Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataKara
Autor : nosex - 2011-01-22
Citita de 10467 ori - Nota 7.87 (70 voturi)
A venit vara si pe strada vedeai acum femeile imbracate cat mai sumar iar barbatii isi etalau muschii prin tricourile stramte. De pe terasa unde stateam si savuram cafeaua aveam o panorama deschisa care era umpluta de pietoni grabiti cufundati fiecare in gandurile lor. Singura la masa atrageam privirile masculilor aflati pe terasa si stiam ca fiecare ar dorii sa ma duca in pat. O rochita din in alba si transparenta imprimata cu floricele mici si o pereche de sandale in picioare, parul lung si cret prins intr-o coada adunata la repezeala, ochelarii de soare pe ochi si tigara in mana vedea oricine. Prin lentilele negre aveam posibilitatea sa ma uit dupa ce imi placea fara sa atrag prea mult privirile. Prin fata mea la 2 metrii trece o fiinta incantatoare care m-a lasat cu fumul tigarii in piept cat pe ce sa ma inec. Avea o rochita ca si a mea, dar bej, parul scurt si rosu, sandale comode, o geanta aruncata neglijent pe umar, ochelari de soare pe ochi si castile in urechi. Am incremenit de parca as fi vazut fantoma mea din trecut. Asemanarea era izbitoare si pentru moment m-am gandit ca nu vad bine. Mi-am dat ochelarii jos agale pentru a-mi masca tremurul manii si m-a uitat insistent dupa ea. Cand aproape ca iesea din raza mea vizulala am observant-o ca s-a intors in directia mea si s-a uitat peste ochelari.
Nopti intregi am visat-o, mi-am imaginat-o in diferite ipostaze si locuri si nu puteam sa mi-o scot din minte. In fiecare zi eram pe terasa in speranta ca o voi vedea inca o data si imi voi linisti sufletul ars de dorinta. Nu puteam intelege de ce simteam dorinta fata de ea, de ce imi doream cu ardoare sa o sarut, sa o mangai si sa ii dau jos hainele sa o admir in toata splendoarea ei.
Din clipa in care am vazut-o am refuzat avansurile tuturor barbatiilor si nu ma mai puteam imagina ca fac sex cu unul. Credeam ca innebunesc. Doream o femeie pe care am vazut-o o singura data prêt de cateva minute.
Dupa trei saptamani de agonie am renuntat sa mai sper ca o voi mai vedea vreodata. Stateam pe aceeasi terasa, pe acelasi scaun si imi faceam de lucru cu telefonul care se incapatana sa nu ma asculte. Cand eram mai concentrata pe telefon am simtit 2 palme care se aseaza delicat peste ochii mei. Spaima si furia in acelasi timp m-au cuprins si ma pregateam sa sar in picioare sa ii spun cateva cuvinte jignitoare presupusului intrus care m-a deranjat din universal meu.
Prind mana stanga si vreau sa il trag sa ii vad fata insa in momentul in care am atins pielea catifelata am stiut ca e o femeie. Cu ochii intredeschisi mi-am intors capul si am vazut-o. pe ea, pe femeia care m-a adus intr-o stare de turbare permanenta pe parcursul ultimelor saptamani.
Era imbracata cu o rochita albastra scurta si larga, parca era o scolarita. Parul cu tepi ii dadea un aer de copil pus pe glume. Am remarcat ca nu purta sutien insa nu ma puteam decide daca are sau nu lenjerie intima.
- Kara. Imi intinse mana sa facem cunstiinta.
mi-au trebuit cateva secunde sa ma adun si i-am prins mana formal si m-am prezentat si eu.
Am comandat si pt ea o cafea si ne-am pus la povesti de parca eram prietene de cand lumea si pamantul. Discutia curgea firesc si lin fara sa atingem puncte sensibile, ca de pilda relatiile actuale. Faceam misto de fostii parteneri fara sa dam nume insa cu detalii foarte precise si picante.
Am cerut nota de plata si fara nici un cuvant ne-am ridicat de la masa si ne-am dus in parcare unde imi era masina. A sarit ca un copil pe scaunul din fata si a dat drumul la muzica la maxim. Fara sa stiu incotro sa o iau m-am prelins pe scaunul soferului si am demarat in tromba intr-un norisor de praf.
Dupa treizeci de minute eram in fata casei mele. Isi lua geanta aruncata prin masina si ca si un copulas venit de la scoala o lua la fuga spre usa de la intrare. In urma ei ma impleticeam pe aleea cu mintea infierbantata si sufletul ingrozit de imprudenta mea de care dadeam dovada.
Era déjà tolanita pe canapeaua din living cu un suc rece in mana pana ce m-am descalatat si am inchis usa in urma mea.
In intimitatea casei mele, care a vazut multe, ma simteam mult mai bine si mai stapana pe situatie. Stiam ca acceptarea tacita a invitatiei nerostita de mine avea sa ia o intorsatura neasteptata. M-a dus spre ea si cu delicatete i-am luat sandalele din picioare si le-am aruncat intr-un colt. Mi-am plimbat degetele pe picioarele ei fine si matasoase pana am ajuns la tivul rochitei. Am ocolit cu grija zona cu probleme si am ajuns la brate. Acum statea pe spate cu mainile puse sub cap si ochii inchisi parca asteptand sa fac ceva. M-am apropiat de fata ei, i-am luat-o in palme si mi-am apropiat buzele de ale ei. In momentul acela le-a intredeschis si am simtit varful limbii ca o cauta pe a mea. Ne-am sarutat incet si cu tandrete de parca era primul sarut din viata fiecareia si nu vroiam sa rupem vraja momentului. Ne imbratisam si ne plimbam mainile una pe trupul celeilalte. Pentru o fractiune de secunda am crezut ca visez si am deschis ochii. Atunci deschise ochii si ma privi cu dorinta. Am luat-o de mana si am tras-o dupa mine la etaj in dormitorul meu, prin care am trecut si am ajuns in baia enorma. Cand s-a vazut reflectata in peretii de oglinda a inceput sa faca figuri ca o maimutica si mi-a intor spatele. Am dat drumul la apa in vana, am pus spuma din belsug si m-am postat in spatele ei. Am luat-o de talie si am apropiat-o delicat de mine, amandoua priveam dincolo de oglinda care reflecta siluetele a doua femei. Mi-am trecut mana peste soldurile ei in cautarea dovezilor ca poarta lenjerie intima, dar am fost placut surprinsa sa nu gasesc nimic. S-a intor catre mine si mi-a desfacut bretelele de la rochita care a cazut la picioarele mele lasand sa mi se vada trupul fara nici un fel de ascunzis. Nu purtam nici sutien si nici chilotei, ca de obicei, si o facu sa rada smechereste. Facu la fel cu rochita ei si ramase complet dezbracata in fata mea. Arata superb cu sanii mari si rotunzi cu sfarcurile rozalii si intarite, cu pasarica epilata, cu picioarele departate dintre care picurau stropi de lichid limpede. M-am pus in genunchi si cu varful limbii i-am atins labiile mari si fierbinti. Un fior de placere imi strabatu trupul si m-a facut sa icnesc de placere. Nu stiam ca se poate simtii atata placere in momentul cand lingi o pasarica.
Fara a ma lasa sa continui m-a tras ea de mana in cada rotunda in care puteau sta lejer 4 persoane. Se aseza in apa plina de spuma aromata si incepu sa sufle balonase peste tot asteptand sa fac si eu la fel. Cu mult efort mi-am stapanit starea de excitatie si am intrat in jocul ei astfel ca dupa ceva timp baia era stropita pana la tavan si noi pline de spuma si in urechi.
Am pus punct jocului cand m-am ridicat in picioare si am luat un prosop mare si m-am infasurat in el. Am surprins-o cu coltul ochiului si pe ea facand acelasi lucru si am ramas cateva secunde admirandu-ne in oglinda. Si atunci s-a intampla...



    Login