Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO noua experienta traita de Iulia alaturi de sora ei si Maria
Autor : vampir007 - 2014-01-07
Citita de 26545 ori - Nota 8.10 (82 voturi)
Trecuse doua saptamani in care nu o mai vazusem pe sora mea. Abia asteptam sa vina de la facultate sa pot sa o sarut si sa ii admir din nou formele. In aceste doua saptamani incepusem sa ma uit mai mult la filme porno cu lezbiene si ma masturbam de doua ori pe zi chiar si de trei uneori.
Le priveam pe colegele mele de clasa si ma excitau la maxim formele lor acoperite de colanti de diferite culori si sanii lor micuti de virgine, femei in devenire. De multe ori urmaream si reactia colegilor si vedeam cum omuletul din pantalonii lor prindea contur, mi-as fi dorit sa fiu un baiat si sa ma fut cu toate fetele din clasa mea, nu ratam nici o gaurica stramta, roz si suculenta. Dar cum sa ma duc eu la Alexandra, cea mai buna prietena a mea sa ii zic ca imi place si ca vreau sa facem dragoste. Cred ca ar fi ras copios si daca insistam zicea ca sunt nebuna si nu ma mai bucuram de atingerile nevinovate ale pielii ei albe si de mirosul ei de capsuni cu frisca. Chiar azi purta niste colanti negrii, foarte stramti prin care se vedea o pizda umflata pentru ca nu purta chiloti, forma labiilor ei era ata de clara incat nu am mai rezistat si am apelat la spatiul destul de insalubru al baii din scoala pentru a ma masturba cu gandul la colega mea. Stiam de ce s-a imbracata asa de provocator, vroia sa ii faca ochi dulci lui Alex, dar lui Alex ii placea de Simona, un intreg triunghi amoros cu care nu vreau sa va plictisesc acum.
Era vineri, ultima zi de scoala pe saptamana asta, urma weekendul parintii erau plecati din localitate si urma sa vina sora mea acasa sa aiba grija de mine. Abia asteptam sa o sarut, visam scene din filmele la care ma uitam unde eu si sora mea eram vedetele filmului. Ma grabesc spre casa sa o intampin pe sora mea, muza mea, iubita mea.
Cand intru in casa sora mea era la bucatarie facea ceva de mancare.

- Iulia ai venit? Vroiam sa iti fac o surpriza dar nu e gata. Vino si da un pupic!

Ma duc repede spre ea si o sarut pe gura, incerc sa ii bag limbaprintre buze dar nu o primeste. Ma intreb oare de ce?

- Vezi ca in weekendul asta avem musafiri! Sa fii atenta la cum te comporti.

La aflarea vestii mi-a cazut cerul in cap. Credeam ca sora mea va fi numai a mea si ca ne vom iubi tot weekendul pana vin ai nostrii. Dar se pare ca ma bucurasem in avans degeaba. In sufragerie pe fotoliu statea relaxata si se uita la televizor Maria, prietena cea mai buna a surorii mele, colega ei de banca din liceu, prietene nedespartite. Trec pe langa ea fara sa o salut, nervoasa, nu ma baga in seama privea cu interes un documentar. Nu ma asteptam la reactia asta din partea ei si parca ma enervez mai tare, asteptam sa imi zica ceva.
Ziua trecuse destul de repede, facand doar chestii normale pentru o fata de 13 ani. Sora mea si cu prietena ei se uitara la cateva filme si discutau chestii de ale lor, eram geloasa pe Maria ca nu ma lasa sa ma bucur de placerile la care visam. M-am dus pana la bucatarie sa iau ceva de baut si am trecut prin sufragerie, sora mea si prietena ei au inceput sa rada si Maria a spus mai mult soptit dar razand “Serios fata?”, privirile lor erau atintite asupra mea, clar vorbeau despre mine, dar m-am facut ca nu imi pasa si mi-am continuat drumul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
In seara asta tot singura dormeam in camera mea, fetele au hotarat ca mai stau dupa 00:00 sa se mai uite la filme, eu m-am masturbat ca in fiecare seara urmarind un film cu trei tipe ce se masturbau nebuneste la o petrecere in pijamale si am adormit cu gandul la ele.
Era ora trei cand, din sufragerie se aud niste zgomote ciudate. Somnoaraosa in camasa mea de noapte ma duc sa explorez si sa vad ce se intampla. Cand deschid usa sufrageriei raman muta de uimire. Sora mea in patru labe dezbracata complet gemea de mama focului in timp ce Maria o penetra in vagin cu un vibrator atasat de o lenjerie neagra de piele. Maria se misca atat de natural in pizda surorii mele parca s-ar fi nascut cu o pula adevarata.
La vederea acestei scene imi sare tot somnul si instinctiv duc o mana la pasarica mea umeda si incep sa imi masez clitorisul micut. Maria se uita la mine si imi zice cu o voce superioara:
- Te-ai trezit curvulita mica? Vino si linge pizda lu sora-ta in timp ce o fut!

Ma duc, ma bag intre picioarele surorii mele cu capul si cu pizda spre capul ei, ma uitam de jos cum Maria o penetra in vagin pe sora mea. Zeita mea ma prinde de picioare imi ridica camasa de pijama si isi baga gurita ei pofticioasa direct la pasarica mea umeda si incepe sa linga pizda mea ca si cand ar fi fost singurul lucru din lume pe care putea sa il linga. Inebuneam de placere! Incep sa ii sug si eu clitorisul iesit la vedere ca pe un biberon in timp ce urmaream cum pula din silicon intra si iesea din sormea, din cand in cand Maria o pleznea peste fund pe sora mea mai mare si ea gemea infundat cu pizdulica mea super excitata in gura. Nu a durat mult si am avut primul orgasm, eram asa de incantata de ce simteam… mmmmm.
Maria isi scoate pula din sora mea, ea se ridica de la pizda pe care a lins-o frenetic si imi rupe camasa de noapte fara prea mare efort pentru ca materialul subtire pocnea doar daca te uitai la el. Sora mea ma saruta bagand limba adanc in gura mea, ii raspund si eu la sarutul pasional, apoi ma prinde de cap si imi spune:
- Vezi pizda? Linge, suge si curata tot!

Pizda la care se referea era pizda Mariei, o pizda mare si neagra mi se arata in fata ochilor, imi placea mirosul, mirosea a piele, probabil datorita chilotilor pe care ii aruncase pe podea. Imi bag limba adanc in pizda ei, cat pot eu de mult in timp ce sora mea ma impingea cu fata intre labiile Mariei care aveau o culoare rozalie la interior si un suc foarte dulce. Simt doua degete cum ma penetreaza in vagin in timp ce eu dadeam limbi in pizda Mariei si incercam sa ii beau toate sucurile care ii ieseau de acolo. Ce gust bestial avea, aporaope ca mi-a parut rau cand am fost oprita de surioara mea zicand ca de aici se ocupa ea.
Era imbracata cu acei chiloti de piele si isi freca pula de silicon ca si cum era adevarata. Eu ma dau la o parte si priveam in timp ce imi bagam degetele in vagin cum scumpa mea surioara mai mare, zeita mea perfecta, o futea pe Maria, prietena si confidenta ei din liceu. Scena era atat de excitanta incat imi dau drumul din nou. Tremurand inca, duc mana uda la gura si ma gust. Sora mea nu terminase cu Maria ii baga pula din silicon adanc pe la spate in timp ce o tragea de par si ii striga “Mai vrei curvo?”, “Iti place panarama?”, “Curva ce esti, vrei numai pula in tine!” si prietena ei raspundea in timp ce isi freca cu o mana sanul drept “Da, sunt o curva!”, “Da, fute bine pizda asta!”, “Daaa!” …
Amandoua stateau pe canapea, se relaxau in timp ce ma priveau cum timid imi frecam clitorisul in fata lor. Nu ziceu nimic si o vreme ma-au privit amandoua foarte atent. Se uitau la mine si la pizda mea rozalie cand sora mea imi face un semn. Ma duc intre ele, ma prind cu mainele si incep sa ma sarute amandoua peste tot, pe fata mea, pe sanii mei micuti, peste tot, apoi ma imbratiseaza facandu-ma sandwich intre sanii lor mult mai mari decat ai mei.

- Ia spune Iulia cate puli au intrat in tine? ma intreaba Maria curioasa.
- Mai bine zic cate degete, ca pula nu am vazut inca! raspund eu putin rusinata.
- Vai draga dar o lasi pe surioara ta fara pula in ea? O intreaba Maria pe sora-mea.

Si scumpa mea sora ma ridica si ma baga cu grija direct in pula de silicon ce era inca atasata de ea. Era o senzatie placuta, mult mai plcauta decat degetele pe care ma chinuiam cateodata sa le indes in vagin, vroiam sa simt pula aia adanc in mine!

- Surioara ai o pizda larga, am intrat in tine fara prea mare probleme. eu ma rusinez de pizda mea incapatoare si strang putin picioarele in speranta ca am sa imi stramtez gaurica.
- Si-a rupt pizda cu masturbarea, mai dai si tu pula, dar nu din asta de aia adevarata. Spune Maria atingand sanii mei cu sanii ei si sarutand fruntea mea cu buzele ei moi.

Desi imi placeau enorm de mult fetele si mai ales sa dau limbi in pizda surorii mele si acum si in pizda Mariei, ideea de a fi fututa de o pula adevarata de barbat nu de una de copil (aici ma refer la putoii din clasa mea) ma excita maxim.
Simt cum sormea incepe sa se miste in mine, incepe sa ma futa, eu stateam cu spatele la ea si cu fata spre Maria care ma tinea in...



    Login