Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIubire
Autor : reini - 2009-05-11
Citita de 6989 ori - Nota 7.59 (29 voturi)
Posibil ultima fantezie pe care o voi publica...

Me tumse pyar karti hun. Imi rasunau in minte aceste cuvinte. Devenise deja obsesiv. Ce a vrut sa zica? Oare pe cine sa rog sa incerce o traducere? Daca se referea la ceea ce se intamplase mai devreme si atunci o sa ma dau singura de gol...mai bine nu; astept pana pun mana pe internet si caut o traducere.


Zilele ce au urmat nu semanau catusi de putin cu primele 2 saptamani in India. O gasisem pe Maitrey a mea; acum il inteleg pe Eliade de ce a fost atat de facinat de India. Si cand te gandesti ca ajunsesem sa ii urasc pe toti din cauza acestei tari...
Acum aveam un motiv sa termin trainigurile mai repede pentru a merge la hotel si a-mi incarca bateriile cu o portie buna de dragoste a la India.
Nu trebuia sa cer permisiunea conducerii hotelului pentru a o invita pe Cathy la mine in camera. Totusi, ea a spus ca se simte ciudat si ca i-ar placea sa gasim o motivatie (din cauza culturii lor). Am anuntat la receptie ca dra Cathy este translatoarea mea si am intrebat daca exista vreo problema sa ma insoteasca in camera, eventual sa ramana peste noapte. Cei de la hotel nu au obiectat in niciun fel cererea mea asa ca fetita mea s-a linistit si a recapatat incredere.
Era vineri. Mai aveam o ora pana sa termin programul; lucram la o prezentare despre TVA-ul din Insulele Canare. Imi picau ochii de somn si imi venea sa ma intind pe birou si sa dorm (foarte profesional din partea mea, stiu).
Mi-am bagat picioarele, am iesit afara sa fumez o tigara. Am trecut pe la cantina sa imi iau un energizant, poate ma mai trezeste putin... suna mobilul; cred ca e Cathy, sigur i s-a facut dor de mine si vrea sa imi zica ceva sexy. Imi pregatesc vocea pentru a ma ridica la inaltimea asteptarilor ei si raspund cu un Hello luuung. Era un apel spam, de publicitate (ar fi trebuit sa ma obisnuiesc deja; am salutat robotul ala cel putin de 30 de ori cand am stat in India). Ce dezamagire...:(
In sfarsit s-a terminat si programul de lucru; ca de obicei soferul a intarziat 5 minute, timp in care mi-a tinut companie Team Leaderul echipei pentru care tineam trainingul. Am discutat putin despre assessment-ul pe care urma sa il pregatesc. Vazand ca nu a venit inca soferul, s-a oferit sa ma conduca el pana la hotel. Nu gaseam o explicatie plauzibila pentru a-l putea refuza politicos, cand tocmai ce venise soferul. I-am zambit frumos si i-am spus ca nu este devoie sa se deranjeze, ca a venit Dhruv, soferul.
M-am urcat in masina si am respirat usurata. Mi-am permis sa imi dau jos pantofii ai caror tocuri imi facusera ziua imposibila.
Am ajuns in sfarsit si la hotel. Usierul cu mustata ciudata si turban colorat mi-a deschis ca intotdeauna portiera foarte politicos, facand o plecaciune din cap “good evening madame”. Eu ii raspuneam intotdeauna cu singurul cuvant pe care il invatasem in hindi: “Namaste, sir”.
Mi-am dat jos haina in lift; camera mea era la etajul 4, camera 407, foarte aproape de lift. De n-ar fi fost atat de aproape, cu siguranta as fi aruncat geanta cu laptopul...era atat de grea...
Am deschis usa, am aprins lumina (intotdeauna deschideam master light pentru a aprinde toate becurile din camera), am aruncat geanta pe fotoliul portocaliu si pantofii langa. M-am intors cu fata spre pat, pentru a ma arunca si pe mine acolo; surpriza placuta: pe patul meu era intinsa Cathy, complet dezbracata, se juca cu un vibrator. Era vibratorul meu; si-a cerut scuze ca nu mi-a cerut permisiunea, dar eu nu auzeam nimic...eram mult prea socata de tabloul pe care il aveam in fata ochilor mei.
M-a trezit din visare cand s-a apropiat de mine, mi-a pus mana pe umar si mi-a spus ca trebuie sa fiu foarte obosita. A strans usor de umar si a observat ca eram foarte incordata. Mi-a spus ca are o surpriza pentru mine, dar ca va trebui sa respect cateva regului. Hm...fata asta e fenomenala, mi-am zis. Nu stiu cum reuseste sa ma domine atat de mult. Nu-i pot refuza absolut nimic, ma excita foarte tare, ma face sa-mi pierd capul. In mod normal sunt o persoana foarte ferma, la serviciu sunt rigida, iar cand vine vorba de oameni sunt implacabila. Cu Cathy ma transform...nu ma mai recunosc nici eu insami; ma intreb cum a reusit sa-mi suceasca atat de tare mintile.
Nu mai incape vorba ca am acceptat dinainte sa cunosc regulile jocului ei; m-am supus jocului ei si asteptam cu nerabdare indicatiile ei.
A luat de sub perna o esarfa maro, a venit si m-a legat la ochi; ciudat dar nu-mi era frica, ma tinea ea de mana. Era mai scunda decat mine, asa ca mi-a luat capul, mi l-a coborat cativa centimetrii si mi-a muscat buza de jos. In timp ce incercam sa ma eliberez, m-a prins din nou cu mainile de cap si m-a apasat cu b...



    Login