Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrimul threesome.. sau nu?
Autor : ga_bi_sex - 2011-04-14
Citita de 11225 ori - Nota 7.63 (30 voturi)
De ceva vreme ma intalnam cu un tip pe nume Darius. Calatoream destul de mult din cauza afacerilor lui dar cel mai des ajungeam intr-un orasel la munte, unde stateam de obicei la acelasi hotel. Astfel am ajuns sa o cunoastem pe Maria, managerul hotelului si vadit lesbiana.

Darius si cu mine discutasem de cateva ori despre un threesome si, dupa ce am cunoscut-o pe Maria, am hotarat ca ea este cea cu care as vrea sa incerc. Stiam ca ea nu vrea sa aiba nimic de–a face cu Darius dar ca isi dorea sa fie cu mine. Am planuit totul iar Darius ardea de nerabdare.

Intr-un final a venit noaptea cea mare. Eu si cu Maria am iesit sa bem ceva, si ne-am distrat pe cinste. Urmaream cuplurile din jurul nostrum imaginandu-ne daca eu l-as fi putut avea pe tip, iar ea pe tipa. Din cand in cand se apleca peste mine si ma mangaia intre picioare. La un moment dat chiar s-a apropiat si m-a sarutat pe gura.

A fost prima data cand fantezia mea mi s-a parut realizabila. Imi placea nespus ce se intampla si abea asteptam sa facem sex. Dupa tot flirtul si distractia, ne-am indreptat catre camera noastra. Darius era acolo, in halat, uitandu-se la un film porno. Se vedea de la o posta ca era nervos, dar si excitat cum nu-l vasusem vreodata. Ne-a zambit vazandu-ne intrand. Maria s-a intors catre mine si m-a sarutat, limba ei adanc in gura mea… ohhhh eram atat de fierbinte si pasarica era atat de umeda inccat simteam cum imi uda bikiniul.

Cum nu mai fusesem vreodata cu o femeie, am lasat-o pe ea sa ma conduca. Darius a spus ca doar vrea sa se suite la noi, masturbandu-se. Maria a contianuat cu mainile pe sub bluza mea, desfacandu-mi sutienul. Mi-a mangaiat usor sanii pana cand sfarcurile mi s-au intarit. A coborat cu saruturile pe gatul meu si usor usor pana la sani. I-a sarutat si muscat usor pana cand n-am mai putut suporta placerea. M-a impins usor pe pat si a inceput sa-mi scoata pantalonii. Eram sa am un orgasm chiar atunci. Stateam intinsa in pat iar Maria si-a scos sensual hainele. M-am uitat la Darius – era gol, uitandu-se la noi, frecandu-si penisul, cu un ranjet larg pe fata.


Maria m-a sarutat incet pe piept si in jos pe buric sip e coapse. Cand a ajuns la genunchi a luat-o inapoi in sus catre pasarica mea umeda. A scos limba si mi-a masat clitorisul cu ea… am inceput sa termin chiar in momentul ala… m-a lasat sa gem sis a tip de place in timp ce imi mangaia clitorisul cu un deget iar cu limba imi lingea toata zeama care curgea din mine. Nu avusesem un orgasm asa putrnic niciodata in viata… pana atunci!!!

Darius nu a mai putut suporta si ni s-a alaturat in pat. A pus-io pe Maria sa stea sub mine, iar pe mine capra. Mi-o tragea pe la spae iar maria imi sugea sfarcurile. Eram in rai. Maria s-a intins si a luat vibratorul, l-a pornit si mi l-a pus pe clitoris in timp ce Darius ma futea in continuare pe la spate. Am terminat atat de tare incat am simtit cum din pasarica mi se scurgeau sucurile pe picior…

Am schimbat locurile – am inceput sa-I fac un oral lui Darius in timp ce Masia se juca cu degetele in pasarica mea. Darius era deasupra mea si imi baga pula atat de adanc in gura, incat ma sufoca. In tot acest timp ne striga sa ne-o tragem: “Linge-I clitorisul, da, da, baga-I limba-n pizda, fa-o sat ermine!” “ Tu suge-mi pula, da, sa te fut adanc in gura, sa termin in tine!”
Si chiar a terminat, facandu-ma aproape sa ma innec, dar el nu terminase inca. M-a luat, m-a intors si i-a spus Mariei sa se intinda sis a-si departeze picioarele. Mi-am dat seama ca urma sa mananc prima pasarica din viata mea. Darius m-a plesnit usor peste fund iar eu m-am aplecat usor catre pizdulicea Mariei. Privind-o, nu-mi venea sac red ceea ce faceam, dar cum am inceput s-o fac, mi-a placut nespus. Am lins pasarica Mariei ca si cum as fi lins-o pe a mea, pana cand am facut-o sa aiba un orgasm puternic.

Darius...



    Login