Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

FETELE DE LA TÎRGȘOR-3
Autor : margeo - 2024-03-01
Citita de 2952 ori - Nota 3.96 (93 voturi)
Iulia zăcea culcată în pat,după masă.Fetele se uitau la o telenovelă,dar cu sonorul jos,să nu le deranjeze pe cele care ațipiseră.Avea o stare ciudată;parte liniștită,parte agitată.Ciudat,dar acum,că tot ceea ce o speriase,altădată,se întîmplase,se simțea relaxată.Nu-și amintea de ce gîndul că o altă femeie avea să se bucure de corpul ei, putuse s-o terorizeze.În fond, se bucurase și ea de senzațiile pe care fetele le treziseră în trupul ei,chiar dacă fusese cu forța.

Retrăia amintirile pipăielilor apăsate între picioare, a limbii care-i desfăcuse fundul neatins, pînă atunci...Își amintea de gustul gurii țigăncușei,de pătrunderea brutală a degetelor Nicoletei în păsărica ei udă, alunecoasă, de unghiile care îi zgîriaseră sfîrcurile întărite ca sîmburii de măslină - și de-abia își controla excitația.Transpira iar,cînd își amintea cum fusese pironită pe sacii cu rufe murdare, în timp ce fetele îi făcuseră toate acele lucruri brutale, nerușinate dar...atît de plăcute,de ațîțătoare.
Își simțea încă anusul nițel inflamat, o durere ușoară, neglijabilă față de durerea resimțită în gurguiele chinuite.Dar ce-o excita cel mai tare era amintirea gurii Găbiței pe gleznele și tălpile ei transpirate, cît de aiurea i se păruseră, la început, sărutările ei fierbinți pe degetele picioarelor ei,desfăcute larg, ca să poată fi pătrunsă de gurile și mîinile fetelor....
Auzea și acum rîsul aspru al Nicoletei, în timp ce-i muncea crăpătura nădușită cu degetele ei butucănoase,auzea și gîfîitul țigăncușei,în timp ce,cu limba în gura ei, o mamelea apăsat,strivindu-i sfîrcurile...O durea dar știa că nu voia ca ele să se oprească, voia să-i facă orice aveau chef, s-o umilească,s-o supună dulcilor chinuri, care-o făceau să se zbată, fără aer,în magazia înăbușitoare...

Acum,cînd se gîndea doar la ce se întîmplase cu doar trei ore în urmă, simțea că sudoarea i se scurge pe la subțiori,umezindu-i bluza subțire.Sînii i se întăriseră,sfîrcurile o dureau și nu se putu stăpîni să nu-și strecoare mîna sub fustă,atingîndu-și febrilă păsărica,pe sub chiloți.Era fierbinte și udă, mirosi degetul care-i desfăcuse labiile umflate și mirosul de femeie în călduri o intoxică.

Privi în jur.Peste două paturi,spre fereastră, avu impresia că Svetlana o studia,pe deasupra cărții deschise,dar nu era sigură.Trebuia să se stăpînească, nu voia să ajungă de rîsul fetelor dar nevoia de a resimți experiența din magazia de rufe era din ce în ce mai imperioasă.

Trebuia să mai simtă odată acel vîrtej de senzații tulburătoare,care-o lăsaseră sfîrșită, nădușită, cu pulpele desfăcute și anusul în flăcări...Se sculă și se duse la baie,să se răcorească.Nu mai putea.

Își scoase bluza și fusta și se stropi cu apa rece pe umeri,la subțiori,pe țîțe și pe față.Pe cînd stătea așa, sprijinită de chiuvetă,așteptînd să se usuce, intră Svetlana, îi surîse, o mîngîie pe braț și își scoase și ea tricoul.Deschise robinetul și-i spuse,privind-o în oglindă:

-Nici tu nu mai poți de cald ?Eu îs toată lipicioasă,de la zăduful ăsta, continuă, stropindu-se alene pe obraji,pe brațe,ba chiar și pe sînișorii ei cu sfîrcuri rozalii.Iulia nu-și putea lua ochii de la trupul dezvelit de lîngă ea, pe care stropii de apă se scurgeau încet.Cînd Sveta își ridică brațele, îi văzu la subțiori tufele de păr scurt,blond,cîrlionțat.Înghiți în sec, cu gura uscată.
Fata îi prinse privirea și chicoti:
-Te uiți la mine că nu mă mai depilez,la subraț? Așa-i ?
Iulia încuviință.

-Știu, transpir mai mult,pe căldurile astea,dar Carmen m-a convins...Zice că-i place mai mult de mine așa...și își arătă iar dinții mari,cu strungăreață.Ce să fac,dacă ei îi place așa...deși uneori mi se pare că miros mai tare așa, ce zici ?... și se aplecă spre ea,ridicîndu-și brațul la ceafă. Iulia, stînjenită, se retrase puțin.

-Nu, chiar te rog, zi-mi și mie, pe bune, dacă doar mi se pare sau miros, aici...și Svetlana o trase blînd spre ea.Ochii li se întîlniră; ai Svetei erau verzi,surîzători.Iulia se aplecă și mirosi subțioara fetei;mirosea iute,acrișor, a transpirație tînără.

Iulia zîmbi și ea:
-Cam miroase, ce să zic...recunoscu ea, apoi, jenată,începu să se îmbrace.Svetlana se apropie de ea,mîna ei i se rătăci pe spatele gol;îi șopti la ureche:
-Te grăbești ?...Degetele ei îi pipăiau ceafa.Iulia o privi în ochi,încurcată.Întrebă:De ce?...Svetlana se apropie, îi trecu mîna prin păr.Iulia își simți buzele uscate și tremurul picioarelor.Încercă cu încăpățînare să-și pună fusta,sprijinindu-se de chiuvetă dar fata n-o lăsă.

Îi simți mîna în jurul șoldurilor dezgolite.Se gîndi:acum mai lipsește să intre cineva,să o găsească așa,trăgînd de mine...Din fericire,restul fetelor erau captivate de telenovelă.Sunetul televizorului crescu,apoi cineva strigă:Mai încet,fată,vrei să ne trezim cu gardiana pe cap...

Sonorul fu redus.Stătea cu fusta în mîini,nehotărîtă.
O trase blînd dar ferm, o împinse în cabina WC-ului și închise ușa.Cu ochii larg deschiși,cu fusta în mîini,Iulia respira greu...Închise ochii.Simți degetele Svetei pe sîni,apoi sărutarea fetei pe gît.O mînă o pipăi cîteva clipe între picioare,deasupra chiloților...
Da, știa, era deja udă.Degetele fetei îi atinseră carnea jilavă, apoi se ridicară încet, de-a lungul pîntecului.Se înfioră, avea sfîrcurile dureros de întărite,urechile parcă i se înfundară, zgomotele se îndepărtară.Șoapta fetei,cu gura lîngă gîtul ei:

-Nu-ți fie frică,Iulia,o să vezi c-o să-ți placă...Se clătină,cuprinsă de o amețeală scurtă.Se sprijini de Sveta;sînii rotunzi ai basarabencei, cu gurguie mari,umflate,i se striviră de tricou.O lăsă să i-l scoată,ridicînd,cuminte,brațele.Sveta surîse:

-Eeh, tu miroși frumos, nu ca mine, și-și afundă nasul la subțioara Iuliei, care protestă șoptit,stingherită:
-Nu,te rog...nu face asta, nu trebuie...de-abia...
Sveta o întrerupse,strîngînd-o tare în brațe:
-Lasă-mă, Iuliano, știu ce fac...lasă-te în voia mea,ce naiba,nu-mi face pe fata mare.. .Știu că vrei și tu, nu-i așa?...

Deodată,Iulia se lăsă moale.Putea să se întîmple orice,fata avea dreptate.Voia și ea,doar că...
-Zi-mi,tu, greșesc cînd cred că ești deacum udă ?și Iulia simți iar atingerea degetelor curioase,pe jilăveala fierbinte dintre pulpe.Dădu din cap,îngînînd:
-Nu, nu te-nșeli...Gura Svetlanei îi găsi buzele uscate și limba ei i le umeziră.Sărutul apăsat o împinse în peretele cabinei, cu coapsele tremurînd,desfăcute ferm de mîna Svetei.O lăsă s-o pipăie în voie, acolo.Simțea că ia foc și limba ei se amestecă cu a Svetlanei, sorbindu-i saliva.

Apoi,mîinile Svetei îi apăsară umerii,făcînd-o să îngenuncheze pe cimentul closetului.
Fata se depărtă puțin și-și scoase șortul,cu slip cu tot.Avea pulpele rotunde și puternice,albe ca laptele.Gambele slăbuțe erau în schimb bronzate.Genunchii,înnegriți de soare și ei,se desfăcură .Iulia simți mirosul iute, acrișor,al transpirației intime a fetei,apoi tufa blondă,creață,i se apropie de față.Mîinile fetei o trăgeau ușor de cap.Iulia avea gura uscată,simțea cimentul ud sub genunchi.Se sprijini de șoldurile înguste ale Svetei, le simți tremurînd, umezite.Era înăbușitor acolo,în closet, mirosul de clor se lupta cu cel de femeie nădușită. Iuliei îi trecu prin cap că nu era , poate, cel mai potrivit loc, pentru al doilea episod al inițierii ei..
Dar parcă prima dată, trîntită pe grămezile de cearșafuri murdare, fusese mai bine ?...Aceeași doză de sordid, amestecată cu necunoscutul ațîțător, care-i furnica coapsele...Era forțată să se supună unei realități mai puternice decît inhibițiile ei, care-i mătura așteptările fricoase cu forța nepăsătoare a femeilor care știau,care puteau să-i zguduie mica ei lume de timidități, bună creștere și rușine.

De dincolo de ușa closetului se auzi apa curgînd în spălător.Cineva se spăla,poate voia chiar să intre în cabină.Mîinile subțiri ale Svetlanei o apăsară ferm, pe umeri, nelăsînd-o să se ridice.
-N-ai grijă,șopti fata,n-o să ne deranjeze nimeni.

Se gîndi:de unde știa ea că nu vor fi expuse,amîndouă,rușinii...de unde știa că pot continua...dar degetele puternice o traseră spre șoldurile fetei și știu că nimic nu mai conta,doar mirosul învăluitor de femeie nădușită care-i umplea nările,doar dorința de a-și cufunda gura în carnea aia dulce, dintre picioarele desfăcute ale basarabencei...

Tufa pubiană blondă se apropie de fața ei.Mirosea ațîțător a femeie încălzită și a transpirație și deodată Iulia se trezi cu gura în părul creț și umed al celeilalte.Degetele Svetei desfăcură labiile groase,umflate și umezeala roză a buzelor sexului îi atinse gura.Adulmecă mirosul înțepător, de sex încins și sudoare, al sexului Svetei, care i se împinse spre buze.Mîinile fetei îi cuprinseră obrajii și-i trase capul spre coapsele desfăcute. Mireasma amestecată, dulce-acrișoară, îi izbi nările și o hotărî.

Își lipi buzele de sexul oferit, simțind cum se deschide sub apăsarea gurii ei.Sucul sărat al păsăricii fetei îi pătrunse în gură,avea gust bun.Continuă să lingă crăpătura năclăită de nădușeală, în timp ce palmele Svetei îi apăsau capul între pulpele albe, desfăcute. Svetlana gîfîia, cu ochii închiși, și sucul amețitor i se scurgea Iuliei în gură.Nu se mai sătura de el...Apoi,mîinile Svetei îi dădură drumul.Iulia linse mai departe păsărica șiroind,aproape plescăind.

Simți deodată mîinile fetei pe sînii ei mari,căzuți;îi strîngeau sfîrcurile între degete, o mameleau apăsat,aproape chinuitor dar Iulia nu-și ridică capul dintre pulpele Svetlanei.Își strecură doar o mînă între coapse, atingîndu-se,pe sub chiloții înmuiați.Cealaltă mînă se sprijinea pe șoldul Svetei.Trebuia să-și potolească și ea foamea care-i muncea sexul, într-un fel.
Simți cum fata își împinge din ce în ce mai tare șoldurile, îndesîndu-i sexul în gură, sufocînd-o, făcînd-o să respire greu.O futea pur și simplu în gură, frecîndu-i carnea udă de buze,gîfîind.Părul creț,aspru,îi rănea buzele. Zeama lipicioasă îi umplea gura,înghiți și o auzi pe Sveta , răgușită:

-Nu te opri,fetițo, ia-mi-o pe toată... suge-mă cît poți...doar nu mă lăsa așa,te roog...Apoi degetele fetei se strînseră așa de tare în jurul țîțelor Iuliei,că fata gemu:
-Nu așa tare...te rog...mă doare...

Svetlana,roșie și transpirată,o privea de sus.Șopti:
-Iartă-mă, nu mai fac...ia-o iar în gură,fată, și suge-mi pizduța pînă mă termini...Sexul ei ud o sufocă din nou, își împinse limba în crăpătura asudată, respira greu, cu nasul în tufa umedă, apoi tot corpul Svetei se cutremură, prelung.

Degetele ei îi strînseră în neștire sfîrcurile umflate, Iulia de-abia se stăpîni să nu geamă, de dincolo se auzea apa curgînd, aici gura i se umpluse deja de sucul dulceag eliberat, în valuri călduțe, de sexul îmbătător al fetei de deasupra.Orgasmul o scutura violent, Sveta își mușcă o mînă,ca să nu țipe,eliberîndu-se.Capul i se clătina la stînga și la dreapta, cu ochii închiși,pieptul îi lucea de sudoare,cealaltă mînă se agăța încă de țîța Iuliei,cu unghiile în carne.

Înghițea cît putea zemurile izvorîte dintre picioarele basarabencei, se sprijinea cu o mînă de pulpa ei umedă,în timp ce cealaltă își acceleră mîngîierile dintre coapsele ei.Gîfîia,trebuia să termine și ea,deja se auzeau voci ...



    Login