Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIrina
Autor : crik7800 - 2009-07-31
Citita de 12888 ori - Nota 8.21 (52 voturi)
Totul s-a intimplat intr-o zi calda de vara…o zi in care credeam ca am visat tot ceea ce mi se intimplase, era ca o iluzie. Nu-mi imaginasem niciodata ca eu voi face asa ceva…desi de multe ori, mergind pe strada, in magazin, eram atrasa de unele fete…dar credeam ca era ceva normal. Orice om se simte atras de ceea ce-i frumos…era simpla admiratzie sentimentul ce il nutream ptr unele fete, care erau cu adevarat frumoase. Era dorintza mea sa incep si eu sa-mi ,,expun” la vedere formele, sa atrag si eu, dar nu aveam curajul. Decolteul meu era predestinat mereu ptr o singura persoana…iubitul meu. Si nu suportam cind se uita altcineva la mine cu…,,pofta”, sa zic asa.
Ceea ce am facut in ziua aceea, nu s-a mai repetat cu o alta fata. Nu stiu…din pacate sau nu…..Dupa ce o facusem, aveam o stare de repulsie fata de mine insumi. Dar cand imi aduceam de placerile de care avusesem parte…nu stiam ce sa mai cred. Ma contraziceam incontinuu, ba imi spuneam: ,,ei bine, nu sant prima si nici ultima…nu am ceva atit de josnic…” , ba imi apareau ginduri de genul: ,,sint o proasta…e absolut scirbos ceea ce am facut…si ce ar face iubitul meu daca ar sti de acest lucru?”
***
Totul s-a intimplat intr-o zi calda de vara.
Eram in casa si ma uitam la televizor. Era o zi in care nu vrei sa faci nimic absolut si nu stii ce-i cu tine…
Nu ma asteptam la nimic ,,interesant” de la acea zi. Brusc, a sunat telefonul. Cu pasi greoi, ma ridicasem si am raspunns…am rapsuns cu o voce somnoroasa….
--Buna, ce faci? Dormi?….
--Nu…dar ma simt cam obosita..probabil din cauza caldurii.
--Da, nici eu nu ma sima prea bine…dar…nu vrei sa vii pe la mine?
--Pai, nu stiu…oricum nu am ce face altceva.
--Hai, vino. Putem privi impreuna un film.
--Ok…m-ai convis…………..
Era prietena mea, Irina. Nu-mi era cea mai buna prietena, dar ma intelegeam bine cu ea. Eu traiam in prima scara, ea in a 3-a., ne vizitam destul de des una pe alta.
Deci, m-am imbracat cu o fusta scurta, si mi-am pus un top pe mine, din material lejer. Nu mi-am luat sutienul, gindind ca oricum, fac citiva pasi, si sint la Irina. In 2 minute, eram deja linga usa ei. Usa era deschisa…din casa venea un parfum dulce…parca ma ademenea sa intru. Am intrat…nu o vedeam pe Irina…intrasem in camera ei.
Ea avea pe ea doar sutienul si o pereche de chilotei, cu dantela, de culoare neagra. Eram surprinsa…nu ma asteptam la asa o aparitie din partea ei, avand in vedere ca niciodata nu o vazusem doar cu sutien…nici decolteuri nu obisnuia sa poarte.
--De ce nu te imbraci?
--Dar e atit de cald…de ce nu te dezbraci si tu?
--Pai…(nici nu stiam ce sa zic) nu am sutien.
Atunci ea s-a apropiat incet de mine, m-a luat de miini si mi le-a pus pe fesele ei, le-a ,,fixat” pe ele. Imi placea sa le simt in miinile mele…nu avea un fund prea mare, dar era ferm, bombat. La rindul ei, mi-a prins fesele cu miinile si a inceput sa-si introduca incet limba in gura mea, de la inceput, si-o rotea inauntru, imi explora intreaga gura cu ea, apoi a inceput sa-mi traga afara cu buzele limba…si o sugea lent. Incepuse sa-mi curga saliva si am vrut sa ma sterg, dar a facut-o ea…cu limba. Apoi a coborit incet spre sanii mei, mi-a dat jos topul, si in acelasi timp, fusta. A inceput sa-si invirteasca rapid limba in jurul sfircurilor mele, sisteam ca innebunesc…apoi a inceput sa mi le suga, muscindu-le…avea un aer agresiv, dar imi placea acest lucru. Cobora incet pe addomen…ma saruta cu buzele ei calde…iar cu miinele imi stringea sanii. Cu un gest, ma apucase de talie si ma trintise pe pat. Eram culcata acum. Imi desfacu picioarele, iar de pe noptiera de linga pat, luase o foarfeca si-mi taiase materialul de la chiloti. Eram goala acum. A stat citeva secunde si s-a uitat la trupul meu, apoi a schitat un rinjet pe fata, s-a aplecat putin, cu degetele, mi-a desfacut incet labiile (era o senzatie minunata) si a inceput sa-si plimbe limba umeda de-a lungul clitorisului meu, de-a lungul labiilor ce se infierbintasera. Mi-a pus o perna sub fund, ca sa simt mai bine acele placeri…nu realizam daca e vis sau realitate ceea ce vedeam si simteam atunci. O vedeam pe Irina intinsa…cu clitorisul meu in gura…isi rotea limba in jurul lui, il sugea…iar eu imi miscam corpul, imi strangeam degetele miinii, ca sa nu icnesc de placere.
A continuat asa vreo 10 minute. Era rindul meu sa gust din trupul ei atat de imbietor…
S-a culcat ea in locul meu. Am inceput sa o sarut, sa-i musc buzele, limba, vroiam sa le simt in gura mea, ii sugeam buzele ca un aspirator, vedeam ca-i place, si le strangeam mai tare, apoi dadeam drumul uusssooorrr…ca si cum sugeam o acadea. Nu m-am retinut prea mult la sanii ei…o sarutasem de cateva ori pe sfarcuri, ii masam si lingeam abdomenul….dar ma ademenea parfumul ce venea de jos…avea niste coapse delicat aromate…pielea ii era bronzata…am coborit incet si o sarutam pe coapse, imi plimbam limba de-a lungul lor. Apoi am inceput sa o ling in interiorul coapsei, apropiindu-ma tot mai mult de pizda ei din care eram nerabdatoare sa gust. Nu mai puteam, vroiam sa o vad, sa o ating…i-am tras chilotii intr-o parte si am vazut o pizda irezistibila…cu ,,atitudine”…de parca iti poruncea ...



    Login