Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMasajul ei
Autor : Alexmuntea - 2021-12-11
Citita de 13463 ori - Nota 8.05 (106 voturi)
Urmăresc această pagină de ceva timp și am zis să postez și eu experiența ce am avut-o acum doi ani într-unul din concediile în care am fost. Sunt casatorită și sunt împreună cu soțul meu de peste 10 ani și niciodată nu am crezut că pot avea o astfel de experiență atata timp cat sunt cu el, însă viața mi-a demonstrat contrariul.
Primul lucru pe care îl fac, după despachetarea bagajelor, atunci când ajungem la hotel este să îmi fac rezervare la una sau două ședințe de masaj, iar în alegerea hotelurilor țin mereu cont de prezența unui spa. Sun la receptia spa-uli pentru o ședință de masaj de relaxare. Sunt intrebată dacă am preferințe la maseor, dacă să fie bărbat sau femeie insă aleg o maseoză. Am 177 cm si un corp voluptos, nu gras, nu slab, sani marimea D și un fund cu care de multe ori sunt complexată, însă soțul meu îl consideră perfect ( genul Beyonce), asta a fost si motivul pentru care am ales o maseoză. Mereu aleg femeile pentru că în prezența lor nu mă simt așa complexată.
A doua zi ajungem la recepția spaului unde menționez că am programare pentru un masaj. Mă invită in zona de așteptare și îmi iau la revedere de la al meu soț ce iși dorea piscina și saune. După aproximativ 10 minute de așteptat, în camera de așteptare intră bucată superbă de femeie ce s-a prezentat ca fiind Bianca spunandu-mi zambind că ea îmi va face masajul. Atunci am trăit un prim sentiment de excitare. Era ceva ce nu mai traisem pana atunci. Să simt excitare privind o femeie. M-a condus in camera de masaj unde m-a lăsat 5 minute cerându-mi să mă schimb cu lenjeria de unică folosință ce o aveam pe patul de masaj. În mintea mea se rostogoleau o grămadă de gânduri. Toate ședințele de masaj anterioare mi-au fost realizate în lenjeria personală doar desfacand sutienul la spate de către alt gen de femei. Mă conformez și mă dezbrac complet de haine, îmi pun chiloții de masaj și observ în oglinda de lânga ușă că abia îmi acopereau părul pubian. Ma simțeam rușinată și expusă, m-am analizat timp de 1 minut și chiar nu arătam deloc rău, picioarele îmi sunt lungi și au curbe foarte frumoase în locurile potrivite, șoldurile, talia, sânii și fundul sunt proporționale, însă mintea e complexă și uneori noi ne vedem diferit.
M-am repezit pe patul de masaj cu fața în jos, am luat prosopul și mi-am acoperit fesele și la un interval de 1 minut s-a întors și tipa. S-a apropiat de patul de masaj și mi-a luat prosopul de pe fese. Nu mă așteptam la asta. M-am simțit rușinată și mi-a explicat că masajul oferit de ea o să fie diferit apoi am simțit niște ulei cald turnându-mi pe spate și pe umeri. Stătea lângă mine și a început să-mi maseze umerii mai întâi, iar ușurarea a fost aproape instantanee. Mi-a masat spatele, apoi mainile, picioarele , începând de la genunchi și ajungând la glezne și tălpi . M-a facut să ma relaxez cu adevărat, apoi a început din nou cu zona din spatele genunchilor mergând în sus pe coapsele. Cu cât mergea mai sus pe coapse , cu atât eram mai excitată și începeam să devin nervoasă că aș putea avea un orgasm și să mă jenez și mai tare.
Țineam ochii inchiși, din cauza rușinii, dar și pentru a savura mai bine aceste senzatii noi. De obicei, când soțul meu mă mângâie, este mereu grăbit. Se grăbește mereu la țintă fără ocolișuri. Mă bucur și de atingerile lui, însă cu femeia asta, era ceva diferit. La un moment dat isi trece degetele pe sub axilele mele, între brate și coaste, intinde uleiul de masaj pâna jos pe solduri, ceea ce ma face să gem puțin. Trupul îmi tremura delicat. Puțin câte puțin, mă învăluie o caldură placută. Mai ia putin ulei, și îl întinde pe picioarele. Întai pulpele, pe care incepe să le maseze cu fermitate. Din fericire, țin ochii închiși, m-aș simți prea ruținată. Începe apoi sî-mi maseze coapsele, până sub fese. Picioarele îmi sunt un pic depărtate, probabil că ămi vedea părul pubian. Liniștea devine grea și apăsătoare. Simțeam cum mi se accelerează respirația și cum interiorul păsăricii era deja umed. De multă vreme nu am simțit o asemenea excitare

Îmi sopteste ceva cu voce joasă să mă întorc. Eram prea tulburată, nici jenată nu mai eram . Iși așează mâinile pe coastele mele. Respir adânc. În trecere, îmi atinge ușor, cu vârful degetelor , sfârcurile sanilor. Nu protestez. E liniste si nici una dintre noi nu vorbeste. Respiratiile profunde rezonează în mod ciudat, amestecandu-se cu suieratul ritmat al mainilor ei pe pielea mea. Mâinile îi coboară tandru și fără să-mi dau seama ma cambrez de spate. O aud respirand un pic mai puternic. Aproape ca ii ghicesc palpitatiile inimii, ritmul surd al sangelui. Cateodată iși trecea varful degetelor peste elasticul chilotelului meu. Nu îndrăsnesc să suflu o vorbă și deodata il trage in jos pana la glezne. Am tresarit, dar nu mai aveam nici forță nici dorință de a protesta. Aveam gâtul uscat și chef ca ea sa se ocupe cu adevarat de mine când deodata își strecoara mainile lungi in interiorul coapselor mele, masandu-mi indelung pielea sensibula de acolo.
Suflul mi se accelerează. Isi imprimă adânc mâinile în carnea feselor mele și se amuză depărtându-le. O las s-o facă, bucurându-mă din ce in ce mai mult de pasivitatea mea. Oferindu-mă astfel, descopăr senzații pe care nu le traisem până atunci. Cedez cu totul. Ea se apropie mai mult de mine. Imi departeaza delicat fesele simulând masajul. Mă sufoc de emoție. Mâinile ușoare îmi străbat mijlocul și deodată simt cum îmi sarută anusul, iar inima imi batea cu putere.
Ce faci? Am întrebat eu, lăsând-o să continue ceea ce face. În ciuda cuvintelor mele corpul meu ii dadea de ințeles că doresc să continue. Iși strecoară mâinile sub trupul meu, în așa fel încât îmi mângâie partea de jos a pântecelui aproape de părul pubian. Cu vârful degetelor, îmi atinge ușor părul. O las să continue, fără să schițez nici un gest. Respir sacadat apoi simt un contact umed pătimaș. Și-a pus limba între fesele mele, după care a coborât ușor până la anus. Era un univers plin de senzații noi. Îmi depărtează fesele pentru a-mi linge minuțios orificiul. Il acoperă cu o cantitate de salivă înainte de a-și îndesa varful limbii în el. Îmi abandonează gaura pentru a-și strecura limba mai jos, la marginea sexului meu. Îmi place ce-mi face.
Mă prinde de șolduri și mă face să mă întorc pe spate, apoi îmi cere să mă ridic lângă masa de masaj. Se asează pe vine in fața mea, cu ochii arzatori. Preț de o clipă, scurtă dar nebună, ni se incrucișează privirile. Simțeam că mi se taie respirația. Eram acolo, în picioare, fara chiloti, in fața acestei necunoscute superbe. Fără a-mi părăsi privirea, iși afundă buzele în blănița mea intimă. Suspin. Trage aer in piept să simtă mirosul parului meu pubian, pe care-l dezmiarda cu sărutări ușoare. Se oprește și zâmbește cu privirea, iar gura ei se afundă și mai apăsat în feminatatea mea. Simțeam cum licoarea se vărsa din crăpătura mea. Iși mută gura un pic mai jos, la marginea labiilor mele mari. Îi simt caăldura buzelor și textura lor fermă.
Prin sărutari succesive, acoperă tot sexul meu. Îmi depărtez coapsele, ca să mă ofer mai bine. Acum, frica și rușinea dispăruseră complet, tremuram de dorință. Rareori am simțit atât de multă plăcere. O priveam de sus cum era ghemuită la picioarele mele...



    Login