Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatakate si Izy
Autor : heartofdee - 2011-01-17
Citita de 8210 ori - Nota 7.60 (25 voturi)
Kate o prinse de mijloc si o trase spre ea din spate intr-o imbratisare apasata si scose un sunet prelung ca un tors de pisica.
“Eu plec mai devreme scumpo, ne vedem diseara la tine.” Intr-o fractiune de secunda se strecura printre randurile amfiteatrului si se facu nevazuta in multimea de studenti agitati.
Asta fusese acum cateva ore insa Izy inca pastra o senzatie de voluptate incredibila dupa imbratisarea patimasa. Nu-si putea explica exact sentimentul. O cunostea de mica pe zburdalnica Kate. Copilarise-ra impreuna, jucandu-se de cand erau copile prin parculetul ce le despartea cartierul. De mici avusese-ra grija una de cealalta. Kate mereu ii lua apararea lui Izy cea sensibila iar Izy avea grija de Kate ca sa nu adoarma la ore si sa invete pentru examene. Acum, dupa multi ani erau ambele studente si nu prea multe se schimbasera. Kate era la fel de haotica si imprastiata cu toate iar Izabella era la fel de dulce ca in copilarie. Izy – cum ii spunea cu afectiune Kate – adesea se intreba ce anume le facea asa bune prietene. Erau complet diferite. Daca lui Kate ii placea sa chiuleasca de la scoala si sa piarda vremea prin magazine sau la filme, Izy in schimb petrecea ore intregi pierduta intre rafturi de carti prafuite, mereu cu capul in nori, mereu aiurita.Izabella avea parul de culoare saten deschis, aproape blond si ochi albastrii, visatori, parea o papusa de portelan, cu tenul alb, fin ca o panglica de matase, putin mai mica de inaltime decat prietena ei de o viata , cu buze subtiri si gene lungi, insa sani mari si rotunzi ca niste globuri de cristal .Kate avea parul inchis la culoare, tuns pana mai sus de umeri din cauza decolorarilor repetate ce-I macinase varfurile unei podoabe capilare ce in copilarie ii trecea de jumatatea spatelui.O pereche de ochi caprui sticlosi luceau mereu jucausi sub niste sprancene negre , pusi parca mereu pe nazbatii, chiar si acum la 21 de ani. Atletica din fire, cu o talie de viespe, scotea adesea baietii din minti cu tinutele ei provocatoare lejere dar sumare. Avea grija mereu sa-si puna in valoare superbul fund apetisant cu care se mandrea de fata cu celelalte fete. O pereche de sani mici dar cu o forma bine definita ca niste cupe de sampanie aurie ii impodobeau pieptul si el bine pus in evidenta de camsi dantelate sau maieuri decoltate.
“Izabella! Trezeste-te!” rasuna vocea colegei sale de banca. Izy adormise, cum adesea avea obiceiul, cu fata pe paginile unei carti in biblioteca.
“Ce frumos am visat” ofta adanc recitind titlul capitolului la care se oprise: Iubire interzisa.
“Biblioteca se inchide in 15 minute, eu mai trebuie sa raman la un curs, ar trebuii sa mergi acasa”
“Bineeeee” mieuna dulce cu un glas somnoros.
In drum spre casa resimti mainile lui Kate ce o stransera cu atat patima mai devreme. Nu era prima oara de altfel, Kate adesea se ivea din locuri neastepatate si napustea cu o afectiune aproape violenta asupra jucarie ei preferate : “Izy mea, si numai a mea”. Cand erau copile dormeau in acelasi pat aproape in fiecare noapte. Mama lui Kate murise dandu-I ei nastere iar tatal ei lucra adesea pana tarziu in noapte. Asa ca micuta Izy dormea aproape noapte de noapte incolacindu-se in jurul “surorii ei adoptive”. Acum insa Izabella simtea altceva cand cadea in ambuscada de dragoste infectioasa a lui Kate.Nu mai era tandretea zilelor copilariei, iar sentimentul nu mai era nici el atat de pur . Izy nu fuse-se niciodata cu un baiat.Mult prea ocupata cu studiul, si mult prea timida sa faca ea primul pas, fuse-se privata de orice alt fel de afectiune decat cea oferita de Kate. Insa daca la inceput era singurul fel de care dispunea acum ajunse-se sa fie singura pe care o vroia, dupa care tanjea cand era singura. Nu intelegea prea bine aceasta dorinta nebuna sa fie tot timpul aproape de ea, insa nici nu-i displacea sentimentul.
Cand aveau amandoua 13 ani se ascunsera ambele in podul casei. Kate isi ridica fustita si chiloteii albi si incepu sa urineze in fata lui Izy. Privelistea o fascina pe micuta Izy care nu-si lua ochii de pe micuta vulva pana cand ultimele picaturi nu se prelinsera pe coapsa ei de copil.
“Acum e randul tau” ii spuse Kate lui Izy.
“Dar nu-mi vine”
“Arata-mi!” ii impuse Kate care inca tinadu-si fustita ridicata se apropie de picioarele lui Izy. Aceasta din urma isi ridica ,inca vrajita de priveliste, fustita si isi descoperi vaginul neted lipsit de vre-un fir de par.
“Tu ti-o faci?”
“Ce sa-mi fac?” intreba Izy putin confuza.
“Sti tu, te mangai? Jos, cand te mananca. Mi-a aratat o prietena mai mare. Vrei sa-ti arat si eu tie?”
Izy nu raspunse nimic doar dadu incet din cap in semn ca da. Kate se apleca si ii atinse micuta movila dintre picioare.Izy trseri surprinsa insa Kate ii lua mana si i-o duse aproape de coapsa ei.
“Fa-mi mie ce-ti fac si eu”
Fara sa astepte un indemn mai prelung Izy atinse cu micutul ei deget aratator incepututl de clitoris a lui Kate.Aceasta din urma in loc sa tresara asemeni lui Izabella ea se adancii in dezmierdarea atingerii sfioase a mainii ce tremura cand cu frica cand cu nerabdare pentru mai mult. Momentul nu dura insa mult caci de la parter se auzeau voci si sunete de pasi. Tatal lui Kate venise acasa cu prieteni , mica explorare a senzualitatii trebuia sa se incheie inainte sa fie descoperite.
In aceeasi noapte lui Izy ii veni pentru prima oara menstra, trezindu-se toata transpirata si plina de sange. Desi mama ei avu mare grija sa-I explice pe indelete acest fenomen si incerca sa o convinga de naturaletea lui, mintea inca frageda si impresionabila a lui Izy asocie instant cele doua evenimente din ziua respectiva si se ingrozii la gandul absurd ca toate astea sunt din vina ei. Izy ramase marcata din noaptea aceea cu o puditate incredibila si o sfiala necontrolabila chiar si fata de Kate, adesea cel mai mult chiar fata de ea. Prietenia lor insa continua neintrerupta dar lipsita de alte noi evenimente erotice.
Mergand visatoare pe lunga alee catre casa, Izy se intreba de ce isi aminteste astea tocmai acum , si de ce senzatia placuta de acum 8 ani din podul casei lui Kate e foarte asemanatoare cu cea simtita adineaori.
Lasandu-si jos geanta plina de manuale Izy intra in bucatarie unde mama ei facea de mancare. O lua in brate si o stranse prelung, mai mult sa vada daca simte acelasi lucru ca si cu minunata Kate decat din dragoste pentru mama ei.Nimic insa, nici macar o mica tresarire.
“Insfarsit ai ajuns si tu acasa, era si cazul. Uite, deja s-a inserat afara.”
“Kate e aici?”raspunse ea cu gandul altundeva decat la dojenelile mamei.
“Da, a venit acum o ora, i-am dat ceva de mancare si mi-a spus ca trage un pui de somn pana te intorci. Iar a chiulit de la ore, nu-i asa ? “
Izy nu raspunse nimic doar dadu din cap distanta.
“Vai, fata aia ma omoara, amandoua o faceti.” Zise mai mult in gluma decat serios. Ii era foarte draga Kate, ajunsese sa o considere o a doua fica, tocmai de aia cateodata se comporta exact ca o mama cu ea si o lua la socoteala in privinta notelor si a scolii.Kate de asemenea intra si iesea din casa familiei Gray ca la ea acasa, facea dus si manca alaturi de ei chiar si cand Izy nu era acasa. “Intr-o ora e gata masa, pana atunci stati amndoua cuminti si nu intoarceti casa pe dos.”
Izabella urca tiptil scarile pana in camera ei . Cu grija sa nu faca nici-un zgomot deschise foarte atent usa si intra in odaie pe varfuri. Kate dormea in una din camasile lui Izy de noapte, tolanita pe toata lungimea patului de doua persoane cu mainile si picioarele rasfirate si cu gura intredeschisa. Izy se apropie neauzita ca o pantera de patul ei si se opri cu privirea pe corpul ei perfect, de la gatul suav de lebada , la pietul ce urca sau cobora domol cu fiecare rasuflare domoala, la mijlocul pierdut in cutele de catifea ale camasii de noapte, la picioarele epilate, descoperite … si la chiloteii albi ce se vedeau intre aceleasi picioarele semideschise ale lui Kate. Rusinata parca isi aduse privirea inapoi pe chipul desavarsit al fapturii gratioase ce dormea dusa in patul ei. Kate avea obiceiul sa-si muste adesea buza de jos cu dintii ei perfecti, albi ca un sirag de perle stralucitoare, lucru ce-I dadea o alura misterioasa si apetisanta.Obicei ce-l pastra si-n timpul somnului. Aceasta expresie a fetei lui Kate ii starni lui Izy aceasi voluptate incredibila de mai devreme insa mult mai intensa si mult mai precis localizata. Din nou rusinata de ea insasi se intoarse incet ca sa iasa din camera. Kate insa, care se prefacuse doar ca doarme, sari pe ea si o apuca iar de mijloc tragand-o in pat cu ea. Gadiland-o si acoperind-o cu mii de sarutari pe obraji si gat Kate se urca pe ea si nu o lasa sa se ridice.
“Hotomana mica , iar te furisezi pe intuneric. Sa nu crezi ca scapi de mine vuplita blonda.” Cu o miscare agila a maini aprinse lumina si vazu ca Izy era mult mai supusa decat de obicei, ba chiar isi si desoperea cu iscusinta gatul buzelor lui Kate. Prefacandu-se insa suparata , Izy incepu sa se foiasca si sa iasa din inclestarea mainilor si picioarelor lui Kate. In incercarea ei de a se elibera insa ii puse din greseala o mana pe sanul lui Kate fara sa-si dea seama si incerca in continuare sa se zbata.
“Ce tupeisa am devenit noi, mai mai. Nu te stiam genul care face primul pas” ranji Kate cu o privire machiavelica.
Dandu-si seama ce a facut Izy isi ascunse rusinata fata in propriile maini.
“I-a hai sa vedem noi ce ascunzi aici” zise Kate cu un zambet diabolic. Crezand ca vorbeste de fata ei a carui obraji ii erau rosii ca doua cirese coapte, Izy isi inclesta palmele ca sa nu ii paota fi deschise.Kate insa nu se referea la chipul ei si cu o miscare dibace ii deschise nasturii si clema sutienului ce-i tinea prizonier minunatii sani si incepu sa se joace cu ei. Mai mult surprinsa decat revoltata, Izy se incrunta si incerca sa o opreasca, insa Kate fiind mult mai puternica ca ea ii imobiliza mainile si continua nestingherita sa se joace cu magnificile ornamente carnoase ce oscilau ritmat din cauza greutatii si a miscarii rotative a mainilor lui Kate.
“Ce faci, lasa-ma ! Kate! Nu fi rea, termina!” se vaieta inutil Izy .
“Ce balcoane ti-au crescut scumpo, toti baietii se uita la tine mai nou si pun pariu ca ar da orice sa te smotoceasca putin. Dar nu te dau la nimeni, esti a mea si numai a mea!” zise Kate razand. “Vai ce frumoasa te-ai facut! Erai frumoasa de mica dar acum ca ti-au rescut atat de mult si ornamentele frontale esti o bomba adevarata Izabella … Iza-Bella, mia bella ragatza!!!” spuse luand-o in brate si sarutand-o pe obraz foarte aproape de coltul gurii. “Iti place ceva baiat de la scoala Izy ?”
“Nu!” raspunse apasat.
“Ei te plac pe tine Izy, esti foarte frumoasa.”
“Si tu esti frumoasa.”
“Da, sunt! Mi se aliniaza barbatii la picioare si pot sa fac ce vreau din ei. Sunt superba ! DAR tu esti si mai frumoasa Izy, si te iubesc si sunt zgarcita si nu vreau sa te las lor, te vreau numai pentru mine!” se apleca si o saruta apasat si zgomotos pe gura fara sa intampine nici-o rezistenta. Izy facu ochii mari si se lasa pierduta in impreunarea lor de buze , ce nu dura decat cateva secunde.Intorcand capul inspre geam Izy ramase imobila si cu privirea fixa in timp ce sanii mari si grei frematau din cauza respiratiei accelerate.
“TE VREAU !” comanda cu strictete Kate.
Cu privirea inca pierduta prin perdea spre cerul instelat Izy sopti sacadat “si …eu”
Kate se apleca din nou si o saruta pe gat lingandu-l pe toata lungimea sa coborand in jos spre pieptul inca dezgolit . Ii impreuna sanii cu palmele si incepu sa-i suga zgomotos pe rand sfarcurile. Izy respira din ce in ce mai greu insa privirea nu i se misca din pliurile perdelei de dantela. Kate facea cercuri ritmate cu limba pe areolele ei sensibile si musca dinc and in cand cu blandete sfarcurile acum intarite ale lui Izy. Cu manastanga ii indrepta cu blandete privirea spre a ei si o saruta din nou pe buzele inclestate reusind intr-un final sa-si strecoare limba in gura ei de catifea.Izy se lasa prada momentului si incepu sa se joace si ea cu limba in gura lui Kate, sa suga, sa linga, sa-I muste buzele carnoase ca mai apoi sa lase iar capul intr-o parte si sa se lase sarutata pe gat . Kate incepu sa-I linga lobul urechii, in timp ce cu o mana o ciupea de sfarcurile erecte si cu cealalta isi desfacea propria camasa de noapte.
“Nu –spuse Izy – lasa-ma pe mine” surprinsa de indrazneala nesperata a lui Izy, Kate se lasa in pat pe spate si o trase pe Izy deasupra, Aceasta incepu sa-I desfaca numeroasele sireturi din dreptul pieptului eliberand tot mai mult din pielea fina si catifelata a lui Kate, pana se ivira de sub stratul subtire de material cei doi sani mici si jucausi cu sfarcurile rozalii deja erecte de la jocul lor de pana atunci. Nu se opri din a-I desface camasa pana nu o lasa decat in perechea de chiloti albi imaculati, despuiata in fata ei. Vrand sa I dea jos si pe aceia fu doborata inapoi pe spate de Kate care-si relua pozitia de a fi deasupra.
“Nu, nu, tu prima! De prea mult timp astept sa-ti revad pasarica.” Ii desfacu instant nasturii blugilor negrii si cu miscare aproape brutala ii smacii de pe ea. Ramasa aproape goala in fata ei, Izy incerca sa-si acopere cu mainile zona vaginului, insa Kate o saruta cu blandete de la buric in jos, lingandu-i cu finete abdomenul si coborand in jos dandu-i mainile la o parte. Ii atinse cu varful barbiei elasticul chilotilor negrii cu dantela si isi ridica privirea mangaindu-i movila de carne cu degetul mijlociu.
“Pentru cine ti-ai luat chilotei negrii ? Ai pe cineva ,vrei sa ma faci geloasa?” glumi Kate cu acelasi zambet dracesc pe frumosu-i chip. “Esti toata uda deja! Tarfulita mica! Pari tu cuminte si retrasa dar te exciti mai tare decat majoritatea fetelor.”
“Nu-i adevarat !” raspunse cu un ton plangacios si rosie la fata.
“Nu-ti face griji, imi place! Deabia te-am atins putin si deja ti-ai udat lenjeria. Uite! Si eu sunt uda – spuse aratandu-i dunga de umezeala de pe chilotii ei albi- de atat de mult timp visez la asta, te doresc de atatia ani . Iar acum te am si nu te mai las sa scapi. Uite!” Kate ii lua mana lui Izy si i-o indrepta spre propria vulva vizibila acum prin chilotii umezi. “Vezi cat de mult te vreau tarfa mica?” Kate se apropie sa o sarute insa Izy se trase si sarutarea tinti obrazul infierbantat.
“Ai mai fost cu cineva?” intreba Izy cu privirea pierduta pe tavan . Kate tacu o vreme si ramase cu gura in buclele ei aurii fara sa raspunda. Intr-un final ii sopti la ureche cu o voce timida “Da!” isi ridica privirea si se uita fix in ochii lui Izy si continua foarte sigura pe ea “… dar mereu m-am gandit numai la tine, si ori cu cine am fost imi imaginam ca sunt aici, in camera asta, cu tine.” Izy nu spuse nimic, doar isi ichise ochii si isi desfacu buzele asteptand sa fie sarutata. Kate o stranse in brate si o saruta cu pasiune incredibila, aproape sufocand-o pe iubita ei. “Nu am sa mai fiu niciodata cu nimeni! Esti singura pe care o iubesc si singura cu care vreau sa fiu! Te iubesc Izabella!”
“Si eu te iubesc Kate! Mereu te-am iubit.” Lui Kate ii se ilumina intreaga fata si zambi … la inceput dulce , iar mai apoi pervers.
“Acum am sa te fut Izy, am sa te violez cu sau fara permisiune. Am sa te fac a mea si am sa-ti gust intreagul corp si tu pe al meu” Kate o mai saruta odata cu tandrete ...



    Login