Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatainpacarea.....
Autor : alex_hot - 2012-02-05
Citita de 6255 ori - Nota 8.14 (22 voturi)
Au trecut 2 saptamani,de cand m-am certat cu iubita mea. Parca nimic nu mai era la fel,casa era pustie,tot ce aveam in minte era ultima cearta,ea tipand ca o nebuna in fatza mea,eu eu stand tablou cu un pahar de whisky in mana. Nu zic ca nu am gresit,am facuto, asta e. Sa ma duc dupa ea, nu am facut si nici nu am sunato in aceste doua saptamani,sunt prea orgolioasa sa o fac,la fel si ea niciun telefon mesaj nimic.
Stand ca proasta pe scaun in bucatarie ,candinduma ce sa fac? Aud cum cineva incearca sa deschiue usa.
Ea era era singura care avea cheie de la apartament,cum eu aveam cheia in usa nu a putut sa intre,asa ca ii deschit eu. Intra ca un vulcan in casa,cu ochi plansi,imi parea rau so vad asa, dar imi intorc privirea din ochi ei in pamant si o lasa sa continuie fara sa zic un cuvant.
- Trebuie sa vorbim!
- Vorbeste…dar sonorul mai incet, ma doare capul.(eram cruda cu ea,stiam asta dar numai asa puteam sa o aduc inapoi,altfel ii placea cum stau eu si ma plang la ea ,de aia eram asa)
- Eu am stat 2 saptamani, ca o proasta, sa astept un semn de la tine! Si tu nimica!!
- Bun asa ca si eu am facut la fel ,altceva.
Cred ca neam certat pe chestia asta 2 ore,uitasem de ce ne certasem acuma 2 saptamani,amuzant nu asa eram noi ne certam acum pe ceva ,daca se ivea alta cearta uitam de ultima:D.
Stateam din nou ca o tampita, si ma uitam la ea cu tipa si tipa la mine ,fara sai fi facut din nou nimica.
Da era dulce,era ea si era acasa,asta conta cel mai mult,totul era viu din nou,imi doream de mult sa o vad acasa din nou. Nu mai rezist, ma apropii de ea si o prind de ceafa si o sarut apasat,nu sa opus si ea astepta acelasi lucru,ma opresc si o intreb.
- Ai terminat?
- Mi-a fost dor de tine puiule….
Apuc doar sai zambesc, si incepe sa ma sarute de parca ala ar fi fost ultimul lucru care ar fi vrut sal faca. Si mie mia fost dor de ea,de mirosul pelei,ne perdem amandoua in saruturi lungi si pasonale,ii simteam cum ii curgeau lacrimile din ochi,erau ferbinti si ma ardeau,ma ardeau pe suflet,ma durea enorm sa o vad asa,ma opresc ii iau fata in palmele mele,si incerc sa o linistesc.
- Gata puiutz,acuma esti acasa nu mai conteaza ce a fost.

O iau in brate,si o duc in dormitor,tremuram langa ea,si totusi numi venea sa cred ca e langa mine. Ma saruta finutz cu buzele ei fine si moi,cobora ushor pe gat,si din doua miscari imi da tricoul jos si raman in sani goi ,eu in casa nu port sutien. Deja ma perdeam in saruturile ei,ii simteam respiratia pe pelea mea,asta ma inebunea. Se juca cu sani mei,ii sugea cand pe unul cand pe altul,se juca cu ei intr-un mod care pe mine ma inebunea. Cu o mana imi masa sanul stang,si copora ushor cu sarturi spre abdomenul meu, eu ma simteam deja uda ,deja eram pe alta lumea,ii simt limbu...



    Login