Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPetrecere la firma ... ce plictis!
Autor : ga_bi_sex - 2011-05-01
Citita de 9805 ori - Nota 7.70 (20 voturi)
Petrecerile de serviciu sunt plictisitoare. Toata lumea e la fel de fiecare data. Cei care sunt plictisitori la munca sunt si mai plictisitori la petreceri, dupa cateva paharele. Divele cred ca sunt si mai si decat in mod obisnuit. Si toti barbatii cred ca au scula din aur. Dar toata lumea merge pentru ca nu e bine sa lipsesti.
Asa ca, iata-ma din nou. Singura diferenta e ca anul asta sunt singura. Sunt foarte doritoare tot timpul dar se pare ca nu pot sa-mi gasesc un partener pe masura. Stiu ca as putea sa merg la oricare dintre tipii de fata, sa ma frec un pic de ei, si mi-ar trage-o de n-as sti ce-I cu mine. Dar nu asta ma intereseaza. Nu, in seara asta am o dorinta arzatoare de pasarica fierbinte si umeda. Slabe sanse totusi sa o gasesc pe aici. Nu e nici o tipa cu care sa lucrez si cu care sa-mi fi dorit sa mi-o trag vreodata.
Asadar, am facut prezenta si acum ma gandesc sa merg acasa sa ma linistesc cu gemenele – dreapta si stanga. Anul asta petrecerea e acasa la seful meu. Piscina e frumoasa, asa ca decid sa merg pe margin e si sa mai beau un pahar inainte de apleca acasa, sa admir privelistea. Imediat cum ies, apare Radu, tipul care se crede armasarul in firma noastra, incepe o conversatie. Il aud dar nu-l ascult. Apoi o vad pe ea…
Cea mai frumeasa femeie pe care o vazuses de ceva vreme! Statea acolo, ca parul ei blond, ochia albastri patrunzatori, buze pe care doresti sa le saruti o noapte intreaga, un corp care merita orice. Oare cine era? Nu-mi aminteam sa o fi vazut la munca – imi mod sigur mi-as fi amintit. Sa fie o mnoua angajata? Sau o fi cu cineva? Nu conteaza, singurul lucru care ma interesa era sa o cunosc. Mi-am facut drum spre ea, gandindu-ma ce sa-I spun. “Ce petrecere plictisitoare, nu-I asa?” am intrebat. “Toate sunt asa” Mi-a raspuns.Toate? deci nu era la prima….

Cum sa fi ratat o femeie ata de frumoasa la petrecerile anterioare? “Ce zici, ai vrea sa mergem sis a ascultam niste muzica adevarata?” ma intreba ea. “Desigur” i-am raspuns. “Atunci urmeaza-ma” spuse ea cu un suras.

Am urmat-o in casa, sus pe scari. Ma gandeam ce naiba face, crezusem ca vrea sa plecam in alta parte. Am traversat un corridor lung si am intrat pe o usa la dreapta. Speram ca nu ne vazuse nimeni umbland prin casa sefului meu. Ea a deschis usa si m-a poftit inauntru. Acolo am vazut unul dintre cele mai mari sisteme de sunet pe care le vazusem vreodata. De asemenea un pat enorm in coltul camera. Am sugerat ca poate nu ar trebui sa umblam prin camerele din casa acestor oameni.

Ea a ras si m-a intrebat “De ce nu? E camera mea!” “Camera ta?” “Da! Eu sunt Paula. Mihai e tatal meu” Oh, Doamne, eram in camera fiicei sefului meu! “Poate ar tebui sa plec”. “Dar unde te grabsti?” ma intreba ea. Ma trase spre ea si isi lipi buzele de ale mele. La naiba, imi simteam pasarica frematand. In mare parte din cauza ei dar probabil si din cauza riscului sa fim prinse. “Cum te cheama?” m-a intrebat. “Adina” i-am spus, gandindu-ma ca probabil imi voi pierde slujba din cauza asta… Dar nu conta, nu puteam sa refuz asa ceva. S-a intors si s-a indreptat catre sistemul de sunet. Ma uitam la fundul ei ferm gandindu-ma la tot ce imi doream sa ii fac.

Paula a dat drumu la muzica, s-a intors catre mine si si-a lasat fusta sa cada la pamant. S-a indreptat catre mine desfacandu-si bluza mai mult cu fiecare pas. Cand a ajuns la mine bluza ii era de asemeni la pamant. Statea in fata mea, cu sutienul ei de matase, roz, chilotei asortati, limba ei intre buzele mele, in gura mea. Am prins-o de funduletul ala obraznic si am strans-o tare, apoi am inceput sa-I dau jos chiloteii. Apoi m-am mutat in sus, desfacandu-i sutienul, eliberand fenomenalii sani. Sfarcurile erau ata de tari, nu puteam sa ma abtin sa ma holbez la ei, si la ea in general, era atat de atractiva.

Paula a inceput sa ma dezbrace iar eu mi-am bagat degetele intre picioarele ei. Da, pasarica ei era uda toata. Abea asteptam sa o gust. Ea a continuat sa ma dezbrace iar eu mi-am bagat degetele in ea atat de adanc pe cat am putut. Imi placea senzatia umezelii ei scurgandu-se pe degetele mele in timp ce le bagam si le scoteam ritmic. Gemetele ei imi spuneau ca si ei ii placea mult. M-a tras catre pat, m-am asezat deasupra ei, mangaind-o si sugandu-I superbii ei sani. Am vazut-o intindandu-se catre sertarul de la noptiera de langa pat de unde a scos o pereche de dresuri. “Leaga-ma” ma ruga.

I-am legat ambele maini de tablia patului. Nu foarte strans dar ferm, ca sa nu se poata elibera.”Sunt a ta sa-mi faci ceea ce doresti, iubito!” oh daaaaa… Am luat-o de dupa cap, am prins-o de parul ei blond si i-am tras capul pe spate. Gemete de placer din partea ei. I-am spus sa-mi manance pasarica mea uda. Limba ei da asalturi, face salturi in pizda mea in timp ce eu mi-o plimb in sus si in jos peste fata ei. Da, sus, jos, ii calaresc fata cu pizda mea, tinand-o in continuare de par.

Ea ma roaga sa o trag mai tare. Simt ca ma apropii de final, ii ordon sa ...



    Login