Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIn bratele pasionale ale amazoanelor
Autor : screensave - 2019-07-08
Citita de 5856 ori - Nota 8.28 (25 voturi)
(Citiți această parte înainte de "În brațele pasionale ale amazoanelor 2)

Tunetele răsunau în noapte. Fulgere în formă de zig-zag s-au întors în abisul negru. Nori grei și groși de furtună s-au năpustit în partea Sudului. Valuri gigantice, alăturându-se în vârtejul agitat de mâna naturii.
Era o noapte în care nu puteai să te bălăcești în apă; dar cu toate acestea, o navă comercială încărcată cu bunuri care a stabilit să navigheze din orașul port Batumi, un oraș port la sud-vest de ceea ce este acum cunoscut sub numele de Georgia, o țară cu Rusia la nord și Turcia la sud-vest, era în mijlocul furtunii.
Acesta era legat de portul Alexandroupolis care este situat în țara de sud a Turciei de astăzi. Era un port de transport maritim ocupat într-un port sigur, care a fost înconjurat de stânci înalte, cu colțuri zimțate, care protejau orașul.
Direcția lor de navigație era la sud-vest în cazul în care s-ar merge prin Bosforul îngust, lăsând Marea Neagră în urmă și navigând prin Marea Aegan.
Cargoul, vasul de navigație a plecat cu mareea într-o seară frumoasă, calmă, când soarele tocmai începea să se scufunde în orizontul de Vest. Marea era ca sticla. Nimeni nu știa ce se află în fața lor în timp ce traversau Marea Neagră, o mare unde furtunile violente pot apărea brusc și fără avertisment. Asta a fost una din acele vremuri.

Nava a început să plutească ușor pe apă, și proprietarul ei, navei de marfă, Dorian, se aștepta cu nerăbdare la o călătorie plăcută cu fiica lui Renata și soția lui Gabriela, care îl însoțeau în această călătorie, pentru că el a plănuit să rămână în port și să se bucure de timpul împreună cu familia sa în orașul și zona înconjurătoare.
Acum, cu toate acestea, ei au fost prinși în puterea furtunii, încât nava de marfă a sărit în jurul valurilor de la un val gigantic la altul. De aceea, ceea ce a început ca o vacanță plăcută s-a transformat într-un coșmar.
Cârma nu a avut nici un efect asupra vasului mare, viețile oamenilor rămânând în mâna destinului.
Pânza a fost străpunsă de vântul feroce, chiar dacă a fost trasă în jos și legată în siguranță de catarg. Singurul lucru pe care-l puteau face era să se roage să supraviețuiască furtunii.
Renata s-a prins între catarg și sfoara care ridica și coborea vela.
Tatăl ei Dorian a stat lângă ea în timp ce se ținea cât de bine puteau. Soția lui Gabriela a pus picioarele pe punte în timp ce se ținea strâns de eșarfa de mătase al lui Dorian, purtată în jurul taliei pentru a face cunoscută rangul înalt al acestuia, fiind unul dintre cei mai bogați negustori.

Fără avertizare, un val uriaș care a construit din trei valuri gigantice care se unesc un uragan, s-a ridicat în fața vasului, formând un zid masiv de apă care s-a încovoiat pe creastă și a înghițit nava de marfă și toate la bord, întorcându-l din nou și din nou până când a lăsat-o să alunece în adâncurile mării.
Din păcate, nava plutea acum cu fundul în sus în timp ce partea de sus a rămas sub marea încă furioasă.
Renata își amintea doar cât de rece era apa și întuneric, întuneric absolut, și apoi a leșinat.
Uraganul s-a dezlănțuit și a făcut mult rău, și la fel de repede cum a venit, a și plecat, lăsând marea să se odihnească cu valuri de 4 metri înălțime mișcându-se în aceeași direcție...vest/sud-vest.

Era dimineață devreme când Renata și-a recăpătat cunoștința. Totul părea neclar și o durea capul. Tâmplele ei erau ca două tobe zgomotoase. A rămas nemișcată de frică un timp, dar în cele din urmă, amintindu-și de evenimentele din noaptea de dinainte și de marea furtună care s-a răsturnat și a aruncat-o peste bord în marea furioasă, ea încercase din greu să șteargă în mintea ei aceste amintiri îngrozitoare cu buretele.

Renata a clipit din ochi de mai multe ori pentru a-i face să se concentreze și să se obișnuiască cu strălucirea soarelui care strălucea spre ea.
"Cum s-a putut întâmpla nenorocirea asta?," ea a meditat în capul ei.
Apoi a simțit ceva tare și umed pe care zăcea, cu brațele înfășurate în jurul ei și picioarele împrăștiate pe ambele părți. Încercând să pună piesele împreună, ea și-a concentrat atenția asupra situației ei actuale.
A fost atunci când ea a văzut că brațul ei era încă înfășurat în jurul unei bucăți mari de catarg, și a fost prins între sfoară și ea.
Și-a scos brațul încet, s-a ridicat într-o poziție așezată pe catarg, și s-a uitat în jur după alți supraviețuitori, dar n-a văzut niciunul. Nici unul. Nu și-a văzut tatăl. Nu și-a văzut mama. Realitatea situației ei s-a fixat în cele din urmă în mintea ei: era singură și nu știa unde se afla.
Lacrimile i-au umplut ochii, iar ea și-a plâns durerea și suferința pierderii părinților ei. De asemenea, ea a plâns pentru că era blocată și singură pe o plajă mică de nisip, care era înconjurată de multe stânci.

Pierdută și părăsită, Renata și-a îngropat capul în mâinile ei și a plâns din toată inima. A plâns și a plâns până când nu mai avea lacrimi. Doar întrebări. Întrebări și tristețe.
"Ce mă fac acum?"s-a întrebat încet, încă plângând, lacrimile curgându-i pe obraji.
Sincer, ea nu știa. Nu știa unde e. Nu știa unde să meargă. Ea nu știa cum v-a supraviețui fiind blocată în acel loc uitat de Dumnezeu.
În cele din urmă, ștergându-și lacrimile, dar cu viziunea încă neclară, ea a încercat să-și concentreze ochii, și ceea ce a văzut în cele din urmă a fost un semicerc, de picioare înalte, musculoase și netede în jurul ei.

Speriată, Renata și-a ridicat capul. În fața ei stăteau șapte femei înalte cu sandale în picioare, purtând chiloți din piele, fuste scurte din piele, arătând mai mult ca niște armuri, care le definea coapsele musculoase.
Sub armura de piele era un material verde de mătase, care le accentua forma sânilor.
De la umeri în sus aveau gâturi lungi și netede pe care se odihneau chipurile lor frumoase, care erau încoronate de păr mătăsos de culori diferite.
Pe capetele lor, fiecare femeie purta o cască care mergea într-un punct semifondat în vârf.
Renata părea dezorientată, și buzele ei dulci, roșii-rubinii erau ușor agitate în timp ce se uita la fiecare dintre cele șapte femei care stăteau în fața ei.
-"Ei bine, ce avem noi aici, fetelor?"Maroula, comandantul amazoanelor, a cerut să știe.
-"Se pare că ne-am găsit o frumusețe pierdută, Maroula", a răspuns Andromache, una dintre luptătoarele amazoniene.
-"Ce crezi, Aello?", a întrebat Andromache pe altă amazoană.

Renata a devenit foarte conștientă de sine, precum și jenată, fiind înconjurată de aceste șapte femei înalte, frumoase, puternice care erau bine înarmate cu arcuri, săbii și sulițe. N-a mai văzut pe nimeni ca ele, iar inima ei bătea repede la prezența lor bruscă pe această plajă pe care o credea părăsită.
-"Cine...cine ești?"Renata a întrebat timidă.
Toate cele șapte femei războinice se uitau la Renata, o fatat frumoasă cu părul de culoare șaten închis, care era legat cu o panglică, fixată pe partea din față-sus a capul și pieptănat pe spate și părțile laterale ale capului ei.
Cu toate acestea, părul bine îngrijit și stilat al Renatei, care mirosea într-o combinație de căpșuni și piersici, era ciufulit de valurile brutale ale mării și îmbibat cu apa sărată.
Ochii ei strălucitori erau căprui la fel ca sprâncenele ei care i-au definit tenul ei vast alb de porțelan.
Obrajii ei încă având o strălucire sănătoasă, iar buzele ei păstrau încă întunericul veseliilor sfâșiate.

Cele șapte războinice amazoniene erau uimite de frumusețea facială a Renatei, dar nu au putut evita frumusețea corpului ei.
Era mică de înălțime pe lângă ele, și avea un gât mediu și neted care continua pe umeri și brațele ei subțiri. Cu toate acestea, ceea ce a atras acestora atenția intensă erau sânii Renatei, care se puteau vedea pentru că o parte a rochiei ei a fost ruptă în timpul furtunii, fiind dezgoliți doar pe jumătate.
Ele au văzut, de asemenea, una din coapsele ei, care era vizibilă din cauza bucății de material lipsă.
Fiecare războinică a simțit sentimente sexuale, privind-o, și se simțeau, de asemenea, ude între picioare.

Din cauza rochiei ei lungi, nu i-au putut vedea picioarele, cu excepția acelei părți lipsă, dar și-au imaginat că vor fi la fel de frumoase ca restul corpului ei. În plus, au văzut că avea picioare delicate în comparație cu ale lor.
Toate se uitau una la alta cu aprobarea tacută la ceea ce au văzut la Renata, și au luat o decizie în propriile lor minți, dar a fost una dintre ele, mai tânără, Anippe, care a vorbit.
-"Care este numele tău, fată? "
Speriată că una dintre ele vorbea cu ea, Renata nu știa cum să reacționeze la început.
:"Ce s-a întâmplat? Ești mută? Ești mută și surdă?"Anippe a întrebat jucăușă, dar obraznică.
Nu că Renata n-ar fi înțeles ce i s-a cerut. Știa să vorbească și greacă și turcă, fiindcă călătorise în multe țări. A fost doar prinsă cu garda jos de întrebările bruște puse de Anippe.

Renata a răspuns la întrebările lui Anippe.
-"Da, aud și vorbesc. Și înțeleg ce m-ai întrebat, căci îți înțeleg limba."
Simțindu-se mai sigură pe ea, Renata le-a spus femeilor despre furtuna teribilă cu o noapte înainte, cum nava s-a scufundat cu tot echipajul la bord, inclusiv pe tatăl ei și pe mama sa, și cum a supraviețuit după ce a fost blocată de bucata de lemn a catargului.
Cum Renata a spus povestea ei tristă, femeile au devenit preocupate de situația ei.
-"Deci, care este numele tău,? "A întrebat Maroula.
-"Este Renata", a răspuns ea.
-"Ei bine, Renata, nu te putem lăsa singură pe această plajă pustie cu nimic în jurul tău.
Te vom lua cu noi la casa noastră în Thermodon la gura râului Bosfor, care leagă Marea Neagră cu Marea Egee".
Urechile Renatei s-au ciulit și ochii i s-au luminat.
-"Știu locul! Sau cel puțin râul Bosfor", a declarat Renata emoționată.
-" Am navigat din portul Batumi din Georgia cu un transport de mărfuri care traversa Marea Neagră, și treacea prin Bosfor și în Marea Aegan pentru a face comerț cu orașul Alexandroupolis de pe coasta de Nord."
Maroula zâmbii și spuse:
-"Atunci știi unde mergem, dar nu ai fost în casa noastră în Thermodon. Acolo te vom prezenta regina amazoanelor, Hippolyte."
-"Amazoane?"Renata a exclamat. "Sunteți Amazoane?" a întrebat din nou.
-"Desigur. Nu-ți dai seama la cât de înalte suntem și bine înarmate? Și nu știi că Thermodon este unul dintre marile noastre orașe, casa noastră originală?"Maroula a răspuns.
După cele spuse Maroula a luat-o pe Renata, îndreptându-se spre Thermodon, celelalte amazoane urmându-le din urmă.

Cu mult timp în urmă, popoarele din regiune au fost o societate matriarhală, dar apoi a venit un moment când țările din jur, care erau patriarhale, au plecat la război împotriva lor cu intenția de a-i subjuga și de a le aduce sub stăpânirea lor.
Cu toate acestea, armatele pământurilor matriarhale au ripostat, femeile, precum și bărbații, și au câștigat. În timp, femeile au devenit clasa conducătoare și au devenit stăpânele atât caselor, cât și a Guvernului. Odată cu trecerea timpului, bărbații au fost "reangajați" în primul rând pentru a face munca, și câțiva au fost aleși pentru a produce copiii. Acesta a fost modul lor de viață de ceva timp până când, în final, femeile care au devenit destul de puternice în toate domeniile societății lor, inclusiv războinicile, au ales să fie complet independente de bărbați, cu excepția scopului necesar de a avea copii.
Bărbații și femeile au ajuns la un acord în cazul în care copiii de sex masculin au fost crescuți de către bărbați și copiii de sex feminin au fost crescute de către femei. Acest lucru a fost făcut separat.
Din această societate matriarhală au venit nu numai cei care au guvernat țara lor dar mari războinice care au devenit cunoscute de țara în care au trăit și au condus: Amazonia. În timp, multe dintre femei au devenit războinice, și-au dezvoltat corpurile și s-au antrenat în arta războiului.

Astfel amazoanele și-au perpetuat pământul și pe ele însele, dar au crescut în număr de femei luate în luptă sau aduse la ele în alte moduri, de multe ori prin alegere.
Acesta a fost cazul Renatei, pe care grupul de războinice au găsit-o singură și blocată pe plajă, sub casa fortificată a Thermodonului, care se afla la gura râului Bosfor.
Amazoanele au intrat într-un singur șir indian cu Maroula în frunte și cu Renata în spatele ei. Nu s-au spus prea multe în timp ce mergeau prin zidurile de roci dure, care duceau spre oraș prin pasaje înguste.
În liniștea aceasta Renata avea timp să se gândească la tot ce s-a întâmplat în mai puțin de douăzeci și patru de ore: naviga pe Marea Neagră; dar marea furtună i-a îngropat nava la fund; a pierdut pe toată lumea, inclusiv pe mama și pe tatăl ei; și acum fiind în compania amazoanelor care au luat-o cu ele, ea nu știa ce soarta îi rezerva.
În aproximativ o oră, grupul a ieșit dintr-o deschidere în stâncă, într-o câmpie plată cu orașul Thermodon înaintea lor.
-"În sfârșit acasă", a spus Maroula cu bucurie.

Cuvintele ei au scos-o pe Renata din starea ei pe jumătate hipnotică, și și-a ridicat capul să vadă cum arată casa amazoanelor.
Thermodon, era un oraș construit și ridicat la un nivel de platou înconjurat de stânci la vedere de Marea Neagră la nord și la Bosfor la est.
Orașul a fost construit cu străzi drepte, mici, care circulau paralel și străzile laterale erau perpendiculare. Strada principală, însă, era mai largă decât toate celelalte străzi.
C...



    Login