Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNo feelings..
Autor : ursulicaaa - 2011-12-17
Citita de 5136 ori - Nota 8.05 (37 voturi)
Sex with no feelings.Da,am trecut si eu prin asta..
Ma despartisem de o tipa de vreo luna,inca mai aveam o durere surda in piept in fiecare dimineata si in fiecare seara,cand strangeam plapuma in brate si imi doream ca femeia pe care am iubit-o nespus sa fie acolo.
Incepusem sa vorbesc cu o tipa pe mess,imi povestea cum era pe punctul sa se casatoreasca,dar si-a dat seama ca ii plac fetele.S-a autoinvitat la mine,ceea ce m-a surprins oarecum.Stia foarte bine ca inca o iubeam pe fosta,ca nu aveam cum sa simt ceva pt ea..sau sa fie ceva intre noi.Mi-a mai povestit ca nu facuse niciodata sex cu o tipa.Asta m-a speriat oarecum,nu vroiam sa fiu prima ei experienta.Cu toate astea..imi doream sa o uit pe fosta..si poate era calea.M-am inselat amarnic..
Prima data cand am vazut-o am ramas placut impresionata.Era slaba,blonda,ochi mari si verzi,fund bombat.Era genul de femeie dupa care barbatii isi intorc privirea.Avea un sex-appeal extraordinar.
Ne-am plimbat putin prin oras,perioada in care m-am asigurat ca intelege foarte bine “relatia”dintre noi.Imi spusese deja ca s-a indragostit de mine..asa ca am bagat discursul cu: “stii..inca sunt indragostita de fosta.nu pot sa simt o perioada nimic pentru nimeni”.
-Adica vrei sa spui ca nu ma consideri atragatoare?
Punct ochit,punct lovit.Cu raspunsul pe care urma sa i-l dau ma asiguram ca nu are cum sa ma invinovateasca cu ceva.
-Ba da,sunt foarte atrasa de tine.Dar nu o sa fac nici un pas in sensul asta.Daca vrei ceva mai mult,tu o sa initiezi primul pas.
Am hotarat sa mergem la mine acasa,sa ne uitam la un film.Clasica miscare,as putea spune.
Ne-am asezat cuminti in pat si am inceput sa vizionam o comedie.Simteam ca e tensionata,se foia pe langa mine,nu isi gasea pozitia.Mie sincer imi venea sa rad,dar stateam cuminte.
-Nu vrei sa te iau in brate,sa stam mai comod?
Mi-am ascuns ranjetul si am lasat-o sa ma ia in brate.A inceput usor,usor sa ma mangaie pe spate,pe brate..Eram in continuare de neclintit.Nu schitam nici un gest in privinta asta.
Si-a facut curaj si m-a sarutat pe frunte.Apoi pe obraji..a coborat pe tample..si s-a napustit spre gura mea.Ma saruta animalic,imi musca buzele si ma strangea in brate.Limba ei imi sonda gura,apoi imi sugea limba,era un haos in ce facea.Nu reuseam sa fac nimic eu,cam eram prada ei.S-a ridicat deasupra mea si a continuat asaltul.Mainile ei curioase imi mangaiau corpul,incepuse deja sa geama usor.
Privirea mi-a fost distrasa de poza fostei,care trona inca pe noptiera.Am simtit cum sangele navaleste imi mine si un puternic sentiment de razbunare m-a facut sa o intorc pe tipa de pe mine pe spate.Vroiam sa sterg amintirea ei prin sex cu alta tipa.
I-am dat jos bluza si am inceput sa ii sug sfarcurile intarite.Eram eu acum un animal de prada,cu miscari mai violente decat faceam de obicei.Doar ca tipei se pare ca ii placeau,gemetele se intetisera.
Saruturile au coborat pe abdomen,i-am desfacut cureaua si i-am dat blugii jos cu tot cu tanga.Eram pana si eu uimita cat de salbatica eram.M-am napustit spre locul umed care ma astepta si am inceput sa-i ling clitorisul.Faceam totul intr-un ritm rapid,limba mea se misca din ce in ce mai repede pe clitorisul ei.Ea gemea si se arcuia din ce in ce mai tare.Valuri de orgasme au venit rand pe rand.Incercam sa raman la nivelul clitorisului,dar degeaba.Soldurile ei se miscau anapoda,imi strangea capul intre coapsele ei mai,mai sa ma sufoce.Mainile ii erau inclestate in parul meu si incerca sa ma apese din ce in ce mai mult.
-Te rog opreste-te!Nu mai suport atatea orgasme!!ma ruga ea.
Dar continuam sa ii frec clitorisul cu limba,ea continua cu orgasmele pana am inceput sa cam obosesc.
-Opreste-te!!
Mi-a aparut un ranjet satisfacut pe fata si m-am oprit.Respiratia ei era intretaiata,cu valuri de spame dupa orgasm.Eram multumita.Dar nu pe deplin.Inca mai vroiam sa continui.
O sarutam usor pe coapse si incercam sa urc spre clitoris.Ea avea un zambet larg pe fata care ma satisfacea.Am privit cu ura spre poza fostei si am inceput sa fac cerculete la intrarea in vaginul tipei.Incepuse sa geama din nou si sa-si miste bazinul.I-am introdus un deget in vagin si am ramas surprinsa foarte neplacut cand mi-am dat seama ca..era prea larga.Fusesem obinuita cu tipe stramte.Nu ca degetul meu ar fi simtit vreo placere ca era larga sau stramta,dar imi dadeam seama ce a putut intra si iesi din ea..Sau cati..
Am introdus inca un deget..dar aceeasi problema..Era prea larga.La...



    Login