Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatala mare
Autor : covemarin - 2009-11-25
Citita de 23318 ori - Nota 8.18 (71 voturi)
Sunt casatorita de 3 ani si alaturi de sotul meu am experimentat cam tot in materie de sex, anal oral etc.
Anu' asta am hotarat sa mergem la mare cu Dan si Carmen, prieteni de familie, sotul meu Sorin lucreaza cu Dan la pol de frontiera.
Era sfarsitul lunii iulie si am plecat la Costinesti pentru 10 zile. Am ajuns in statiune pe la orele 10 si ne-an cazat la o vila undeva mai in Nordul statiunii. am luat cate o camera la etaj unde aveam si o terasa comuna. Ne-am instalat rapid si am plecat sa mai prindem ceva soare, mi-am luat costumul de baie si o rochitza de vara care abia imi acoperea fundu', la 29 de ani arat destul de bine 1.68 si 56 kg cu un bust destul de generos, nici Carmen nu arata rau. Am iesit primi din camera si i-am asteptat cam 5 minute jos. Am ajuns pe plaja pe la 12 Carmen a spus ca ea face topless ca nu vrea urme albe pe corp, avea niste sani mai mari ca ai mai, o priveam cu admiratie. Dupa o vreme cu acordul sotului mi-am dat si eu sutienu jos apoi m-am pus pe burta, baietii au plecat in apa si Carmen mi-a cerut sa o dau cu crema, am inceput cu spatele pana la baza slipului alunecand lateral pe sanii iesiti in afara din cauza greutatii corpului, o masam si in acelasi timp ii admiram corpul, incet incet isi facu loc o senzatie confuza de excitatie, pe care nu o mai traisem pana atunci, mi-a cerut sa o dau si pe picioare in acelasi timp si-a desfacut snururile de la slip asezandu=le pe spate in continuarea liniei fundului, eu am ramas putin surprinsa de gest si ma uitam in jur sa vad reactia celor de pe langa noi, insa am constatat ca nimanui nu-i pasa. Am inceput sa o masez pe picioare incepand de jos pana la buci pe partea laterala nu mai aveam nici o bariera si o masam pana pe spate, in timp ce o masam pe buci aveam niste trairi f ciudate de excitare, in timp ce o masam slipul s-a deranjat putin si din pozitia in care ma aflam puteam sa-i vad labia dreapta, avea pizda rasa si bronzata, probabil ca facea si nudism, o masam lin din interior catre exterior, slipu' s-a mai deranjat putin din pozitia mea, spate dreapta, ii vedeeam aproape toata pizda eram f excitata.
-Ce fac fetele, era Dan , in momentul ala am tresarit, pt prima data Dan imi vedea sanii eram putin jenata insa si excitata de cele petrecute.
-Nebunule mai speriat, iau ochelarii de soare si ma asez pe spate langa Carmen, priveam catre Dan si observam cum se uita la sanii mei cu admiratie, inchid ochii si un nou val de excitatie ma curinde, ma uit apoi la sotul meu care privea insistent bucile lui Carmen dupa erectia pe care o avea mi-am dat seama ca se uita la pizda ei.
-Noi mergem la bere, fetele vor ceva? intreaba Dan.
-Niste inghetata, spune Carmen.
Noi am ramas pe plaja, cred ca am adormit putin, ma cam prajise soarele pe sani, ma uit la Carmen care era in picioare, avea un corp frumos, ea observa ca m-am trezit.
-Mergem in apa? spune Carmen
-Hai zic eu
Ne-am balacit vreo jumatate de ora apoi am iesit, baietii veneau si ei cu inghetatele, mancam inghetata si aveam amandoua sfarcurile tari de la apa si inghetata rece. Am mai stat vreo ora, era 4 deja.
-Mergem sa mancam apoi ne odihnim putin si noi, zise Sorin.
Asa am si facut, am mancat, ne-am odihnit. Pe la vreo 8 jumate aud usa din camera, era Carmen.
-Te-ai trezit?
-Eram treaza, insa mai leneveam putin.
Observ ca Sorin era pe terasa cu Dan discutau si beau bere, eu eram in niste bikini albi din dantela, ma usturau sanii si nu imi pusesem nimic pe mine, aveam doar un cerceaf peste mine. Ma ridic in fund, baietii nu vedeau inauntru pt ca era o perdea la geam.
-Fata ce te-ai inrosit, nu te ustura?
-Ba da, am adormit pe plaja si acu’ ....
-Am eu o crema pt calmarea arsurilor. Si pleaca dupa ea, ma uit la baieti, discutau ceva despre sport, se auzea pt ca era usa de la terasa intredeschisa, vine si Carmen cu crema.
-Hai intindete pe spate sa te dau.
Dau cerceafu la o parte si ma intind, pune pe mine crema din belsug, incepe sa o intinda pe mine, pe gat, pe sani, pe burta, era o senzatie placuta de racorire a pieli ma simteam bine, apoi incepe sa ma maseze insistand mai mult pe sani, ma masa incet, se pricepea tipa, incepeam sa ma excit din nou, inchid ochii si ma relaxam total, simteam mainile ei fine pe sfarcurile mele tari si fiori de excitatie ma furnica. Apoi pune crema si pe picioare si incepe sa o intinda.
-Fata tu nu te razi la pizda stai cu flocii astia. Intradevar eram rasa dupa conturul slipului, iar bikini mei erau mai mici si dantela transparenta, asa ca se vedea foarte bine parul de la pizda.
-Am plecat in graba si n-am avut timp. Insa adevarul e ca eu nu m-am ras niciodata de tot.
-Am eu bicu’ la mine dupa ce te dau pe picioare mergem sa te rad.
Am ramas surpinsa insa nu am refuzat, am inchis ochii, ma relaxa foate tare masajul, ghidata de carmen am desfacut picioarele, statea in genunchi intre picioarele mele si ma masa din interior catre exterior, ajungea foarte aproape de pizda mea care statea pe un butoi de pulbere.
-Ma duc sa iau niste bere ca s-a terminat, va iau ceva ? Era Dan statea in fata mea si se uita la sanii mei care luceau de la crema si la pizda mea care era acoperita doare de o dantela transparenta, nu m-am acoperit, nu vroiam sa par o taranca pudica, ma uiat la sotul meu care ramasese pe terasa si fuma.
-Ceva dulce si un nectar de piersici, zise Carmen, care nu inceta cu masajul, eram masata de o femeie si privita de un barbat, inchid ochii si starea de excitatie se intensifica, sotul meu statea pe terasa si habar n-avea ce se intampla.
-Gata, ma duc sa aduc bicu’ si crema de ras, sa stai asa sa intre crema in piele, si Carmen pleaca la ea in camera. Intre timp se intoarce Dan, in drumul catre terasa se uita ma admira cum statea nesimtita de mine aproape goala in fata lui si nu schitam nici un gest, intra pe terasa unde il astepta sotu’ si incep iar discutiile.
Intra Carmen in camera si mergem amandoua la baie ma dezbrac, se dezbraca si Carmen avea un top roz si niste boxeri tot roz ce intrau in pizda pt ca nu purta chilotei, intinde pasta de ras pe pizda si incepe sa ma rada, stateam intinsa pe caditza de dus astfel ca fundu’ imi era pe marginea mica a caditei cu picioarele usor in jos, in aceasta pozitie pubisu era mai sus decat restu corpului, termina rapid de ras apoi pune pasta din nou, cica sa ma faca fresh si incepe iar de jos in sus, intindea pielea de pe pizda cu manutza ei sa ma rada mai bine , astfel ca mina ei aluneca peste tot , ma cam ustura pielea de la bic, insa atingerea ei imi crea o senzatie de putina excitare, termina de ras, ma spala apoi cu un jet de apa.
-Fata ce labii lungi ai, si incepe sa traga de ele sa le intinda la maxim, intradevar aveam labiile cam mari insa pe sotul meu il excita f tare.
-Hai intoarce si curu ca-i plin de par. M-a surprins insa m-am conformat.
Stateam in genunchi aplecata in fata, incepe sa ma unga cu pasta si sa ma rada, tragea de buci sa ma rada mai bine, astfel imi atingea si gaozu, la fiecare atingere tresaream, ea a observat asta si insista din ce in ce mai mult sa atinga punctul maro, eram foarte excitata, vroiam sa ma impotrivesc insa nu aveam puterea necesara, un deget aluneca inauntru’ moment in care sunt cutremurata de orgasm, ea intensifica miscarea cu degetu’ pana ma termina , cad prabusita pe cadita de dus ma trecea un puternic sentiment de rusine fata de Carmen, care era in spatele meu, ea se ridica ma ridic si eu si ma saruta usor pe buze eu inchid ochii ea ma saruta pe lobu urechii si zice “si eu te doream”, moment in care ne imbratisam. Aud ciocanit la usa.
-Ce fac fetele? era sotul meu.
-Facem un dus, iesim si noi undeva in seara asta? Spuse Carmen.
-Sigur ca da.
Ne bagam amanoua la dus, ne spalam una pe alta apoi iesim.
-Fata ce te-ai iritat, spuse Carmen. Ma uit si eu intradevar aveam pizda rosie.
-Ma duc sa-ti aduc lotiunea lu’ barbatemiu’. Ia un prosop se infasoara si pleaca asa. In cateva secunde vine. Era lotiune dupa ras nivea ma dat cu ea la pizda, era mai bine acu’. Imi iau si eu un prosop pe mine si iesim. In camera era doar sotu’ meu.
-Ma duc sa ma pregatesc, spune Carmen si dispare.
Sorin ma ia in brate imi da prosopul jos si ma saruta pe gat, pe sani cand ajunge la pizda observa ca sunt rasa, i se scoala automat, nu ma vazuse complet rasa niciodata, ma pune in pat si incepe sa ma futa violent, era cam baut si super excitat, incepuse sa ma usture pizda insa am rezistat p...



    Login