Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPasiune neasteptata
Autor : carlys - 2016-05-29
Citita de 21390 ori - Nota 8.41 (93 voturi)
Eram deja adormita, cand am simtit o limba fierbinte si insinuanta traversandu-mi sira spinarii poposind apoi la baza feselor bombate.Le despica usor cu degetul apoi incepu sa gadile usor cu limba.Am gemut usor si l-am lasat sa patrunda adanc.De obicei dormeam goala iar in seara aceea il asteptasem pana am fost doborata de oboseala.In sfarsit venise iar acum se afla cu limba lui flamanda si carnoasa in anusul meu. Era jocul nostru preferat si mereu ii placea sa ma ia prin surprindere.M-a intors si a inceput sa-mi exploreze rotunjimile cu limba si buzele ajungand la sanii plini cu sfarcuri mici...A inceput sa linga lent apoi sa le ruleze intre dinti si din nou sa le linga si sa suga cu patos,..Eu ma trezisem de-a binelea si incepusem sa ma unduiesc excitata..El continua sa ma sarute coborand catre buric apoi tot mai jos lenes fara graba dezmierdand clitorisul apoi vaginul..din nou clitorisul ..interiorul coapselor apoi urca din nou catre sfarcuri insinuant..Ii apasam capul deasupra trupului meu infierbantat dar cumva reusea sa faca ce dorea el..Tremuram din toate incheieturile dar stiam ca acest joc poate dura ore intregi.

-De ce ma chinuiesti asa, hai, hai iubeste-ma..

Aveam nevoie de rasuflarea lui, de atingerea lui de felul cum facea dragoste si de zambetul lui. Daca nu-l vedeam o zi eram bolnava iar aceasta dependenta nu-mi facea deloc bine.

El imi simtea slabiciunea si uneori facea pe stapanul se juca cu nervii si cu inima mea..

-Ma iubesti nu-i asa, ma doresti?imi soptea el la ureche

-Te iubesc!..cu limba lui experta imi explora fiecare fiecare coltisor al trupului meu care se afla sub dominatia lui si nu numai trupul..

-Atunci faci cum spun eu..m-a intors cu fundul la el ..m-a prins de parul lung ca o iapa de coama si a inceput sa pompeze in mine ..in pizda mea ..tare..brutal..in pizda apoi cu rautate in cur..adanc dureros..fara sa ma avertizeze..Am inceput sa urlu ca o nebuna de durere si sa ma trag din pula lui ..insa riscam sa raman cu parul in mainile lui..Era vanjos si inalt ..nici gand sa scap cu usurinta din mana lui..

Cam in ritmul acesta se desfasurau intalnirile noastre amoroase...

Era casatorit si ne vedeam ori de cate ori reusea sa scape de sub supravegherea nevestei.

Nu-mi placea rolul de amanta secreta in care alunecasem incetul cu incetul fara sa-mi dau seama ..O stiam pe sotia lui din vedere, era o femeie frumoasa ..stilata cam plinuta dar extrem de eleganta si fina...De multe ori imi era ciuda pe mine si nu voiam sa traiesc cu sotul alteia insa..cand el se infiinta la mine vointa mea se evapora ca prin farmec si deveneam sclava ochilor lui.

In acea zi aveam sa primesc o vizita cel putin neasteptata..tocmai imi probam noii pantofi de care eram atat de mandra cand, aud soneria...

Ma reped sa deschid usa si nu mica mi-a fost uimirea cand in cadrul usii am vazut-o pe sotia iubitului meu..Am intepenit cu rasuflarea taiata...

-Buna ziua , ma numesc Diana..

-Stiu..am ingaimat buimaca

-Probabil am picat intr-o moment prost..

Atunci m-am dezmeticit..

-Ba deloc ..pofteste te rog..

A intrat triumfatoare raspandind in jur parfumul ei scump..O priveam uluita ma gandeam ca dintr-un moment in altul o sa se repeada la mine ca o fiara..

Dar ea imi zambea..

-Probabil te intrebi ce caut eu aici? M-am gandit mult daca sa vin sau nu..pana la urma mi-am luat inima in dinti si am venit ..

Am aflat de relatia ta cu sotul meu nu e nevoie sa te justifici..la inceput am fost foarte furioasa..am angajat un detectiv care imi relata fiecare miscare a voastra ..am si fotografii cu voi, fotografii explicite.

Era o situatie jenanta, nici in cele mai negre cosmaruri nu m-as fi gandit ca voi ajunge astfel .

-De ce te torturezi astfel?

M-a sagetat cu ochii ei caprui...

-Pentruca sunt femeie si vreau sa stiu adevarul..

-Acum l-ai aflat..

-Da, il iubesti pe sotul meu?

-Sincer, da..

Am tacut amandoua ..ea era imbracata lejer intr-o rochie mulata care ii accentua rotunjimile si lasa sa i se intrezareasca sanii enormi ..avea par des negru si buze pline..

Era mul mai solida decat mine desi la inaltime ne potriveam ..

-Il vrei pentru tine?

-Nu o lua asa, nu intentionez sa-ti distrug casnicia ma voi retrage daca asta ti-e dorinta.

-Dorinta mea e alta..

-Care?

-Vreau sa fac dragoste cu tine..

-Cum?..am crezut ca nu aud bine..

-De cateva luni ma lupt cu dorinta aceasta stranie si puternica, nu as vrea sa ma crezi nebuna dar m-am indragostit de tine din primul moment cand te-am vazut in poze..

Apoi te-am urmarit pe strada si te-am studiat in detaliu convinsa ca tot ce simt e o nebunie dar timpul mi-a demonstrat ca sentimentul e cat se poate de autentic si iata-ma aici..

-Dar eu...eu nu ma simt atrasa de femei desi te consider atragatoare..

-Eu te consider cea mai frumoasa femeie din lume si a face dragoste cu o femeie este o experienta inaltatoare...

-Tu vorbesti serios?..Eu credeam ca vrei sa ma bati crunt iar tu vii de fapt sa-mi spui ca esti indragostita de mine?

Buzele ei pline au atins usor gura mea mica..

-Nu te musc, lasa-te in voia mea..

A inceput sa ma dezbrace cu miscari lente iar cand am ramas goala in fata ei s-a infiorat toata..

-Esti atat de frumoasa!

M-a asezat pe pat si a inceput sa-mi sarute fiecare centimetru de piele..la inceput nu am reactionat in nici un fel..stateam acolo pe pat inerta si socat...



    Login