Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fostă iubită/Actuală noră
Autor : Delia_bi - 2023-02-12
Citita de 11336 ori - Nota 7.09 (69 voturi)
Bună!

Numele meu este Delia. Am 39 de ani, 173cm, brunetă, ochi căprui, sâni medii, la corp slăbuță, lata in solduri si un fund de invidiat. Am o afacere creată de mine si mi am dedicat viata pentru afacerea asta. Eram atat de axata pe chestia asta, încât am uitat si de familie.
Soțul meu a divorțat din cauza asta... Pentru ca nu i ofeream afecțiune și chestii de genul.
M a lasat cu doua fete, Ramona de 15 ani si Romina de 13 ani.
După divorț mi a fost foarte greu... Din punctul de vedere legat de fete. Eu find plecata mai mereu la birou, ajungând mai mereu pe la ora 22:00, altădată si mai tarziu, fetele erau mereu cu tatăl lor. El nu muncea, doar avea grija de fete. Pe soțul meu l am cunoscut in facultate si ne am placut, căsătorit si au urmat fetițele. Menționez faptul ca sun bisexuala, dar nu am mai facut o de cand sunt căsătorită. Am da de inteles asa pe ocolite. Insa soțul meu nu era de acord... De la prima sarcina eu am inceput sa dezvolt afacerea. A avut un succes enorm si apoi l am lasat pe el la conducere eu find in maternal.
Afacerea a inceput sa mearga tot mai rau si dupa un an am decis sa reiau eu. Dar s a întâmplat din nou si am ramas insarcinata. Dar am decis sa continui eu. Si asa mi am dăruit viața acestei afaceri.
Sa revenim!
După divorț ma descurcam greu cu fetele... Mereu am trimis secretara sau alti colegi sa ia fetele de l școala. Erau cu program prelungit, dar degeaba... La sfatul secretarei am dat anunț: "Caut bona să supravegheze doua fete, de 15 ani si 13 ani. Fetele nu cauzează probleme doar sa fie luate de la școala si acasa sa li se pregătească masa si putina ordine dupa ele."
Timpul a trecu, si nu primeam răspuns. Pana intr o zi suna telefonul, răspund:
- Alo!
- Buna ziua! Mai este valabil anunțul?
- Da. Sunteți interesata?
- Da. Putem sa ne întâlnim? Sa discutam mai multe..
- Da. Va trimit o adresa. Puteti veni in orice zi intre orele 13:00 si 14:00.
- Super. La ora 13:00 o sa fiu acolo.
- Va astept. Multumesc!
Tipa a venit, am discutat, a acceptat spre bucuria mea. I am oferit o sumă frumușică. Era studentă de peste prut, venita la București sa studieze si are nevoie de bani. Am stabila sa faca si curatenie si sa gătească pentru toti.
Valeria are 22 de ani, este de peste prut. O fata frumoasa 152cm, slăbuță si micuță la corp, vopsita cu un mov spre alb, sâni frumoși, micuți dar rotunzi, si fesele rotunde de ii pleznea blugii pe ele.
Totul a fost bine, fetele s a împrietenit cu ea. Isi făcea treaba bine, curatenie, mâncare, si cel mai important avea grija de fete.
Intr o zi, i am trimis un SMS: Valeria o sa întârzii seara asta... Nu stiu cand vin. Poti sa dormi liniștită la mine in dormitor.
Am plecat pe la ora 23 si ceva si undeva pe la 00 si ceva eram acasă. Intru in liniste, nu aprind nici becul, lumina de afara era suficientă, imi las geaca in cuier, poșeta la fel, ma descalț si ma îndrept spre dormitor sa mi iau haine de schimb. Fara sa fac gălăgie, deschid usa incet, și intru. Cand am intrat,am rămas uimită... Valeria era cu chiloții mei in gura, alta pereche in mână si masa sânul stâng si cu mâna dreaptă freca alta pereche de pizda ei si un morman de chiloți langa ea. Aprind becul, închid ușa, ea tresare si rușinată încearcă să si ascunda goliciunea.
- Ce faci?
-Ma scuzați doamna Delia, dar...
- Ce.. dar??
- Sunt bisexuala, adică mă înclin mai mult catre femei. Si nu am mai facut o de mult cu o fată, iar dumneavoastră arătați asa bine si ma luat valul. Va rog nu ma dati afara, nu o sa se mai repete.
Am analizat o puțin in timp ce vorbea, si situația de față m a excitat. Si mi am zis in sinea mea, marac atât merit si eu.
- Nu o sa te dau afara. Si eu sunt bisexuala. Dar nu mai bine vrei sa mi gusti direct pizda, decât chiloții?
- Ba da doamna Delia.
Zise ea rusinata. Ma indrept si o sarut!
-Delia. Poti sa mi zici Delia.
- Ok. Delia!
- O sa fsc un duș, asteapta ma asa.
Si o sarut din nou. Revin de la duș, o găsesc la fel, cu chilotii in gura, pe sâni, pe pizda. Indepartez chilotii de pe pizda si incep sa ling cu poftă.
- Ahh... Ce bine faceți, daaa... Ahh... Mmm.
Introduc un deget si admir pizda fetei, avea un clitoris mare si niste labute medii. Dau limbi la clitoris, il sug il dezmierd, orgasmul nu întârzie. Sunt inundata pe fata, reuzesc sa prind doar jumate din nectarul ei si înghit. Ma tolanesc pe spate si mi zic in gand: mmm, ce gust demențial, imi era dor de asa ceva. Sunt intrerupta din gandurile mele si ma saruta. Lumbile se ciocnesc, ma curata de sucurile ei. Apoi coboara la sâni, ii dezmiardă puțin apoi coboara la pizda unde face bine ce face. Nu mai simtisem de mult senzatia asta. Ma bucuram de monetul ala. Ii șoptesc ca vreu un 69, se conformează rapid. Suntem intr un 69 de poveste, ambele gemem in șoaptă. Orgasmul meu vine rapid si este unul terifiant ma lasa fara puteri. Pana ce imi reveneam, Valeria inca curata pizda si apoi vine sa ma sărute.
Ce bine a fost, nu m am mai simtit asa bine de mult.
Mie imi spui, nu am mai facut o din facultate. Am si uitat cat de dulce e nectarul de femeie.
După aceea noapte, au mai urmat. Insa, foarte rare. Odată la doua săptămâni, maxim de două ori. După au urmat tot mai dese. Pana m am îndrăgostit de ea. Simțeam ca nu mai pot fara ea. Asa ca i am propus sa se mute la noi. A acceptat. S a instalat rapid. O făceam aproape in fiecare zi. Ma simțeam alta femeie... Fara stres, nu mai eram agitata... Totul era roz! Ea, a devenit fara inhibiții, propunând diferite fantezii, dintre care una era sa i fiu mamă. Ea imi spunea ca e fantezia ei preferata. Eu o întreb daca a facut o cu cineva din familie. Ea raspunde afirmativ, dar nu cu maica sa. Din motive ca e învârtă... Dar mi a marturisit ca o face cu sora ei aproape de aceiași varsta ca mine. Mai exact ea are 37 de ani si o fica de 12 ani si ca o fac toate trei. Eu eram curioasa, nu o facusem cu trei femei niciodată si nu stiam cum era. Explicând, m am excita si i am acceptat fantezia. Am mai repetat fantezia, până intr o seara.
Vin de la muncă, cu pofta nebuna de pizda ei. Ma asteapta goala ca de obicei, eu imi fac un duș si incepe distracția.
Ling pofticioasă pizda zemoasa si suculenta, ea oftează.
Da mami, linge mi pizda bine.. baga doua degete mami, si freaca brutal. Ahh. Da da te iubesc mami. Ajunge la orgasm rapid, aceasta fantezie o termina rapid, mereu se excita rapid si pe durata partidei mereu tine ochii închiși. Era clar ca traieste momentul. Ii șoptesc:
Vreau sa mi mănânci pizda. Se conformează rapid. Imi mănâncă pizda, mi o devorează. Imi baga degetele in pizda, gem de placere... Imi maseaza sânii, ii maseaza sfârcurile incet, imi provoacă o plăcere imensă si de excitația pe care o aveam, vroiam sa i fac fantezia si in loc sa i zic: Ahh Valeria, fata mea! Am zis: Ahh Ramona, fata mea... Ce bine lingi... Si a observat acest aspect, se ridica de la pizda mea si ma saruta apăsat.
- Te iubesc draga mea!
- Si eu te iubesc!
- Te iubesc pentru ca ai pronunțat numele fiicei tale...
Se aștearnă o liniște apăsătoare preț de cateva minute. Rupe liniștea.
-Te ai supăra?
- Nu. Dar sa te fac să înțelegi. Nu stiu ce s a întâmplat. Dar nu vroiam sa rostesc numele Ramonei, ci pe al tau. Si ma intorc cu spatele... Observa schimbarea radicală si încearcă sa ma liniștească.
- Scuze Delia! Nu vroiam sa te supăr... Stii cat de mult ador incestul si sincer m a excitat ca i ai pronunțat numele Ramonei.
- Inteleg! Dar trebuie sa intelegi si tu, ca eu vroiam sa iti pronunț numele tau.
- Daca tot ai adus vorba de Ramona. Vreau sa ti zic ceva!
- Ce anume?
- Acum 2 zile dupa ce le am adus de la școala, le am pregătit masa si le am strigat la masa. Timp in care ele servesc masa, eu le făceam curat in cameră.
- Asa.. si? O întrerup.
- Ascultă si nu ma mai întrerupe. M am apucat sa aranjez patul si sa astrâng de pe pat, caietul de școală si laptopul. Si s a deschis laptopul si a apărut un film porno... Acel film era un film "lesbian mom". Tu realizezi ca fica ta tânjește dupa tine?
- Valeria dragă, nu vreau sa te jignesc. Dar astea sunt baliverne de ale tale...
Si isi ia telefonul arătând o poză. Intr adevăr era laptopul Ramonei.. dar eu am contestat din nou...
- Lasa ca am observat cu iti belești ochi dupa ea. Cu siguranță e opera ta. O sa o faci doar cu mine. Si de supărare am plecat din cameră.
De atunci nu s a mai repetat, nu a mai insistat pe tema asta. Totul a fost perfect. A urmat o săptămână care era plecata la familia ei. Evident ca înainte de plecare am întrebat o daca o v a face cu sora sa. Evident ca a răspuns afirmativ. Eu oarecum geloasa, ii zic cu jumate de gură:
- Astept un video cu voi! Mi a fot greu fara ea. Aceea săptămână a trecut foarte greu. In ziua de vineri primesc si videoul așteptat. Excitata maxim ma incui in birou si imi provoc un orgasm pe cinste. Seara ajung acasa ma sună Valeria. Discut cu ea, si mi spune ca peste 2 săptămâni sora sa vine la București si e incantata sa mă cunoască dar sa ma si împartă. Ideea a sunat excitantă. Zilele au trecu. Joi dupa o partidă buna de sex, Valeria ma intreaba:
- Cum ai programul pe weekend?
- Pe la ora 16 cred ca termin.
- Super! Am o surpriza pentru tine.
- Serios? Ce surpriza?
- Daca iti zic nu mai e surpriza.... Timpul a trecut. A ajuns si sâmbătă. Ca de obicei imi anunt întârzierea. Valeria supărată imi raspunde:
- Pai si surpriza?
- Avem timp altădată.
- Off Delia. Mereu faci asa...
- Scuze Valeria.
- O voi amana pe diseara.
- Dar ce e asa important la surpriza asta?
- Delia... Am organizat să o facem in trei...
- Cu cine?
- Nu ma mai trage de limba... Si închide telefonul... Ma gandeam mereu cine va fi cea de a treia fata, apoi imi fuge mintea ca mi a zis ca vine sora sa la București. Eram încântată. Ajunsă acasă, intru in dormitor, Valeria imi pregătise o pereche de tanga transparenti albi si un sutien. Pe ea o găsesc intr o pereche de chiloți clasici rozi transparenti complet si sutien. O sarut si fug la duș. Revin îmbrăcat, las halatul pe pat. Si vad pe noptiera o eșarfă din mătase. Întrebce e cu ea?
- Delia, e surpriza si trebuie sa te leg la ochi. Ma las dusa de val si ma las legata. Dupa doua minute aud cum suna soneria. La indemnul Valerie ma așez pe spate și crăcită. Aud cum se încuie usa dormitorului. Usa dormitorului o încuiem mereu, din cauza ca ne a facut o vizita Romina neașteptată. Si ne am trezit cu Romina peste noi in camera. Eu cu fața in pizda Valeriei, care tipa de mama focului. Si Romina credea ca se întâmplă ceva. Si de atunci usa mereu sta încuiată. Am emoții, Valeria pregătește totul. Aud vocea Valeriei:
- E numai a ta. Simt cum ma linge cu limba peste chiloți, da cu limba de cateva ori apoi saruta chiloții. Ii trage intr o parte si ma linge in pizda. Linge aproximativ doua minute, se observa lipsa de experiență. Valeria o îndrumă sa se așeze cu pizda pe fata mea si sa se uite la Valeria cu lingea. In mintea mea erau mii de gânduri, oare cine era?
Se așează, dau chiloții intr o parte ma pun pe lins, dar in acelasi timp ma plimbam cu mâinile pe corpul ei. Nu prea reușesc sa înțeleg prea multe si continui. Valeria face bine si o îndrumă pe cealaltă tipa sa ma maseze pe clitoris, in timp ce Valeria ma penetreaza cu doua degete si din cand in cand cate o limba. Cealaltă fata ajunge imediat la orgasm. Un orgasm puternic de ma umple pe fata, par, incerc sa înghit cat pot. Curat pizda dupa orgasm. Un gust foarte plăcut. Valeria o îndrumă din nou:
- Faci exact cum am facut eu.
Ma saruta, curata absolut tot si se așează pe fata. Isi da chiloții intr o parte si ma apuc de lins. Tipa noua prinse ceva dar nu bine... Oricum eram excitata si ajutata si de Valeria am ajuns la un orgasm. Tot Valeria o îndrumă sa ma încalece sa se frece de pizda mea. O senzație plăcută se freaca materialul de la chiloți unu de altul. Aluneca usor find uzi de nectarele noastre. Gemem toate trei. Valeria imi masa sanii si se sărutau, tipa se freca de mine mai rapid. A urmat orgasmul Valeriei. Se da jos si o îndrumă sa ma sărute. Era clar ca tipa e neexperimentată, nici sa sărute nu știa. I am introdus limba in gura si am sărutat o cu foc si se freca agresiv. Am terminat in tandem. Dupa tipa o simt cum se prăbușește la picioarele mele. Imi dau jos eșarfă, o caut pe Valeria din priviri, ne sărutăm. Apoi tipa noua si am avut socul vieții mele. Tipa noua era Ramona intr o pereche de tanga negri. Eram panicată, crispată. Am inceput sa fac crize. Ele au incercat sa ma calmeze... Am certat o pe Valeria, pe Ramona. Ramona imi spunea sa ma linistesc ca e totul ok. Eu supărată foc ies din camera . Merg sa fac un duș rece sa mi limpezesc minte. Dar nu reușesc, la întoarcerea le găsesc din nou intr un 69, fac mare scandal. Ramona se opune si mi reproșează:
- Daca nu vrei sa te simti bine alaturi de noi, lasa ne pe noi sa o facem. Nu mi lua bucuria asta...
- Ramona mamă nu e bine ce am facut..
- Serios? Dar e bine ce ai facut tu? Ca te ai culcat cu bona noastră. Crezi ca sunt proastă? Atunci cand a venit Romina peste voi, eu am trimis o. Va bănuiam mai de mult dar cand mi s a confirmat, am vrut sa fi prima femeie pe care o ling si ma va linge. Si de asta am discutat cu Valeria. Si daca tu nu vrei chestia asta lasa ne pe noi doua.
Si de supărare am iesit din camera si am mers pe canapea in sufragerie, am incercat sa dorm, nu reușeam pentru ca faceau ca doua mâțe in calduri. Dimineata am mers sa le trezesc, erau goale pusca una in bratele celeilalte, instinctiv imi fuge gandul la ce s a întâmplat aseara si fara sa realizez imi bag mana in chiloti intarit de nectarul meu si al Ramonei. Valeria se trezește, observa asta si imi sopteste:
- Mai bine ni te alaturi, te iubim mult.
- Valeria trebuie sa ti strangi tot si sa pleci.
Evident ca a iesit un scandal monstru cu Ramona. Dar mi am asumat. Romina s a mutat cu mine, mi era frica ca o sa se de-a si la ea, daca nu a si facut o. Timpul a trecut, de Valeria ...



    Login