Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPuterea seductiei
Autor : Enigmatica - 2008-10-10
Citita de 11516 ori - Nota 7.89 (18 voturi)
Doamne!Fir-ar a dracului de munca!
Am spus eu nervoasa intr-o seara pe cand veneam acasa de la servici!
-Ce s-a intamplat puiule? m-a intrebat ingrijorata Marcela.
-Sefii astia ai mei....Au spus ca trebuie a lucrez si Sambata pana tarziu!
-Pai de ce? Ce s-a intamplat?
-A plecat o colega ieri si trebuie sa ii tina cineva locul...m-au gasit pe mine de parca as fi proasta lor!Dar am refuzat si sau suparat rau!
-E mai da-i Dumnezeului....Le trece!SI tu daca trebuie sa lucrezi Sambata....
-Nu ma duc..vreau sa stau acasa cu tine in pat..Am spus zambind siret si luand-o in brate.
Ne-am sarutat si mi-am cerut scuze ca am venit acasa ca un fulger de nervoasa....
Dar ca intotdeauna pasnica mea fata ma intelege.

Sunt putin mai inpulsiva...recunosc...dar niciodata cu ea sau poate in general cu persoana iubita.Acolo m-i se taie felia..Dorintele ei devin ale mele si ale mele...pai sunt ale ei sau ma rog ce vrea ea conteaza!
Suparata si nervoasa..m-am bagat sub dus vre-o jumatate de ora sub apa fierbinte.....Numai Dumnezeu stie cat de mult ma relaxeaza o baie buna la nervi si oboseala...
Marcela facea mancare cand am ajuns eu acasa!Ea iese mai devreme de la munca....si eu ma simt ca un barbat proaspat insurat care gaseste mereu mancarea incalzita ,sarutul nevestei si o noapte fierbinte!ha...macar de as fi barbat sa o pot lua pe ea de nevasta!
Toate ca toate...dusul ma mai calmase...Dar ma gandisem la ceva la dus...Vroiam sa iesim in oras...sa mancam in oras...sa ne mai plimbam cu mai faceam inainte....sa mergem la teatru cum ne place!Dar toate astea aveau sa nu ia amploare in acea seara cel putin...
Am dat sa ma duc in dormitor..
-Puiule nu intra acolo!
Am privit-o putin suspicios pe Marcela care mai mult tipase sa nu intru in dormitor!
Dar cand am privit-o iar a zambit...aparte! OPA! mi-am spus in gand.....ceva se pune la cale aici....si cine sunt eu sa aflu dinainte!
-Ok...
am raspuns zambind nelamurita
-Haide sa mancam!Este gata si masa....
-PAi da dar de ce nu ma lasi sa intru in dormitor?
-Este putin dezordine...Vreau s ama duc sa curat dupa ce mancam...Ramai sa faci un doua ciocolate calde si ne bagam in pat!BIne?
-Bine bine.....dar.....am spus eu clar nelamurita
Ne-am pus la masa...ca intotdeaua mancarea buna si eu ma simt aiurea pentru ca...nu stiu uneori am impresia ca se simte obligata sa faca mancare sau sa aibe grija de casa mai mult ca mine...Nu se simte dar...ma uit in jur si observ si eu cate lucruri m-i se aduc la nas si in plus...nu etse casnica...Munceste chiar mai mult ca mine chiar daca programul este mai scurt la ea.
Am mancat...ea din farfuria mea uneori si eu dintr-a ei...:)) Ne amuzam cumplit facand asta si aruncand diverse priviri perverse una la cealalta desi noi in farfurii avem acelasi fel de mancare!
Dupa ce am terminat am sarutat-o si i-am multumit.Si pe cat se poate de normal eu spal vasutele dupa ce mancam!
Ea plecase sa "faca curatenie" in dormitor!..Eu dupa vase am pregatit ciocolata calda si m-am repezit curioasa cu ele in mana spre dormitor....
-Ah puiuie...da-o naibi de curatenie...Sunt Ana mai nu regina Angliei!Sau gata nu mai sunt de-a casei?Ai renuntat la "favorurile"mele?:))
Sa amuzat...si m-a poftit frumusel inauntru.......
Ok! Imaginati-va asta...Lumina rosie de la zecile de lumanari aprinse in micutul cuib de nebunii,asternut nou...rosu cu pernute in forma de inimoare....fara trandafiri ca sunt alergica....draperiile trase.....iar pe pat EA dezbracata!Mi-am spus ca numai in filem pot vedea asa ceva...dar nu!De fapt filmele copiaza viata!
Cu toate minunatiile din jur...eu ma gandeam unde dracului sa pun cestile cu ciocolata!
Mi-am dat trezirea singura...am privit mai atent..cert este ca ma asteptam la ceva de cand a tipat sa nu intru in dormitor dar asta...Iar privirea s-a oprit pe chipul ei...iar zambetul acela divin care lumineaza casa...chipul senin....privirea seducatoare....iar eu!ei bine eu incercam sa ies din amuteala!
Admiram cu ochii fiecare particica de forma si fircare centimetru de piele catifelata ce m-...



    Login