Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO DATORIE
Autor : Crotalia - 2024-01-09
Citita de 7500 ori - Nota 7.72 (117 voturi)
Doamna Tina privea cum femeia din faţa ei îşi frământa mâinile a neputinţă.

- Datoria pe care o ai la noi e de aproape 2000 de euro. Când crezi că ai să plăteşti ?
- Am să vă dau înapoi până la ultimul ban !
- De unde, Mihaela ? De unde ? Că nu există lună fără să ceri de 3 – 4 ori bani de la soţul meu ! Tu spui că nu ai bani de mâncare, dar cel mare al tău merge cu băieţii la mare ! Şi datoria ta tot creşte, creşte...

Cea interpelată se uita neputincioasă la doamna Tina.
Mihaela avea cam 45 de ani, nu prea înaltă, cu un început de îngrăşare, piele albă, faţă banală, aproape rotundă, cu ochii albaştri alungiţi, nasul destul de mic şi gura rotunjită, cu buza inferioară mai grosuţă; trăise toată viaţa la ţară, în satul din care erau bunicii domnului Andrei, soţul Tinei. Era măritată cu un bărbat mai simplu decât ea şi avea doi copii, un băiat de 22 de ani şi o fată de 18 ani.

Tina şi Andrei erau un cuplu de intelectuali, ajunşi la 55 de ani amândoi, câştigau suficient cât să-şi permită un nivel de trai peste medie şi se străduiau să arate cât mai bine.

Andrei o cunoştea de mult pe Mihaela, din vacanţele petrecute la bunici. Cu timpul, ajunsese să o ajute cu bani, pentru ca familia ei să facă faţă lipsurilor pe care le au de îndurat cei care trăiesc din munca pământului. Aceasta mai ales după ce soţul Mihaelei se alesese cu o hernie de disc şi nu mai era apt mereu de efort fizic.
Uneori, în afară de ceea ce Andrei dădea ca ajutor, ea a cerut şi bani cu împrumut, şi cu timpul suma tot a crescut.

Acum, doamna Tina punea problema restituirii...
- Uite, eu m-am gândit la ceva, dar nu cred că o să-ţi placă.
Mihaela tăcea, aşteptând continuarea.
- Dacă faci ce-ţi cerem, de fiecare dată vom scădea 100 de lei din datorie.
- Ce să fac ?, a murmurat Mihaela, cuprinsă de o presimţire rea.
- Ai mai luat-o vreodată între sâni ?
- Ce să iau între sâni, doamna Tina ?!
- Ei, na ! Scula de bărbat ! Ai luat-o între sâni ?
- Vai, nu ! Cum vă gândiţi la aşa ceva ?
- Uite că mă gândesc ! Ai să o iei între sâni pe a domnului Andrei !

Mihaela începu să lăcrimeze.
- Nu pot să fac asta, doamna...
- Ba ai să poţi, dar trebuie să vrei !
- Şi...şi... şi ... dacă ... nu... ?
- Am putea să-i luăm maşina băiatului tău, ca despăgubire.
- Da’ maşina aia e sufletul lui !!!
- Poţi să salvezi situaţia dacă faci ce îţi cer.

Mihaela plângea.

- Taci şi ascultă ! Bine, nu vrei. Ştiu că-ţi place ciocolata. Uite, îţi pun cremă de ciocolată pe o jumătate de piersică. Tu ai să lingi ciocolata de pe piersică, iar eu am să-ţi fac ceva şi nu zici nimic.
- Ce-mi faceţi ?
- Ai să vezi. Reazemă-te de spătar, ia piersica şi linge ciocolata de pe ea.

Mihaela s-a supus, reticentă şi tremurând. Doamna Tina a luat o fâşie lungă dintr-un material textil şi a trecut în spatele femeii, apoi a înfăşurat banda de pânză în jurul taliei şi braţelor femeii, ţintuind-o de scaun. Apoi a început să-i desfacă nasturii bluzei.
- Ce faaaceeeţi ? , a îngăimat Mihaela cu glas plângăreţ.
- Taci şi linge ciocolata.
Deşi era îngrijorată şi speriată, s-a supus încercând să se bucure de plăcerea gustului ciocolatei.

Tina i-a desfăcut şi sutienul şi i-a cuprins sânii pe la spate, mângâindu-i şi explorându-i cu palme şi degete fierbinţi.
Mihaela scâncea, dar îndura gândindu-se că e mai bine aşa decât să aibă între ei chestia lui Andrei. Nu simţea cine ştie ce plăcere, dar era mai calmă.

Tina a lăsat sânii femeii pentru a pune o nouă porţie de cremă de ciocolată pe piersică. Dar a pus-o cu degetele, iar apoi le-a dus la gura Mihaelei, care a îngheţat.
- Hai... curăţă... îţi scad 200 de lei...
Din nou s-a supus. Era ciudat, dar nu avea încotro. Apoi a primit din nou piersica.

Tina a reluat asaltul asupra sânilor victimei sale, dar numai cu mâna stângă. Degetele de la mâna dreaptă le-a dus între propriile picioare şi le-a umezit din belşug cu sucul care izvora de acolo.

Ciocolata de pe jumătatea de piersică se terminase iarăşi. Tina s-a ridicat în picioare, a luat fructul în mâna dreaptă şi l-a strâns un pic. Zeama piersicii s-a amestecat cu lichidul de pe degete, pe care apoi le-a dus la gura Mihaelei.
- Curăţă, a şoptit ea.

Noul gust era ciudat, dar Mihaela nu-şi dădea seama ce anume alterează gustul de piersică şi de ciocolată. Nu avea încotro; degetele îi intrau în gură şi le sugea din ce în ce mai conştiincios.

Între timp, doamna Tina, folosind cealaltă mână, îşi băgase jumătatea de piersică între picioare şi o freca de sexul excitat. Apoi a scos-o şi a dus-o la gura celeilalte.
- Mănâncă...
Gemând şi oftând, Mihaela a luat piersica în gură şi a început să o mestece conştiincioasă. Tina o mângâia pe cap:
- Aşa, draga mea, aşa ! E bună ?
- Îmhâh !
(Ce putea să facă ? Îi era teamă să spună ceva ce ar fi supărat-o pe doamnaTina.)
Din nou, gust de piersică amestecat cu ceva ciudat... Mihaela nu văzuse manevrele doamnei, căci situaţia era mai uşor de suportat ţinând ochii închişi.

- Uită-te la mine, spune Tina cu voce scăzută.
Mihaela deschide ochii şi priveşte speriată, sperând totuşi că nu mai urmează ceva urât.
- În afară de faptul că îţi scad în total 300 de lei din datorie, dacă faci ce îţi cer vei pleca acasă cu 100 de lei cadou. Ce zici ?
Mihaela geme prelung:
- Nu ştiuuu...
- Doar uită-te !

Tina a luat cealaltă jumătate de piersică, rămasă pe o farfurie, şi şi-a băgat-o între picioare.
- Ai simţit un gust mai deosebit, nu ?
Mihaela plângea iarăşi.
- Da... hhhîîî...
- De aici vine. Aici e sursa ! Uită-te şi nu mai plânge. Ai zis că a fost bună. Acum o mănânci şi pe asta, da ?

Mihaela s-a cutremurat, incapabilă să scoată un sunet articulat. Doamna i-a dus piersica la gură, iar ea a închis ochii şi a mâncat. Se gândea doar la suta de lei cu care avea să plece acasă. Însă presimţea că în acest preţ mai intra ceva. Era o femeie simplă, dar nu proastă.

- Acum am să-ţi dau drumul şi mergem acolo, a zis Tina indicând canapeaua.
A desfăcut banda textilă care o imobilizase pe Mihaela în scaun, a luat-o de mână, ajutând-o să se ridice şi să meargă. Femeia înainta cu paşi ezitanţi, de parcă mergea la eşafod.

- Întinde-te cu faţa în jos, te rog.
Mihaelei i-au dat lacrimile din nou, dar s-a supus. S-a întins pe canapea aşa cum i se spusese şi aştepta tremurând. Tina i-a ridicat fusta şi a început să-i scoată chiloţii, ceea ce a declanşat un nou hohot de plâns şi un protest aproape mugit, cu glasul înecat:
- Nu-u-u-u-u-u...
- Şşşşş !, a replicat Tina.
Mihaela a simţit mâini fierbinţi mângâindu-i fundul, dar era prea timorată ca să aibă vreo emoţie pozitivă. Apoi o mână a coborât printre fese, căutându-i deschizătura dintre picioare.
- Aaa... hîîî... nh..nhu-u-u
- Şşşş !

Dacă ar fi avut o viaţă sexuală mai complexă, Mihaela şi-ar fi dat seama că este explorată de degete experte, dar oroarea situaţiei nu-i permitea să alunece spre abandon către plăcere. Mâinile Tina îi depărtase coapsele suficient de mult pentru a o pipăi în voie. Simţea cum i s-a luat la pipăit fiecare cută, fiecare pliu al zonei aceleia considerată ruşinoasă...pizda! Da, pizda !

Apoi de la pipăit şi prefirat, degetele Tinei au trecut la scormonit, delicat, atent, dar insistent. Mihaela se umezise, ca reflex al manevrelor totuşi grijulii ale mâinii celeilalte, dar sila şi ruşinea înăbuşeau orice impuls al plăcerii. Simţea cum se intensifică ritmul în care degetele o lucrau acolo, unde nu o mai lucrase nimeni astfel, căci nici ea nici soţul ei nu se complicaseră vreodată cu ceva care să poată fi denumit preludiu, şi nici nu aveau idee de această noţiune.
Respira greu, dorindu-şi să se termine cât mai repede. Nici nu realiza că în timp ce cu o mână Tina se ocupa pizda ei, cu cealaltă mână îi prinsese un sân şi i-l frământa uşor.
În timp ce degetele Tinei intrau şi ieşeau din găurica tot mai fierbinte şi mai udă, a auzit şi ultima condiţie pentru a primi suta aceea de lei:
- Acum ai să guşti de la sursă. Da ?

Alt val de plâns. Dar fără să se poată opune în vreun fel.
- Da, Mihaela ? Da ?
- Îîî...hîîî...dha-ha-a-a...
- Rămâi aşa.
Oricum se simţea ca paralizată.

Tina a venit şi s-a aşzat în faţa ei, goală de la jumătate în jos; s-a pus astfel încât capul Mihaelei să-i ajungă între picioarele întinse de o parte şi de alta a trupului femeii.

Mihaela privea ca în transă la sexul Tinei – părul era tuns probabil cu ceva electric, fiind foarte scurt (nu ştia că se zice „trimmed”), iar ochilor ei plânşi le apărea totul ca un amalgam de cute şi pliuri, de culori variind între albul pielii coapselor şi pântecului, maroniul labiilor mari şi rozul celor mici, cu despicătura abia vizibilă şi mirosind a ceva plăcut dar totuşi bizar.

A simţit cum Tina îşi împinge bazinul spre gura ei, în timp ce cu o mână îi manevra capul în aşa fel încât gura să atingă locul acela afurisit !
- Hai, draga mea ! Sărută-mă ! Gustă-mă ! Mănâncă-mă !

Se străduia să îndeplinească în mod mecanic cererea aceea oribilă, golindu-şi mintea de orice, în afară de gândul că va pleca acasă şi că va avea 100 de lei cadou. Nu datorie, cadou ! Şi o parte din datorie ştearsă. Merita acest lucru atâta înjosire, atâta silă, atâta depravare ??

Tine fremăta sub gura femeii, icnicnd scurt şi ascuţit.
- Scoate limbuţa...hai, linge ! Da, da ! Aşa ! Hai, bagă limbuţa acolo ! Hai !
Mihaela era într-un fel de transă, dar nu cea care vine ca urmare a abandonului în braţele plăcerii, ci una negativă, întunecată, care ar fi trebuit să-i anestezieze simţurile şi să-i voaleze memoria.
- Iikkh ! ... iiikkh !... iiikkh !!!..., chiţăia Tina.
Deodată a zvâcnit de câteva ori din şolduri şi picioarele i s-au încolăcit pe spatele Mihaelei.
- Aşşşaaaa ! Linge, draga mea, linge suculeţul meu !

Femeia executa mecanic ceea ce i se comanda, ca un automat de îndeplinit mici dorinţe.
Tina se lăsase pe spate, respirând greu şi încercând să-şi potolească zvâcnirile remanente ale orgasmului. ...



    Login