Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

FETELE DE LA TÎRGȘOR
Autor : margeo - 2024-02-28
Citita de 5524 ori - Nota 3.72 (98 voturi)


Nu trecuseră nici două luni de cînd fusese mutată la camera 11 din Penitenciarul Tîrgșor,cînd Iulia începu să simtă că o să aibă necazuri.
Nu era vorba de televizorul care mergea aiurea aproape toată ziua, însoțit de comentariile nelipsite ale fetelor.Nici de faptul că în camera cu nouă paturi, vara,uneori nu mirosea doar a deodorant....Majoritatea colegelor de cameră se spălau, se cam făcea coadă,la anumite ore,în separeul cu cele trei chiuvete și două WC-uri dar erau cam înghesuite,ferestrele mici și asta era.

Problemele păreau să vină de la cele două perechi de lesbiene din cameră.Vorba vine,probabil afară erau femei normale, le plăceau bărbații dar aici, după luni de închisoare,ca să nu se suie pe pereți ajunseseră să se cupleze cu cîte o colegă în aceeași suferință și se consolau: care mai discret, noaptea, mai pe tăcute, care mai focoase, care nu se dădeau în lături să se întindă cu iubita cînd le apucau năbădăile.Vecinele întorceau privirile, jenate sau exasperate, de femeile focoase,care se apucau să se pupe ziua-n amiaza mare sau să-și pipăie cu nerușinare,aproape sfidător,amantele.

Figura cea mai remarcată era Mariana,o blondă înaltă, cu corp de handbalistă,îndrăgostită de o brunețică micuță,creață,tunsă scurt,cu șolduri înguste și sîni mici- Gabi.Stăteau în fundul dormitorului,în paturi suprapuse,Gabi era mai tăcută,citea mult;Mariana era mai sociabilă dar o apucau și pe ea crize periodice de tristețe,cănd își făcea unghiile ore în șir sau asculta muzică la căști,la i-pod.

Celălalt cuplu era format dintr-o țigancă solidă,lată în șolduri și mai mereu zîmbitoare -și o basarabeancă tinerică,slabă-moartă dar țîțoasă,blondă,cărnă,cu ochii verzi,Sveta.Sveta era dependență aproape comic de Carmen, nu prea vorbea decît cu ea și o sorbea vizibil din priviri.Lucrau împreună la bucătărie, noaptea scîrțîia patul la nesfîrșit,iar gemetele abia înăbușite ale fetei le enervau pe cele singure și virtuoase.

De la un timp,Iulia începu să se simtă urmărită din priviri de cele patru.Cînd se schimba,se întorcea cu spatele,dar la spălător cam mereu se întîmpla ca Mariana sau Sveta să întîrzie prin preajmă,ca din întîmplare,holbîndu-se la țîțele ei mari,rotunde și nițel căzute,cu sfîrcuri groase, maronii,cu areole largi,care se observau prin bluzele ușoare.
Iulia nu purta sutien și nu o dată,sub privirile lor insistente,simțise cum i se umflă jenant sfîrcurile,cînd se spăla la chiuvetă.
Mai rău era cînd își răcorea zona intimă,ascunsă de tufa stufoasă de păr castaniu,rareori tunsă.De obicei,fetele își respectau delicat intimitatea,la toaleta zilnică dar privirea apăsătoare a Gabrielei sau ochii negri încercănați,ai lui Carmen,păreau că se lipesc de bucile ei mari,făcînd-o mai mereu să roșească.

Mai mult,o dată s-a trezit cu mîna Marianei pe cur.Acea mîngîiere precisă, nerușinată,cu un deget încercînd să-i pătrundă între fese, o speriase cumplit și de-abia se abținuse să nu țipe,să nu se dea în spectacol.Se retrăsese rapid, ascunzîndu-și pubisul săpunit cu palma, și se înghesuise în perete.Surîsul ironic al femeii,care-o privise insinuant drept în ochi,o scosese din sărite.

După vreo săptămînă,de-abia intrase în WC și-și dăduse drumul la pipi, că ușa toaletei se deschisese(n-avea zăvor) și Svetlana intrase repede,sprijinindu-se de ușă.Iuliei i se uscase gura.S-au privit lung,apoi privirea verde a alunecat spre pulpele expuse.Sveta și-a lins încet buzele. Adunîndu-și curajul,Iulia a șuierat-Ieși !...la care moldoveanca a zîmbit , parcă știa dinainte replica, și a strecurat un șoptit:-Poate-o să mi-o dai și mie vreodată să ți-o gust,fetițo,ce zici ? -în timp ce Iulia încerca cu disperare să-și oprească jetul, să nu se mai simtă așa vulnerabilă.O privea drept în ochi, cu răsuflarea tăiată.
Svetlana făcuse un pas înainte dar se auzi o bătaie ușoară în ușă.
Iulia spuse,gîtuită:-Ocupat !..și Sveta zîmbi , parcă cu regret ,și ieși.După cîteva momente,Iulia ieși și ea, cu obrajii în flăcări,dar în spălător nu era nimeni care să vrea la toaletă.Doar Mihaela,contabila slabă și căruntă, își spăla ceva la chiuvetă.Bătaia în ușă fusese un semnal al țigăncii,probabil, își dădu Iulia seama.
Se spălă îndelung pe față, pînă se liniști, și se întoarse în cameră.I se părea că toate se uitau la ea.Îi tremurau picioarele și se lungi pe pat,aproape gîfîind.

După un timp,se miră și ea de atacul de panică.În definitiv,ce se-ntîmplase ? O femeie îi propusese să-i facă sex oral.Lucrurile astea erau obișnuite,aici,puține se mai scandalizau,erau privite ca un compromis firesc,sursă de glume ușoare.Pe urmă,chiar dacă s-ar fi ajuns la fapte, ce Dumnezeu, doar nu era vreo pădureață,cunoscuse bărbații și nu puțini îi făcuseră sex oral.Îi plăcuse de fiecare dată,ba chiar,cîteodată, îi făcuse să înțeleagă,prin gesturi explicite,că aștepta asta.Ce-ar fi fost dacă i-ar fi făcut-o o femeie ?!...Ce mare lucru ?...De fapt,o șocase pretenția evidentă a moldovencei că asta urma,că n-avea încotro.Acel :fetițo ! arogant o speriase, o revoltase.

Altfel,acum,calmată,putea foarte bine să-și imagineze buzele groase,crăpate ale Svetei lipite de păsărica ei,eventual încă umedă după pișat...cum îi desfac buzițele pe care nici un bărbat nu i le mai atinsese de cinci luni,cum limba fetei se strecoară ușurel în crăpătura ei,gustînd-o pe îndelete...Parcă simțea mîinile fierbinți ale Svetei pe șolduri,răsuflarea ei grăbită încălzindu-i sexul, apoi...
Apoi constată că reveria o făcuse să se umezească,acolo,jos,mai mult,transpirase toată.Își simțea mirosul și se forță,deschizînd ochii,să se potolească.Își sterse fruntea asudată și observă că Sveta și Carmen o priveau,atente,șoptindu-și ceva.Vorbeau despre ea,era sigură.

Carmen o privea pe sub gene,sucindu-și în mîini coada neagră,groasă.Ca deobicei,purta un tricou subtire,care-i lăsa dezgolite brațele voinice.Sînii voluminoși îi umflau tricoul,de sub fusta de blugi,crăpată, i se iveau pulpele rotunde, întunecate,încrucișate pe pat.Degetele groase erau pline de inele,la urechi purta două verigi late,aurii.
Ochii Iuliei se opriră pe gurguiele negre, care apăreau evidente,străpungînd materialul fin.Simți dintr-o dată cum i se înfierbintă și ei sînii.Sfîrcurile o înțepau,aproape,simțea un gol în stomac și fu obligată să recunoască că pur și simplu,vederea femeii cam grosolane,masivă,cu ochii mari,încercănați,o ațîțase.Da, pur și simplu se excitase singură,în timp ce alea două se vorbeau,probabil,cum să i-o pună ei...Ce prostie,să se sperie așa de încercarea Svetlanei de a o agăța,de parcă cine știe ce urma să-i facă,nu să-i dea și să ia de la ea plăceri...

Pe de altă parte,își amintea de mîna puternică a Marianei , care-i pipăise fundul brutal, de pofta disprețuitoare cu care încercase să-i ajungă între picioare,așa,hoțește, fără nici un cuvînt,și simți aceeași revoltă.
Rămăsese cu privirea ațintită spre cele două.Simțindu-i probabil expresia supărată,Carmen o privi întrebătoare,iar cealaltă...ei bine, Sveta avu un zîmbet vag,plecîndu-și privirea cu o stranie expresie de scuză.Apoi îi spuse ceva lui Carmen,care-o privi surprinsă,apoi încuviință.

***
După stingere,fetele mai sporovăiră un timp,Mihaela, ca de obicei,mai fumă o ultimă țigară,lipită de fereastră,în timp ce vecina din patul de deasupra,o țigancă grasă,Adelina,o bombăni ca de fiecare dată.Adormi repede și se trezi brusc,simțind o mînă caldă pe șold.Era iulie, înnăbușitor și dormea doar în chiloți,fără cearșaf.Se răsuci speriată și,în lumina palidă care pătrundea de afară, o recunoscu pe basarabeancă.Ciudat,nu se sperie.
-Ce vrei ?o întrebă șoptit.Mîna îi strînse șoldul.
-Ssssst...auzi,nu te speria,vreau doar să vorbim puțin.
Mîna se oprise pe șold și aproape o frigea dar nu o îndepărtă.
-Despre ce ?
-Știi,am greșit azi,cu tine,asta voiam să știi,voiam să ne împrietenim și mai rău te-am speriat,cred...Te văd mereu singură,de-abia vorbești cu lumea...Carmen crede că ești încă neobișnuită cu lumea de la mititica....Știi,toate am trecut prin asta,prima dată, și ne-am adaptat fiecare cum am putut,ca să nu disperăm,aici.E greu să reziști singură,fără un suflet care să te înțeleagă...luni întregi,ani...
Făcu o pauză lungă.Mîna subțire o mîngîia acum abia simțit pe șold,pe pulpă, înfiorînd-o.Unghiile îi apăsau pielea asudată,dîndu-i fiori.

-Nu sîntem femei rele,sîntem ca toată lumea,numai unele se uită mai strîmb la noi, pentru că ne avem bine,ne înțelegem și ne iubim una pe alta.

Mîna îi atingea ușor pielea transpirată a piciorului și,dincolo de fiorii excitației,Iuliei îi era rușine c-o simte așa,asudată.Își simțea mirosul dulceag și,cind fata se lăsă lîngă ea, pe marginea patului,simți și mirosul acrișor al corpului Svetlanei,ceea ce o ațîță și mai mult.
O lăsă să-și plimbe palma fierbinte și subțire pe coapsă și, în timp ce continua să-i vorbească în șoapte liniștitoare,mîngîierile avansară în sus,spre interiorul pulpei.Avea gura uscată,transpira mai mult ca înainte,capul îi vîjîia și auzi, ca de departe,întrebarea Svetei,dacă o iartă și vrea să fie prietene.
Aproape fără să gîndească,zise în șoaptă abia auzită:

-Bine, te iert...de fapt, nu s-a întîmplat aproape nimic...și surîse,cînd mîna fetei se opri la încheietura coapsei,sus.
Atingerea degetelor calde era mîngîietoare,pe pielea ei umedă.Simți cum răsuflarea fetei îi încălzește fața.Mirosea bine,a femeie curată dar transpirată,un miros atrăgător și violent,care-i pătrundea în simțuri,tulburînd-o.

-Deci,prietene,de-acum încolo,Iulia ?...

Vru să răspundă,dar simți atingerea uscată a buzelor fetei,cu aromă de Orbit și de încă ceva,ciudat,care-i apăsară ușor gura.După o ezitare nesfîrșită,Iulia îi răspunse încetișor la sărut.Simți umezeala tulburătoare a limbii agile a fetei pătrunzîndu-i între buze,sorbindu-i ușor saliva,cu o amețitoare pătrundere în intimitatea gurii ei,în timp ce degetele Svetei o mîngîiau de-abia atingînd-o , pe deasupra chiloților,între pulpe.

Își împinse și ea limba în întîmpinarea gurii care-o răscolea și de-acum simțea că-și dorește ca mîna fetei să-i intre în chiloți și să continue s-o îmblînzească.Sînii i se întariseră și o dureau,sfîrcurile aveau nevoie să fie sărutate și strînse între dinți,ceafa parcă i se topea sub unghiile ascuțite ale fetei,fiori violenți se scurgeau de-a lungul spatelui,pînă-n șale.
Întinse și ea mîna și mîngîie părul fetei,pe întuneric.
Mîna Svetei îi mai strînse de cîteva ori,cu mișcări rapide,sexul , prin chiloți,apoi buzele umede se desprinseră de gura ei,patul scîrțîi și rămăsese deja singură în pat,scăldată în sudoare,cu pizda pulsînd înnebunită.

Silueta Svetei se strecură printre paturi,auzi cîteva șoapte,dispre patul lui Carmen,apoi închise ochii, își strecură o mînă în chiloți,în umezeala păsăricii ei excitate,și se mîngîie pînă simți fiorul eliberator-prima oară după cinci luni de zile.
Era cufundată în mirosul înțepător de transpirație și de sex feminin încins.I se părea cu neputință să nu miroasă așa în tot dormitorul.Toate știau ce se întîmplase,ce lăsase să i se întîmple.Mîine dimineață avea să observe zîmbete ironice,priviri cercetătoare,poate remarci scîrbit-aluzive.

Poate...mîine.Acum,nu auzea nici o zgomot demascator în paturi.Cineva respira greu,fornăit,altcineva se răsuci și plasa scîrțîi.Afară,undeva departe,lătrau domol niște căîni.Mai departe,lîngă groapa de gunoi,lîngă gîrlă,țipetele limpezi ale pescărușilor.
Își scoase mîna din chiloți,mirosea tare, revoltător,a sex sărat, amestecat cu nota dulceagă a excitației curse pe pulpe.Spinarea era năclăită de transpirație,țîțele ude și ele.Mirosul era greu,copleșitor și drag.

Tot trupul îi tremura,sudoarea îi înmuiase cearșaful de sub ea,gîfîia sfîrșită și adormi cu zîmbetul pe buze.

****

A doua zi, am ieșit la lucru în grădină.Nu era chiar o muncă ușoară,sub soarele de iulie dar nu ne grăbea nimeni.Fetele sporovăiau vesele,era plăcut să ieși din plictiseala celulelor,să schimbi aerul,
La prînz,eram deja terminate,așa că gardiana ne-a dus la dușuri.Am fost recunoscătoare.Aici,duș se face săptămînal, în rest,ne mulțumim cu chiuvetele.
Curînd,sala dușurilor s-a umplut de aburi și de rîsetele fetelor.Era o plăcere să-ți simți mușchii obosiți, destinși de apa fierbinte,să simți cim săpunul îți curăță transpirația.Mirosea cumva ciudat,a femei încăzite și a igrasie și m-am lăsat relaxată de curgerea fierbinte.

Dimineața,Svetlana mă salutase,veselă.Apoi,la spălător,Carmen îmi zîmbise, în timp ce se spăla la subțiori.Privirile mi-au rămas mai lung decît de obicei pe sînii ei mari și pietroși,cu sfîrcuri întunecate,care tremurau, în ritmul mișcărilor.Apoi i-am zîmbit și eu,apoi m-am uitat în jur,dar se părea că nimeni nu ne observa....

...La dușuri,mi-au cazut ochii pe femeia din fața mea,care se întoarse cu spatele,săpunindu-și coapsele.Am privit-o cum își desface picioarele și se apleacă să se spele la păsărică.Se spălă încet,îndelung,sprijinindu-se cu cealaltă mînă de perete,și mi se părea că, de fapt,se freacă acolo.Asta mă cam excita și parcă a simțit,pentru că a privit peste umăr și privirile noastre s-ai întîlnit,am zîmbit amîndouă ,s-a întors și a început să-și spele fundul, închizînd ochii,sub duș. Ochii mei nu se puteau dezlipi de părul ei negru,stufos,dintre coapse,și de sfîrcurile umflate,pe care cădea apa.

Simțeam și eu cum mi s-au întărit țîțele,era oarecum jenant dar plăcut,așa că-mi întindeam săpunul pe ele,simțind sub palme, tulburată,tăria sfîrcurilor.Aproape mă dureau,am strîns unul între degete,închizînd ochii.Cînd i-am deschis,femeia de vizavi mă privea lung,apoi a rîs scurt și mi-a făcut cu ochiul.
...



    Login