Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrimul meu job. Pt3
Autor : Eva97 - 2023-06-08
Citita de 10034 ori - Nota 7.90 (83 voturi)
Dis de dimineata ma trezisem sa ajung devreme la birou. Ma aranjasem ca de obicei. Luasem pe mine o rochie lunga, fara lenjerie, stiam oricum ca la birou nu voi purta. M-am dus la Ioana la epilat cu ceara, asa cum am promis. Ioana si-a facut treaba spunandu mi cat de frumoasa sunt si ce bine arata pasarica mea, eu fiind toata rosie in obraji deja. La final mi-a atins mai mult sau mai putin accidental labiile. "Cred ca trebuie sa ma obisnuiesc cu asta" mi am spus eu.

Am facut dus si am luat uniforma pe mine. Ma simteam cumva ciudatel fiind atat de... goala sub fustita aia scurta. Simteam aerul rece Faceam ordine prin biroul CEO cand a ajuns ea. Eram putin aplecata peste birou sa ii asez lucrurile si ea a venit si si-a strecurat degetele direct intre picioarele mele. "Imi place ca ma asculti, frumoaso, neata". Eu am gemut putin. Deja ma starnea dar nu parea sa aiba alte intentii pentru un moment.
Ziua a decurs linistit, dar cand treceam pe langa biroul ei simteam un gol in stomac. Cumva voiam sa repet experienta desi imi era simultan teama de cum ar putea evolua lucrurile. Eram cu capul in alta parte si am dat peste o colega din greseala. Ea avea o cana cu cafea in mana, evident ca ne am patat amandoua, iar CEO a vazut toata scena din birou. Ne-a luat pe amandoua de mana si am mers in camera in care o vazusem eu legata in prima zi de lucru pe o alta colega.
"Fetelor, vreau sa fiți atente! Uitati-va la voi: cafea pe camasi si pe fuste.. nu se poate. Haideti! Jos cu ele!"
Eu m-am inrosit iar, stiind ca era vina mea si am inceput sa dau jos hainele care oricum nu ma acopereau prea mult. Ramasesem cu ciorapii pe mine, purtand chockerul si pantofii. La fel si colega mea. Cand se dezbraca mi-a sarit in ochi baza unui buttplug intre fesele ei ferme.
"Cornelia, apleaca-te peste birou, te sprijini pe coate, da?...Asa. Picioarele departate. Inca putin." Avea o piatra roz intre fese si pielea din jur mi s-a parut putin umeda. De pizda ei nu mai zic.. avea labiile mari carnoase, dintre cele mari ieseau cele mici umflate deja si se vedea cum mierea ei statea sa curga dintre ele.
CEO s-a apropiat de ea, a pus degetul mare pe buttplug si l-a apasat putin, ea gemand incet.
"Il scoatem, Cornelia? Cred ca Eva vrea sa iti spuna ca ii pare rau."
"Da, doamna, va rog. Vreau sa il scoatem"
CEO a apucat plugul si a inceput sa il traga usor. Era mult mai mare decat cel pe care il aveam eu in cutie. Anusul ei lucea, probabil de la lubrifiant. A lasat plugul pe birou si cu degetul aratator i-a mangaiat clitul usor. Apoi a strecurat un deget intre labiile ei si il misca usor, fara sa il bage in vagin. Apoi l-a retras si l-a bagat direct in gura: "Mmmmm ce bun e".

"Vino, Eva. Ia loc pe scaunul asta si hai sa ii ceri iertare Corneliei." Eu m-am asezat pe scaun, iar fundul ei imi ajungea fix in fata fetei mele.
"Scoate limba, las-o moale.. aaaasa. Si incepe sa lingi aici", mi-a zis CEO indicandu-mi anusul femeii.
Nu mai facusem asta niciodata, nici nu mi s-a facut, dar nu voiam sa fac asta.
"Ce faci, Eva? Nu ti-am zis sa lingi?"
"Dar mi-e teama, doamna. Nu am facut niciodata, si nu as vrea sa ling acolo"
"Eva, frumoas-o, o sa lingi, hai sa iti arat eu cum"
CEO a inceput sa ii linga cu pofta anusul colegei si apoi am vazut cum incepe sa bage limba direct in el, ca si cand o futea in cur cu limba. Eu eram socata, nu credeam ca e posibil, iar Cornelia gemea parca din ce in ce mai tare.
CEO s-a oprit si m-a apucat de coada si m-a sarutat apasat fara sa ma lase sa schitez vreun gest, limba ei era in gura mea, mangaind-o pe a mea cu pofta.
Simteam fluturasi in stomac si clitul meu luase foc.
"Hai Eva, nu fi timida, inveti cu mine" mi-a zis mangaindu mi fata.
Si m-a luat de par iar si mi-a bagat fata intre bucile femeii. Incepusem si eu sa ling cum am vazut la ea. Simteam ca ma ud secunda dupa secunda, mai ales ca imi auzeam colega gemand atat de tare. CEO m-a lasat sa mi fac treaba si ea s-a dus sa ia ceva dintr-un sertar. Era un magic wand pe care i l-a pus femeii pe pizda in timp ce eu lingeam inca anusul ei. Cornelia respira greu si incepuse sa ceara voie sa termine. CEO i-a dat binecuvantarea si femeia a inceput sa tremure din toate incheieturile gemand tare, dupa care, i-a multumit pentru orgasm.
"Hai sa punem asta la loc, Eva." Aratand spre buttplug.
"Corni, vrei unul mai mare?"
Femeia a ingaduit si CEO a scos dintr un sertar un plug ceva mai mare, apoi a scuipat intre fesele femeii si incepuse sa o tachineze cu noua jucarie intai intre labii. "Cred ca e rece, asa-i?"
L-a luat de acolo si mi l-a bagat in gura. Abia puteam sa il cuprind cu buzele. Chiar era mare. "Aaasa. Ia sa vedem.." si il baga in pizda ei umeda. A alunecat imediat fiind atat de uda. "Ce zici Corni? Poti sa il iei in fund?" Era retoric.. femeia era moarta de placere. L-a scos usor din pizda si a inceput sa il strecoare in fund. Colrga mea gemea si de durere si de placere. "Freaca-i clitul Eva, hai, ajut-o sa il ia pe tot"
M-am conformat si in cateva secunde plugul era in ea. "Hai sus, esti libera azi, Eva se va ocupa de treburile tale pentru restul zilei. Du-te in camera de relaxare pana pleci". Eu nu stiam ce e camera de relaxare. Nu stiam nici daca vreau sa aflu. Stiam doar ca eram ciufulita, cu machiajul intins si uda toata.
"Ofof, Eva... pana la sfarsitul zilei nu mai porti nimic pe tine in afara de ciorapi. Hainele merg la spalat. Ia loc acolo"
Era un scaun inalt cu sezutul in forma de U cu manere si un spatar confortabile.
CEO a adus clestisorii, de data asta a scos 2. A inceput sa mi suga sfarcul de la sanul stang, apoi l-a tras cu dintii, eu deja fiind excitata, a urmat urmatorul si clestisorii e fiecare dintre ei. si intre cei doi clesti.. un lantisor. Mi-a legat mainile de scaun apoi gleznele.
"Departeaza picioarele, Eva. Hai.. stii deja ce patesti. Prin decupajul sezutului a urcat un vibrator roz. "Ai grija cum stai, cine stie unde intra" a ras ea. M-am pozitionat astfel incat sa mi intre in vagin. Nu mai facusem sex demult si deja scanceam cat vibratorul intra in mine. Ea a venit din spate cu acel gel cu care facusem deja cunostinta si a pus 2 picaturi pe clitul meu. A inceput sa mi maseze clitul din nou, iar eu deja eram ceva mai relaxata. Facea minuni cu degetele. A dat drumul la vibrator iar eu incepusem sa gem de-a binelea. "Shhhhh le distragi pe fete".
A scos din dulap un gagball si mi l-a pus imediat. Placerea era intensa si voiam sa ma termin. Cand aproape eram pe punctul de a avea orgasm, s-a oprit si a oprit si vibratorul. Am inceput sa o implor din privire sa continue. M-a dezlegat, de maini si picioare, mi-a scos gagballul si mi-a zis sa ma duc la treaba. Inima imi sarea din piept si pizda imi luase foc. "Fara comentarii!! Si fara haine!!" Eu ma blocasem. M-a luat de lantisor si m-a scos din camera. Eram uda si pe coapse. Curgea din mine. Am mers impreuna in birou, fetele se uitau la mine. Stiau ca am dat de belea. "Vei sta pe scaunul asta" indicandu mi un scaun cu un dildo grosuț de vreo 10 cm. "Hai. Aseaza te pe el si sa nu dea naiba sa ai orgasm." m-am conformat si am inceput sa lucrez iar... cu greu, caci eram distrasa de-a binelea. Din cand in cand ma mai miscam inainte si inapoi si simteam jucaria cum imi mangaie vaginul cu striatiile acelea. Ma abtineam cu greu sa nu ma ating si jocul acela parca ma incita si mai rau.

Peste o ora a venit la mine, si-a ridicat rochia, avea un strapon si mi-a zis ca sper ca sunt pregatita pentru ore suplimentare. Apoi a ras dand drumul rochiei.
Se facuse deja tarziu. Fetele plecau rand pe rand din birou. Eu inca lucram pe noul meu scaun.
Ceo a intrat in camera...



    Login