Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrimul meu job - interviul. Pt1
Autor : Eva97 - 2023-04-29
Citita de 8477 ori - Nota 8.01 (84 voturi)
Primul meu job - interviul

Aveam 22 de ani, abia terminasem facultatea si am intrat la master. Am decis ca ar trebui sa imi caut un job si sa incep sa imi obtin proprii mei bani caci imi doream sa ma mut din garsoniera mica in care am stat toata facultatea tinuta de ai mei si sa imi caut un apartament ceva mai mare.
Am tot cautat joburi pe net timp de 2 saptamani dar nu m-a chemat nimeni la interviuri, neavand experienta. Intr-o seara scrollam pe siteuri si am decis sa caut si locuri de munca ce nu se pliau neaparat pe facultatea pe care am facut-o. Asa ca am aplicat pentru un job de asistent personal in cadrul unei firme care se ocupa de publicitate.
Am aplicat chiar atunci in speranta ca in cateva luni voi avansa si voi obtine o pozitie mai buna in cadrul firmei.
Dupa 2-3 zile m-a sunat o femeie de la HR si m-a chemat la interviu peste alte doua zile. Ii tremura usor vocea cand imi explica ca voi avea o perioada de proba de 3 luni din momentul semnarii contractului, in cazul in care voi fi aleasa de CEO in urma interviului.

Zis si facut. In ziua interviului mi am aranjat parul lung, saten intr-o coada, m-am machiat, tragand 2 linii de tus perfect simetrice, am ales un ruj nu foarte indrazneČ›, mi-am facut unghiile de un rosu aprins si le am lasat lungi.
Am ales o camasa alba, cambrata, o pereche de pantaloni de stofa bleumarin evazati si un sacou de aceeasi culoare.
Erau hainele mele cele mai bune, pe care le am purtat la absolvire. Voiam sa fac o impresie buna neaparat si sa obtin jobul.
Am ajuns la cladirea de birouri, m-a primit un tip frumusel tare la vreo 26 de ani si m-a condus pana intr o sala de asteptare. A batut discret la una dintre usile de pe hol si a anuntat CEO ca am ajuns. Pe hol mai astepta o tipa, parea destul de timida, era mai scunda decat mine, imbracata cu un sacou, o camasa inchisa pana la ultimul nasture si o fusta pana la genunchi. Parea putin agitata dar in sinea mea eram si eu. In fond, era primul interviu la care m am dus vreodata.
Avea niste hartii in mana pe care le mai rasfoia ocazional, avand o privire ingrijorata.
A intrat ea prima in birou iar dupa 2-3 minute a venit tipul care m-a condus sa imi aduca un set de documente, probabil aceleasi pe care le avea si fata care tocmai intrase in birou. Mi-a zis sa le citesc cu atentie urmand sa discut amanuntele cu CEO.
Era o fisa a postului. Scria ca trebuia sa fiu acolo in fiecare zi la ora 8, sa fac ordine in birou, sa pregatesc cafeaua sefei mele, sa ii citesc toate mailurile si sa ii prioritizez taskurile. In fine.. multe chestii pe care ma asteptam sa le fac ca asistenta personala.
Un lucru foarte important era ca in momentul in care intram in birou, trebuia sa ne lasam telefoanele la barbatul care ma intampinase la parter. "Totul pentru a fi eficienti".. gandeam eu.
Am dat pagina si in continuare erau prevazute detalii despre tinuta pe care trebuia sa o am la lucru. trebuia sa merg sa mi se ia masuri pentru noua uniforma, nu aveam voie decat cu unghii scurte, trebuia sa fiu machiata zilnic, sa port pantofi cu toc. Dupa ce mi se luau masurile, aveam interviul.
Scria clar ca geselile de conduita erau taxate..
In fine, dupa vreo 10 minute a venit acelasi barbat sa ma cheme pentru masuri intr o camera. Era acolo o femeie cu un metru dupa gat care m-a rugat sa ma descalt si sa ma dezbrac si sa ma urc pe un piedestal. Ramasesem un pic uimita. Nu putea sa imi ia masuri si peste camasa?
Noroc ca am fost inspirata sa imi iau o lenjerie draguta, asortata din dantela, de un roz deschis si cu o broderie fina. M-a masurat la sani - 85 cm, pe talie - 67 cm, si pe solduri - 104 cm, 68 kg si 180 cm inaltime.
Mi-a spus ca din pacate ei au pe stoc niste fuste pentru fete un pic mai scunde, dar ca va discuta cu CEO in ceea ce priveste uniforma mea.
A scos din dulap o camasa de un albastru pastelat, o fusta scolareasca, plisata, bleumarin cu carouri albe si verzi foarte-foarte scurta, ciorapi albi, pana la genunchi, niste pantofi cu platforma negri si un colier la baza gatului negru cu o inimioara si unul roz cu o biluta mica care atarna.
Incepeam sa devin anxioasa si acum intelegeam de ce fata de dinaintea mea era atat de agitata. Uniforma nu parea a fi pentru oricine. M-a pus sa le imbrac si a iesit cateva minute din camera. Cand s-a intors, m-a privit cu admiratie. Fusta insa, imi era foarte scurta, abia imi acoperea fundul.. era o palma sub fund.
Mi-a zis sa deschid 2 nasturi de la camasa si ca asa va trebui sa o port mereu. I-am deschis si mi se vedea dantela de la sutien putin. I-a sarit si ei in ochi si mi-a zis ca CEO nu va fi foarte incantata si ca ar trebui sa dau sutientul jos.
Trebuia sa imi faca niste poze si sa le arate sefei inainte de orice. L-am dat jos inca anxietatea mea atingea cote ridicate. Mi se vedeau sfarcurile prin camasa care avea un material subtire. Incercam sa ma acopar, dar ea mi-a zis sa las mainile pe langa corp, sa ma urc pe piedestal si sa ii zambesc pentru poze.
Mi-a zis ca unghiile mi le va face ea, daca iau jobul si m-a incurajat spunandu mi ca voi avea un job foarte placut si ca imi va placea sa lucrez cu CEO.
Mi-a facut pozele si a plecat cu aparatul catre biroul CEO iar dupa vreo 10 minute s-a intors oferindu mi o sacosa de cadouri, in care era o cutie rosie cu o funda mare. Mi-a zis sa nu o deschid decat dupa ce vorbesc cu sefa.
Mi-a oferit un pahar de sampanie ca sa ma mai destind si a dat drumul la 2 afine si unei capsuni mici in pahar, inainte de a mi-l oferi. Am baut o gura si am lasat paharul pe masa. Era o sampanie fina. Nu mai bausem asa ceva pana atunci. Dar de regula oricum nu consumam alcool.
Mi-a zis ca ma pot schimba si ca CEO ma asteapta.
Eram deja emotionata. Am intrat in biroul ei. Ea era la geam, cu un pahar de sampanie in mana. Ma astepta. Era imbracata intr un costum rosu aprins, avea tocuri inalte, niste bucle care ii inacadrau fata frumoasa... un machiaj impecabil. Nu purta nimic pe sub sacou. I se vedeau discret sanii inca fermi.
Era o femeie de o frumusete rapitoare, undeva la 40 de ani.
M-a invitat sa iau un loc pe fotoliu, ea s-a asezat cu fundul sprijinit pe birou. Mi-a pivestit in mare cu ce se ocupa firma ei si ca uniforma e obligatorie.
Mi a zis lucrurile deja mentionate in fisa postului si ca la inceput va fi intelegatoare cu mine, pana ma obisnuiesc cu rutina, insa ca voia sa fiu bine organizata si sa imi respect fisa postului.
Mi-a zis ca penalizeaza greselile fara exceptie. S-a uitat lung la unghiile mele si mi-a zis sa mi refac neaparat manichiura. Eu deja eram rusinata si mi ascundeam unghiile lungi neintelegand de ce imi trebuie musai unghii scurte.
Mi-a zis sa merg cu ea sa imi prezinte birourile.
Am ajuns intr un birou unde o femeie vorbea la telefon. Avea castile pe urechi si dadea niste indicatii cuiva. Am intuit ca e aceeasi femeie de la HR care m-a sunat si pe mine, vocea ii tremura si acum si isi dadea ochii peste cap ocazional.
A inchis telefonul, avea si ea o camasa, doar ca a ei era alba, 3 nasturi erau desfacuti, avea sanii destul de mari. Ceo a rugat o sa imi dea contractul sa il citesc si sa il semnez. A dat print si s-a ridicat de pe scaun pentru a se duce la imprimanta. Pe scaun era un dildo cu o ventuza. Avea cam 10 c...



    Login