Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrintesa ei
Autor : onuu963 - 2019-02-04
Citita de 11643 ori - Nota 8.26 (65 voturi)
"Vrei sa fi sclava mea sexuala?" scrie pe usa toaletei publice dintr-un bar. Dedesubt, un numar.
"De ce nu?" murmur pentru mine. "Sunt singura aici si nu mi-ar scrica niste distractie." gandesc eu deja beata. Formez numarul si apelez. Imi raspunde o voce de robot spunand o adresa din apropiere. O notez si ies din toaleta nu inainte de a ma uita in oglinda.
Maieul portocaliu, stramt si decoltat arata putin prea multa piele pentru gusturile mele, insa i-am dat o sansa si arata destul de bine pe mine avand in vedere ca nu port sutien si "iubitele" mele sunt libere. Nu pot sa nu zic ca arat bine si in blugi negri, rupti si stramti. Ma mai intreb o data de ce sunt singura. Imi fixez machiajul strident putin, pregatindu-ma de distractie.
Peste 20 de minute sunt in fata casei. E modesta, dar nu ma asteptam la o vila sau ceva pompos. Imi trece prin minte ca ar putea fi un bosorog obsedat sexual, dar arunc gandul intr-un coltisor al mintii mele.
Bat la usa. O roscata intr-un tricou larg, negru care ii ajunge sub fund raspunde. Se intoarce cu spatele la mine si se indeparteaza lasand usa larg deschisa, ceea ce interpretez eu ca e o invitatie sa intru. Ma conduce pe niste scari si apoi pe un hol, pana la o usa rosie cu o clanta neagra.
Roscata intra pe usa respectiva intr-o incapere larga, vopsita in intregime in rosu. Pe pereti se afla o adevarata colectie de jucarii sexuale. In mijlocul incaperii este un pat imens cu cearceafuri negre si perne rosii.
Roscata ma conduce aproape de pat si ma impinge violent pe el. Sare pe mine si ma imobilizeaza, mai apoi sfâsiindu-mi maieul. Un mic ranjet se formeaza in coltul gurii ei cand imi vede sanii goi. Ma dezbraca si de pantaloni, eu rămânând acum doar intr-o pereche minuscula de chiloti tanga. Se apropie cu capul de ei si ii trage incet cu dintii de pe mine. Dintr-un motiv sau altul asta ma excita rau. Roscata pleaca de langa mine ducandu-se langa un perete plin cu jucarii sexuale. Alege niste catuse negre si vine incet spre mine. Ma leaga de pat cu ele si apoi... pleaca din camera. Ma lasa singura in lumina difuza, legata de un pat confortabil, excitata peste masura si surprinsa ca nu e barbat, ci femeie.
Dupa aproximativ 2 minute se aprinde un televizor pe care nici nu l-am observat pana acum. Incepe un film porno cu doua femei lesbi care se devorau una pe cealalta intr-un 69 incantator. Exista o singura problema, nu am maini cu care sa ma ating pentru ca ambele sunt legate de pat. Frustrata, incerc sa nu ma uit la ecranul televizorului pentru a nu ma tortura singura, insa tentatia este prea mare. Fetele au terminat 69, iar acum impart un dildo cu doua capete in timp ce isi freaca clitorisul si isi spun soapte fierbinti, excitante. Incep sa gem la unison cu ele, atat de disperata am ajuns.
Chiar atunci, intra roscata in camera. Ajunge foarte aproape de mine, se intoarce cu spatele si isi da tricoul larg jos. Sub el nu e nimic inafara de un corp de zeita.
Fundul roscatei e rotund si apetisant. Parul i se revarsa in valuri de sange pe spatele ei parca sculptat. Fix deasupra curului se afla un tatuaj cu o funda rosie si imi jur mental ca o sa musc pielea tatuajului pana se invineteste.
Roscata se intoarce cu fata la mine. Imghit in sec cand ii vad sanii. Sunt perfecti. Sferici, frumosi cu sfarcurile deja intarite. Cobor privirea spre pizda ei si ma apuca o nevoie dureroasa sa o devorez. Chiar daca nu sunt lesbi, o sa devin pentru ea.
"Ma cheama Sara, ca sa stii sa imi strigi numele." spune intr-o voce joasa.
Inghit in sec. "Yuri."
Totul este excitant la ea.
Se pune in pat in stand ca o felina in fata prazii. Se indreapta usor spre fata mea. Imi musca lobul urechii, incet, fara durere, aproape tandru. Posesiv chiar. Trece la cealalta ureche si incepe sa imi suga lobul ei. Senzatia buzelor ei pe pielea mea e infiorator de placuta.
"Iti place?" sopteste intr-o voce suava.
Inghit in sec, neputand raspunde la cat de concentrata sunt. Isi aduce fata sa de zeita cu ochii verzi, seducatori in fata mea. Imi musca buza, dureros de tare.
"Iti place?" intreaba ea mai tare, mai impunator.
"Da!" gem eu de durere si de placere.
Isi lipeste buzele ei moi de ale mele. Cu limba imi forteaza buzele sa se deschida. Victorioasa, limba ei patrunde in gura mea.
Si ce dulce e sarutul nostru la inceput si din ce in ce mai apasat pana devine pasionat. Imi paraseste buzele, iar ele tanjesc dupa atingerea ei, insa nu ia mult si buzele ei se lipesc de pielea mea inca o data. Ele coboara incetisor pe gatul me tachinandu-ma cu cate-o mica muscatura, pana cand ajunge la clavicula. Acolo imi lasa un semn dureros al placerii ce mi-o provoaca. Incet, insa sigur ajunge la sanii mei, la sfarcurile mele intarite de mult. Il ...



    Login