Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMama iubitei mele (partea doua)
Autor : Denisales - 2023-04-02
Citita de 8372 ori - Nota 8.03 (119 voturi)
Bună!
Va mulțumesc pentru recenzii. Sper ca continuarea sa va placa la fel de mult.

Intr o zi banală de vineri, ploioasă si nimic interesant de facut. Asa ca am decis cu iubita mea sa mergem dupa facultate la mine acasă.
Ne întâlnim in fata blocului, ma astepta pe băncuță, o sărut si apoi urcam sus.
Merg la frigider scot oala cu mâncare o pun la încălzit, imi rog iubita sa scoată doua farfurii. Dupa ce am pregătit tot, iese si sora mea din baie intr un halat ne saluta si ne spune poftă bună, noi îi mulțumim. Intre timp am terminat te servit masa si am lasat farfuriile pe masă. Sora mea iasă din dormitorul ei aranjata, parfumată. Imi atrage atenția:
Sora mea: - Spala farfuriile, dupa baga oala in frigider si baga si tu la spălat si le scot eu cand vin.
Eu: - Bine, bine le spăl. Si de ce sa bag oala? Oricum vine Nico de la școală.
(Nicoleta e fica sora mi)
Sora mea: - Nico nu vine recent acasă. M a sunat ca sta la o colegă. Si in plus are 14 ani se descurca singură. Nu mai cauta scuze.
Iubita mea zâmbește si ii da dreptate sora mi. Sora mea pleacă în grabă si trage usa după ea. Eu in semn de revoltă ii arat degetul mijlociu.
Iubita mea rade si vine si ma sărută, o resping pe motiv ca i a dat dreptate sora mi.
Iubita: - nu fi supărată...
Eu: - daca vrei sa te iert, mergi baga la spalat pana spal eu vasele.
Iubita: - ok. Sa nu uiți oala!
Si rade.
Dupa ce am terminat cu spălatul vaselor, ma îndrept spre toaletă. Cand am ajuns apolo am avut o surpriză.
Iubita mea era cu blugii pana la genunchi chilotii la fel si se freca la pasarica cu chilotii sora mi si chilotii Nicoletei ii mirosea. Am stat in usa un minut. Mi se părea excitant ce face, dar si amuzant.
Din cauza zgomotului mașinii de spalat nu m a sesizat si tip la ea.
Iubire ce faci? Te masturbezi cu chilotii sora mi si ai nepoatei si eu sunt aici. Si de excitație merg si o sărut. Dupa sarut, rad de ea si o întreb ce face. Ea imi explica ca e fetișul ei. Ii place sa miroase lenjerie de femeie, dres si haine.
Eu: -De ce nu mi ai zis de fetișul asta iubire?
Ea: - nu știam cum reacționezi. Nu știam daca iti place. Nu vroiam sa te speri.
Eu: - e excitant sinceră sa fiu.
Atunci i am vazut sclipirea in ochii aia superbi si fara sa ma astept. Ma trezesc cu chilotii Nicoletei la nasul meu.
Ea: - daca te excita, ce zici sa facem sex cu chilotii lor pe noi?
Fara sa vreau trag un miros puternic si apoi ma trezesc ca imi baga chilotii in gura, apoi ma saruta prin ei.
Ea: - hai iubire, te rog!
Accept. Mergem in sufragerie, ne dezbrăcăm complet. Eu find mai lata in solduri iau chilotii sora mi pe mine, ea pe cei ai nepoatei.
Ne așezăm într-un 69 superb. Ne lingem peste chilotei. Ahh curvo. Te iubesc. daa linge chiloti nepoatei tale. Ahh esti cea mai buna curva. Ea face același lucru. Ne frecam una de cealaltă prin chiloți. Orgasmul nu întârzie. Chilotii erau uzi maxim la fel si canapeaua. Iubita imi mulțumește pentru ca am acceptat. Ne îndreptăm spre baie sa iau un prosop sa sterg oarecum balta de pe canapea, iar iubita sa si ia hainele. Cum intram in hol si usa apartamentului se deschide. Era sora mea si Nico. Sora mea închide usa rapid, apoi o acoperă pe Nico la ochi. Iubita se ascunde in spatele meu, eu nu știam ce sa fac. Nico se zbătea sa i ia mana maica si de la ochi. Apoi ii zice Nicoletei sa meargă in sufrageriei. Nicoleta trece pe langa noi si exclamă:
- mami, Miha are chilotii mei pe ea
Sora mea: -mergi in camera iubita mea ca vin imediat
Eu imi cer scuze. Ea imi raspunde: nu face nimic, va inteleg. Puteți pastra chilotii daca vreți, va prinde bine. Intram in baie, iubita are o criza de ras, eu la fel.
Iubita: - mi se părea mie sau sora ta ne scana
Eu: - iubire taci ca am făcut-o de oaie.
Ea: - hai ma iubi ca nu e asa. Ne a si complimentat.
Si apoi ma saruta.
Ea: - ar fi super excitant daca ar purta ele chilotii cu nectarul nostru. Si ma mangaie pe san si la păsărică. Imi las capul pe umărul ei si ma saruta pe gat.
Apoi o vad cum arunca chilotii in cosul cu rufe si se îmbracă.
Ea: -vezi ca tu ai hainele in sufragerie si rade.
O rog sa le aducă, ma refuza. O strig pe sora mea sa mi le aducă ea. Imi spune sa vin singura ca ea imi sterge urmele lăsate. Ma îndrept in sufragerie goala complet si observ cu sora mea sterge balta de pe canapea.
Sora mea: - da mult a țâșnit din voi.
Iubita: - eram excitate de la chilotii tai si ai Nicoletei. Eu făcând semn sa taca.
Sora mea: - lasa nu i mai da coate.
Mi era o rusine... De rusine ce mi era am decis sa mergem la ea. Am ramas peste noapte la ea. Dimineata ma intalnesc cu mama iubitei in bucatarie, ne sărutăm pe ascuns cat iubita era la baie. Si mi sopteste azi vin la 12 acasa. Era clar. o sarut scurt si ii șoptesc: ok, voi veni.
Timpul s a scurs, pe la ora 12:30 eram înapoi la iubita mea acasa. Sun la interfon, imi deschide, usa de sus era intre deschisa. Intru in camera o gasesc ca de obicei, goală pușcă.
Ma dezbrac rapid, incep sa o ling, are un orgasm apoi ne asezam într-un 69 si ne terminăm reciproc. Ii povestesc cele întâmplate ieri. Evident a excitat o maxim. A sunat o pe Miha, nu i a răspuns apoi i a lasat un vocal. "Sa cumpere nu stiu ce"
Mama ei: -E ocupata inca o ora. Vreau sa ne facem de cap. M ai excitat. Se suie pe gura mea, si se freacă agresiv. de excitația ce o avea mi a inundat gura apoi se pune pe spate si imi ordonă. Curvo frecate cu sfârcul de lindicul meu. O senzație de nedescris la atingere. Eram super excitata. Apoi ii ling anusul si ma joc cu degetele in pizduța ei cărnoasă are al 3 lea orgasm. Si in sfarsit vine si randul meu. Imi face aceiași chestie cu sfârcul pe lindic. Apoi ma linge in pizda si imi introduce degetul in fund asa pe uscat. Am simțit o durere groaznică, dar era ameliorata de limbile primite in pizdă. Imi îndrept privirea spre usa si o vad pe Miha. Ma retrag rapid si ma fac ghem. Mama ei se sperie si se uita la mine. Vede ca sunt blocată cu privirea catre ușă. Întoarce privire si o vede pe Miha care era in tocul ușii cu sânul pe afara si pantaloni la genunchi. Se masturba si freca sânul frenetic.
Iubita: - continuați sunteți asa de sexy.
In timp ce sa dezbracă. Vine apleacă capul mamei ei in pizda mea, pe mine ma saruta si se urca cu pizda pe fata mea in timp ce mi frământă sânii. Ahh daa, sunteti doua curve ca ma faceți fericita, spune iubita mea. Mama ei se ridica si se pune peste pasarica mea cu pizda ei cărnoasă si se freacă agresiv.
iubita imi ciupește sfârcurile si se freacă de gura mea....



    Login