pana si cea mai mare doza de stres si enervare venea ca o alinare.
De la inceput eu si ea ne-am inteles...eu sunt o fire zambareata si ma simt atrasa de orice persoana care emana caldura si bunastare iar ea era intocmai bunastarea si caldura de care eu ma simteam atrasa!Nu am evitat sa ii arat ca prezenta ei ma binedispune mereu...Glumeam,radeam si ne veseleam tot timpul! Azi asa...maine....Intr-o zi...se terminase campania lor...si era ultima colectare de fonduri.Cand a aparut pentru ultima oara...eram cam prost dispuse...Ne obijnuisem cu zambetul si veselia ei. Eu si fetele am propus sa o invitam in oras...sa iesim toate 5 care faceam grupul la acel etaj impreuna cu receptionera....o iesire intr-o vineri seara!
Zis si facut...Eu si ele mai iesiseram dar vroiam sa vina si Marcela!
I-am propus....A acceptat si a ramas sa ne vedem toate 5 + receptionera Iolanda la o bere!Fiind vara,cald....Toate erau imbracate mai lejer...pantaloni scurti,maieute..machiate si aranjate iar eu baietoaica clanului...in adidasi pantaloni cu mii de buzunare si maieu barbatesc:)).
Aceste colege..stiu despre mine ca sunt lesbi si cu atat mai mare amuzamentul cand ne pomenim sa iesim la o bauta..
-Daca se intampla ceva mai si suntem prea bete sa ajungem in siguranta acasa? spuse Clementa
-LAsa ca o avem pe Ana sa ne apere! spuse o alta colega
Si uite asa incepeam sa radem insa nu jignitor la modul meu de viata!
Venise si Marcela...grabita si zambitoare...intarziase putin!
Ei...gata!Eram clanul nebunelor in drum spre distractie!
Ne-am dus cu masinile a doua dintre colege....Norocul meu sa numesc am nimerit cu Marcela pe bancheta din spate! Colega care conducea era Clementa....Cea mai buna colega si prietena de la birou...Eram confidente pentru ca lucrasem mult impreuna si ajunsesem sa ne stim destul de bine.
Clementa incepuse sa o intrebe pe Marcela despre strangerea de fonduri....Eu stateam si priveam la Marcela cam timida!Nu intelegeam de ce eram timida dar stiu ca ma simteam atrasa de ea! Nu mai scoteam un cuvant..Priveam lung si parca fascinata la zambetul ei!Ma facea sa ma simt....ca acasa!La un moment dat Clementa a observat linistea mea si a privit in oglinda reflectorie la mine.Marcela la randul ei o vazuse pe Clementa schimbandusi directia privirii catre mine si sa intors si ea catre mine!Eu inca eram ...drogata de Marcela si pentru cateva secunde...ramasesem blocata in privirea ei...si ea intra mea....Clementa nu a zis nimic...s-a facut ca nu a vazut nimic...dar isi daduse seama de starea mea!Apoi m-am trezit ca prin minune si i-am zambit Marcelei!Dandu-mi seama de momentul...penibil am intors privirea catre geam...si mi-am pus mana la frunte injurand in sine momentul!
Am ajuns la terasa! Masina celeilalte colege cu fetele fusese in spatele nostru...Am oprit!Din masina cealalta fetele iesisera razand in lacrimi!Glumisera tot drumul pe seama sotului Iolandei.

Am intrat,ne-am asezat la masa...am unit doua mese pentu a incapea si ne-am pus pe vorbit si pe glumit!Dupa vreo ora de baut si ras,Iolanda inca amuzata se pomeneste sa ma intrebe ceva....
-Ia zi fata cum a ,ers cu tipa aia frumusica de la banca? Aia de care iti placea tie!
Fetele incetasera din ras....privind la Iolanda apoi la Marcela....Marcela zambea....Apoi m-a bufnit pe mine rasul
-Nu fata nu am mai sunat-o si nu ma mai sunat!
Apoi apele se calmasera...toate pareau in regula...PAREAU!

Am stat la terasa de pe la ora...9 pana pe la 1...ospataritele ruganduse aproape de noi sa plecam!
Cam ametite,inca razand,glumind...ne-am retras!Acum care cum sa conduca...Toate eram ametite...unele nu detineau carnete de conducere...Iaca mai bine mergem unele pe jos locuind mai aproape precum eu si Mihaela (a doua soferita)..si restul cu taxiul!Tot ce ma ingrijora era ca ma desparteam de Marcela care parea ca devenise una dea noastra acum.Oprite in statia de taxiuri pentru ca era aproape de terasa,am inceput sa ne luam "la revedere"..2 colege stateau aproape una de cealalta si au impartit taxiul...Clementa statea in partea cealalta a orasului ..... Iolanda o luase pe jos cam ametita dar inca putea face fata si mai ramasesem...parca , ca planuit Eu Marcela si Clementa.Inca nu spuneam nimic....Toata noaptea avusesem o stare tampita de agitatie si neliniste de cate ori ma uitam la Marcela..ca niciuodata!
Clementa rupse idioteasca liniste
-Unde mergi Marcela?In ce directie?
-Nu stau asa departe..Stau aproape de sudul orasului....o iau pe jos pe bulevard sau poate o sa iau un taxi!
Repede Clementa privind la mine a spus
Pai uite ca si Ana locuieste in sudul orasului,aproape de gara!Te poate duce ea spuse mai accentual Clementa
Ma simteam ca un copil prost...parca muta si Clementa vorbea pentru mine....dar nu aveam decat sa-i multumesc intr-o zi!Fara ea....nu as fi ajun unde sunt acum!
-Da!Am tresarit eu!Te duc eu vrei s amergem cu taxiul?
Marcela ma privit si zambind spuse
-Nu este frumos afara,vara,cald haide mai bine mergem pe jos daca nu ti se pare prea mult!
-Ei? spuse Clementa amuzata.Vine pe jos la munca pleaca pe jos de la munca...si este o groaza de mers...ii place!Nu stiu cum o face dar...nu o vad sa isi ia masina vreodata!
Marcela se amuza si eu la fel!
-Pai atunci a fost o placere Clementa!M-am distrat de minune in seara asta cu voi toate!
-De obicei iesim in fiecare vineri...Rar se pomenetse sa nu o facem! Poate mai vrei si saptamana viitoare!
Cu siguranta!spuse Marcela si dadu sa o pupe pe obraji de ramas bun

Plecasem....Clementa ma pupase si pe mine si imi facuse semn ca vorbim maine la telefon...si se urca in taxi

Eu si Marcela incepusem sa o luam pe drum...usor
Marcela este miniona...1/60 si putin mai plinuta dar are un chip dulce si o veselie cat pentru o tara.
Cateva clipe de liniste...apoi eu imi bagasem mainile in buzunarele de la pantaloni si mergeam pe langa...



    Login