Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNopti de aprilie (I parte)
Autor : Tiankatto - 2019-11-10
Citita de 8170 ori - Nota 8.22 (58 voturi)
-Ai obosit deja? Vom ajunge în curand. Trebuia sa dormi macar putin, niciodata nu ma asculti! mi-a zis mustrandu-ma în gluma.
-Scuze, i-am raspuns. Ea și-a apropiat fața de a mea. Îmi vedeam reflecția în ochii ei mari, verzi și fermecători. A zâmbit și și-a lăsat capul pe umărul meu.

Am să te înțeleg vreodată?
****
Am mai călătorit cu prietenii în timpul vacanțelor însă această ocazie e specială. E ultima noastră excursie, dar mai important este că vine și Nonna, care mai mult sau mai puțin, e mica mea obsesie. Șatenă, înaltă și suplă. Înfățișarea și personalitățile noastre sunt complet diferite. Suntem prietenoase dar nu sunt sigură că pot numi ceea ce avem "prietenie", dar asta nu a oprit animalul din mine să se îndrăgostească de o fată heterosexuală. Dat fiind că am zis că avem personalități diferite, voi menționa și că dintre noi două ea este cea inteligentă.

După o călătorie istovitoare, cel puțin pentru mine, eu si colegele mele am ajuns în Kiev. Cinci fete de 18 si 19 ani care vor închiria un apartament împreună pentru 6 zile.

Sunt o fire introvertă și prin urmare îmi este cam dificil să înțeleg insistența prietenelor mele de a răscoli cluburile de noapte kievene încă din prima seară. Personal, după 15 ore de călătorie mi-ar plăcea să mă întind și să cad în dulce inconștientă.

Patru trupuri valsau prin cameră. Haine cădeau abandonate pe podea pentru a fi găsite iarăsi. Lena intrase în baie, instaurând monopol. Cele două cătăline, ajutandu-se una pe alta sa-si facă machiajul si încă purtând prosoape explorau totodată oferta de pe Tinder a frumoasei capitale. Doar Nonna era gata. Nu se machiase prea mult, dar îmi părea și mai frumoasă. Buclele satene se revărsau elegant pe umerii dezgoliti. Purta o rochie de vinil, culoare măslinie, care-i dezvăluia generos coapsele. Pentru o clipă nevinovată am vrut sa mi le imaginez în jurul gâtului meu. Privirile ni s-au intersectat. Și-a dat seama probabil că mă holbam la ea și tot în gând mi-am dat o palmă.

-Sigur nu vrei sa vii? Mi-a luat mâinile într-ale ei și mă privea precaută.
-Imi va fi bine aici, e ok pentru mine. Am simțit brusc mai multă presiune în strânsoarea ei. Am tresărit abia perceptibil. Pentru nimic în lume nu voiam să dau drumul acelor mâini reci și fine.
-Inteleg ca ai obosit dar mă neliniștește sa te lăsăm singură. Ochii îi străluceau, îngrijorarea ei era surprinzător de sinceră. Fără să vreau m-a luat gura pe dinainte:
-Esti frumoasă.
-...
Doar mă privea și din expresia ei nu puteam distinge vreo emoție anume. Într-adevăr, o expresie complicată.
Eh, dar fetele își fac complimente tot timpul, nu? Zi ceva, te rog. Tăcerea asta jenantă ma sperie al naibii de mult~.
-Cred că am sa vin cu voi. Am zis, după secunde care mi-au părut un secol.
Fața i s-a luminat.
-Chiar? Mă bucură mult!

De ce?

I-am zâmbit. M-am aranjat și eu pentru club. Tematica hainelor mele era "virgină care pretinde că e târfă, însă în realitate chiar e târfă". Fetelor le-a plăcut.

*****
N-am mai ajuns în niciun club de noapte.
Cătălinile s-au certat după ce întâlnirea lor dublă cu tipii de pe Tinder a ieșit prost. Lena le privea cu disperare. Mi-era al naibii de frig, dar eram și cea mai fericită fată din lume. Nonna mă ținuse tot timpul de mână zicând că așa se mai încălzește. Ce feeric e orașul noaptea!
Am hotărât să ne întoarcem la apartament. Lena cumpărase Jager.
După ce-am băut prietenește 4 shoturi de persoană, ne-am dus la culcare.

Apartamentul avea două dormitoare. Unul era spațios, în culori pastelate si cu pat king-sized. Uram tapetul floral cu fiecare fibra a ființei mele și din fericire pentru mine, mie mi-a revenit camera mai mica și în culori neutre. Lena și cele două cătăline au luat camera mai mare. Eu si Nonna pe cealaltă. Fără să am vreo așteptare, ideea de a împărți un pat cu ea mă amețea, de fapt mă ucidea, lent și cu cruzime.

Mi-a complimentat pijamalele înainte să stingă lumina. M-am întors cu spatele la ea. Pentru mult timp nu am fost în stare să adorm.

Tot fugind de la un gând la altul, cumva am uitat de persoana de lângă mine. Mă mișc un pic, nu mi-e prea comod, dar mă opresc pentru că inexplicabil simt prea multă căldură. Corpul ei îmi apasă spatele și sub așternut o mână îmi strânge talia. Mi-e frică să respir, dragi prieteni. Am adormit probabil și visez, eh.

Dar mirosul pielii ei și mirosul de săpun sunt prea reale. Mi-ar plăcea să pot pretinde că dorm dar aceeasi mână neliniștită îmi cuprinde talia din nou, doar că pe sub bluză. Reflexiv ma întorc spre ea. Fața ei e la doar 10 centimetri de a mea dar încerc să rămân calmă.
-Scuze, te-am trezit? O intreb șoptit.
Nu zice nimic. Abia îi pot distinge trăsăturile în întuneric. Îi simt respirația pe obraz. Disper și continui, încercând să obțin un raspuns:
-Nu poți dorm- Nu reușesc să-mi duc gândul până la final, dar să-l dau naibii; degete lungi și fine îmi apasă pe buze apoi trasează lent linia maxilarului si-mi prind obrazul.
-Nonna?
-Da? Vrei să mă întreb ce fac? Nu o văd clar dar îmi dau seama că-mi zâmbește.
Mă pierd cu firea
-Nu...nu sunt sigură. Am ceva pe față?
Râde, un glas angelic, muzică pentru inima acestei nenorocite care încă nu înțelege ce se întâmplă.
-Poate, dar nu-mi prea dau seama. Își apropie fa...



    Login