Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima data, la dusuri
Autor : ga_bi_sex - 2011-04-18
Citita de 13500 ori - Nota 8.42 (53 voturi)
Se intampla acum cativa ani, cand eram in clasa a XII-a, abea facusem 18 ani. Eram in echipa de basket a scolii, intr-o forma fizica excelenta, pregatita sa cuceresc lumea.

Tocmai castigasem primul nostrum meci si, dupa un scurt discurs de felicitari din partea antrenorului, ne-am indreptat spre dusuri. Deseori ma simtisem excitata la dusuri, dupa antrenamente, privindu-mi colegele in timp ce se spalau. Le priveam la adapostul unei cortine de aburi, asa ca nu era foarte evident. Sau asa credeam eu. Una din colegele de echipa era extreme de frumoasa, dar observasem ca nu avea niciodata nici un prieten. Umbla zvonul ca ii placeau fetele si ca nu voia sa aiba nimic de a face cu baietii.

Eram la momentul in care nu stiam ce imi doream. Recunosc – facusem sex cu un tip. Imi placuse? Nu chiar... imi placuse cand ma mangaiase, intrase in mine, totul bine, dar nimic de-a face cu orgasmul. Ma consolam cu faprul ca nici una dintre prietenele mele care o facusera cu prieteniii lor nu avusese orgasm. Asa ca, iata-ma privindu-mi colegele de echipa si intrebandu-ma dace e normal sau nu sa ma umezesc la vederea trupurilor lor goale.

Acela a fost momentul in care Loredana s-a apropiat de mine. Tipa de care va povesteam mai devreme. Eram aproape singure la dusuri. Ma bucurasem indeajuns de priveliste, iar ea isi daduse seama. A asteptat ca celelalte fete sa plece si mi-a spus in fata: „Te-am observat uitandu-te la mine”. Doamne, cineva observase. M-am balbait incercand sa caut oscuza inexisenta. Ea a ras, mi-a pus o mana pe umar si, vazand disperarea de pe fata mea, mi-a zis: „Stai linistita, n-am sa zic nimic nimanui. Sunt sigura ca ai auzit zvonurile despre mine”. Am dat afirmativ din cap. „Ei bine, sunt adevarate. Sunt lesbiana”. Cuvantul a iesit atat de natural din gura ei incat m-am mai linistit un pic. Mi-a luat mainile intr-ale ei si m-a tras mai aproape de ea.

Nu stiam ce urma sa se intample dar nu aveam nici un gand sa ma importivesc. Si-a lipit incet buzele de ale mele.Ambele eram nervoase si tremuram usor. Primul sarut a fost, putin zis, ciudat. S-a lasat usor pe spate si mi-a zis sa ma relaxez, cu ochii zambitori. M-am uitat in jos, spre sanii ei. Sfarcurile ii erau la fel de tari ca ale mele. Am simtit un fior strabatandu-mi din nou corpul atunci cand m-a sarutat pentru a doua oara.Buzele ii erau ata de moi. Am inchis ochii si am lasat limba ei printre buze, in gura. Mi-a cercetat cu blandete gura, facand sa-mi treaca orice urma de nervozitate. Fara sa-mi dau seama, limbile noastre se jucau, iar corpurile ne erau lipite complet.

M-a condus in lateralul dusurilor, unde erau niste banci, in spatele unor cortine albastre, pentru fetele care erau mai rusinoase. M-a rugat sa ma asez pe banca. S-a lasat in jos pe masura e ma asezam. A ingenunchiat in fata mea, a intins mana si a dat drumul la dus, apa calda curgand in cascada peste corpul meu, lovindu-i pieptul.

Am privit-o fara teama cum mi-a departat picioarele, apropiindu-se de mine. II simteam sfarcurile cum se frecau de interiorul coapselor mele. Doamne cat de excitata eram. M-a sarutat coborand in jos, pe gat, apoi a facut o pauza sa-mi suga sfarcurile. Imi placea atat de mult sa-i simt gura in jurul sfarcurilor... am inceput sa gem. „Shhhhhh!” A chicotit si s-a reintors asupra corpului meu. Inima mi-a luat-o razna cand Loredana s-a apropiat incet de pasarica mea. Mi-am simtit clitorisul infiorandu-se la ideea a ce urma sa se intample.

Intr-un final –iam simtit limba intre buzele mele, mangaindu-mi usor clitorisul. Am suspinat. Valurile de placere pe care mi le trimitea prin corp cu acea miscare aprope ca ma faceau sa termin imediat. Asteptasem momentul asta toata adolescenta mea. Cu mana drapta mi-a departat labiile, s-a uitat spre mine si si-a coborat fata inapoi in pasarica mea. M-am lasat pe spate si am inchis ochii, simtindu-i limba pe clitorisul meu, din nou. Nu imi venea sa cred ce bine ma simteam, si-a infasurat limba in jurul clitorisului meu, ca un sarpe, si inauntru si in afara gaurii mele stramte.

Simteam ca nu mai pot rezista mult. Am prins-o de par pe...



    Login