Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNo feelings..(partea a ll a)
Autor : ursulicaaa - 2012-01-29
Citita de 6321 ori - Nota 8.12 (40 voturi)
I-am zambit satisfacuta si am facut un cerculet din fum.Mi-a smuls tigara dintre degete si a tras si ea un fum adanc.S-a ridicat si m-a sarutat din nou animalic.Si-a coborat sarutarile pe gatul meu,mi-a ridicat mainile si mi-a dat jos tricoul.Gura ei flamanda imi sugea acum sfarcurile,tot mult prea tare.Devenise deja dureros ce facea ea.I-am prins capul intre maini si am sarutat-o,dar senzual.Probabil ca asta a facut-o in clipele urmatoare sa se mai domoleasca putin.
Ana,fosta mea, imi zambea din fotografia de pe noptiera.Imi aduc aminte exact momentul in care i-am facut poza.Era o dupa-amiaza fierbinte de vara,ne intorsesem de la mare,atat de arse de soare amandoua incat nici macar nu suportam sa ne atingem una pe alta.Fusese prima data,de cand eram impreuna in care..desi dormisem in acelasi pat..nu am dormit imbratisate.Ne tineam doar de maini si radeam vesel.Dar acum nu era momentul sa ma mai gandesc la ea.Alt corp statea langa mine.Am inchis becul si m-am lasat in voia simturilor.
Ii simteam mainile blondei pe corpul meu,cum serpuiau intr-un dans ametitor,limba ei calda si umeda imi dezmierda pe rand cate un sfarc,imi lua sanii in palme si ii strangea usor.
Ana isi cobora usor mana pe coapsa mea dreapta in timp ce gura ei urca spre gura mea.O sarutam cu atata pasiune,imi fusese atat de dor de saruturile ei..Desi..acum parca ma saruta altfel.Parca nu erau buzele ei mari si senzuale,parca limba ei atat de familiara nu-mi mai alinta limba mea cum facea de obicei.
Ii simteam respiratia fierbinte pe gat,umezeala saruturilor ma facea sa gem din ce in ce mai tare,corpul imi vibra in timp ce bazinul ei se freca de al meu.
Limba ei isi facea loc printre sanii mei,spatele meu se arcuia sub Ana,incepuse sa geama si ea,excitata.Isi bagase un picior intre picioarele mele si-mi apasa zona mea umeda.Ahhh cat imi placea!Ma frecam si eu innebunita de ea,gemeam si o vroiam in mine.
Buzele ei coborau pe abdomen,limba imi lasa urme umede,imi bagam mainile in parul ei in incercarea de a o impinge spre un punct fierbinte pe care il vroiam dezmierdat.
Mmmmmm cat de bine e!am suspinat eu
-Ma bucur ca iti place,imi raspunde o voce.
Deschid ochii si o vad pe blonda.Inchid ochii in urmatoarea secunda.Sunt o fiinta jalnica.In tot timpul asta mi-o imaginasem pe Ana.Ana,care nu mai e a mea.Nici eu a ei.De asta sunt in pat cu o alta femeie.Ca sa scap de fantoma fostei.
Limba ei o simt pe coapsele mele,cum urca si coboara transmitandu-mi in tot corpul fiori dulci.Imi ridic bazinul,sa o fac sa inteleaga unde doresc eu sa o simt.
Ana isi da seama imediat,asa ca incepe sa-mi linga labiile.Zambesc si incep sa gem.Coboara spre vaginul meu si ii simt limba cum incearca sa intre.Exploreaza cat poate..in timp ce mainile mele incearca sa o impinga si mai mult inauntru.O mana urca spre sani si ii maseaza,eu nu mai suport..vreau sa o simt in mine.
-Te vreau in mine,ii spun incet in timp ce ii iau un deget si il sug.
Limba Anei imi freaca incet clitorisul in timp ce doua degete fac cerculete la intrarea in vagin.Imi ridic bazinul si o fac sa intre in mine.
-Aaaaaa..si ma opresc.Vreau sa spun Ana..dar ma opresc la timp.Stiu f bine ca nu e ea.
O simt din ce in ce mai profund in mine,gem si-mi misc bazinul in ritmul ei.Limba ei face un du-te-vino pe clitorisul meu innebunitor,degetele ei intra si ies din mine,simt cum imi loveste punctul G si un o...



    Login