Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFuga si pedeapsa
Autor : nakedfire - 2016-07-31
Citita de 12144 ori - Nota 7.63 (43 voturi)
Venea sfarsitul saptamanii. Unul fara deadlineuri, fara asteptari, fara urmari. Era o o cortina trasa intre mine si personalitatea mea umana. Eram nimeni.
Procesul transformarii a inceput de cum am inchis usa in urma mea. Brusc simteam totul cu o precizie atomica. Hainele stateau pe mine incarcate de electricitate statica, schimbul de caldura era redus prin spatiul dintre straturile de imbracaminte. Dilatarea toracelui, contractiile muschilor globilor oculari, intinderea tendonului calcaiului, coloana in extensie, mana aluneca reflex catre intrerupator. Ma opresc.
Imi dezbrac hainele in cea mai mare viteza. Aterizez fix sub dus. Apa calda la maximum, imi dau cu sampon, gelul de dus se prelinge infiorandu-ma, in 3 minute jetul de apa rece ma izbeste ca imbratisarea unei reptile, apoi déjà prosopul ma usuca. Ma azvarlu in pat dezbracata si inchid ochii. Dupa doua secunde ii deschid. Iau telefonul si iti scriu : Daca mi-ar fi dor de cineva pe lumea asta, tu ai fi aceea. Il sterg inainte de a cauta un destinatar.
Nici macar nu mai clipesc. Ma uit in tavan. Desenez in mintea mea cercuri, cercuri multe multe pe care le intersectez la nesfarsit, apoi le rotesc, le pun zimti, le pun pedale, le pun biciclisti, le pun piste, le pun casti, ii cobor in jos pe pereti, acum ei se joaca nevazut pe podea, bicicletele devin trenuri, oamenii calatori, trenurile devin furnici, calatorii antene, furnicile oua, ouale ou, oul atom, atomul un punct, punctul devine un gand fara continut…tacere.
Am uitat.
Ma furnica ceva. Ca un robot cobor, imi pun boxerii, blugii, bustiera si-un tricou. Parul tuns scurt aproape mi s-a uscat si are un aspect usor cifulit. Imi leg o bratara de piele la mana stanga. Absenta iau niste bani, telefonul si cheile. Merg la un cinema. Ma asez cu o bere in mana pe un scaun dintro jumatate de sala ramasa neocupata.
Nici nu m-am uitat ce film era. Nu vedeam actiunea, nu intelegeam cuvintele, dar simteam toti stimulii cum imi stimulau retina si auzul si intunericul acela imi ascutea auzul si pielea devenea receptiva, parca mii de petale se deschideau nevazut. Urmaream ploaia de senzatii, simpla privire a ecranului ma tintuia pe scaun cu forta unui mamut pravalit peste aria vizuala. Sunetele imi acopereau urechile, oamenii umpleau spatiul, simteam ca ma bombardeaza toate particulele din lume si nu stiam la ce sa fiu mai degraba atenta. In aceasta avalansa, in mine se facea din ce in ce mai clar. Caracatita sinaptica din spatele tuturor experientelor mele se incovoaie sub apasarea propriei proiectii, lumina ma ocoleste, sunetele diverg, si eu ma dizolv pe pereti odata cu ultimele ecouri din replica : Fuck me!
Ca o stanca alunecoasa, brazdata de talazuri si sarutata cu forta de toate furtunile, floare tintuita in ochiul furtunii, eram un graunte in de nisip in care se reflecta intreaga existenta. Si am lasat sa se reflecte, in mine si peste mine..si tu lume, patrundeai in nemiscarea mea si tulburai cu eterna-ti durere, efemera mea existenta.
Telefonul vibreaza in buzunarul de la spate. Vad un mesaj de la un numar pe care nu-l am in agenda : ce mai faci draga mea ? Ne vedem in seara asta la un pahar de povesti ?
Nu sunt chiar intr-o perioada sociabila, dar, hmm, cine-mi zice mie « draga mea » , in mod cert nu multa lume. Povesti + draga mea, pare ok.
Raspund : Sunt la un film. Cum ma stii. (aici ar trebui sa subinteleaga « singura »).
Dupa 3 minute alt mesaj, de la acelasi numar : In cat timp termini, pe unde esti ?
Hmm, ce sa-i zic…cine se fie, ea probabil crede ca stiu cine este ?!
Raspund : Sunt in Afi. Hai sa ne vedem la 22 :00 la Gloria.
Ok. Pup
Se termina filmul. In drum spre cafenea, pariam cu mine insami cine ar putea fi. 2-3 variante, persoane cu care am flirtat intamplator fara sa las nimic clar. Sau vreo prietena de prin strainatati care trece prin Romania. Asta banuiam.
Daca stiam dinainte, mi-as fi bagat telefonul undeva in loc sa raspund, deoarece ma astepta singura femeie fata de care ma simteam datoare cu ceva pe lumea asta, Eliana. A fost o intamplare pe care, cunoscand toate datele problemei, as fi catalogat-o nefericita, de orice parte as fi fost. Universul s-a sincronizat pentru a ne anula a doua intalnire. Prima fusese cu sex fenomenal. A doua oara, fix in acea seara cand ma astepta la ea la ora stabilita, o alta tipa a sarit efectiv pe mine, si m-a tinut bine…ocupata toata noaptea. M-am si indragostit de aceasta tipa ulterior, sfarsind cu o mare dezamagire, dar pe Eliana mi-am scos-o din minte deoarece dupa ce i-am spus ca nu mai pot sa vin fara sa ii precizez motivul, mi-a raspuns ca nu va mai fi vreodata cazul sa ma scuz pentru ceva deoarece nu mai avem ce vorbi.
Acum dupa 3 ani, lucrurile erau cumva «racite » ca gradient de culpabilitate si tensiune. De orice fel, credeam eu. Era o supriza placuta sa o revad.
Doar ca, ah, iar ma izbeste cat de bine arata. Nicio femeie nu m-a mai facut atat de mandra ca ea atunci cand iesim impreuna. Cand am cunoscut-o prima data avea 23 de ani si lucra ca stewardesa. Am agatat-o de pe internet, desi ea prefera sa creada ca ea m-a agatat pe mine. Am schimbat doua trei-mesaje, ne-am vazut in centrul vechi la un pahar de vin apoi mi-a spus direct sa o conduc la ea. Din fericire, dupa 3 pahare de vin capatasem suficienta dezinvoltura cat sa nu-si dea seama ca speram sa fie prima mea experienta full. (aceasta poate va fi candva subiectul altei fantezii/povestiri).
Acum insa observam la ea o mladiere si o cizelare care tradau stiinta acordarii la o alta fiinta. Imi era putin teama de supararea pe care intr-un ungher al mintii ar mai tine-o fata de mine, dar, cum mie imi trec supararile imediat si fara urme, am considerat ca a uitat complet si vrea probabil sa reinodam o amicitie, tinand cont ca in amorul meu propriu imi supraestimez unoeri efectul magnetic asupra persoanelor cunoscute intamplator cat si asupra celor cu care am intrat in detalii intime.
Ca sa risipesc orice umbra dintre noi, am intrebat-o ce doreste sa bea si am mers la barul unde se pregatesc minunatele cafele, pentru mine am luat cu menta, ea caramel.
Ma intorc zambitoare cu cele doua cafele. Ma intreaba ce am mai facut. Ii povestesc pe scurt ca mi-am schimbat slujba, locuiesc in aceeasi garsoniera, pe plan personal nimic deosebit.Cartea indelung planuita a ramas la stadiul de mormoloc impaiat. O intreb zambind, si tu ?
O vad ca mesteca usor cu lingurita in cana, apoi isi apropie buzele, si dupa cateva picaturi inchide ochii si savureaza senzatia. Deschide ochii, isi linge buzele, si zice :
- Dupa ce mi-ai dat cu flit am fost cu un barbat.
- What ? Ziceai ca esti goldstar !
- Pizdele incepeau sa para la fel. Tu m-ai enervat. Te-as fi pocnit…atunci. Zambesti. A fost minunata noaptea aceea. Stiu ca nu mai fusesesi niciodata cu o femeie, mi-am dat seama, nici nu stiai ce sa cauti cu limba, si mainile tale erau cel putin ..entuziasmate. Am crezut ca poate fi ceva serios intre noi.
- A fost o noapte cu totul speciala si unica pentru mine. (chiar fusese, nu stiam ce inseamna sa ti se daruiasca o femeie, sau ca pot scoate asemenea sunete si mai ales nu stiam ca prin sex pot sa-mi pierd constienta si sa plutesc intro maree de extaz)
- Speciala pe dracu. De ce n-ai mai venit atunci ?
Stiam ca daca ii spuneam adevarul imi arunca ceasca aia drept in fata si nici nu as fi avut ce-i reprosa. Dar in viata mea nu m-am priceput sa mint.
- Am avut un accident. A lasat urme cateva luni. (in gandul meu, tipa aia mi-a frant inima odata pentru totdeauna).
- Zau! Ia ce urme?
- Nu pot, ca nu sunt la vedere. Poate ti le arat candva, nu ma mandresc cu ele.
- Ok, zici. Hai sa mergem sa mancam ceva.
- Alege tu. In mintea mea cantaream ce ar fi mai intelept sa fac. Inca ma atragi, as reinnoda cu bucurie lucrurile de la prima intalnire. Nu stiu insa ce-ti trece tie prin minte. Din acelasi motiv, fiind impenetrabila intuitiei mele nu iti pot anticipa nici un gand sau actiune, nu stiu daca in urmatorul moment ma vei injura sau ma vei saruta. Din aceasi lipsa de incredere am putut sa trec atat de usor peste despartirea noastra fortata de imprejurari.
Gasim niste preparate turcesti, si in timpul mesei vorbim despre timpul petrecut de tine in Franta in ultimii doi ani, ce oameni ai cunoscut, ce inseamna libertatea si acceptabilitatea sociala a persoanelor de orientare homosexuala, ce s-a schimbat intre timp pe aici. Nimic. Ba chiar se inrautatesc lucrurile. Oamenii devin intoleranti fata de tot ceea ce este tolerat in Vest, asa isi pastreaza identitatea culturala. Si este dreptul lor. Daca nu putem crea ceva, cel putin conservam ce avem.
- Iar incepi cu discursurile tale imposibile.
- Am terminat déjà cred. Am omis sa-ti spun ca arati exceptional. Ai grija sa nu te rapeasca cineva. (in gandul meu, sau mi-ar face un bine sa te rapeasca ?)
- Lingusitoare ce esti !
- Eu ? Deloc. Daca nu o spun eu, o vor striga altii.
- Esti draguta ca spui asta. Nu te-ai schimbat deloc.
- Am calatorit in spatiu. Curgerea timpului e altfel acolo.
- Da stiu, tu si capul tau din nori.
- Singura data cand stau si eu deasupra…
Razi incetisor si spui cu glas scazut :
- Omul potrivit la locul potrivit.
Zambesc si eu, nu stiu unde sa ma uit. Cred ca daca ma uit la tine acum, o sa citesc ca ma vrei. Stiu ca nu pot zice nu. Asa ca prefer sa clipesc des si sa iau o gura de apa. Credeam ca dupa film o sa ma intorc frumusel acasa sa dorm. Acum seara o lua pe un drum fara indicatoare.
Dupa ce ne ridicam de la masa spui :
- Mi-a parut bine sa te revad. Poate iesim intr-una dintre serile urmatoare in club.
- Da, poate. Ne auzim la telefon. (nu stiu daca ma simt usurata sau dezamagita, e ok sa ia altcineva deciziile).
- Locuiesti aproape ? ma intrebi .
- Relativ. O sa iau un taxi. Tu ?
- Stau foarte aproape. Ajung inaintea ta.
- Mi-ar placea sa te conduc, e o noapte foarte placuta pentru o scurta plimbare.
- Daca spui tu…
E o plimbare chiar foarte scurta. In mai putin de zece minute ajungem pe o alee, spui :
- Pe aceasta alee este blocul. Multumesc ca m-ai condus. Putem sa mai stam putin de vorba daca iti face placere.
- Da.
Nu era niciun om pe strada desi se mai zareau lumini in ferestre. Copacii atarnau spre noi crengi nemiscate pictate cu verde pe limbul frunzelor indreptat spre neoane si cu umbre vag conturate pe suprafetele indreptate spre pamant . Strada este impartita in cercuri de lumina palida si umbre crestate. Bratul tau ma strange aproape de tine, langa cot iti simt sanul stang sub bluza prins sub sutien. Incerc sa ignor partea asta. Nu cred ca este deloc o idee buna. Simteam ca inca imi pastrai ceva resentimente si nu voiam sa aflu cum s-ar fi putut manifesta sub stapanirea pulsiunilor sexuale.
In fata blocului e un loc de joaca pentru copii. Ne asezam pe o banca. Incepe sa semene periculos de mult cu prima intalnire. Tu devii dulce si vorbesti mai mereu in soapta. Imi arati niste stele, privirea mea e atintita in sus, si te apropii de gatul meu cu buzele, respiri un aer cald si ma saruti umed si apasat sub urechea dreapta, cu tot corpul te apesi peste mine, cu mana stanga imi cuprinzi tampla stanga, imi intorci fata spre tine si ma saruti pe buze.
Am aceeasi senzatie de nestapanit ca si prima data. S-a deschis undeva un vulcan pe care nimic nu-l poate opri. Cand ma saruti pe buze, te duci direct cu limba peste limba mea, apoi de jur imprejurul ei, si cauti acele profunzimi, niste unghiuri acunse in care se ascund niste gemete intretaiate, ma prind de tine cu ambele maini, iti caut sanii prin bluza, te trag mai aproape de mine, te asezi calare peste genunchii mei cu fata la mine si incepem sa ne sarutam uitand de tot si toate…
Cu ambele maini iti mangai spatele si fundul, te trag inspre mine cand ma arcuiesc cautand sa imi lipesc bazinul de al tau, intru cu degetele rasfrante pe sub parul tau ce iti ajunge la umeri, apoi iti strecor mainile pe sub bluza, gasesc sanii plini pe care ii doresc in intregime descoperiti mainilor si buzelor mele.
Am pulsul dublu fata de acum doua minute si respir intretaiat. Nu mai vad nimic decat pe tine si buzele tale. Ca sa fii sigura de efect, te asezi cu bazinul lipit de mine si ajungi cu decolteul in dreptul fetei mele, patrund cu gura intre sani si simt cum te lasi...



    Login