Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataneasteptat
Autor : hidden - 2009-03-25
Citita de 9400 ori - Nota 7.63 (43 voturi)
Mereu imi placusera vacantele,mai ales atunci cand puteam sa raman singura acasa cu zilele,cand puteam sa imi chem prietenii si prietenele,sa ne distram asa cum ne placea noua.
Parintii mei iarasi se hotarasera sa plece,de data asta doar pentru 2 zile,asa ca imediat ce am stiut ca au plecat,m-am pus sa imi sun prietenii sa vina la mine.
O chemasem pe cea mai buna prietena a mea si doi amici foarte buni de-ai nostrii.Le spusesem sa cumpere cateva sticle de vin rosu,pentru ca fara el nu ne simteam chiar asa de bine.
Dupa cateva pahare,toti 4 radeam si glumeam,filmul pe care il pusesem devenise total neinteresant,iar noi incepusem sa ne amuzam discutand despre sex.
Eu si cu prietena mea nu prea sufeream de inhibitii si amicii nostrii o stiau.Cand eram pilite incepeam sa ne uitam una la alta foarte diferit si nu prea ne pasa daca eram vazute sau nu,incepeam sa facem totul ca sa ne simtim bine.
Stand pe pat,razand,prietena mea se intinsese spre mine,incepusem si eu sa rad mai tare.
„Iarasi te apuca?“,ochii ii luceau,era clar ca se intinsese sa ma sarute.
O impinsesem de pe mine,ma ferisem de ea,in momentul ala amicii mei incepura cu proteste.
„Eh,haide si tu.De parca nu ai vrea.“
„Daca vreau,atunci fac,pentru ca ea nu se impotriveste nici atunci cand e treaza.“
„Si acum nu vrei?“,prietena mea se uita mai ciudat si mai aparte de data asta,pentru moment ma gandisem ca era mai beata decat mine,dar apoi ma gasisem gandindu-ma si eu cum ar fi sa facem mai mult decat sa ne sarutam.
O prinsesem de barbie si o trasesem spre mine,buzele ei carnoase aproape la fel de carnoase ca si ale mele,devenisera victime pentru gura mea,careia ii placea sa muste si sa prapadeasca.
Sesizasem ca o excita cand o muscam cate putin de buza inferioara si ii placea cand limbile noastre se intalneau si se zvarcoleau mangaindu-se una pe alta,incepusem si eu sa ma excit,dar asta pentru ca stiam ca cele doua perechi de ochi care ne priveau devenisera interesate.
Imi pusesem mana pe gatul ei si imi stransesem degetele in jurul ei,dintr-o miscare se desprinse de mine si asta pentru ca o impinsesem.
„Ce rea esti!“,protesta razand si lingusindu-se voia sa vina inapoi.
„Va placut spectacolul?“,imi lasasem capul pe spate,astfel ca puteam sa ii vad mai bine pe cei doi baieti.
„Scurt,dar frumos.Mai vrem.“,si nu erau singurii,pentru ca prietena mea se catarase pe mine si isi forta gura inapoi in a mea.
Ii facusem pe plac,o sarutasem asa cum facusem si prima data,in schimb ma socase cand ii simtisem palma strangandu-ma de san,era clar pe ce drum o pornise si eu ma gandisem ca nu avem absolut nimic de pierdut.O prinsesem de fata si reusisem cu greu sa o opresc,sa ma lase sa respir.
„Vor baietii spectacol?“
„DA!!!“
„Dar fara asistenta.“,cu toate ca probabil asta ii dezamagise putin,amandoi se conformasera si in timp ce unul se asezase pe fotoliu,celalalt se asezase pe covor in fata patului.
Sarutandu-ne incepusem sa ne mangaiem,sa ne exploram corpurile.Preluase initiativa si fusese prima care se oprise din sarut ca sa dea tonul la dezbracat.Amandoua scapasem de bluzele noastre in acelas timp,probabil fusese o dezamagire pentru baieti,dar sub,amandoua aveam sutiene.
Vrusesem sa raman eu in sezut,insa ei ii placea sa fie on top,asa ca ma rasturnase din nou si se catarase deasupra mea.Pana atunci jocurile dintre noi doua se rezumasera numai la sarutat si eventual accidental ne mangaiam sanii una celeilalte,dar de data asta era diferit,foarte diferit.
Incepuse sa ma muste de gat,sa ma linga,iar in acelas timp cu amandoua mainile incepuse sa stranga de sanii mei.Nu imi venea sa cred cat de mult imi placea,cata placere imi crea sa stiu ca ea ma strange si ma mangaie in felul ala.Inchisesem ochii,ma excitam foarte repede,mai repede decat de obicei.
Ma ridicasem in sezut,ea imi deschisese sutienul si il aruncase langa pat.Eliberata de sutien,sfarcurile mele „respirasera“ pentru cateva secunde,apoi pe rand intrasera in gura prietenei mele.O privisem cum sugea cu pofta fiecare sfarc,cum se asigura ca e tare,ca imi place,ca ma excita.Deschisese ochii si isi ridicase privirea spre mine,brusc mi-o imaginasem uitandu-se la mine,dintre picioarele mele,in timp ce imi dezmierda pizda.Avea limba tare jucausa si in asistenta cu buzele ei,sfarcurile mele ramasesera tari si eu ramasesem gafaind infierbantata,dorindu-mi ca si eu sa ii explorez putin trupul.
Vrusese sa imi desfaca pantalonii,o prinsesem de maini,se grabea putin.
„Draga mea,nu esti singura cu pofte.“,ii desfacusem si eu sutienul,avea sanii frumosi,rotunzi,mari.
Sfarcurile ei erau deja intarite,asa ca o prinsesem de barbie incepusem sa o sarut si prinzand-o de sani,o ciupeam de sfarcuri,incet,cu grija,era o chestie ce imi venise mie sa o fac si descoperisem ca ii place,respiratia ei se accelerase si simteam ca devine din ce in ce mai fierbinte.
Imi dezlipisem gura de a ei,o impinsesem sa se intinda si ma intinsesem eu deasupra ei.O linsesem pe gat,pielea ii era usor sarata,semn ca si transpirase putin,iar cand ajunsesem cu gura la sanii ei,gemuse atat de melodios ca pana si mie imi placuse.
Pe rand ii luam sfarcurile in gura,imi apasam varful limbii pe ele,trasam cerculete,iar ei ii placea pentru ca ofta si ma prinsese de cap.Imi ridicasem privirea spre ea,era cu ochii inchisi,atunci imi mutasem privirea spre unul din baieti.Cred ca excitatia la ei era o problema ce devenea din ce in ce mai grava.
Atentia mea revenise la prietena mea in momentul in care una din mainile ei ma prinsese pe mine de san.
„Arata-mi tie cum iti place.“,se ridicase in sezut,mainile ei se asezara amandoua pe sanii mei si eu cu mainile stateam pe sanii ei.
Ei ii placea sa ii fie mangaiati,asa ca eu imitand ceea ce facea ea,o mangaiam,ma aplecasem la gura ei,ma prinsese de fata.
Brusc din doua prietene,devenisem doua amante,voiam sa ne satisfacem una pe cealalta.Prietena mea devenise grabita,puternic excitata,asa ca o lasasem sa imi desfaca pantalonii.Ma ridicasem in picioare si ii dadusem jos,apoi o trasesem pe ea de mana sa faca intocmai,sa scape de pantalonii de pe ea.
Cand ramasese in bichinei,statusem putin si ne uitasem una la cealalta,ea era rosie la fata,ochii ii sclipeau si banuiesc,eu eram in aceas faza.Se asezase inapoi pe pat,eu ma pusesem in genunchi langa pat si ma intinsese spre ea.
Imi plimbam limba in jurul buricului,din cand in cand apasand-o si in el,ii placea,se incorda si ofta.Vrusesem sa o ating prin bichinei,sa o provoc,dar cand pusesem mana de...



    Login