Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O mama grijulie
Autor : shaul1000 - 2008-10-15
Citita de 21219 ori - Nota 5.59 (29 voturi)
"O mamica grijulie"
Intr-o zii venind acasa de la lucru ..aud din camera fetei mele voci de fete ..Nu era prima oara ca fata mea isi aducea acasa colegele de clasa pentru a face lectziile impreuna..Dar ce am auzit prin usa de data asta a facut sa ma treaca prin vine mici frisoane..Ea si cu prietena ei isi marturiseau un pic din experientzele sexuale, Dupa cum ii destainuia fata mea prietenei,, experintza avuta cu un baiat din clasa o cam lasa-se "rece" si ca nu ar mai vrea sa incerca inca o data acelasi lucru..Gindul ca fetei mele nu ii placeau baietzii mi-a aprins o lumina rosie in gind..Poate si ea e la fel ca ..mine? adica lesbi?
Faptul de a fi lesbianca l-am descoperit dupa ce m-am despartzit de sotzul meu Alex..Intr-o zii stind si vorbind cu o buna prietena de a mea si povestindu-i necazurile mele..aceasta din mingaieri in mingaieri a inceput sa ma sarute..la inceput cu un pic de teama apoi cu mai mult curaj ca pina la urma amindoua sa intram noaptea in patul ei si eu sa descopar pentru prima oara cum e sa faci sex cu o femeie..Saruturile care mi le-a dat la inceput pe buze..apoi pe sani m-au facut sa vreau sa-i raspund cu aceiasi moneda..Senzatzia era de nedescris …mult mai bine decit cu fostul meu sotz.. Limba ei a inceput sa-si caute drumul intre picioarele mele iar "floarea" mea s-a deschis pentru ea.. Seva mea a iesit afara udindu-i limba si umplindu-i gura ,, Senzatzia era asa de "salbatica " ca am vrut si eu sa-i ofer aceleasi placeri… de aceea am trecut amindoua intr-un "69"ce ne-a potolit un pic pentru seara respectiva..
La inceput m-am gindit sa vorbesc cu ea in direct ,, dar mi-a fost un pic teama de cum v-a reactiona,, Poate buna mea prietena m-a va ajuta sa rezolv dilema? m-am gindit eu amintindu-mi de "felul" cum m-a ajutat ea pe mine..
Nu ca as fii fost contra ca fata sa fie la fel ca mine,,dar as fi vrut sa fiu sigura de asta..
Deci intr-o seara..cind fata mea scumpa nu era acasa am invita-o pe prietena mea la mine si i-am povestit ce am auzit de la fata mea..Ochii prietenei mele s-au "aprins" in lumina cunoscuta cea pe care am vazut-o nu o data ,,dandu-mi sa intzeleg ca povestea cu fata mea a cam" aprins-o" un pic..
Nu spune ca iti place de fata mea? intreb eu pe" iubita" mea.. (dar dupa scinteile din ochii ei sint sigur déjà ce raspuns voi primi)
Si daca imi place e ceva rau? Doar nu esti geloasa pe ea..!!!!!!
Nuuu,,dar..!!!!!!!!
Dar ce? Demult am vrut sa-ti spun ca si fata ta imi place la fel de mult ca si tine!!!!!!!!
(Gindul ca sintem iubite amindoua de aceeasi femeie m-a cam excitat un pic)
Nu spune ca ai vrea sa-o bagi si pe ea in patul ..tau!!!!!!!
(Ceea ce am,..auzit m-a facut sa-mi pierd un pic rasuflarea)
Ba da ….. dar cu tine ..impreuna!!!!!!!!!!!!!Demult imi trece prin cap sa facem un menaj comun!!!!...



    Login