Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Lezbiencele si pula
Autor : guantanamo - 2017-01-10
Citita de 22749 ori - Nota 4.75 (48 voturi)
Toamna lui 2015. Coboram pe Republicii catre bd-ul Eroilor spre centrul Clujului. Ceva mai in fata de gradina botanica , undeva spre intersectia cu strada Avram Iancu vad doua pustoaice undeva la 18 ani superbe. Se tineau de mana si la un moment dat o vad pe una din ele mangaind gingas bustul celeilalte. Cealalta reactioneaza si ii ia bustul si i-l strange usor in causul palmei.
Una din fete era bruneta, 1.55-1.60 inaltime, un fund bombat si apetisant, purta pantaloni scurti de blugi taiati pe buci cum e la moda. Avea un mers leganat de ratusca si miscarile curului ei ma excitau. Cealalta era blonda cu suvite mov, cam 1.70 inaltime, ten aramiu ca de ciocolata , purta blugi lungi albastri si o bluzita rosie. Nu imi place combinatia ros-albastra dect cand e vorba sa fut. Asta mi-a si starnit pofta de sex . Cum de fiecre data cand vine vorba de fotbal imi bag pula in Steaua ( actualmente fcsb ) miorita lui Becali, vazand-o pe bunoaca asta pula mea cerea sex.
Imediat mi-a trecut prin cap sa le urmaresc. O vad pe blonduta scotand din gentuta un fular cu Steaua si si-l atarna galant la gat. Cheful meu de pizda e deja la maxim. Renunt la planul meu ce il aveam prin oras, sun pe un amic jandarm sa imi faca intrarea la stadion si ma duc in urma fetelor la meci.
Mergand catre stadion ma prefac grabit dintr-odata si trec izbind usor umarul blondei astfel incatbe dezechilibreaza si fularul cade jos. Ma aplec ridic fularul si il pun la gat.
- Singurul lucru bun la Steaua e ca are fane asa frumoase. La meci nu-i asa?
- Da da.
- Onorat sa va conduc. Daca nu va grabiti va invit la o pizza undeva in apropiere la Toscana.
- Pai tre sa luam bilete si ne cam grabim.
- Rezolv eu cu bilete , mai e vreo problema sa mergem la pizza?
- Sa nu te dai la noi, nu ne plac baietii! zice blonduta, si imediat o saruta usor pe buze pe brunetica.
- E bine de stiut si asta dar hai la pizza si mai vedem noi.
Facem cunostinta , blonduta era Crina iar brunetica Diana, erau din zona Sibiului si venisera in vizita la sora Dianei care era maritata in Cluj.
Mergem la pizza, apoi la meci , vorbim vrute si nevrute, glumite pe seama Stelei si bat cat mai multe apropouri ca ar trebui sa incerce si sexul cu baieti discreti. Dupa ceva discutii fetele aproba ca ar vrea sa aibe iubiti dar care sa accepte ca ele sa faca sex una cu alta. Am zis ca nu m-ar deranja asta dar nu stiu pe care din ele sa aleg daca ar fi.
La terminarea meciului ma bag intre ele si le cuprind usor de mijloc, observ cum Diana se onduleaza usor.
- Esti primul baiat care nu ruda cu ea care o atinge mai senzual. Stai fta linistita ca nu te mananca. Nu stie cum e sa o atinga un barbat. Are si doar 15 ani , eu am 18 si am avut un iubit , din cauza lui nu mai am incredere in barbati si nu mai vreau niciunul! zice Crina.
- Chiar niciunul nu cred. Unu tot e si pt tine.
- Nu o las eu pe Dienutza pt niciun baiat. Baietii sunt mai curve ca fetele , toti vor doar sex apoi te lasa si te cauta doar cand mai vor sex.
- Si daca ti-o iau eunpe Dienutza? Chiar imi place de ea.,E asa,timida si strengara in zambet! As sarutao intruna.
Ma intorc catre Diana si ii dau usor apasat un sarut pe frunte. Se inroseste toata .
- Fetelor va grabiti acasa? Daca nu, mai avem si altele de facut.
Le cuprind cu mainile de mijloc pe amandoua si nemaiasteptand vrun raspuns le urc in taxi.
- Iorga nr ..... , comand.
Fetele nu au fost atente la comanda iar la coborare raman putin surprinse, nestiind unde sunt.
- Va acord onoarea de a fi primele fete care intra in casa mea proaspat construita anul acesta . Vreau si parerea voastra in legatura cu decorul. Cam ce sa mai adaug pt ca , camera sa fie potrivita pt a fi acceptabil pt fetele invitate aici?
Imi spun fetele cateva detalii la care nu sunt prea atent fiind concentrat pe sanii Dianei, cam marisori si mari pt corpul si varsta ei. Erau ca doua portocale mari perfect rotunzite. Iau cateva bauturi din micutul meu bufet, prepar cate un cocktail, le pacalesc pe fete ca nu are prea mult alcool si discutia se intinde. La fel si numarul cocktailurilor creste.
Fetelor le vine chef de giuguleala si incep sa se atinga fara a se eschiva.
- Fetelor faceti ce vreti, nu va deranjez, chiar vreau sa vad live o scena de sex intre doua lezbience. Chiar as fi onorat.
Fetele excitate si luate de aburii alcoolului din cocktailuri se lasa luate de val si incep sa se atinga lin si gingas. Crina cuprinde cunpalma un san al Dianei si ii trage usor tricoul pe cap . Sanii ei perfecti stateau in inchisoarea sutienului roz.
- Aici nu e nimeni prizonier! Fiecare face ce vrea, de ce tii arestati sanii astia frumosi? zic dand jos sutienul roz al Dianei. Fututi Steaua ta Crinutzo nu vezi ca aici sw poarta lenjeria Evei? Si ii rup tricoul tragand si sutienul careia i se rup bretelele si cade jos
- Porti doliu dupa numele Stelei de porti sutien negru? Hai continuati sau doar atat pot doua fete sa se satisfaca?
- Stai potolit si priveste ! zice Crina impinganduma in fotoliu.
Ii da usor pantalonasii jos Dianei , ii scutura repede de pe ea si pe ai ei si constat cu uimire ca fetele nu purtau bikini. Erau proaspat rase iar pizda Crinei era ca un boboc de trandafir proaspat inflorit si cu cateva petale deschise. Pizda Dianei in schimb semana semana cu o piersicuta, micuta si umflata ca o gogosica.
Diana o saruta usor pe Crina in timp ce aceasta ii maseaza clitorisul . Buzele Dianei coboara spre sanii Crinei si ii sug usor sfarcurile. Infipt in fotoliu pula mea are o erectie puternica si e pregatita de atac, asteapta doar momentul potrivit. Fetel se asezasera intrun 69 perfect linganduse una pe alta in pizda. Diana isi da drumul prima si se retrage apoi usor . Scosesem pula din pantaloni si ma atingeam usor . Diana imi vede pula si face ochii mari. Crina o observa ca e speriata.
- Linisteste-te fato, e o pula, una adevarata.Cam groasa fata de una obisnuita dar asta e buna. Hai sa vezi si tu cum e o pula daca tot o avem. Alin, te eranjeaza daca iti folosim putin pula in a o initia pe domnisoara Diana?
- Nu, nu chiar sunt incantat.
Crina imi ia pula erecta in maini si o maseaza usor, imi da un pupic in capu pulii si suipa usor dupa care o ia incet in gura facand un masaj perfect cu buzele. Putin cate putin pula intra cat mai mult printre buzele ei dulci.
- Asa se face un oral frumos fato. Ia treci!...



    Login