Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrimul meu job pt 2
Autor : Eva97 - 2023-05-09
Citita de 6811 ori - Nota 8.39 (84 voturi)
Ajunsesem acasa. Eram agitata si ma invarteam prin casa gandindu ma in ce m-am bagat. Ma gandeam ca o sa ajung in scenariul acela clasic in care cineva de la birou va face sex cu mine si vor sti cu totii. Imi faceam 10000 de griji. Am calcat uniforma, nu stiam ce sa fac.. daca sa imi iau lenjerie sau nu. Oare trebuia sa las doar sutienul acasa? Sa il iau in geanta? Daca ma pune sa il dau jos?
Am decis sa il pun in geanta langa uniforma.. sa fie acolo.
A doua zi m-am trezit de dimineata. Mi am facut repede ceva sa mananc, apoi am facut un dus rapid si am pus pe mine o rochie lunga, vaporoasa, nu mi am pus de acasa sutienul, dar am ales o pereche de chilotei din dantela alba. Mi am pus la gat chocker ul cu inimioara si am aruncat in geanta si un parfum.
Am ajuns devreme. M-am schimbat in liniste si m-am dus in birou. La scurt timp a venit si CEO - la fel de bine aranjata ca ieri, purta o rochie cu un imprimeu de leopard, parte peste parte, cu maneci lungi. Purta o pereche de sandale fine si lasa in urma ei un parfum placut.
Mi-a zis sa iau loc la birou. M-am asezat pe scaun confortabil si apoi a venit din spatele meu sa imi arate ce am de facut. Mirosul ei era sexy, ademenitor. Cum statea aplecata peste mine, ii simteam sanul stang cum imi atingea umarul drept. Categoric nu avea sutien nici astazi. Iar sfarcurile se vedeau discret prin materialul fin al rochiei.
In fine m-am lamurit cu ce aveam de facut. Nu parea a fi foarte greu si eram deja increzatoare.
Prima saptamana a decurs fain. Fara incidente, dar in ceea ce le priveste pe fetele din birou mi se parea ca se poarta ciudat.. am trecut peste aceste aspecte totusi.

Lunea urmatoare aveam prima sedinta, m-am ocupat de cafea, de a aranja sala, am pregatit toate cele necesare mai putin pointerul. Ceo mi a atras atentia discret pe moment si dupa remedierea problemei, sedinta a decurs normal.

Pe dupa amiaza, CEO m-a chemat in birou. Toate jaluzelele erau trase. Era putin neobisnuit avand in vedere ca toti peretii erau din sticla si se putea vedea orice, se oriunde. Mi a zis sa ma urc pe birou. Ea statea pe scaunul ei confortabil.
M-a certat ca nu sunt atenta si ca programul ei s-a decalat pentru ca mi a luat ceva pana sa gasesc pointerul.
Mi-a zis sa departez picioarele si si-a strecurat mana sub fusta deja scurta.
"CE SUNT ASTIA!!!???" A exclamat ea, atingandu mi lenjeria.
"Nicio fata din birourile mele nu poarta lenjerie. Da-i jos acum si adu mi cutia pe care ai primit-o" Am fugit repede sa i-o aduc, anxioasa fiind si mi-am reluat pozitia pe birou.
"Departeaza picioarele."
Mi-a ridicat fusta, nu mai aveam chilotii.
"Mai mult"
Eram expusa si muream de rusine dar in sinea mea ma si excita ce mi se intampla.
"De maine nu mai vreau sa vad aici niciun fir de par. Vei merge la Ioana sa te ajute cu asta".
M-a impins pe spate, mi-a mai desfacut un nasture de la camasa. eram si mai expusa acum.
"O sa trec cu vederea unele chestii pt ca esti la inceput"
A luat clestisorul din saculet, unul dintre cei 3. A scos dintr-un sertar o sticluta mica si a pus o picatura pe degetul ei aratator si a inceput sa maseze lichidul pe clitul meu. Era o senzatie de cald, iar degetele ei pricepute imi masau clitorisul incet. Apoi a prins clestele de clit, nu era foarte strans, dar era suficient cat sa exercite o presiune si sa ma faca sa vreau mai mult.
Mi-a zis sa ma dau jos de pe masa si sa mi continui ziua, iar la plecare sa vin la ea sa mi-l dea jos.
Norocul meu a fost ca era deja ora 14 si nu trebuia sa indur prea mult.
Lucram la calculator insa imi era din ce in ce mai greu sa ma concentrez. Ma tot miscam pe scaun sa gasesc o pozitie confortabila care sa imi permita sa fiu cumintica si ss imi continui treaba. Clitul meu luase foc de-a dreptul. Probabil si de la gelul cu care m-a dat sefa mea, dar si clestele imi dadea de furca. Voiam sa ma masturbez dar imi era teama sa ma ating. Daca vedea cineva ceva?
Udasem scaunul. Nu imi era de mirare ca aveam scaune din piele. Puteau fi curatate usor.
Cu 10 minute inainte de terminarea programului m-am dus timida la biroul sefei. M-a primit cu un zambet larg pe fata. Mi-a zis sa ma asez pe birou din nou, cu picioarele departate. Aerul din camera se simtea rece la cat de fierbinte eram eu pe dinauntru.
S-a uitat zambind spre pizda mea. Si s-a apropiat. A inceput sa sufle usor. Mi se facuse pielea de gaina si simteam spasme. A apucat clestisorul si a tras de el stanga dreapta putin, apoi l-a desfacut si mi l-a agatat de fusta zicandu mi sa il curat si sa il pun in cutie.
Mi a dat cateva palme usor peste pizda.
"Vezi ce patesc fetele obraznice?" A zis ea razand. "Nu ai voie sa te masturbezi la birou. Si nici acasa. Daca vrei sa ai un orgasm, eu ti-l voi oferi.. altfel te voi pedepsi. Ce s-a intamplat azi nici macar nu se poate considera pedeapsa."
Eu eram imbujorata toata, abia asteptam sa se ocupe de mine si eram nerabdatoare sa aflu ce o sa mi faca sa ma termine.
"Te poti da jos. Ne vedem maine."
"Dar... va rog, doamna."
"Ce ma rogi?" A intrebat ea.
Se lasase o liniste jenanta pt mine in camera.
"Ce ma rogi, Eva?"
"As.. as vrea un orgasm. Sunt tensionata" am spus eu, murind de rusine.
"Hai sus" ...



    Login